128 نقره ای 15 تا دانلود می کنهنقل قول:
Printable View
128 نقره ای 15 تا دانلود می کنهنقل قول:
128 نامحدود برنزی دارم میانگین سرعت دانلود 10 الی 12 است . کاملا مزخرف . پشیمون شدم که این طرح رو انتخاب کردم چون موقع دانلود رسما سرعت وبگردی صفر یشه و در عرض 24 ساعت فوقش حدود 1 گیگ دانلود میشه
آسیاتک رو بیخیال شو و برو دنبال یک شرکت بهتر و نسبتا تازه کار و خلوت
من با کیمیا شبی 6-5 گیگ دانلود دارم . 512 نامحدود برنزی بزنم یعنی حالمو میگیره ؟ سرعت 65 بالاتر نمیره پیج هم دیر باز میشه ؟
دوست عزیز سرعت باز شدن سایت به ضریب اشتراک ربطی نداره، ضریب اشتراک یه چیزه پینگ و سرعت دانلود یه چیز دیگه! اولی یه چیز من در آوردی جهت دزدی، دومی و سومی فاکتور کیفت نتنقل قول:
مخابرات رو هم، کاری ندارم! هم شما اسیاتکی هم من... اما همین دوستمون میثم الان مخابرانه، معمولا راضیه! خود منم تا قبل تعویض پورتم راضی بودم! یک مگ با دو گیگ میگرفتم، ماهی 40-50 گیگ دانلود شبانه داشتم! کلا 11900!!!! سرعت دانلود 260.... اما پورتمو عوض کردن همه چی خراب شد
و مورد آحر اینکه من گفتم سرعت باز شدن سایت. به پینگ مربوطه؟؟!؟!؟! به پ.خ دقت کن! گفتی gamer نیستی، بعدش من دیگه در مورد پینگ بحثی کردم؟ فقط گفتم مخابرات کمتره
سرعتت نهایت 60 تاست، اگه برات کافیه که هیچ اگه نه محدود بگیرنقل قول:
اینقد. از پارس بد میگن، جالبه که همه یوزر هاش راضین! 128 نامحدود ویژش تا 20 گیگ با سرعت 128 کیلو دانلود میکنه! بعد 15-18
سرعت دانلود 512 نقره ای چقدره؟سرعت باز شدن سایتش چجوریه؟ ارزش داره 12 تومان بیشتر بدم نقره ای بگیرم؟نقل قول:
منم کیمیا دو مگ دارم همین الان با سرعت فوق ماورایی 13 کیلوبایت دارم میدانلودم :دینقل قول:
نقل قول:خب الان دوتا اظهار نظر جدا دادید البته یکیش در جواب به من بود.من 1 مگ برنزی می خوام.دانلودم باید حدود 126 باشه ولی یکی گفت 100 هستش که اصلا دوست ندارم اینجوری باشه :n27: سرعت نامحدودها در شبانه روز تغییری داره یا نه؟نقل قول:
ضمنا منم تازه میخوام ثبت نام کنم.اون طرح سه ماه سه گیگ چجوریاست؟سرعت قیمت؟
من 270 کیلو دانلود دارم الان با کیمیا ترافیم فری
نقل قول:
تایید میشه. 1 نصف شب به بعد، سرعت 2 مگ نقره ای من بیشتر از 65 تا نمیشه
ضریب اشتراک، سرعت دانلود بهتر میده و در نتیجه از اون لحاظ ربط پیدا میکنه :n02:نقل قول:
پورتتو عوض کردن دقیقا چه اتفاقی افتاد؟ سرعت دانلودت اومد پایین؟ چی شد دقیقا؟
نه این بند سوم رو یکی دیگه گفته بود من اشتب کردم :n02:
از 1 شب به بعد تایید میشه، اما نه دیگه 13 تا!! چون بستگی به لینک دانلودتم داره که از کجا باشه. مثلا اگه غیر پولی از رودفایل یا هیپ فایل یا آپلودباز باشه، بیشتر از 30 تا واسه من تو روزشم نمیره، اما از لینک مستقیمی که اکانت سایتش رو خریده باشی، نباید کمتر از 50 دیگه بشه ( شما 2 مگت نقره ایه یا برنزی؟ )نقل قول:
نقل قول:
من فکر نکنم با 1 مگ برنزی 126 تا بهت بده (قانونا باید 128 تا بهت بده، اما نمیده )
بله تغییر داره. در روز سرعت دانلودت به حداکثر میرسه و در شب شدیدا افت میکنه (1 نصف شب به بعد منظورمه ). البته کلا حدود ساعت های 10 شب هم دیگه اون سرعت توپ رو به من نمیده، اما تو روز عالیه ( من فعلا دارم از 22 گیگ هدیه م استفاده میکنم و به زودی تموم میشه و اونوقت باید دید سرعتم چند میشه )
اون دوستمون که پارس آنلاین داشت . 128 ماهی چقد میدادی ؟ یعنی در ماه تا 20 گیگ دانلود داشته باشی سرعت بالای 100 کیلوبایته؟ منظورتو واضح بگو بعد از 20 گیگ سرعت 16 میشه یعنی چی ؟
بهتر بود تو انجمن خود پارس آنلاین بپرسی.نقل قول:
جوابت دقیقا یعنی این:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&p=7542733&viewfull=1#post7542733
سرعت شبانه چرا انقدر داغان شده نه به اون 3 شب که 400 کیلوبایت میدادن نه به الان که داره 30-40 کیلوبایت دانلود میکنه !
الان دانلوده من رو 240 هست
تا 20 گیگ میتونی با سرعت 130 کیلوبایت دقیق بدون اینکه یه خرده بره بالاتر یا از 100 بیاد پایین تر دانلود کنی میشه گفت که این یه نوع جایزه هست که برای اینکه مشتری رو راضی نگه دارن میدن و اگه سرویس های 256 تا 512 برداری میتونی با جایزه های بیشتری دانلود کنی و سرعت بالاتری هم میبندن و بعد از تمام شدن اون مقدار حجم جایزه سرعت برمیگرده به شکل واقعی که یعنی با 128 فقط میتونی 16 کیلوبایت دانلود کنی پینگش هم که بالاست صفحه هم دیر میادنقل قول:
پس هیچی محدودم کردن !
حتما به خاطره اون 2 -3 شب که 6-7 گیگ هر شب دانلود کردم !!! آخه به من چه که خودشون سرعتارو انقدر بالا بسته بودن واسه شبانه :n03: الان همون 1 مگ سابقمم بهم نمیدن دیگه
مال من 15 تا 25 کیلوبایت میگیره یه نفر میگفت که اینجور وقت ها بهتره از (پ. ر.و.کسی) با سرور ایرانی استفاده کنیم تا بهتر بشه کسی جایی سراغ نداره که سرورش هم شلوغ نباشه ؟
آسیاتک هیچ شخصیو محدود نمیکنه این یه چیز عادیه تمام شرکتا تو این ایام سرعت شبانه هاشون میاد پایین چون تعطیلاته همه میزارن واسه دانلود مطمئن باشید محدود نمیکنن.نقل قول:
بعید میدونم حتی 16 تا بده خیلی زیاد که سرعت بده 7-8 کیلوبایته.این سیاستشونه پارس آنلاین حتی سرویسای محدودشو هم در صورت دانلود شبانه زیاد میزاره تو بلک لیست.:n27:نقل قول:
سایت اصلیشون هم الان باز نمیشه:n27:
این سرویس نیمها شبانه که نیمبها هست سرعتش 300 هست.
چون که رایگان نیست سرعت رو کشیدن بالا:n09:
نه 2 مگ نامحدودنقل قول:
خیلی جالبه آدم باید به آسیاتک ماهی 77 تومن بده نامحدود بگیره باز سرعتش 100 الی 120 باشه آسیاتک هم دیگه خراب شد هم شبانه سرعت پایین آورد هم قیمت های سرویس هاشو بالا برد دیگه شده مثل شرکت های دیگه نمیدونم هنوز شرکت سالمی مونده یا نه
یکی از دوستان تست کل سرویس هارو از 256 تا دو مگ رو ارایه داده بودنقل قول:
256:32
512:60
1024:90-110
2048:150
نقره برنز تیتانیوم و اورانیوم هم سرعت همه بعد ترافیک اولیه یکیه... ضریب اشتراک هم حرف الکیه! 512 مثلا! نقره اولش با 90 میگره ( طبق گفته یکی از کاربرا که همون روز اول تغییر داده بود به نقره) که فکر کنم باید بیشتر باشه، و بعد حجم میشه
64
حالا اگه طبق گفته دوستانی که به ضریب اشتراک اصرار دارن باشه، سرعت 512 برنز باید 8 و نقره 10.6 باشه!!!!!!
اون سرویس حدود 7 هزار تومن میشه 3000+3000+ مالیات سرعت دانلودشو نمیدونم! تاحالا دانلود نکردم، سه ماه یک گیگه! دانلود شبانت هم نداره
سابقه خوبشون اینو تایید میکنه!!!!! گرون کردن محدود به صورت اجباری 10 گیگ و نامحدود ! البته کسی رو محدود نکردن! کلا سرعتارو پایین آوردننقل قول:
یکی خواسته بود ببینم موقع گرفتن ترافیک اضافه 25 درصد بیشتر بهم میده یا نه که الان شارژ کردم 7 گیگ و دقیقا بهم 7 گیگ داد نه یه مگ بیشتر نه یه مگ کمتر:n02:
منم دو مگ نامحدود برنزی دارم میانگین 110 هست همیشه البته ۱ شب به بعد سرعت 60!نقل قول:
میشه بدون کارت دانشجویی سرعت 1 یا 2 مگ رو سفارش داد ؟؟از طریق خود سایت اسیاتک میشه ثبت نام کرد یا باید از طریق نمایندگیهاش اقدام کنیم ؟؟
نقل قول:
2 مگ نامحدود 110 ؟؟؟؟؟؟؟
2 مگ یا 1 مگ؟! .....
جداً 110 برای دو مگ خیلی بی معنیه !
آره:n03: یک مگ داشتم تا ۳ روز پیش سرعتش 75-85 بود گفتم دو مگش شاید بهتر باشه برای این ماه دو مگ برنزی گرفتم ولی به نظر اشتباه بزرگی کردم سرعت بین 105-115 در گردشه که میانگین می شه 110. البته در کل به نظر هم ۱ مگ هم دو مگ سرعت من از خیلی ها دیگه پایین تره نمی دونم چرا!!! یکی از بچه ها یادمه چند روز پیش تست از 512 برنزی گذاشت سرعتش 110 بود!!!!نقل قول:
بله میشهنقل قول:
از هر دو طریق + تلفنی هم میتونی ثبتنام کنی بهتره بصورت مستقیم بگیرید(اینترنتی یا تلفنی)
برای من هم همین سرعت را میداد با این تفاوت که در 24 ساعت سرعت ثابت بود و زیر 100 دیگه نمیومدنقل قول:
من بودم! ممنون!نقل قول:
موندم این شرکت که ادعا داره بر اساس مصوبه افزایش قیمت داده، چرا به اون قسمت مصوبه توجه نکرده که 25% باید بسشتر حجم بدن به منظور ارسال!
بزنگ تهران حقت رو بگیر
و اگه زنگ زدی بگو چه جوابی دادن! اگه تو قسمت شکایات خود اسیاتک بزنی، میتونی تو سایت رادیویی اعلام کنی.... اگه بهت نده خود آسیاتک، سایت تنظیم مقررات برسی میکنه
میشه اعلام کرد که گیگ رو به جای 4500 داره 4725 میده، که حق اینم نداره! اون 4500 که حساب شده با مالیاته
512 برنز بیشتر از 60-64 نمیگیره! حتما اشتباه. خوندی! شاید گفته نقره....نقل قول:
به هر حال دو مگ تا 150 هم میره! البته دو مگ مخابرات ثابت 256 ه!
نه دوست عزیز استباه نخوندم من از قبل از اینکه بیام آسیاتک حدود 150 صفحه از این تاپیک رو خوندم! من هیچ کاری رو بدون تحقیق انجام نمی دم. من از اسپیدتست که تست می گیرم خیلی واجعست! دانلود رو می ده 25 KB!!!! ولی خوب با تورنت و idm ۱۶ کانکشنی بهم میانگین 110 رو می ده بعضی روزها هم میانگین 105 می شهنقل قول:
نقل قول:
با این وضع به نظر من یک مگ و دو مگ رو باید از مخابرات گرفت! اسیاتک بیکیفیته
نامحدود مخابرات عالیه ولی متاسفانه توی شهر خراب شده ی ما ۴-۵ ماهه دیگه نامحدود ارائه نمی ده! قبل از این مخابرات داشتم 2 مگ عمرا زیر 210 کیلوبایت نمیومدنقل قول:
1 گیگ؟؟!! به چه دردی میخوره؟طرف روزی یکبار گوگل رو باز کنه دو هفته ای تمومه.نقل قول:
سرعت یک مگ زیر 110 نیاد خوبه.چون من دانلودهام کم و لحظه ایه.می خوام همون موقع زود دانلود کنم.وقتی میبینم سرعت میره زیر 100 اعصابم خورد میشه :n24:
نا محدود که نباید نیمه شب افت کنه.چه فرقی داره.نقل قول:
با این تفاصیر ممکنه شما جایی مشکل فنی داشته باشی.اشکالی در سیم کشی یا هر چیز دیگه ای.به پشتیبانی زنگ زدی؟نقل قول:
nوستان با تجربه به نظرتون به صرفه ترین و ایده عال ترین سرویس آسیاتک چیه ؟
پشتیبانی تو ایران فقط یه واژست!! نه سر در میارن نه هیچ وقت کمک مفیدی به من کردن! ۵ ساله اینترنت دارم حداقل 8 تا شرکت رو هم تست کردم کلا پشتیبانی فقط به در این می خوره که یوزر پسوورد رو همون اول که سرویس راه میوفته رو بهت بده!! هیچ اطلاعات دیگه ای ندارننقل قول:
snr upstream ۱۲ هست شاید اون مشکل باشه ولی آخه قبل از این با مخابرات یه هممچین مشکلی نداشتم پس به اون ربطی نداره
شاید شوخی فرض کنی! اما خوباشو بردن! دیر اومدی!!!نقل قول:
با این تفاوت که مشتری نه! خود شرکت خوبارو ورداشت