با سلام خدمت عزیزان
و
ممنون بخاطر این تالار واقعا شگفت انگیزه که همه مسائل رو پوشش دادین و کمک میکنین و خود استفاده کنندگان هم کمک های شایانی میکنن! واقعا عالی هست!
میخواستم از این تاپیک کمک بگیرم که کتاب های درسنامه یا همون آموزشی رو برای رشته ریاضی فیزیک تهیه کنم!
من در حال حاضر پیش دانشگاهی هستم و استارت کنکورم رو زدم و به امید خدا میخوام خیلی تلاش کنم مثل سال های گذشته! حال با گشت گزار برا تهیه کتاب های آموزشی عالی به تاپیک شما برخوردم که یقینا میتونه اطلاعات به روز بهم بده! و من رو مدیون همیشگی دوستان کمک کننده بکنه و همیشه شکرگزار لطفشون از خداوند!
من رشته ریاضی فیزیک هستم و میخوام کتاب های آموزشی هم برا پایه هم برا پیش دانشگاهی و هم برا کنکور تهیه کنم و در نظر دارم کتاب های عالی رو بگیرم مثل شیمی مهندس بازرگان که شاهکاره برا خودش!
اگر لطف کنید برا تمامیه دروس کتب آموزشی که واقعا عالی هستن و مثل مهندس بازگان عمل میکنن رو معرفی کنید ممنون میشم!
ایکاش هم میشد این تاپیک با یه نظرسجی برا هر رشته بهترین کتب آموزشی رو لیست می کرد با توضیح, صحفه اول میذاشت تا همه استفاده کنن و کتب آموزشی اگر مثل مهندس بازرگان باشن همه جور دانش آموزی رو کامل میسازن و عالی هستن و نیاز نیست دسته بندی بشن! در حال حاضر هم با این سیل نشر کتب آموزشی یقینا کتبی که عالی باشن زیاد باید پیدا بشه!
امیدوار هستم یه راهنمایی کامل و جامع بنده رو بکنید و امیدوار تر هستم با یه تغییر و تحول در این تاپیک کاری کنید که این 921 صحفه که بالغ بر 9,200 پست هست رو به 10 تا پست کامل و جامع و فراگیر برا همه تبدیل بشه! انشاالله!
سپاسگزارم از محبت و لطف عزیزان!