با تشکر از پاسخگویی. می خواستم مطمئن شم هنوز پا بر جاست این قانون که ظاهرا هست.نقل قول:
سوال دیگه- می شه هم کنکور سراسری ارشد داد هم فراگیر رو؟
Printable View
با تشکر از پاسخگویی. می خواستم مطمئن شم هنوز پا بر جاست این قانون که ظاهرا هست.نقل قول:
سوال دیگه- می شه هم کنکور سراسری ارشد داد هم فراگیر رو؟
بله مشکلی ندارد .نقل قول:
یه درس من هنوز نمره اش تایید نشده :n04: یارو رفته مرخصی طولانی مدت :n02: حال ندارم برم دانشگاه زنگ هم میزنم میگن نیست :n09: پیام نور خودش یه پا خنده بازاره :n02:
حذف شود................
کلا" تستیشو 8 تا درست زدم :-| :n23:نقل قول:
خدایی مزخرف ترین درسه :n30:
خدا کنه تشریحی نمره بدن :) (عمرا") :n22:
پ.ن » بدون استاد این درسو برندارین :n25: خدایی 6 نمره استاد رو میخواد :n15: گفتم یه کمکی به دوستان کامپیوتری کرده باشم :n26::دی
بسیار بسیار عالی
بنده امتحاناتم یعنی شبکه و سیستم عامل که هر دو توی یک روزه از 9 ام اومده به 5 ام :n26: ... اولش توی انتخاب واحد زده بود 9 ام
سلام
من یه کارشناسی معدن دارم امسال هوس کردم کامپیوتر بخونم پیام نور
ازین بدون کنکور براساس معدل ها رشته کامپیوتر زدم به نظرتون قبول می شم با معدل 15.60 ؟
اصلا توصیه می کنین برم؟
نکته بعدی اینکه ایا پیام نور ارشد فراگیر داره مثه همینی که امسال شرکت کردم بدون کنکور؟
سوال اخر برای معادل سازی دروس چه مدارکی لازمه؟ 12 به بالا باشه اذیت که نمی کنن؟
ثبت نام و انتخاب واحد از چه تاریخی شروع میشه؟
سلامنقل قول:
هر چی درس بخونی خوبه :n02: آره توصیه میشه ... حالا قبولیش رو دقیق نمیدونم ولی احتمالش زیاده !
آره داره . فراگیر ارشد حذف نشده تا الان .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
7 شهریور الی 15 شهریور
بنظرم این کاررا انجام ندید، کیفیت دانشگاه پیام نور نسبتا پایین هست برخلاف این که امتحان های سختی داره و کتابهاش نسبت به زمانی که درنظر گرفته میشه استاندارد لازم را نداره
سلام
من از 3 درسی که باید برای آزمون بند ج امتحان میدام 2 تاش رو امتحان دادم و مطمئنم که قبول نمیشم. دیگه نمیخوام اون یک درس باقی مونده رو امتحان بدم. میخوام توی رشته خودم بمونم.
حالا شنیدم نمرات این 2 درسی که امتحان دادم در معدل کل رشته فعلی ـم حساب میشه. این درسته؟؟
ممنون
سلام .نقل قول:
نه حساب نمیشه !
این 3 درسی که امتحان دادی ربطی به رشتت که نداره ! داره؟
درس هاش یه چیز دیگس و اصلا تو رشته ی فعلیت نیست !
نه جزو رشته خودم نیستنقل قول:
قبلا میخواستم تغییر رشته بدم که پشیمون شدم. این ریاضی 1 و فیزیک 1 هم همینجوری شرکت کردم. یک درس دیگه هم مونده که دیگه شرکت نمیکنم
ممنون
پس مشکلی پیش نمیاد ....نقل قول:
در صورتی که در آزمون تغییر رشته ی بند ج قبول نشید ! میتونید رشته ی قبلی خودتون رو ادامه بدید!
موفق باشی.
سلام
ممنون از شما
یک سوال دیگه ایا منی که مدرک کارشناسی معدن دارم می تونم همزمان پیان نور هم کارشناسی بخونم و هم ارشد؟
راستش قصدم اینه که کارشناسی ثبت نام کنم و تا 75 واحد پاس کنم(احتمالا 30 واحد معادل سازی می شه) یعنی 2 ترم می شه...امسال هم کارشناسی ارشد شرکت کنم همین پیام نور...همین رشته کامپیوتر...یعنی همزمان با هم فوق دیپلم و کارشناسی ارشد رو بگیرم...این فکری که من کردم ایا شدنیه یا اصلا نمی ذارن ؟
ضمنا من کارت معافیت سربازی دارم و از نظر سربازی مشکلی ندارم...
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
والا دقیق این قضیه رو اطلاع ندارم و فقط میتونم نظر شخصیمو بگم : نه نمیشه .. یعنی همزمان تو پیام نور هم کارشناسی بخونی و هم ارشد؟
فکر نمیکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه !!!
حالا اگه تونستم برات سوال میپرسم و جواب قطعی رو بهت میگم !
موفق باشی.
درود دوبارهنقل قول:
شما در مورد کارشناسی ارشد بدون کنکور پیام نور هم اطلاعاتی دارین؟ اینکه کی ثبت نام می شه و کی کلاسا شروع می شه...
ممنون از شما...
بدون کنکور تا اونجایی که خبر دارم فقط ویژه استعدادهای درخشان !نقل قول:
اگه منظورت فراگیر ارشد که باید چند درس رو امتحان بدی ....
بهمن ماه و مهر ماه دانشجو میگیرن ....
همون فراگیر ارشد...نقل قول:
منظور از چندتا درس چیاس؟ برای رشته کامپیوتر نرم افزار
اونوقت این درس های پاس شده هم جزو درس های رشته محسوب می شه یا اونا فقط بحث ورودی به دانشگاهه؟
اقا ممنون ازت شرمنده اینقد سوال می پرسم:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از داخل این دفترچه دروس مورد نیاز رشته رو پیدا کنید !!!
بله جزو دروس پاس شده محسوب میشه ! ( در صورتی که با نمره 12 قبول بشید )
اگر در آزمون فراگیر نمره ی زیر 12 بگیرید ، باید در ترم اول دوباره همون دروس رو پاس کنید !
سلام ..
يكي از دوستانم براي تابستون واحد كاراموزي رو برداشته ولي متاسفانه فرم هاي كاراموزي رو نگرفته... اموزش دانشگاهش ارجاعش داده به سايت كه اونجا دانلود كنه ولي فرمي كه در سايت موجوده با فرمي كه خودم براي كاراموزيم داشتم (فرم هاي گزارش هفتگي و ماهانه و خلاصه كاراموزي ) متفاوت هستن ... كسي فرم ها رو داره؟ اگر دوستان دارن ممنون مي شم جايي اپلود كنن ، اين بنده خدا به شدت بهشون احتياج داره تا چند روز ديگه بايد صحافي+ فرم هاشو تحويل بده.
سلام
دوستان خواهشا فوری راهنمائی کنید
1 - کدام رشته از همه آسونتر و ریاضی در آن یا استفاده نمیشود و اگر هم باشه خیلی کم استفاده میشود چون ریاضی و فیزیک و محاسباتم خوب نیست و زیاد هم وقت کلاس رفتن را ندارم
2 - حالا لطف کنید بگید کدام از همه آسان تره ( چون بیشتر میخواهم برای آینده مدرکی داشته باشم :n12: )
3 - راستی هر ترم چند ماه است و معمولا هزینه هر ترم چقدره
4 - و آیا باید هر روز برویم سر کلاس ؟ چون وقت هام زیاد آزاد نیست که هر روز بروم دانشگاه
مممنون میشوم اهنمائی کنید
خداحافظ
نقل قول:
سلام
1,2) رشته ی آسون تو پیام نور وجود نداره ، آسون و سخت بودن رشته بستگی به درس خوندن و برنامه ریزی خودتون داره ...
3) حدودا 4 ماه - بین 300 تا 500 ، بستگی به تعداد واحد و عملی یا نظری بودن واحدها داره !
4) الزامی به حضور در کلاس نیست ! کلاس های اختیاریه به جز دروسی که واحد عملی دارن !
ممنون خوب حالا بنظر شما کدام دانشگاه بروم که بنظر شما دوستان راحت تر است پیام نور و یا علمی کاربردی راستی معدل دیپلمم یک خورده از 14 کمتر است
دوستان ببخشید ممکنه چندین سوال دیگر هم بپرسم چون اطلاعاتم کم است در مورد دانشگاه
مرسی
والا من از دانشگاه های دیگه و شرایطتشون زیاد اطلاع ندارمنقل قول:
درمورد پیام نور :
حالت عادی یک چارت 9 ترمه دارید که باید برای کارشناسی بین 130 تا 140 واحد پاس کنید !
بعضی از دروس ، شامل واحدهای عملی هستند که حتما باید در کلاس هاش شرکت کنید .
6 نمره به عنوان میان ترم دست استاد مربوطه و بقیش هم باید در امتحان پایانی شرکت کنید ، سوالات پایانی پیام نور سراسری و از تهران طرح میشه !
کلاس های پیام نور شامل رفع اشکال میشه و ممکنه تو هر جلسه ، 100 صفحه درس هم داده بشه ، به علت حجیم بودن کتاب ها و وقت کم ، استاد تک تک مطالب رو نمیگه و یه اشاره ی کوچیکی میکنه ، پس باید خود دانشجو تو خونه بخونه !
سوالات پایانی هم میشه گفت ترکیبی از نمونه سوالات سال های قبل و با مطالعه نمونه سوالات سال های قبل ، میتونی درس رو کاملتر یاد بگیری ....
و....
نقل قول:
جواب به نقل از پیام نورنا :
نقل قول:
سلام
مشکلی از این جهت احتمال زیاد وجود ندارد
زمان انتخاب واحد از کی تا کی هست؟
نقل قول:7 شهریور الی 15 شهریور
برو تو گلستان ببيننقل قول:
تازيخش فعال شده
مال من دهمه
Sent from my iPhone using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قدر زود :n21:همیشه تا 20 مهر میشد پیچوند الان باید اول مهر پاشی بری مدرسه:n02:نقل قول:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور دستورالعمل برنامه ریزی درسی سال تحصیلی ۹۳-۹۲ را به واحدها و مراکز دانشگاه پیام نور ابلاغ کرد.
از مهمترین بندهای این دستورالعمل :
۱- ارائه تمام دروس در هر نیمسال تحصیلی
۲- تشکیل کلاسهای رفع اشکال به صورت کامل و با کامل کردن ساعت مجاز آن بر اساس منابع درسی
۳- تفکیک جنسیتی در کلاسهای معارف و تربیت بدنی
۴- و….
اين ترم اينجوري كردن ديگهنقل قول:
ميخوان ترم قبل رو حتما جبران كنن :)))
خخخخخخ
Sent from my iPhone using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز امتحان ترم تابستونم رو ندادم انتخاب واحد ترم بعد شروع شده :n08:
چقدر دلم براي دانشگاه تنگ شده! اصلا سابقه نداشته من دلم براي درس تنگ بشه ولي اين تابستون چيزهايي كه خوندم به دردم خوردن برا همين ميخوام زودتر شروع بشه! خوب شد كه رشته دلخواهم (نرم افزار) رو خوندم.
راستي دوستان الان اين برنامه 8 ترمه كه اومده، من بايد طبق اين انتخاب واحد كنم يا برنامه 9 ترمه كه دو سال پيش بهم دادن؟ آخه مثلا برا مدار الكتريكي تو برنامه خودم پيشنياز فقط يدونه ميخواد كه تو اين برنامه امسال شده دو تا و ديفرانسيل هم پيش نيازش شده.
سلام
دوستان ثبت نام و انتخاب واحد فراگیر ورودی مهر کی هستش؟
پسورد گلستان رو فراموش کردم حتما باید برم دانشگاه یا تلفنی هم جواب میدن؟
ممنون
سلام دوستان،
ثبت نام بدون آزمون کیه؟ معلومه؟
انتخاب واحد مهر کی شروع میشه؟
سلامنقل قول:
طبق برنامه جدید پیش برید .
سلامنقل قول:
فراگیر ارشد ، هنوز تاریخ دقیقش مشخص نشده ولی معمولا فک کنم آبان ماه باشه !
بستگی به مرکز داره ، معمولا باید حضوری برید.
سلامنقل قول:
7 الی 15 شهریور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: بر اساس آخرین جلسه هیات امنای دانشگاه پیام نور و تصویب آیین نامه جدید این دانشگاه در مقاطع کاردانی ، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ، شرایط جدید درخواست مهمان و انتقالی در دانشگاه پیام نور اعلام شد.
بر اساس این بخشنامه نیز شهریه دانشجویان مهمان و انتقالی تغییراتی خواهد داشت.
دقت داشته باشید این شرایط و دستورالعمل فقط مربوط به مقاطع کاردانی ، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه پیام نور می باشد.
سلام,نقل قول:
این تاریخی که گفتی برای انتخاب واحد بود یا برای شروع ثبت نام بدون آزمون؟