امروز رفتم پشت شهرداری توپ خونه ...
کنوود 7016 = 420 تومن
کنوود 8016 = 500
کنوود 8019 = 520
امروز رفتم پشت شهرداری توپ خونه ...
کنوود 7016 = 420 تومن
کنوود 8016 = 500
کنوود 8019 = 520
سلام به همه ی دوستان
من تازه عضو شدم و اطلاعاتم خیلی کمه ..
میخواستم یه آمپ بگیرم به راهنمایی اساتید نیاز دارم ..
1 جفت 6975 وی 2 500 وات
1جفت 6962
1 پخش پایونر قدیمی که یو اس بی هم نمیخوره :n27: و فکر کنم 50وات باشه ..
ممنون میشم راهنمایی کنین
هر چی میگیری اون پخشی رو نگیر که فقط خشاب و فلش میخوره مارکش kia هست کیفیت صداش افتضاح هست خیلی افتضاح هست اینو میگم چون در هفته دو سه بار تو ماشین دوستم میشینم صداشو شنیده دارمنقل قول:
این مدل Pioneer MVH-155 UI پایونیر زیر 200 ت هست که اگه فقط برای اینکه قصد گوش کردن آهنگو داری قصد ارتقا سیستم بازی نداری خوبه کیفیتش حداقل از یه برند معتبره سگش می ارزه به مارشال و سیلیکس و سیرا و بوستر... مزخرفای دیگه
سلامنقل قول:
Ml 60.2فروشش 340 هست ولی قراره بره بالا.اگه بجنبی ممکنه بتونم 310 بگیرم برات.
mx 165 هم 340 هست شما 315 پرداخت میکنی.
1پست شماره 17 این صفحه رو مطالعه کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه الان ساب تو باکس نیست؟
ساب ووفر باید تو باکس مناسب باشه. شما ساب رو زودتر بفروش چون ارزش هزینه کردن برای باکس نداره سابت.
ولی به طور کلی اگر باکس سیلد باشه یعنی کاملا بسته و حجمش هم کم باشه صدای باس کوبشی میشه و از فرکانسهای پائین خبری نیست.
برعکس اگر باکس پورتد باشه یعنی از طریق یه دریچه هوای داخل و بیرون باکس با هم در ارتباط باشن هرچی حجم این باکس بزرگتر بشه Low Bass و فرکانسهای پائین افزایش چشمگیری پیدا میکنه.
اگه بخوای خیابون رو بلرزونی با این بودجه کم اصلا فکرش رو نکن.SPL کار هر کسی نیست. فقط یک میلیون و خورده ای باید ساب بخری.
چی رو 450 قیمت داد؟یادم رفته:n28:.فکر کنم پخش رو پرسیدم بهت گفتم. دیگه تولید نمیشه.نقل قول:
200 تومن؟شوخی میکنی:n02:نقل قول:
دنبال این چینی مینی ها نرو که آشغال فرد اعلی هستند.
کی بود 7016 رو میگفت پشت شهرداری قیمت دادن سیصدو خورده ای،.بفرمائید.نقل قول:
سلام دوست عزیز. ورودتون رو به جمع p30سیستمیها خیر مقدم عرض میکنم.:n16:نقل قول:
1--میزان سقب قابل پرداخت رو اعلام نمائید
2-آمپلی فایر دو کانال یا چهار کانال لازم داریدذ؟
3-نو یا دست دوم هم باشه و تمیز مشکلی ندارید؟
سلامنقل قول:
اینو گفتم 450 تومن
اینم هست 550 تومن
ولی اگه پولم رو بخوام پایه اینا بدم خوب میرم از آمپ های آدیوسیستم میخرم!
سلام امروز دو جفت کامپوننت گلیدن ادیو سیستم سری X--ion 165 با تخفیف هر جفت 80 تومن گرفتم برای محمد رضا 2010 عزیز. جمعا شد 1،330،000 تومن. انشاءالله مبارکشون باشه.
این کامپوننت دارای کیک باس بسیار قوی هست.110 وات RMS و 2 اهمیه و با آمپ بریج کم قدرت هم درایو میشه. محمد رضا با یه ML 75.4 کامل درایو میشه. 4 تا 120 ولت روی 2 اهم میده. من فکر میکردم 4 اهمن ولی 2 اهمیه.
خلاصه به موقع خریدی چون داره دوباره گرون میشه.
وای وای وای وای وای :n19::n19::n19::n19:
من دیوونه سری x--ion هستم
یه ساب هم هست که شکلش شبیه اینه spl گلیدن:24:
مبارکت باشه آقا محمد من آخرم میرم ست x--ion می بندم:n09:
سلام و شب بخیر خدمت دوستان بخصوص حمید عزیزمنقل قول:
مرسی که این چند روز زحمت خرید کامپ ها رو کشیدید و یه تشکر بهتون بدهکار بودم.
من الان متوجه 2 اهمی بودن سری پالس شدم که به گفته حمید عزیز با آمپ ام ال را میافته.
بگذریم راجب آدیو سیستم اکسیون 165 با این مدل چه تفاوت هایی وجود داره ؟
بازم تشکر حمید جان :n12::n12::n12:
نقل قول:
محمد قابل دار نیست داداش ماشینو که به ما ندادن هنوز ببر نصب کن یه صدایی بگیر :n02:
ممنون از راهنماییتنقل قول:
راستش فعلا بودجه کافی ندارم
میدونم سابم شناخته شده نیست اما خدایی بیسش بد نیست . در حدی که وقتی میام تو حیاط شیشه های خونه میلرزه !!
ایشالا بعدا واسه بستن یه سیستم تمیز مزاحمت میشم
سلام حمید جان و مرسی بابته خوش آمد گویی :n12::n16:نقل قول:
راستش 6975 ورژن 2هارو مطمعن نیستم اصل باشن . چطوری میتونم از اصل بودنشون مطمعن بشم ؟! از یکی از آشناها برداشتم گفته 230 .. البته هنوز پولشو ندادم :n06:
الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دارم و پخشم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
آمپ هم نمیدونم تفاوت 2 و 4 کاناله در چیه :n13:
واسه آمپ در حد 200 میخوام هزینه کنم
دست 2 بودنش هم اگه شما تآیبد کنین مشکلی ندارم
باندهام (6962) به آمپ وصل میشن ؟! اصلا به نظر شما درسته که اون 6975 هارو نگه دارم ؟
سلام آقا حمید
استاد من بخوام پخشم رو عوض کنم چی تو صیه میفرمایید تا سقف 400 تومان با توجه به سیستمم ؟ اصلا ارزش داره یا بزارم همین پخشم باشه ؟
سلامنقل قول:
بالاخره جوابم رو داد
فیوزش 3 تا 25 امپره
قیمتشم گفت 450 ولی تخفیف داره!
راستی آقا حمید . بابت سی دی ممنون . لطف کردین . به آهنگ هاش دقت کردم دیدم همه کیفیت هاش 320 هست . میخواستم بدونم خیلی تاثیر داره؟؟ یا فقط تو کامپاننت خودشو نشون میده؟؟؟
مرسی
ممنون دوست عزیز ،نقل قول:
این مدلی که معرفی کردید سی دی نمیخوره .
من یه کم سرچ کردم و یه پاییونر پیدا کردم مدل DEH 1550 ، نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ قیمتش حدوده 250 هست .
آره شما هم گفتین زیر 200 ت من اونو معرفی deh 1550 هم سی دی میخوره هم فلش قیمتش هم 250 ت یه خورده فکر کنم بالا یا پایین تر باشه سری mvh پایونیر سی دی نمیخورن سری deh هم سی دی میخورن هم usbنقل قول:
خب برا شما که میخواین فقط موسیقی باهاش گوش کنین و سیستم بازی نکنین انتخاب قابل قبولیه کیفیت خوبی هم داره
سلامنقل قول:
به کسی نگیا من دارمش.:n09:یک میلیون فروشش هست.:n04:
سلام محمد جان. کوچیکتم سید جان. انجام وظیفه بود کاری نکردم.:n12::n16:نقل قول:
ایبن همونه دیگه .گفتم که آدیو سیستم و ماسکونی زیر مجموعه گلیدن هستند .:n12:
آمپ دو کانال برای یک جفت اسپیکر در حالت استریو و یه ساب در حالت بریج استفاده میشه ونقل قول:
آمپ چهار کانل برای دوجفت اسپیکر یا دوتا ساب ووفر در حالت بریج.
بهتره همه اسپیکرها به امپ وصل بشن. توان نومینالش چند واته؟
در مورد 6975 اصلا موافق نیستم اونم V2 اصلا صدای خوبی نداره.
من MXC 609 آدیو سیستم رو پیشنهاد میکنم.340 تومن خیلی با کیفیت هست.برای محمد کیلر گرفتم.میتونی ازش سوال کنید
من استاد نیستم گلم.نقل قول:
38تومن بزار روش یه 7016 برات بگیرم. فوق العاده هست.
450 بد نیست ولی من در هیچ شرایطی دیگه حاظر به خرید ساند و پاور نیستم.حیفه اسپیکرت نیست که با ساند درایو بشه وصدای واقعیش رو نشنوی؟نقل قول:
سلام
2 تا پخش گرفتم
مدل های 100 و 121 آلپاین
میخوام یه دونه x3550 پایونر هم بگیرم
قیمتش چقدر هست؟
1450 هم یه دونه پیدا کردم 250 تومن
قیمتش مناسب هست به نظرتون؟
7016 کارکرده و تمیز و با لوازم طرفای 300 هم پیدا کنم بازم میگیرم :n22:
دوستان کسی داشت یه خبر کوچیک بده
مدل 100 آلپاین رو هم از دوستان کسی خواست 10 - 15 درصد زیر قیمت پاپ استریو میتونم ردش کنم(پشیمون شدم از خریدش)
میخوام یکیشون رو به دوست پ...م کادو بدم
به نظرتون کدومشون مناسب تر هست؟
سلامنقل قول:
تو این چند ساله خانوم ندیده بودم که تو کار خرید پخش و..باشه.جالب بود.:n02:
hای ای ای ای :n24::n24:نقل قول:
چند تا داری؟ هاااااا؟؟؟:n24:
spl هست یا نه؟؟؟؟ 12 اینچه انگار!!!
قبلا هم گفتم احتمال داره رو این ساب فکر بکنم ولی اگه بگیرم با یه چیزی به ماشین جوش میدمش:n02: که اگه خواستن ببرن با ماشین ببرند:n19:
1 تومن مناسبه با این گرونی
تو سری های رادیون یا نمیدونم سری های دیگش آمپ ارزون نیست ما بخریم؟؟ تا 400 تومن؟؟
کامپوننت 110 rms جفتی 80؟ چه عالی! از کجا خریدین؟ یه آمپ دو کانال مناسب برا اینا چه مدلی هست؟ با چه قیمتی؟نقل قول:
سلام
من امپ gx842 از برند md audio برداشتمم ....... كسي ميشناسه اين برندو ؟ 80 تا 100 وات دو كانال ميده .... مي خواستم بدونم تجهيزات براي نصب چي مي خواد ؟ منظورم سيم و ايناست ... چقدر هزينه سيم بايد بدم ؟ چه برندي خوبه ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
حمید جان بودجم کافی نبود . پخشم رو با یه DEH-X3550UI عوض کردم .
حالا می خوام بدونم اگه باند های جلومو قطع کنم کلا تغییری در صدا به وجود میاد ؟ اگه کیفیت تغییر می کنه بدم بره .
کلا جلو هیچی نباشه یعنی ؟
راستی نگفتی چه جوری میشه صدای آهنگ هم بیرون بره چون الان فقط لرزش و بیس بیرون خوب حس می شه .
خسته نباشین......
برای 132 تا 300 تومن بیشترم شد اشکال نداره ساب و اسپیکر چی پیشنهاد میدین....
ممنون...
سلام آقا حمید
قیمت آمپ های زیر رو میتونی بدی؟ بی زحمت
M-LINE 75.4
MX 75.4
RADION 100.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mosconi
مرسی
سلام به همه دوستان:n18:
آقا من کلا توو مبحث پخش و سیستم در تعطیلات به سر می برم:n13:
یه پراید دارم که پخش (CDخور) فابریک روشه:n09:
تنها نیازم اینه که فلش بخوره و کیفیت پخش یه خورده بهتر باشه :8:
(یعنی اگه بشه مثلا باندای عقب و تعویض کنمو اینا):34:
در ضمن میخوام قیمت هم بالا نره:25:
میخواستم بپرسم کجا برم ... چی بگیرم ...:23:
با تشکر
:42:
(من زیاد شعوره اینچیزا رو ندارم ... ببینم وقتی ساب نداشته باشیم به آمپی که نیازی نداریم ؟ داریم ؟
منظورم اینه مثلا دوتا باند بندازم با یه پخش ردیفه یا نه - از نظر همخوانی امپدانس میگم)
:n02:نقل قول:
سلام
ببین اول باید بگی بودجتون چقده؟؟؟
چه انتظاری از سیستم دارید؟؟؟
بستگی به اسپیکرتون داره که آیا آمپ بخواد یا نخواد!
برای ساب هم میشه از آمپ های مونو استفاده کرد.
پخش خوب بخوای باید 430 هزینه کنید
اسپیکر خوب بخواید باید 350 هزینه کنید
آمپ خوب برای اسپیکر ها بخواید باید 300-400 هزینه کنید
موفق باشید
مرسی از اینکه پاسخ من رو دادیدنقل قول:
با عرض سپاس
ولی من به راهنمایی بیشتر نیاز دارم (واسه همین دیتا بیشتری میدم)
1- در مورد بودجه = والا بالا تر هم عرض کردم حداقل بودجه ایی که باید صرف کرد
(چون باید ببیتم چقدر هزینه داره جورش کنم)
2- درمورد انتظار از سیستم = کیفیت صوت در حد مطلوب
3- کلا ساب نخواییم نمیشه ؟
(چون من صندوقم همیشه تا خرخره پره به اندازه به سوزن جا ندارم چه برسه ساب + زیاد اهل سیستم نیستم که مثلا حال کنم با این چیزا + هزینه هام پایین بیاد)
4- میشه مدل معرفی کنید
5- اگه امکان داره یه لینک توضیحات فنی هم بزارید که مطالعه کنم "سردربیارم" ممنونم میشم
باتشکر
سلام.نقل قول:
حمید جان گفتن برای هر کدوم 80 تومن تخفیف گرفتن والا قیمت دوتا شده 1،330،000 هزار تومن :n06:
خب اگه صندوق عقبت همش پره پس میتونی یه اسپیکری برداری که بیسش سنگین باشه مثل dls 1073 قیمت هم فکر کنم دیگه 350 ت رو رد کرده باشه دقیق نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پخش هم طبق معمول کنوود 7016 فکر کنم 430 ت به بالا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم دوست عزیز تا شما بودجت معین نکنید کسی نمیتونه راهنماییتون بکنه:n16:
:n08:منم فکر کردم 133 ت گفتن آخه قیمتش تو سایتای دیگه 229 یورو بود من هرچی حساب میکنم وا مگه میشه ت 133:n13:نقل قول:
نگو 1،330،000:n08:
دوستان من اگه برم توپخونه و پخش بخرم ميتونم خودم نصبش كنم ؟ اخه ماشين بردن اونجا مكافاته و اينكه طرح هم هستش و نميشه ماشين برد ,
جدی؟!نقل قول:
علاقست دیگه
همسر یکی از دوستان نزدیک مغازه فروش سیستم های صوتی دارن
هم خودش خوب یاد گرفته هم کلی کاتالوگ و لیست قیمت و آدرس و ... رو واسه من میاره :n02:
تازه سیستمی که رو ماشین خودم بستیم رو ندیدین :n22:
سلامنقل قول:
میشه بپرسم پخش رو چه زمانی و به چه قیمتی تهییه کردین؟
ممنون :n16:
سلام
پخش قبلیم MVH-155UI بود که حدودا 1.5 ماه پیش خریده بودم 210 تومان . این جدیده رو دیشب گرفتم 330
سلامنقل قول:
ببین با 250 تومن هم میشه یه پخش فلش خور و یه اسپیکر معمولی خرید
با 2 میلیون هم میشه همین کارو کرد
ولی سیستمی که هم قیمتش مناسب باشه و کیفیتش خوب (بالا تر هم گفتم!) برای پخش دور و ور 300 باید بدی - برای اسپیکر 300 تا 350 باید بدی و برای آمپیلی که اسپیکرت رو جواب بده باید 300 تا 400 پول بدی
یعنی جمعا با پول نصب و کابل و ... حدودا میشه 1 میلیون اگه هم الان ندارید میتونید کم کم خرید کنید
یا میشه یه درجه پایین تر خرید کرد یعنی یه پخش خوب حدودا 350 و یه اسپیکر معمولی بدون آمپیلی فایر حدودا 150 تا 200 تومن که جمعا میشه 500-600 تومن
حالا انتخاب با شما - وجه مورد نظر هم بفرمایید تا مدل به شما معرفی کنیم.
موفق باشید
اگه ناوارد باشی یه خورده کار سختیهنقل قول:
ولی خودت هم میتونی وصل کنی
میتونی از اونجا خرید کنی و ببری جایی که خلوت باشه بدی برات نصب کنن
اینو بخونی بد نیست:
آموزش نصب سیستم صوتی خودرو
اول من يه توضيح مختصري در رابطه با رنگ بندي و روش نصب سيمهاي پخش توضيح مي دم.البته مال همه پخشها 1جور نیست ولی پخشهای شناخته شده از این استاندارد پیروی میکنن...و اینو بدونید 1کی از مهمترین قسمتهای سازنده سیستم پخشه پس در انتخوابش نهایت دقت رو بکنید...
سيم زرد رنگ ( + Battery )
كه هنگامي كه بخواهيم پخش را بطور مستقيم و بدون استفاده از سوئيچ روشن كنيم از آن استفاده مي كنيم.
سيم قرمز رنگ ( ACC )
كه هنگامي كه بخواهيم پخش را با استفاده از سوئيچ ( مرحله دوم سوئيچ) روشن كنيم از آن استفاده مي كنيم و با بستن سوئيچ پخش هم خاموش مي شود.
سيم مشكي رنگ ( - منفي)
كه براي اتصال به منفي بدنه استفاده مي شود
سيم آبي رنگ ( System Remote Control )
كه براي فرمان دادن به آمپلي فاير و روشن كردن آن مورد استفاده قرار مي گيرد.
سیم ریموت که با رنگ آبی مشخص میشهREMOT
سيم نارنجي رنگ ( ILL )
اين سيم براي مواقعي استفاده مي شود كه بخواهيم همزمان با روشن كردن چراغ هاي پشت آمپر و كوچك ماشين ، چراغهاي پس زمينه پخش هم روشن شود .
سيمهاي اسپيكرهاي جلو و عقب
سيم هاي خاكستري رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي جلو سمت راست.
سيم هاي سفيد رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي جلو سمت چپ.
سيم هاي بنفش رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي عقب سمت راست.
سيم هاي سبز( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي عقب سمت چپ.
سيم آنتن هم كه كاملا مشخصه و در انتهايش سوكت مخصوص آنتن نصب هست. روش نوشته ant
1سری خروجی های rc داره که واسه وصل کردن پخش به آمپلیفایر هستن
RC که روش نوشته SW مال سابه و همینطور RC :که روش نوشته REAR استیج عقب و RC FRONT مال استیج جلوست...
اینم از شماتیک کلی سیمهای پخش البته 2جفت RC داره
منبع:
[سلام من جند روزییه 405 تحویل گرفتم میخوام یه پخش تا 200 تومن بخرم که فلاش تا 32 گیگ و دی وی دی هم ساپورت کنه فقطم صوتی . تصویری نباشه الان بااین بودجه جی میتنم بگیرم باکیفیت باشه پایونر یا سونی یا .... مدلشو کامل بنویسین لطفا بعدم من زیاد اشنا نیستم اگه بخوام صدای باس ماشین زیاد باشه نه خیلییم زیاد با کمترین هزینه جی باید نصب کنم باند یا چی لطفا کامل راهنمایی کنیدمن هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم
[
عزیز دمت گرم من که دیگه چیزی از اینا یادم نمونده بود! فقط اینو بگم وصل کردن پخش دیگه اینقد دنگ و فنگ نداره هیچ ادم عاقلیم دیگه نمیاد خودشو دو ساعت با بستن سیم مشغول کنه!نقل قول:
هر پخش و ماشینی که سوکت فابریک داره مثلا سوکت فابریک پخش کنوود که به پراید بخوره .. این سوکت یه سرش میخوره به دسته سیمی که ماله خوده ماشینه و یه سرش میره داخل پخش به همین راحتی!
فقط اکثر پخشا یه سوکت تبدیل برا فیش رادیو میخوان و اینکه باس بلد باشی پخش فابریک ماشینو در بیاری که یا قلق داره یا وسیله خاص میخواد مثه خشاب کش
در کل وصل کردن پخش کار خیلی راحتیه..
سلام دوستان
چند وقت پیش آقا حمید لطف کردن و زحمت کشیدن یک جفت اسپیکر mxc 609 plus آدیو سیستم گرفتن و سه شنبه گذشته رفتم و حضوری از ایشون تحویل گرفتم و قسمت شد بالاخره ما آقا حمید رو زیارتشون کنیم
اسپیکر قبلی من 718 ex بود اول ها که خریده بودمش ازش راضی بودم ولی بعد چند وقت دلمو زد و به فکر این افتادم که عوضش کنم تا اینکه با آقا حمید مشورت کردم و این اسپیکر رو خریدم
امروز صبح یعنی جمعه وقت کردم که وصلش کنم
همون طور که انتظار داشتم کیفیت و صدای عالی تازه با توجه به این که هنوز آبندی نشده یا به قول حرفه ای ها برک نشده و آمپیلی من برای این اسپیکر ضعیفه صدای بسیار عالی و تفکیک صدای خوب رو داره
rms این اسپیکر 110 واته ولی آمپ فعلی من 60 وات خروجیشه
با این اوصاف ولی خیلی از 718 بهتره (راحت شدیم از این صدای تیز:n02:)
به جرات میتونم بگم این اسپیکر از 718 و 6975 که یه جورایی الکی اسم و رسم دار شدن بهتره (حداقل تو این وضع بازار)
فقط اگه آقا حمید لطف کنن و جواب پست زیر رو هم بدن که ما ممنونشون میشیم
و در ضمن اگه لطف کنی برای دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک پخش خوب که فلش خور باشه و یک جفت اسپیکر که نیاز به آمپیلی فایر نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم . بودجشون تا 500-600 هستنقل قول:
مرسی
آقا پخشو چرا خریدی که به این زودی عوض کنی>؟ قبلیو چیکار کردی؟نقل قول:
آخه اول قرار بود با دو جفت باند سرو تهشو هم بیارم !!! :n09:
عوض کردم با این جدیدیه و یه مقداری سر دادم
خدایییییی ؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین من الان دوتا 6974 دارم با دوتا 6984 . به نظرت بدم بره این 4 تارو جاشون دوتا از این mx609 بزارم ؟
آمپم pioneer 6500 . مشکلی نداره ؟
فیمتش چنده ؟
سلامنقل قول:
محمد خان دم شما گرم حالا دیگه برا بزرگتر از خودت چماق میکشی؟:n04:
مزاح کردم.
اونو گذاشتم برای پسرم تا جام رو پر کنه.:n02:
بله 12 اینچه و هم SPL و هم SQ . معرکه هستش. کلی مقام داره.1500 به بالا باید بهش بدی تا درایو بشه.
یه آمپ دو کانال دارن فکر کنم بتونه بریجش کمی قل قلکش بده.
نه فعلا ندارن تو این سریها که گفتی.
دوست گلم مگه میشه همچین چیزی؟الان با 80 تومن یه MP3 پلیر بهت نمیدن چه برسه به این کامپوننت.:n04:نقل قول:
یک بار دیگه ابتدای پست رو بخونید. عرض کردم روی هر جفت براشون 80،000 تومن تخفیف گرفتم.جفتی 665،000 تومن. جمعا 1،330،000 تومن.:n05:
ببین صدای BASS و خصوصا LOW BASS چون فرکانس پائین هست و دارای طنین میباشد عمق صداش بالا هست. مثلا شما اگر توی یه برج و در طبقه 5 باشید اگه یه ماشین که یه باکس 70 لیتری پورتد و یه ساب 500 واتی داشته باشه و از کوچتون عبور کنه با افزایش ولوم صدای باس عمیقی رو خواید شنید. ولی فرکانسهای مید و های اینگونه نیستن. لذا توقع بیرون آمدن صدای اسپیکرها با فاصله زیاد توقع بی جائی هست.نقل قول:
اسپیکر رو میتونید کن وود 6930 بردارید 110 تومن.ولی ساب رو...:41:نقل قول:
1-Ml 75.4 فروشش 650 بود.نقل قول:
MX 75.4 موجود نیست باید بین نماینده ها جستجو کنم که مسلما خیلی بالاتر قیمت میدن
رادیان 100.4 هم 960،000 بود.خیلی آمپ خوبیه. 67 تا ریت گرفته.واقعا می ارزه.
ماسکونی که نیست ولی نماینده ها دارن .حدود 2 میلیون هست. فروردین 1،160،000 بود.:n28:اگه پول داشتم میخریدم
اینکه میگم بود چون این برند مستقیم با یورو محاسبه میشه نه دلار لذا تغییرات قیمتیش بالاتره. با توجه به موجودیها و تخفیفاتی که من میگیرم هر کسی این ور عید هر چی خرید برد کرده.ضمنا یورو رفته بالای 5000 تومن به احتمال زیاد قیمتها نیز مجددا افزایش یافته یا می یابد.
نیلو فر خانوم.بنده خیلی خوشحالم که سرکار خانومی آمده تو جمع سیستم باز ها. بهتون تبریک میگم.راستی نفرمودید سیستم چیا دارین؟اگه بتونید تو قسمت عکس سیستم بچه ها عکسش رو هم بزارین ممنون میشم.نقل قول:
[QUOTE=Amir..H;7463840]چه حالی میده ادم از رفیقش سیستم کادو بگیره:n08:
خدا شانس بده:n02:
سلام حمید جان
چه خبرا....؟
خوبی؟
الان سیستم چیا داری..؟
امپ کوچلو موچولو 4 کانال چیزی سراغ دارین؟(قیمت مناسب البته:n18:)
محمد جان شما لطف داری. من هم از دیدن شما و دوستان عزیزتون خیلی خوشحال شدم.نقل قول:
همونطور که قبلا هم عرض کردم بزار خوب برک بشه بعد ببین چه صدائی میده. واقعا این برند ناشناخته هستش بزار جا بازکنه با این رنج قیمتش امثال پایونیر کن وود رو له میکنه.البته امیدوارم نرخ ارز ثابت بمونه.
در مورد جناب Elder هم چشم.پخش رو به نظر من 7016 برداره ما بقی رو هم کن وود 6994.حدود 610 میشه. اگه میخوای بگو براش بگیرم. ایشون هم قم تشریف دارن؟
بله گلم. من چیز بد به کسی معرفی نمیکنم.اصلا قابل مقایسه نیست.نقل قول:
البته آمپت مثل آمپ محمد هست. باید آمپهاتون رو تعویض کنید.اونوقت متوجه کیفیت و قدرت واقعی این اسپیکر میشید.