نظرتون بينfw46 و سري زد سوني و اين دو مدل بازم روي 1340 هست؟(بودجه تا 1700)نقل قول:
گرافيك 1340 الان از 9300 چقدر بهتره ؟
نظرتون بينfw46 و سري زد سوني و اين دو مدل بازم روي 1340 هست؟(بودجه تا 1700)نقل قول:
گرافيك 1340 الان از 9300 چقدر بهتره ؟
سلامکلا توی رنج قیمت تا 1400 چه لپ تاپی خوبه!؟!؟!
من شنیدم قیمت سونی از مدلهای دیگه بیشتره(با کانفیگهای یکسان)
اما دو تا مدل زیر رو که با هم مقایسه می کنیم زیاد تفاوتی ندارن(قیمتهاش رو دیروز گرفتم):
Dell XPS 1530
2.5-6MB-800
RAM: 4G
HDD: 500
LCD: 15.4
VGA: 8600 GF
POLAND
BT-CAM-FP-MODEM-9CELL
PRICE: 1,400,000
################################
SONY FW 390 NOB
2.66-6MB-1067
RAM: 4G
HDD: 320
LCD: 16.4
VGA: 4500 INTEL
USA
BT-CAM
PRICE: 1,440,000
تنها تفاوتی که به نظر میاد داشته باشن کارت گرافیک این 2 تاست و اینکه نمی دونم مودم داره یا نه!...(البته هارد 500 با 320 صد هزار تومن تفاوت قیمت داره که البته واسه من زیاد مهم نیست و همینطور فینگرپرینت)
کسی راجع به کارت گرافیک این 2 تا اطلاعاتی داره به من بده!؟!؟!
به نظر شما کدوم یکی از این 2 تا رو بخرم بهتره؟!؟!
یه سوال دیگه هم دارم:
از کجا بفهمم که لپ تاپی که می خوام بخرم سالمه؟ یعنی چه چیزایی رو باید تست کنم؟!(مثلا از کجا بفهمم که از اون مدلهایی نیست که ریفر شده!... خلاصه نرم بخرم بندازن بهم!)
از fw 46 خبری نشد؟
من رفتم نمایندگی ایران رهجو توی اهواز متوجه شدم داره ولی قیمت رو برده بالا و 1700000 داره میفروشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارت گرافیکشون خیلی فرق میکنه. اینتل 4500 یه کارت گرافیک معمولیه روی لپ تاپ هایی میذارن که فقط میخوان یه چیزی به اسم کارت گرافیک داشته باشه. ولی 8600GT یه گرافیک متوسط به حساب میاد.نقل قول:
FW-490 JCB از سونی و N81 VG از ایسوس هم مدل های خوبی هستند. اونام چک کن.
با سلام
1- برای خرید لپتابی که رشتههای زمینشناسی در مقطع دکترا استفاده کنند و قیمت تا سقف 800000 پیشنهاد شما چیست؟
2- داشتن سیستمعامل اورژینال(خواه ایکسپی یا ویستا) چه حسنیبرای ما بحساب میاد؟ لزومی به دادن این اضافه قیمت هست؟
متشکرم
FW كه اصلا نميشه با 13 اينچي ها مقايسه كرد ، كلي با هم تفاوت دارند مخصوصا در كارت گرافيكنقل قول:
سري Z هم با گرافيك 9300 ساخته ميشه كه از 1340 ضعيف تر هست
اگر براتون گرافيك و قدرت مهم هست با قيمت كمتري نسبت به Z ميتونيد 1340 رو داشته باشيد ولي اگه ظاهر و طراحي و وزن كم مهم هست همينطور كيفيت بهتر نمايشگر سري Z انتخاب خوبي هست
FW46 هم گزينه خوبي به شمار ميره ولي نه براي جابجايي ،با وزن 3.1 كيلو سنگين ميشه نسبتا
یه لپ تاپ دختر پسند میخام که نهایتا قیمتش 850 هزار تومان باشه
ترجیحا اچ پی
مشخصات خوب و زیبایی ظاهر قابل توجه
کارایی خوب برای کارهای معمولی
کیفیت خوب بدنه و امکانات مولتی مدیا
در ضمن این موضوع صحت داره که خدمات و گارانتی قطعات اچ پی چند وقتیه که ضعیف شده و کمبود قطعاتش در بازار ایران بوجود اومده ؟
نقل قول:
SR490 DEB
3 MB Cash
است؟
فکر کنم Studio XPS 1340
6 MB Cash
باشد.
2 هفته پیش توی پایتخت سراغ Studio XPS 1340 گرفتم.
خیلی ازش بد می گفتند. آمار برگشتیش توی گارانتی زیاد بوده!
یکی از مغازه دار ها طبقه دوم می گفت.
کسی تجربه ای از این مدل دارد؟
چندين و چند بار گفتيم از مغازه دار ها راهنمايي خريد نگيريد
برحسب سياستشون بهتون ميگن اين رو بخريد اون رو نخريد
ممكنه مثلا 1340 رو خوب بفروشن مياد بهتون ميگه اين رو نخريد اين يكي رو بخريد تا اون يكي مدل رو بفروشه بهتون
1340 مدلي هست كه دل براي ارتقا 1330 خيلي روش كار كرد و لپ تاپ خيلي خوبي از آب در اومد
من از هر نظر 1340 را بهترين 13 اينچي ميدونم.فقط كارت گرافيكش باعث ميشه به انتخابم شك كنم.نقل قول:
توي notebookcheck هم وضعيت اين كارتو بررسي كردم.به نظرم خيلي خوب نيست. ممكنه بشه باهاش بازي هاي روز رو با گرافيك medium بازي كرد؟
ممنون.
دوستان الان بهرتين سيستم موجود در بازار بدون توجه به قيمت كدومه؟ و به صرفه ترين كدام؟
مدل 1340 از هر لحاظ خوبه ولي زود داغ ميكنه وچون فنش در پشت است و وقتي ال سي دي باز است جلوي فن را مي گيرد و داغ مي كند وبه همين علت باد به پايين ميرود واگر روي پا باشد سريع احساس سوختن ميكنيد البته ايرادات ديگري نيز دارد ولي قابل چشم پوشي است و مشكل بزرگش داغ كردن است به علت طراحي بد جاي فننقل قول:
اگر داغ شدن زياد براي شما مهم نيست و زياد لپ تاپ را روي پا قرار نمي دهيد لپ تاپ تقريبا مناسبي است البته همان طور كه استاد عزيز pami_wega فرمودند با سري fw قابل مقايسه نيست
رفیق گلم سیپیوش خیلی ضعیفه:20:نقل قول:
رتبه 36 رو داره البته از مگاهرتزش مشخصه!کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
همون فکری که میکردم شد!!!:27:نقل قول:
جالبه:20:
fw46 نیومد؟ امیدوارم تا شهریور اوضاعش عادی بشه و بتونم یکی با قیمت مناسب پیدا کنم.
با قیمت حداکثر 1،550،000 (قیمت ایران رهجو)بهترین وایو 13 یا 14 یا 15 اینچ موجود چی است؟ گرافیک مهم نیست،بیشتر سی پی یو برام اهمیت داره
با تعریف هایی که از ایران رهجو شنیدم تصمیم دارم فقط از ایران رهجو بخرم
واقعا شانس منه . پولم رو دستم داره باد میکنه :41:نقل قول:
تا کی باید منتطر بمونم !!
هر روز هوس میکنم برم 1225 رو بگیرمو خیالمو راحت کنم و قید ال سی دی رو بزنم .
لا اقل اگه میدونستیم دقیقا کی میاد خیلی خوب بود ولی هیچی معلوم نیست ممکنه 1 ماه دیگه هم نیاد .
هر دفعه هم که زنگ میزنی میگن 10 روز دیگه .
دوستان یکی جواب بده :
از کجا بفهمم که لپ تاپی که می خوام بخرم سالمه(یا آکبنده)؟ یعنی چه چیزایی رو باید موقع خرید تست کنم؟
اگه خواستی بگیری 490 رو بگیر بیخیال full hd و بلوری باید بشی کیفیت lcd خیلی مهمهنقل قول:
من اگه ببینم قیمتشو ببرن بالا ممکنه 100 زیر قیمت بفروشم 1640 رو با گرافیک 4670 بگیرم:31:چون هنوزم اون مدلو بیشتر دوست دارم!:20:
سلام دوستان می خواستم ببینم توی سونی ها همچین کانفیگی هست:
cpu 2.6 به بالا با کش بالا
گرافیک پایین باشه مهم نیست چون بازی نمی کنم اما اینتل نباشه از g force ها باشه
lcd 16 اینچ به پایین با کیفیت خوب اگه full Hd بود که بهتر
ram 4 به بالا البته زیاد مهم نیست چون قابل آپگریده
بقیه قطعات مهم نیست
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی می خوام که قیمتش تا 1450 باشه و گرافیک بالا خیلی برام مهمه!
سری USA هم باشه دیگه
ممنون
کسی از fw490 jeb خبر نداره که کی وارد ایران میشه
اگه این بیاد من قید fw 46 رو میزنم اینو میگیرم
من بعد از کلی گشتن تصمیم گرفته بودم FW-490JAB با گارانتی نقش بخرم.
ولی همین امروز زده که موجودی 490JAB امروز تموم شده :18:
حالا من چی بخرم؟ :37:
46 تموم شد حالا هم 490 تموم شد!!!
من میخواستم لپ تاب بخرم می خواستم ببینم AMD Turion چه جوریه
این مدل رو اکثر گارانتی ها دارننقل قول:
فروشگاه های اینترنتی هم همینطور مثل دیجیکالا و...
من 1340رو از همه نظر بهترين 13 اينچي موجود ميدونم. تنها چيزي كه منو به شك ميندازه كارت گرافيكشه كه توي notebookcheck هم نگاه كردم متوسطه.
به نظرتون اين كارت ميتونه بازي هاي روز رو با گرافيك medium اجرا كنه ؟
ممنون ميشم اگه pami wega هم نظرشو بگه.
من خودم 1340 دارم خیلی راضیم. البته اول انتخاب کردم بعد راجع به لپ تاپ های موجود تحقیق کردم. ولی وقتی تحقیق کردم متوجه شدم هیچ لپ تاپی به پاش نمیرسه. هیچ مدل 13 اینچی وجود نداره که هارد دور بالا و رم DDR3 و پروسسور قوی و LED و اینجور چیزا رو با هم داشته باشه. اگه باشه هم قیمتش خیلی بیشتر میشه.نقل قول:
من تا الان فقط یه بازی ریختم روش. Pro Evolution Soccer 2009 که روون روون بدون هیچ گیری اجرا میشه. بازی های روز هم بستگی داره منظورت چه بازی هاییه. مثلا Crysis رو مسلما نمیتونه از پسش بربیاد. ولی بازی هایی که زیاد سنگین نباشن نباید مشکلی باشه.
FW490 JCB با گرافیک ATI 4650نقل قول:
اگه 13 اینچ میخوای بهترین انتخابه .فکر نکنم 13 اینچی با این گرافیک پیدا کنی کلا لپ تاپ کوچیک برای بازی مناسب نیست به خاطر اینکه lcd کوچیکی داره هم موقعی که بهش فشار زیاد میاری به خاطر اندازه کوچیکش زیاد گرم میکنهنقل قول:
اگه میخوای دنبالت حملش کنی شک نکن بهترین انتخابه اگه نه میتونی یک کیلو گرم اضافه تر رو تحمل کنی میتونی سراغ یه سری سونی و اچ پی با گرافیک 4650 بری:20:
SR490 DEBنقل قول:
2.6 6MB 1066
4GB
320
ATI 3470
LCD: 13.3
Weight: 1.8
1,700,000 تومن
البته سری Z هم هست که LED و رم DDR3 داره ولی قیمتاش بالای 2 تومنه.
سلام
fw46gj/b گرون شده؟ مگه میشه؟ من زنگ زدم پرسیدم گفتن قیمتش همونه! میتونی زنگ بزنی تهران برای قیمت 1700 بهشون بگی! قیمت سر تا سر ایران ثابته کسی هم حق نداره گرون بفروشه!
زنگ بزنی احتمالا بر خورد میکنن:31:
نقل قول:
آخه من رو گارانتی وسواس دارم
100% می خواستم که یا گارانتی نقش و یا ایران رهجو باشه :41:
من از قیافه ی CS خیلی خوم اومده مخصوصا رنگ مسیش!!:19:نقل قول:
CS ها کلا لپتاپ های خوبی هستن؟! گرافیک های بالایی دارن؟!
دوست عزیز گرافیکش 4570 است یا 3470نقل قول:
[
وقتی از یک سؤال 2 صفحه میگذره، یعنی یا تاپیک را اشتباه اومدی یا بیتوجهی پاسخگوهاست! از نو مینویسم:
نقل قول:
با سلام
1- برای خرید لپتابی که رشتههای زمینشناسی در مقطع دکترا استفاده کنند و قیمت تا سقف 800000 پیشنهاد شما چیست؟
ای دکترا! ای کار درست! (شوخی!) :10:نقل قول:
فکر کنم این گزینه براتون خوب باشه (البته اگر جا به جایی زیاد ندارید)
Acer Aspire 5738G
CPU: Intel® Core 2 Duo T6400 2.0GHz 2MB-FSB 800 MHz
Memory: 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB)
Hard Disk Capacity: 320GB SATA
Optical Drive: DVD-RW Super Multi
Graphic: Nvidia Geforce G105M 512MB
Display 15.6" WXGA HD 16:9 (1366 x 768)Crystal Brite + WebCam
Battery: 6Cell (Up to 3 Hours) 2.7 kg
Operating System: Linpus Linux
Price: 799,000 Tomans
اما اگر جا به جایی زیاد دارین باید برید سراغ 13 اینچی ها:
Dell Vostro 1320
CPU: Intel Core 2 Duo Processor 2.1 GHz 2 M Cache
RAM: 2GB
HDD: 250GB++
LCD: 13.3 WXGA
VGA: GeForce 9300 256 MB Dedicated
Price: 899,000 Tomans
ما که دیگه کیبوردمون (زبونمون) مو در آورد بسکه گفتیم گذاشتن لینک سایت های ایرانی فروش لپ تاپ خلاف قوانینه. بابا! جان من 5 دقیقه وقت بذارید قوانین رو بخونید.نقل قول:
hp تو این محدوده قیمت نوت بوک های خوبی داره مخصوصا سری probookنقل قول:
Intel® Core™2 Duo Processor T6570 2.1GHz 2mb cache
Internal drives 320 GB
2 x 2048 MB DDR2
Intel 802.11a/b/g/draft-n, Bluetooth® 2.0
15.6" LED HD BrightView (1366 x 768 resolution), integrated 2 MP webcam
DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive with Double Layer Fixed
Mobile™ Intel® Graphics Media Accelerator X4500 HD
نوت بوک خوب با امکانات خوبی هست حتی پورت hdmi هم داره! و کلا کامله
قیمتش هم حدود850 تا 900 بسته به گارانتی هست
مثلا چه بازيهايي ؟؟نقل قول:
ببينيد 9500 كارت گرافيك خيلي مناسبي هست براي 13 اينچي ها نه براي مثلا يه لپ تاپ 16 اينچي مثل FW
در رده 13 اينچي ها روي مك بوك ها 9400 و سوني سري Z مدل 9300 رو پيدا ميكنيد و روي سري هاي SR 4570 كه باز به نظر من 9500 از اينها بهتر جواب ميده مخصوصا با رم DDR3 كه روي 1340 هست
تمام اين امكانات با اين قيمت توي اين لپ تاپ هست ، هرچند بعضي ها به سنگين تر بودن 1340 شكايت ميكنن ولي به نظر من با اين مشخصات فوق العاده عالي هست
یعنی واقعا FW46 پیدا نمی شه؟
کسی از آخرین موجودی ایران رهجو با خبر نیست؟
البته دوست عزیز کارت گرافیک نصب شده بر روی 1340 از نوع 9500g میباشد که از 9500gs و همچنین 4570ati ضعیف تر هست، در ضمن این نوت بوک در حد 1640 داغ میکنهنقل قول:
اگر در کل مقایسه کنیم sony sr و 1340 به نظر من sony بهتره، هم سبکتر و هم کیفیت صفحه نمایش به نصبت بهتری داره(بر اساس مقایسه review های معتبر) و گرافیک قابل قبول تری هم داره!
البته از هارد و امکانات 1340 نمیشه گذشت! اما اگه من باشم sony انتخاب میکنم
در ضمن کارت گرافیک sony sr هم از نوع GDDR3 میباشد، و همچنین باتری به مراتب بهتری نصبت به 1340 داره:27: