cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟
Printable View
cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟
کپی کن اینجا:نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
البته اگه ویندوزت XP نیست همین اسم رو توی درایو C جستجو کن ببین کجاست فایل جدید رو روی قدیمی Paste کن. فایل cv0f در موقع نصب بازی نسخه کم حجم و خامش توی کامپیوتر کپی میشه وقتی cv0f جدید دانلود می کنی روی قبلی کپی میشه ولی شما چون دستی دانلود کردی باید دستی هم کپی کنی توی مسیر مخصوص خودش. فقط دقت کن که مسیری که فایل cv0f توش هست برخی از فولدرهاش مخفی هست وقتی جستجو می کنی فولدر های مخفی رو هم بزن سرچ کنه
نقل قول:
من windows 7 دارم فقط یه چنین فولدری هست که اونم توش هیچی نیست. من اینو کپی کردم توش
ولی جای هیچ فایلی ریپلیس نشد چی کار کنم.
krauser جان من کرک 1.20 رو ریختم اما وقتی پچ رو نصب میکنم مینویسه no disk inserted , و داخل بازی نمیره
نه شما یه جای کارت اشکال داره یا پچ 1.40 رو نصب نمی کنی یا کرکت همونی که من گذاشتم نیست ببین کجاست اشکال کارتنقل قول:
عزیزان من این کرک و پچ و cv0f رو ریختم ولی اسمهای تیمها دوباره خراب میشه که مثلا تیمهای کلاسیک و ...
اگه بخوام از اون سیوهای غیر رسمی استفاده کنم باید چیکار کنم چون در حالت عادی مینویسه با ورژن من سازگار نیست آیا اون هم پچی چیزی داره؟ ممنونم.
سلام.
دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.
چه کار باید کرد؟
سلام
دوستان من نسخه xbox رو بازی میکنم، میخواستم بدونم میشه تیم های منتخب جهان و ... روهم آزاد کرد؟ یا فقط میشه تو مستر لیگ در آخر فصل باهاشون مسابقه داد؟!
ممنون، شاد باشید:40:
سلام
نقل قول:
نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه؟؟؟؟؟
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم! :18::13:
میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
میخوام online بازی کنم.
شما بايد netframwork رو نصب كنيد و از برنامه و فايل اورجينال استفاده كنيد تا مشكلتون حل بشه .منماين مشكل رو داشتم كه با راهنمايي هاي دوستان و اساتيد حت شد .اينجا بايد از زحمات استاد عزيز krauser تقدير وتشكر كنم.
شما اگه جستجو كنيد فايل اورجينال رو در همين تاپيك پيدا ميكنيد.
البته شما اگه به صفحه 701 اگه اشتباه نكنم رجوع كني و به ترتيب تمام مراحلي كه گفته شده انجام بديد به نتيجه ميرسيدنقل قول:
نقل قول:
این مسیر توی ویندوز ویستا و 7: :5:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
سلام.نقل قول:
دمت گرم کار بزرگی کردی. خدا 100در دنیا و آخرت بهت خیر بده. ولی من نمی تونم لینک های پرشین گیگ رو دانلود کنم. اگه میشه یه لینک دیگه بزارین. ممنون
راستی من مشکل نصب خود پچ با نصب این کرک حل میشه یا این باید بعد از نصب پچ1.2 نصب بشه؟
من همین الان متوجه شدم آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download رو ندارم. تازه توی سیستم ستینگ هم دانلود نداره. یعنی چی؟؟؟!!!!
سلامنقل قول:
netframwork یعنی چه؟
توی PC که نمیشه فکر نکنم توی x360 هم این امکان وجود داشته باشهنقل قول:
خواهش می کنم قابلی نداشتنقل قول:
والا نه متاسفانه امکانش نیست برام اینقدر رو آپلود کنم دوباره تازه بهتر از پرشین گیگ کجا آپلود کنم. شما اولین نفری هستی که میگی از پرشین گیگی نمی تونی دانلود کنی خیلی عجیبه
شما اول پچ رو نصب می کنی بعد کرک رو می ریزی اگه پچ رو نتونستی نصب کنی و ارور داد اشکال از بازیتون هست و باید از فایل های اورجینال نصبی استفاده کنی. همون Instal orginal
کلا فرقی نداره که اول کرک بریزی یا پچ نصب کنی بازیت ایراد نداشته باشه پچ نصب میشه کرک رو می ریزیم که اولا بازی اجرا بشه در ثانی مشکلی برای سیوهات پیش نیاره کرک 1.20 با پچ های 1.20 1.30 و 1.40 سازگاره برتریش نصبت به کرک های اختصاصی 1.30 و 1.40 اینه که می تونی روی کرک 1.20 کیت سرور نصب کنی ولی اگه از کرک اختصاصی برای 1.30 یا 1.40 استفاده کنی کیت سرور نمی تونی استفاده کنی روی اونها نصب نمیشه فقط کرک 1.20 جواب میده
نقل قول:
سلام
برای منم این مشکل بود
دیگه framework رو نصب نکردم
اما وقتی رفتم تو بازی دیدم که اسمها با لیگها درست شده ولی نقل و انتقالها نه !!
ما آخرم نفهمیدیم چی به چیه:27:
سلام به همگی ...
من فایلی که بابک گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم ...
دانلود پچ رسمي 1.40
و
كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)
رو ...
حال سوالی که داریم اینه از شما دوستان ::
:: برای آپدیت کردن همین دو فایل کافی بود ... یعنی کامل آپدیت باشه به روز انتقال بازیکنان و خرید و فروش جدید بازیکنان و لباس ها و غیره
:: خرید و فروش بازیکنان تو این بازی کامل بهم توضیح میدهید ...
مرسی
سلام منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارمنقل قول:
اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
پیدا کردن جواب شما بین 900 صفه سخته حداقل لینک جوابتون رو بدین
ممنون
اگه پاسخ من رو هم بدید ممنون میشم.نقل قول:
آپدیت رسمی ترانسفر بازیکنان برمیگرده به فایل cv0f که آخریش مربوط به ماه مارچ هست و چون pes2010 در راه هست دیگه احتمال زیاد کونامی آپدیت جدید این فایل رو منتشر نمی کنه.پس تنها راه حل برای اجرای ترانسفرهای تابستان در بازی،پیدا کردن edit file متناسب با ورژن بازی هستش.نقل قول:
برای اینکه این کار رو خودتون انجام بدید از منوی بازی این مسیر رو برید:
Edit-->Teams--> Register Player
بعد تیمی که می خواید بازیکن بهش اضافه کنین رو انتخاب کرده (باشگاهی)و گزینه add رو بزنید.حالا به تیم مورد نظر رفته و بازیکن مورد نظر رو انتخاب کنید.
توجه کنید که ترانسفر در تیم های ملی فقط بین بازیکنانی که ملیت مورد نظر رو داشته باشن انجام میشه.
توجه:شما با این روش می تونید نقل و انتقالات رو خودتون انجام بدید.ولی به نکاتی مثل تفاوت قدرت تیم ها و بازیکنان در سال قبل و امسال دقت داشته باشید و ممکن است برخی تیمها قدرت اصلی و شان خاص خودشون رو از دست بدهند.
خب مشکل شما به windows installer مربوط میشه.شما این رو دانلود کن.پسوردش matin آموزش هم نیاز داره که خودت پیدا کن.سرچ کن install originalنقل قول:
لینک دانلود:
کد:
http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
شما نباید از ادیت فایل استفاده کنید.هر ادیت فایل فقط در ورژنی که ساخته شده مورد استفاده می تونه قرار بگیره.اگه در همون صفحه 710 ادیت فایل گذاشته بود krauser اون رو استفادهکن.اگه نبود که بدون ادیت فایل بازی رو شروع کن.نقل قول:
دوستان یه راه حل پیدا کردم برای اونایی که با آپشن فایلها مشکل دارند و لود نمیشه براشون
با نرم افزار pes 2009 editor 2.9 می تونید آپشن فایل رو تبدیل به ورژن 1 کنید و بون هیچ مشکلی اونو اجرا کنید.ابتدا این لینکش:
اینم آموزشش:کد:http://rapidshare.com/files/254965562/PES_2009_Editor_v2.9.rar
1)ابتدا برنامه رو از حالت rar خارج نموده و اجرا کنید
2)از منوی File آپشن فایل مورد نظر رو باز کنید
3)از منوی File گزینه Change of to Version رو انتخاب کنید و بعد هم از منویFile گزینه save رو انتخاب کرده و ذخیره نمایید.
با این کار به یه آپشن فایل 500 کیلو بایتی که تو چند صفحه قبل دوستان گذاشتند میتونید بازی رو آپدیت کنید و لیگ لندس لیگا رو هم اضافه کنید.
منبع:mypes
دستت درد نکنه ولی اصلا پرشین گیگ بالا نمیاد که دانلود کنم.نقل قول:
والا دیگه این مشکل رو با ISP تون در میون بذارید کاری از دستم برنمیاد امکان آپلود دوباره اینها توی همون پرشین گیگ خیلی که برام چه برسه به اینکه بخوام روی آپلود سنتر دیگه آپ کنمنقل قول:
ویرایش : درست شد ! ممنون
سلام دوستان من تو بازی pro soccer 2009 توی مستر لیگ تا هفته دهم بازی میکنم ولی بعدش که می خواد به هفته یازدهم بره یه دفعه از گیم میپره بیرون و close window مینویسه و از اون به بعد دیگه نمیشه اون save رو لود کرد هر وقت میخوام لودش کنم همین ارور میده لطفا کمک کنید
سلام دوستان ... من تازه pes 2009 رو گرفتم ... اما همه ی تیم هاش یه لوگو ی دیگه دارن و حتی اسم هاشون هم فرق داره ... مشکل از بازی منه ؟؟؟
باید چی کار کنم ؟؟؟
خیلی ممنون
نه دوست عزیز مشکل از بازی شما نیست اگه یه مقدار سرچ میکردی خیلی راحت مشکلت حل میشد با این حال عیبی نداره .نقل قول:
شما باید از یه آپشن فایل استفاده کنی که جدیدترینشو دوستان تو 3-4 صفحه قبل گذاشتن و اگر هم با ورژنش مشکل داشتی به پست قبلی من مراجعه کن در ضمن آپشن فایلو بعد از دانلود توی این مسیر بریز:
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
Net Framwork3.5 يك برنامه كمكي از محصولات microsoft هستش كهبه كمك آن احتمالا مشكل شما حل ميشه.البته با انجام دادن كارهايي كه دوست خوبمون استاد krauser گفتند در پست 701 .براي بدست آوردن همين Net Framwork بهتر در اينترنت يك جستجو بكنينقل قول:
کسی در مورد نصب پچ کمکمون نمیکنه ؟
صفحه قبل مشکلم رو گفتم
یعنی باید یه نسخه دیگه از بازی رو بگیرم تا پچ روش نصب بشه؟ مال من برای شرکت takin هست
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام توی عکس اول اون قسمت که مشخص شده چیه و چی کار میکنه؟lb+rb
و توی عکس دوم وقتی lb رو نگه میداریم و یکی از دکمه ها رو میزنیم عکسش اون گوشه روشن میشه،چی کار میکنه و چه فایده ایی داره؟
برای قسمت اول سوالتنقل قول:
اگه اون دوتا رو بزنی یه نفر میاد کنارت و اگه L1 و x رو بگیری بهت پاس میده یا میتونی L1 با شوت بزنی بد شوت میزنه
درباره قسمت دوم سوالات
من خودمم نمیدونم
اگه یکی توضیح بده خیلی خوبه
یعنی یکی نیست جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
سلام.
دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.
چه کار باید کرد؟
سلام
krauser جان این کرکی که تو گزاشتی حجمش کمتر از اونیکه linkinkurd تو پست 8688 گزاشته کمتره . اگه از اون استفاده کنم مشکلی داره؟ چون جفتشون Pes2009.exe هستن.
سوال دوم اینکه این بال مود چیه؟ نیست من تازه بعد 1سال فهمیدم این یه چیزایی اضاف داره، اگه چیز جالب دیگه ای هم هست بگین . دمت گرم.
شما کاری رو که من گفتم بکن من قبلا هم توضیح دادم که فقط کرک 1.20 ورژن های 2 به بالا رو ساپورت می کنه و کیت سرور رو هم قبول می کنه. حالا شما هر جور راحتی عمل کننقل قول:
جواب ما رو هم کسی نداد !!!!
منم خودم زیاد مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه که در حال حاضر میشه از این دکمه ها استفاده ( بهتر ) کردنقل قول:
کدوم سوال؟؟نقل قول:
سلام منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارمنقل قول:
نوشته شده توسط babak_tour مشاهده تاپيک
سلام
نقل قول:
نوشته شده توسط zadis
مشکل چیه؟؟؟؟؟
نوشته شده توسط zadis
مشکل چیه؟؟؟؟؟
ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم!
میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
پیدا کردن جواب شما بین 900 صفه سخته حداقل لینک جوابتون رو بدین
ممنون
نه دوستان اون قسمت دوم ماله به کارگیری استراتژی هستش و ربطی به زدن ضربه آزاد نداره و شما در هر کجای بازی l2 رو نگه داری و یکی از دکمه های پهارگانه رو بزنی یکی از استراتژیهای روشن میشه که باید از قسمت ست فرمیشن اونارو مشخص کنی مثلا وقتی دکمه پاس یا همون ضربدر رو روشن کنی تله آفساید اجرا بشه.والا آخرنقل قول:
سلام
بچچه ها من بازیو نصب کردم چندتا ستاره چشمک زن فقط گوشه سمت چپ تصویر میاد دیگه لود نمیشه
به نظرتون ایراد از کجاست؟
دیدی اشتباه کردی حداقل 100 بار این سوال شما پرسیده شده و بهش جواب هم داده شده بازی شما دستکاری شده یه install original هست که فایل های نصبی و دستکاری نشده هست توش دیگه اگه تا آخر مطلب رو خوندی که فبها اگه نخوندی بیخیال پچ شو چون اگه دیگه این رو نتونی حلاجی کنی مطمئن باش از پس نصب پچ حتی با در دست داشتن فایل های اصلی نصبی هم موفق نخواهی شد استفاده کنی. البته این رو تجربه بهم میگه چون 85درصد کسانی که install orginal رو دانلود کردند ندونستن که قراره چی کار کنن حتی با وجود راهنمایی هایی که کردیم هم نتونستند. به هر حال این لینک پکیج که شامل فایل های نصبی دست نخورده هست داخل پکیج فقط قایل های img کم هست که می تونی از داخل dvd انتقال بدی داخلش و بعد اقدام به نصب دوباره بازی کنی اونم نه از روی dvd بلکه از همون فایل های نصبی جدید که img فایل ها به داخلش انتقال داده شده. ببینم می تونی یه کارایی بکنی و از پسش بر بیای یا مثل بقیه نا امیدم می کنینقل قول:
لینک
پسورد فایل matinکد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
البته کل کارایی که باید انجام بدی رو همین جوری گفتم دیگه با این توضیحات مجبوری که موفق بشی و گرنه... مردود میشی:31:
سیستمت مطمئنی می کشه؟ اگه مطمئن هستی دو حالت هست یا اشکال از بازیته یا ویندوز نوبتی امتحان کن اول وینودوز رو عوض کن یا روی سیستم دیگه امتحان کن اگه نشد dvd بازیت مشکل داره و بازی درست نصب نمیشهنقل قول: