دقیقا اینطوریهنقل قول:
تو لاهیجان هم همینه
فکر کنم تو رشت هم همینطور باشه
شما هر وقت بری شارژ کنی از همون روز برات محاسبه میشه
Printable View
دقیقا اینطوریهنقل قول:
تو لاهیجان هم همینه
فکر کنم تو رشت هم همینطور باشه
شما هر وقت بری شارژ کنی از همون روز برات محاسبه میشه
برای من یه سوال وجود داره چطوره که اندیشه سبز خزر با سرعت 128 نامحدودش رو می ده ماهی 15.5 تومن اما دیگر شرکتها مثل پارس انلاین با همین سرعت اما 5 گیگ در ماه رو میده 20 تومن داستانش چیه و این اجحاف نیست و یا اینکه نکنه اندیشه یه جور دیگه داره زیر ابی میره
نه داداشمنقل قول:
اون طرح نامحدود سرعتش دوروبر 30 هستش يا قانونى تر
دوروبر 16
درواقع سرعت اصلى 128 كيلوبيت رو داره ولى طرح هاى محدود سرعت تشويقى داره كه سرعتش دوروبر 60 تا 128 كيلو بايت هستش
در نتيجه نامحدودو نميشه زياد دانلود كرد چون سرعتش كمه ولى محدودو ميشه زود تموم كرد چون سرعتش زياده
حالا خودت فكر كن
اختلاف قيمتم واسه همينه
من فردا ميرم از انديشه بگيرم 256 5 گيگ يا 128 8 گيگ
ميشه 23000
128 8gb بگیر.سرعت هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم اینترنت الان من از 75% ایران بدبخت ترم :41:
دومین تست >>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش اینم یکی از سوالای اساسیم بود که جوابشو نمیدونستم.نقل قول:
میخواستم 256 بگیرم که شبا رایگانه بیشتر از 128 دانلود کنم.(مثلا زرنگ بازی دربیارم)حالا شما مطمینی که فرق نداره دیگه؟ خیالم جمع؟
ولی 256 یه سایت ir هم تا یه سال میده بهت!
نقل قول:
سرویسای سرعت پایین هیچ فرقی ندارن با هم و همشون با سرعت تشویقی مثه هم میشن.
دامین IR یکساله 4 تومن پولشه :دینقل قول:
ولی 256 یه سایت ir هم تا یه سال میده بهت!
به خاطر 4 تومن میخوای اون سرویس رو بگیری؟
اینم تست من
شاتل 2 مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا کاهش سرعت اندیشه سبز در شهرهایی مثل لاهیجان به خاطر محدودیت های فنی نیست، بلکه سیاست شرکت هست که سرعت این شهر ها رو در حد همون سرویسی که خریداری شده (حتی کمتر از اون) کاهش بده. وضعیت سرعت در سایر شهرهای شرق گیلان (مثل رودسر، لنگرود، آستانه، و غیره) چطور هست؟
با توجه به ISP های فعال در لاهیجان، بازار ADSL لاهیجان در اختیار دامون نت قرار میگیره که داره با قیمت های مشابه اندیشه، حداقل در لاهیجان از وضعیت فعلی اندیشه خدمات بهتری ارائه میکنه.
اگر تا پایان این ماه اندیشه سرعتش رو درست نکنه، من اشتراک ADSL خودم و تمام کسانی را که خودم براشون از اندیشه سرویس گرفتم، را لغو می کنم، و میرم سراغ دامون نت، تا اندیشه هم متوجه بشه که باید سرویس ها متوازنی در استان ارائه کنه.
بچه ها یکی از بهترین سایتها برای تست سرعت اینترنت سایتهستکد:http://www.bandwidthplace.com
داداش عصبانى نشو :-Dنقل قول:
وقتی یک ماه شارژ نمیکنی، صد بار زنگ میزنند برات، که آقا چی شده؟ چرا نمیای شارژ کنی؟! ولی وقتی گند می زنند به ترافیک HTTP، بعدش هم سرعتت رو در حد 7 - 8 کیلوبایت در ثانیه کم می کنند، صداشون در نمیاد، وقتی هم که ازشون سوال میکنی، جواب چرت و پرت بهت میدند. مشتری که با شرکتی پسر خاله نیست، هر کی سرویس بهتر بده، میره سراغ همون. هر وقت یاد گرفتند که با مشتری هاشون شفاف باشند و درست و حسابی مشکلات و برنامه ها شون رو برای مشتری تشریح کنند، و خدمات قابل قبول ارائه کنند، مشتری میاد سراغ شون.نقل قول:
داداش عصبانى نشو :-D
شرکت ها باید یاد بگیرند که هیچ وقت منتی سر مشتری ندارند. مشتری مداری که فقط زنگ زدن و تشویق به شارژ کردن نیست.
نقل قول:
همیشه برای کسایی که شکایت دارن از یه برنامه ی تلویزیونی یه توصیه دارم! خب کانالو عوض کن! اجبارت نکردن بشینی صبح تا شب سریال کلمبیایی ببینی که!!!!
دوست عزیز. سرویسش بده؟ خب از یه شرکت دیگه adsl بگیر!
وقتى شركتاى ديگه بدترند ديگه چاره چيه؟!نقل قول:
بايد تلويزيونو خاموش كنى يا بشكونيش
نميشه كانال عوض كرد بى فايدست!
نکته اول اینکه اگر خوب پست ها رو مطالعه می کردی، متوجه میشدی که گفته شده، اگر تا پایان ماه فعلی وضعیت به همین شکل باقی بمونه، دیگه با اندیشه تمدید نمی کنم. پایان ماه هم برای اینه که قرارداد فعلی سوخت نشه.نقل قول:
همیشه برای کسایی که شکایت دارن از یه برنامه ی تلویزیونی یه توصیه دارم! خب کانالو عوض کن! اجبارت نکردن بشینی صبح تا شب سریال کلمبیایی ببینی که!!!!
دوست عزیز. سرویسش بده؟ خب از یه شرکت دیگه adsl بگیر!
نکته دوم اینکه شرکتی که پول میگیره، به مشتری سرویس بده، باید سرویس درست بده. این شرکت نصف ماه اسفند در ترافیک HTTP اختلال شدید ایجاد کرد، بدون اینکه سایر سرویس دهنده ها همچین مشکلی داشته باشند. در پاسخ کاربران هم مدعی میشده که پهنای باند مرکز تلفن شان کافی نبوده، در حالی که در همان زمان میشد با انتقال ترافیک از پورت 80 بر روی سایر پورت ها، با سرعت مناسب، هر چیزی رو باز کرد، و اگر مشکل از پهنای باند مرکز تلفن بوده باشه، باید اختلال در همه پورت ها باشه، نه فقط در پورت 80.
نکته سوم اینکه انتخاب های چندانی وجود نداره که کسی بخواد به قول جنابعالی کانال عوض کنه.
نکته چهارم هم اینکه، اساسا این تاپیک برای این ایجاد شده که سایر کاربران از وضعیت فعلی سرویس دهندگان اینترنت اطلاع داشته باشند، و بتونند انتخاب آگاهانه ایی داشته باشند. پس توصیه جنابعالی در context این تاپیک نمیگنجه.
شب خوش
نقل قول:
سرویس 256 5 گیگ تو اندیشه 23000 تومنه؟ بعد سرویس 2 مگه من هم با 3 گیگ ترافیک 23000 تومن؟ یکم با عقل جور در نمیادا...
آره برو سايتش نگا كن 22500 توماننقل قول:
اولا چجورى بايد 2 مگ گرفت؟مگه به كاربراي خونگى ميدن؟!
بعدش اينكه اگر هم بدن من موندم كدومو بگيرم 128 يا 2 مگ؟
اگه 2 مگ شبا سرعتش بيشتر از 128 باشه خوب 2 مگ ميگيرم
آقا ما دوباره تو انتخابش مونديمنقل قول:
حالا انديشه بگيريم يا نه؟
ولى هزينه مودم و راه اندازى نداره خوبه قصدم انديشست
ولى رفتم شعبه جديدش ساعت هشت و نيم صبح
دوتا فرم دادن اومدم پايين ديدم ماشينمونو بستن به جرثقيل دارن ميبرن...
نقل قول:
آره .چرا ندن؟ سرویس ECO خونگیه دیگه. فقط کارت دانشجویی دادم من. مودمم فرقی نداره که . فقط بعضیا خط شون مشکل داره تو سرعت زیاد SNR شدید میکشه پایین.
سلام بچه ها
آقا کسی هست که مودم TP-LINK مدل TD-8811 داشته باشه و جوری کانفیگ شده باشه که نیاز به کانکشن نباشه! می خوام اتو کانکت کنم هر کاری می کنم نمیشه!
(سوال رو جای درستی نپرسیدم! پوزش)
اول باید وارد کانفیگ مودم بشینقل قول:
192.168.1.1
user :admin
password: admin
بعد تو قسمت advance setup باید کانفیگ رو انجام بدی
vpi/vci رو براساس کد شرکتی که ازش اینترنت داری واد کن
در مرحله بعدی ppoe رو انتخاب کن و بعدش نام کاربری و رمز عبوری که از شرکت گرفتی رو وارد کن
در آخر هم save/reboot رو بزن تا دوباره مودم روشن بشه
دوست عزیز شما اول خودت رو عصبانی نکن اینترنت ارزش این همه عصبانی شدن رو ندارهنقل قول:
امیدوارم اینترنت اندیشه هم به زودی به حال اولش برگرده اما اینکه بگی سیاست شرکته رو قبول ندارم
چون تو شهرهایی که رقابت زیاده عقل حکم می کنه که با تمام قدرت کار کنه نه اینکه بازار جذاب لاهیجان رو به راحتی در اختیار سایر شرکتها قرار بده
به نظر من مشکل لاهیجان مشکل فنی می تونه باشه و به زودی هم حل خواهد شد.
بابا چه گیری هستی هستینقل قول:
بگیر خودت رو راحت کن
باید اسم این تاپیک عوض شه تا صحبت بقیه دوستان شهرستانی هم به قول بعضیا در این context بگنجه!!!!
نوشتید ADSL شهر رشت! خب عوضش کنید استان گیلان.
خدمت اون کاربر لاهیجانی یا شرق گیلانی عرض کنم که من با اندیشه در رشت هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. سرویسم 128 محدود هست و همیشه هم سرعت دانلودم مطلوبه. روز بین 60تا 120 و شب بین 20 تا 40
با این سرویس، این سرعت ها مطلوبه.
تهران از مخابراتش adsl میگرفتم . سرعت دانلود از 15 بالاتر نمیرفت. اگه حرفمو قبول نداری خودت برو بپرس!!!!
نه قرمز، نه آبی، ما همه سبز سبزیم!
عمو جان فکر نمی کنی آدرس رو اشتباه اومدی!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
دوستان درست می گننقل قول:
تقریبا از اواخر سال گذشته سرعت اینترنت شرکت اندیشه در سطح شهر لاهیجان خیلی پایین اومد
درباره اینکه رشت به استان گیلان تغییر کنه من هم موافقم
بهتره به مدیر تایپک بگیم که عوضش کنه
نقل قول:
نه پسرم!
درست اومدم!
آقا من دقیقاً همین مراحل رو میرم ولی با موفقیت انجام نمیشه! یعنی دوباره باید دستی کانکت کنم.نقل قول:
تو قسمت advance setup همچین وضعیتی موجود هست
لازم نیست که اینا حذف بشه!؟
دوست عزیز، من نمیدونم شما از اینترنت برای چه کاری استفاده می کنید، ولی من به عنوان یک توسعه دهنده نرم افزار، که پروژه هاش رو آنلاین میگیره و آنلاین تحویل میده، کل شغلم وابسته به اینترنت هست. در همون مدت 2 هفته ایی که شرکت اندیشه سبز در ترافیک HTTP اختلال ایجاد کرده بود، نزدیک بود من برای یک پروژه تحقیقاتی حدود 2 میلیون تومن ضرر کنم. در شرایطی که شرکت اندیشه سبز هیچ توضیح درستی برای اختلالات بوجود اومده نمی داد. در همین هفته اول سال 90، روزها گاهی بین 5 تا 10 بار قطعی ADSL داشته. یکی اینترنت میگیره باهاش بازی آنلاین میکنه، یا شب تا صبح آهنگ دانلود میکنه، یک هفته هم اگر اینترنتش قطع بشه، خودش رو با چیز دیگه ایی سرگرم میکنه. یکی هم مثل من، شغلش وابسته به پایداری اتصال اینترنت هست، و حتی اگر هم مشکلی پیش بیاد، نیاز داره جواب درستی به مشتری های خودش بده.نقل قول:
دوست عزیز شما اول خودت رو عصبانی نکن اینترنت ارزش این همه عصبانی شدن رو نداره
این رو باید تشریف ببرید دفتر شرکت اندیشه، و به خودشون بگید. ما که رفتیم، مدعی شدند کاهش سرعت در لاهیجان سیاستی هست که از دفتر رشت بهشون تحمیل شده.نقل قول:
امیدوارم اینترنت اندیشه هم به زودی به حال اولش برگرده اما اینکه بگی سیاست شرکته رو قبول ندارم
شما که رشت هستی، مشکلاتی که من مطرح کردم، مربوط به لاهیجان بوده. توی شهر رشت اگر از این مسخره بازی ها در بیارند، ISP های دیگه اینها رو له می کنند. همانطور که دو سال قبل، با هزینه های بالا و کیفیت پایینی که ارائه می کردند، نزدیک بودن توسط پارس آنلاین از دور خارج بشند، ولی تونستند با تغییر سیاست مناسب، جایگاه خودشون رو بهبود بدند.نقل قول:
آقا ما دوباره تو انتخابش مونديم
حالا انديشه بگيريم يا نه؟
منِ مشتری نه با شرکتی پسر خاله هستم، و نه با شرکتی پدر کشتگی دارم. مشتری سرویس خوب و ارزون میخواد. من مدت ها به هر کسی که خواسته در لاهیجان سرویس بگیره، گفتم از اندیشه بگیره، چون سرویس دهی خوبی داشته. امروز هم میگم فعلا از اندیشه نگیره، چون وضعیت سرویسش در لاهیجان بسیار نامتعادل و ضعیف شده. فردا اگر خوب شد، دوباره از سرویسش تعریف می کنم. سرویس دهی خوب باید استمرار داشته باشه، نه اینکه در یک بازه زمانی مشخص سرویس دهی خوب باشه، بعدش که مشتری جذب شد، سرویس دهی خراب بشه. بعضی ها تصور می کنند که اگر فلان شرکت بیشتر از سرعت درج شده در قرارداد میده، پس منتی روی سر مشتری داره، در حالی که هیچ شرکتی عاشق چشم و ابروی مشتری نیست. همه شرکت ها به دنبال کسب سود هستند. شرکتی که سرویس ارزونتر میده، یا مودم رایگان میده، یا سرعت بالاتر از قرارداد میده، همه این کارها را در چارچوب سیاست های تجاری خودش برای کسب سود بیشتر انجام میده، نه برای رضای خدا یا عشق و علاقه به خلق الله. اگر فرضا شرکتی مثل گوگل در سان فرانسیسکو اینترنت پرسرعت رایگان ارائه میکنه، به این خاطر هست که درآمد این شرکت وابسته به گسترش نفوذ اینترنت هست، و از این طریق به طور غیر مستقیم کسب درآمد میکنه. در همچین حالتی اگر فردا سرعت اون سرویس رایگان نصف بشه، و مشتری اعتراض کنه، شرکت نمیتونه منت سر مشتری بزاره که سرویس رایگان ارائه کرده! بلکه باید برای حفظ سود خودش جوابگوی مشتری باشه، وگرنه بازار خودش را از دست میده.
بله؛ باید همه اینها رو حذف کنید. یک اتصال جدید از نوع PPOE (نه Bridge) در همین صفحه مودم اضافه کنید، VPI/VCI هم 8/35 هست. باید Quality of Service (یا همون QoS) رو هم تیک بزنید. در همون صفحه تنظیمات که دارید اتصال جدید درست می کنید، گزینه ایی برای دریافت یوزرنیم و پسورد PPOE وجود داره که باید اونها رو وارد کنید. گزینه ایی هم برای Dial on demand وجود داره که باید اون رو تیک بزنید. نهایتا باید Save/Reboot را بزنید، تا تنظیمات ذخیره بشه و مودم ریست بشه. می بخشید، من مودم 8811 دم دستم نیست که بخوام مراحل را دقیقا با جزئیات براتون تشریح کنم.نقل قول:
لازم نیست که اینا حذف بشه!؟
همه جا ابیته...
من بازیو با کارت TV دیدم و گل بازیم با ADSL دانلود کردم بعد نگین پست نامربوط زد
دوست عزیز خدمتتون عرض کنم که منم از اینترنت برای بازی و دانلود موزیک و ... استفاده نمی کنمنقل قول:
من هم مثل شما کارم وابسته به اینترنته
البته همه دوست دارن سرعت بالا داشته باشن . شما کارت برات مهمه و شاید برای دیگری دانلود موزیک مهمه
همه دنبال سرعت بهتر هستند.
اصلا توسعه سریع شرکت اندیشه هم به خاطر سرعت بالاش بود.
راستی تو لاهیجان یک فعال نرم افزاری !!! می تونم بپرسم با کدوم شرکت نرم افزاری کار می کنید
اون بنده خدایی که این حرف رو به شما زده شاید منظورش رو بد رسونده چون اصلا منطقی نیست که عمدا بخواد شرکت چنین کاری انجام بدهنقل قول:
---------- Post added at 07:22 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
تو این جدول همه تیک های remove رو بزن و فقط یکی رو بزار باشهنقل قول:
همون رو edit کن ومراحل رو انجام بده
ppoe و dial domain و ... که قبلش برای توضیح دادم
در آخر هم save/reboot رو بزن
این کار رو انجام دادم اما بازم نشد! :41:نقل قول:
تو این جدول همه تیک های remove رو بزن و فقط یکی رو بزار باشه
همون رو edit کن ومراحل رو انجام بده
ppoe و dial domain و ... که قبلش برای توضیح دادم
در آخر هم save/reboot رو بزن
مراحل edit به شکل زیر انجام دادم:
01
02
03
04
05
زیاد خودت رو اذیت نکن! نمیشه فدای سرت! همینطور استفاده می کنم زیاد مشکلی نیست.
آقا شما از کجا adsl رو گرفتی ؟نقل قول:
اگه از اندیشه گرفتی باید بگم که vpi اندیشه 8 هست ...
آقا دمت گرم.نقل قول:
مشکل از همین بود حل شد. :11:
بحث فقط سرعت نیست، بلکه پایداری و پاسخگویی مهم تر هست. پایداری و پاسخگویی مناسب اگر باشه، نهایتش اگر آدم خیلی به سرعت نیاز داشته باشه، پول بیشتری میده و سرویس با سرعت بالاتر میگیره.نقل قول:
البته همه دوست دارن سرعت بالا داشته باشن . شما کارت برات مهمه و شاید برای دیگری دانلود موزیک مهمه
همه دنبال سرعت بهتر هستند.
اصلا توسعه سریع شرکت اندیشه هم به خاطر سرعت بالاش بود.
همچین خیلی غیر منطقی هم نیست. شرکت درگیر رقابت سنگینی در داخل شهر رشت هست. ISP ها هم مرتبا مدعی گرون شدن اینترنت توسط شرکت های مخابرات استانی هستند. پس بعید نیست که شرکت برای حفظ رقابت در شهر رشت، تلاش کنه خدمات خودش در بازارهای کوچک تر را محدودتر کنه، و به نوعی هزینه های خودش را در این بازارها کاهش بده، تا بتونه به رقابت در بازار رشت ادامه بده.نقل قول:
اون بنده خدایی که این حرف رو به شما زده شاید منظورش رو بد رسونده چون اصلا منطقی نیست که عمدا بخواد شرکت چنین کاری انجام بده
من سال ها ست که در استان گیلان با هیچ شرکتی همکاری نمی کنم، و مشتریان و همکارانم خارج از استان هستند. آخرین باری که برای شرکتی داخل استان کاری انجام دادم، سال 82 یا 83 بود، که البته تجربه خوشایندی نبود.نقل قول:
راستی تو لاهیجان یک فعال نرم افزاری !!! می تونم بپرسم با کدوم شرکت نرم افزاری کار می کنید
آقا جمعش کنید داره سیاسی میشه...:31:نقل قول:
کارت تیویه دیگه نامربوط بود:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
باشه باشه گرفتم عصبانی نشو:31:نقل قول:
آقایون تبریک بگید من بالاخره adsl گرفتم!!!
حالا میرسیم به قسمت مهم داستان..... مودم چی بگیییییییییرم؟؟؟؟؟؟
فرشاد بیسیمو میده 48000 معمولی 25000
تی پی لینک نیست دیلینک یا همچین چیزاییه
اگه بتونی مودم D like اصلی رو پیدا کنی بهترین مارکه
اگه نشد tp-like یا mega net هم بد نیست
آخه ما که از اصلو اینا سردرنمیاریم!نقل قول:
ولی تحقیق کردم میگن tp-linke از d-linke خیلی بهتره دیگه دیلینکو بیخیال شدم تا اینجاشم tp-linke 8901g رو انتخاب کردم 40000 تومنه
اگه خوب نیست دوستان بگن تا 55000 تومنم میتونم بدم