سلام. متاسفانه در حالت عادی در ورد همچین قابلیتی وجود نداردنقل قول:
Printable View
سلام. متاسفانه در حالت عادی در ورد همچین قابلیتی وجود نداردنقل قول:
نقل قول:این مشکل زمانی بوجود میاد که فارسی ساز ویندوز درست نصب نشده باشه.یک بررسی کنند ببینند مشکل داره یا نه وو همچنین Right to left text direction تیک خورده باشه.نقل قول:
سلام
من قبلا که پاورقی درست میکردم در انتهای پاورقی یک کلید ترکیبی رو میگرفتم مکان نما برمیگشت به متن اصلی و میتونستم ادامه متن رو بنویسم. الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چه کلیدهایی رو میگرفتم. کسی میدونه از چه کلیدهای ترکیبی باید استفاده کرد؟
سلام
یه سوال داشتم امیدوارم راه حلی براش باشه که خیلی بهش احتیاج دارم
می خواستم فونت های فرمول نویسی 2003 رو البته در ورد 2007 تایپ می کنم عوض کنم
بعد مشکل اینجاست که چطور یکجا فونت تمام فرمول های موجود در اون صفحه عوض بشه چون مجبورم یکی یکی روی همه شان کلیک کنم تا باز شود و فونت به صورت اتوماتیک رویش اعمال بشود
دوستان یه عکس هست میخوام پرینت بگیرم وقتی پرینت میگرم کم رنگ هست میخوام پر رنگش کنم میشه راهنمایی کنید چطوری پر رنگ تر پرینت بگیرم.word2013هست
کسی نمیتونه مشکل بنده رو حل کنه کار ضروری دارم ممنون میشم پاسخگو باشید
راست کلیک روی عکس. از قسمت format picture مقدار birghtness رو کم کنید. اگه لازم بود contrast رو هم زیاد کنید.نقل قول:
وقتی یک فایل سنگین (حدود 470 صفحه و حدود 100 مگابایت) رو می خوام در word 2013 ذخیره کنم، شروع به ذخیره می کنه و تا وسطاش می ره اما دوباره کادر save as رو نشون می ده و ذخیره کامل نمی شه
مشکل از کجاست ؟
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید . بعد از اینکه کلی بدبختی کشیدم و متنی رو تایپ کردم که تا فردا دست استادم برسه کلمات شاخدار میخدار شده . خواهش میکنم بگید چی کار کنم ؟ باید اقدام به خودکشی کنم اگه درست نشه :(
به این شکل دراومده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موقع سرچ توی فایل ورد وقتی یک کلمه رو سرچ می کنم با اینکه میدونم توی متن هست ولی پیداش نمیکنه
باید چه کار کنم؟
سلام بچه ها من میخوام نرم افزار ورد رو دانلود کنم کسی لینکی چیزی نداره بزاره تا من دان کنم
با سلام
یه مشکل عجیب برام پیش اومده. ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
راستش فایل ووردی که نوشتم، توش یه سری فرمول با استفاده از Microsoft Equation 3 نوشتم و Save کردم. هیچ مشکلی هم نبود. قبل از Save کردن فایلمو نگاه کردمو ایرادی نداشت. فرداش اومدم فایلو باز کردم و تصمیم گرفتم که فرمولشو ادیت کنم. امّا وقتی روی فرمول نوشته شده دبل کلیک می کنم، صفحه ی Microsoft Equation 3 باز می شه. امّا فرمول عوض می شه و یه فرمول دیگه ای میاد که اصلاً نمی دونم چیه! یه رابطه ی ریاضی که من ونو ننوشتم! وقتی هم پنجره ی Microsoft Equation 3 را می بندم، فرمول جدید جایگزین فرمول قبلی می شه و باید Undo کنم تا فرمول قبلیمو ببینم. این فایل وورد من، شامل بیش از 1000 تا فرموله که باید همش یه تغییراتی بکنه و امکان دوباره نوشتن همشون از اوّل وجود نداره. آخه فرمولهای طولانی ای هم هستن. خواهشن اگه کسی می تونه این مشکلو حل کنه، بهم بگه. زحمت 6 ماهم داره به فنا می ره. پیشاپیش ممنونم ازتون :-(
سلام بچه ها خوبین
من تو وورد 2013 میخام کادر بذارم واسه نوشته هام ولی نمیتونم اون قسمتی که باید بذارمو پیدا کنم ...ویندوز عوض کرده بودمو دوباره افیس رو نصب کردم ...قبلا اینجور نبود ینی راحت کادر میذاشتم
دلیلش چیه؟ درست نصب نشده؟ میشه کمکم کنین؟
سلام من چجوری توی word برا هر صفحه یه کادر جدا بزارم:n13:
هر کاری میکنم یه کادر میوفته رو همه صفحاتم:n03:
سلام
چیکار باید کنم که همه نوشته هام دقیقا رو یک سطر باشند
همون قسمت justify فکر کنم باید باشه و کلا اون 4 تا مربع ها چجوری باید باشه تو قسمت paragraph
راه اصولی چجوریه ؟
عاقاااا یه برگه آچار رو چطوری میشه یه جوری از وسط صفحه اتوماتیک یه خط انداخت ؟ چون میخوام ببرمش . الان دستی از وسط تا میکنم بعد میبرم خسته کننده میشه چون چند برگه هست و همیشه هم گاهی وقتا لازم میشه چاپشون میکنم.
حاشیه های سمت راست و چپ رو تنظیم کن (مساوی)نقل قول:
بعدی برو تو قسمت column
یه ستون دو ستونه ای تعریف کن خودش خط می اندازه
اگر ننداخت تو option ستون برو و تیک بزن که خط بگذاره
حاشیه های سمت راست و چپ رو تنظیم کن (مساوی)نقل قول:
بعدی برو تو قسمت column
یه ستون دو ستونه ای تعریف کن خودش خط می اندازه
اگر ننداخت تو option ستون برو و تیک بزن که خط بگذاره
برو تو تورنت و اونجا دانلود کننقل قول:
فایلی که ساختی بیش از اندازه بزرگ شده. صفحات رو تقسیم کن و هر چند صفحه رو یه فایل کن. در ضمن تو اون پارتیشینی که این فایل نشسته ببین حجم کافی داری.نقل قول:
تون قسمت page layout تو قسمت page borders.نقل قول:
باید هر صفحه رو یه section بندی کنی و هر حاشیه رو برای کل متن نگذاری بلکه برای فقط همون سشن معرفی کنی.نقل قول:
رو یک سطر یا ستون؟!!!نقل قول:
بله اگر می خوایی تو یه ستون باشه باید ctrl +J یا گزینه جاستیفای رو انتخاب کنی.
ممنون ولی منظورت از حاشیه ها خط کش هست؟ اگه اره که این چ ربطی به این سوال داشت؟ :n13: اگرم نه که من نفهمیدم چطوری تنظیم کنم و چرا؟!نقل قول:
در ضمن داش من یادم رفته بگم متن من بالای صفحه هست میخوام پایینش خط بندازه اونی که تو گفتی راست متن مینویسه و وسط خط میندازه! راه حل اینکه پایین وسط خط بندازه چی؟ این ستون گذاری به درد نمیخوره.
ویرایش، حل شد:
به این طریقه که یه خط می کشید بعد منوی Format باز میشه توی سربرگ ها بالا اونجا که رفتید گزینه Position رو بزنید بعد از قسمت With Text Wrapping گزینه وسطی که با ماوس روش برین مینویسه: Position in Middle Center With Square Text Wrapping رو بزنید، خط میاد وسط صفحه.
یا راست کلیک کنید روی خط بعد Format AutoShape بعد سربرگ Layout دکمه Advanced تو سربرگ Picture Position قسمت Horizontal قسمت Alignment رو Centered و Margin بزارید. پایین قسمت Vertical هم همینطوری انجام بدید. اگه خط رو کوچیک هم بکشید مثلا یه جای صفحه خودش درست میکنه از دو طرف میاره وسط صفحه تنظیم میکنه.
با سلام خدمت اساتید زحمتکش! برای اینکه بتونیم در word2010 فیلم و صدا به متنمان اضافه کنیم چگونه بایستی اقدام کرد؟
2- 2- برای اینکه در word2010 وقتی بخواهیم روی یک عکس (کوچیک)حالتی قرار دهیم وقتی روی آن کلیک کردیم آن عکس برایمان مثل حالت نمایش عکس Picasa در بیاد و بزرگ شود یا به حالت بالنی در بیاید و زوم شود چیکار بایستی کرد؟...
سلام
یه سوال
بعضی اوقات مثل فایل زیر
یک شکل را که می گذارم
اجازه نمی دهد بالا یا پایینش متنی را بنویسم
ببینید چقدر فاصله انداخته ؟
می خوام دقیقاً متن بالا یا پایین شکل بنویسم فاصله ای نداشته باشد
سلام دوستان شبتون بخیر
آقا من یه فایل ورد قبلآً تو ویندوز 8 درست کرده بودم الان که ویندوزم رو عوض کردم
و ویندوز 7 ریختم اعداد داخل جداول همه بر عکس شده .در واقع درستش این بوده 22-128
که الان شده 128-22 .چه کار کنم مشکل برطرف شه آفیس هم 2010 هستش.
البته اعداد فارسی هستش.
سلام. ورد گاهی این بازیهارو داره. اگر توی یک فایل ورد دیگه کپی بشه درست میشهنقل قول:
نقل قول:
احتمالا در ویندوز 8 از فونت خاصی یا نرم افزار خاصی برای تایپ استفاده کردین و حالا اون فونت یا نرم افزار در WIN7 وجود نداره
نقل قول:
فونت B TITR بودش و آفیس هم 2010 این ویندوزم همینطور هستش.
چک کنین ببینید که تنظیمات خدو ورد و همین طور تنظیمات WIN7 برای نگارش و اینکودینگ فارسی درستن یا نه. در نهایت اگر تونستین (و دسترسی داشتین ) یه بار هم روی WIN8 امتحان کنین و سپس روی ان به حالتی فایلتون رو ذخیره کنین که تمام فونت ها هم ذخیره بشن. امیدوارم درست بشه.نقل قول:
همچنین در تنظیمات ورد چک کنین که در منو در تب Advanced گزینه Numeral به حالت Context باشه (البته به شرطی که تنظیمات WIN7 هم درست باشن)
سلام
دوستان من ویندوز xp دارم و چند روزی است نرم افزار های مایکروسافت مثل word و ... از کار افتاده اند. دوباره اومدم از روی سی دی نصب کنم که ارور عجیبی میده و اجازه نصب نمیده !! :n28: حالا باید چی کار کنم؟
سلام
من می خواستم تعداد زیادی تصویر رو با یکبار کپی پیست در داخل یک فایل ورد قرار بدم که ترتیبش برام خیلی مهم هست اما متاسفانه وقتی پیست میکنم ترتیب تصاویر در ورد جابجا میشه چطور میشه تصاویر رو طوری پیست کرد که ترتیبشوم به هم نخوره ؟ سپاس
نقل قول:
سلام
من الان امتحان كردم، اول اينكه فرمت وارد شدن تصاوير در فايل ورد رو داخل متن انتخاب كن يعني:
Insert/paste picture as
In Line with text
دوم اينكه از ايكون Insert Picture استفاده كن و در هنگام select كردن عكسها اول، آخرين عكسي رو كه ميخواي اselec كن و بعد، ctrl رو بگير و يكي يكي باقي عكسها رو select كن،
يعني اگه چهار تا عكس داري به نامهاي 1 و 2و 3 و 4
اول روي فايل 4، كليك كن، و بعد كليد كنترل رو بگير، و عكس سه و بعد عكس دو و بعد عكس يك رو انتخاب كن، و اينتر رو بزن،
و نكته اينكه، اگر عرض عكسها متفاوت است، بهتر است كه حاشيههاي راست و چپ رو طوري انتخاب كني كه دو تا عكس رو پهلوي هم نذاره كه كار خراب ميشه :-)
البته من توي ويندوز هفت و ده امتحان نكردم، ولي قاعدتا نبايد فرقي كنه
موفق باشي
سلامنقل قول:
فايلتون رو نگاه كردم، خيلي برام عجيبه، شما عكس رو نود درچه چرخوندين و همين كار رو خراب كرده،
ولي البته نبايد قاعدتا اينطور بشه، دليل خاصي پيدا نكردم، ضمن اينكه همين فايلتون رو save as كردم به ورود ايكس پي و در اونجا مشكلي نداشت و همه چيز مرتب بود
دو راه حل به نظرم ميرسه،
اول اينكه عكستون رو قبل از اينكه توي ورد بذارين، مثلا در فتوشاپ، نود درجه بچرخونين،
دوم اينكه به جاي انتخاب in line with text در position پارامتر top and bottom رو انتخاب كنين
سپاس
من تو ورد 2010 میخوام HEADER یک صفحه رو تغییر بدم بقیه هم باهاش تغییر میکنه چیکار کنم فقط HEADER اون صفحه عوض بشه ؟
جواب سوالتون رو اينجا پيدا ميكنيننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام استاد خوب هستید
متأسفانه حل نشد که نشد
کپی هم کردم
راستی فایل پیوست دیدید
این مشکل بخاطر Crop ایجاد شده است.راحتترین کار اینه که عکس رو به نرم افزار Paint انتقال بدین. در انجا خواهید دید که چقدر حاشیه زاید دارین. پس از کادر بندی دوباره ذخیره کنین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یه مشکلی تو برنامه ورد 2010 پیدا کردم اونم اینه که وقتی یه فایل میخوام تبدیل به pdf کنم جدولهای فرمم محو میشن.و فرم بدون جدول نشون داده میشه.ممنون میشم کمک کنید
سلام.از فایل pdf چند پاراگراف که هم اانگلیسی داره هم فارسی توی ورد 2013 به هم میریزه یه زره از اول جمله میاره یزره از آخر جمله