بي تاثير هم نيست البته نه اين فروشهايه فوق العاده كه در يه رمانه محدودا .فقط يكم زمان ميبره چون هرچي باشه ما جهانه سوميم:31:نقل قول:
بي تاثير هم نيست البته نه اين فروشهايه فوق العاده كه در يه رمانه محدودا .فقط يكم زمان ميبره چون هرچي باشه ما جهانه سوميم:31:نقل قول:
سلام به دوستان!چند تا سوال!
1-ایران XboX 360 Elite قیمتش چنده؟
2-پسر عموم می خواد یه دونه از کانادا برام بیاره،به نظر شما ارزش داره؟
اما آداپتور من وقتی بازی می کنم همون نارنجی می مونه شاید بخاطر اینکه به ترانس کنترل ولتاژ وصلش کردم
خب مثلا 9 ماه بعد قیمت ایکس باکس الیت توی ایران کاهش پیدا میکنه؟(کاهش محسوس مثلا در حد 50 تومن)نقل قول:
اگر تا اون موقع قيمتها همين باشه احتمالش هست كه 50 تومان و يا حتي بيشتر ارزون بشه.نقل قول:
دو سوال دارم کسانی که یه عمری هم با کامپیوتر بازی کردن و هم با xbox 360
لذت بازی کردن کدوم بیشتره ؟ و آیا کیفیت بازی های xbox به بازی های جدید کامپیوتر میرسه؟
ممنون
عزیزم معلومه دیگه این که پرسیدن نداره!:31:نقل قول:
xbox دیگه! من 5-6 سال pc میزدم الان یه ساله Xbox هم میزنم بهترین لحظات بازی عمرم رو گذروندم!(بعد سگا :27:)
کیفیتشم به نظر من توپه! تا تجربه نکنی نمیفهمی!:40:
معلومه که میرسه! یه lcd هم داشته باشی که دیگه هیچی!:5::8:
یه مدت بازی کنی دیگه pc هم با دسته xbox میزنی:10::31:
خلاصه شک نکن!
واسه من بعد استادیوم بهترین تفریحه!:8::10::27::40:
کاملا تایید میشه! ایکس باکس دنیایی داره که وقتی تجربه اش کنی Pc Gaming دیگه اصلا بهت حال نمیده!نقل قول:
عزیزم معلومه دیگه این که پرسیدن نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xbox دیگه! من 5-6 سال pc میزدم الان یه ساله Xbox هم میزنم بهترین لحظات بازی عمرم رو گذروندم!(بعد سگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کیفیتشم به نظر من توپه! تا تجربه نکنی نمیفهمی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه که میرسه! یه lcd هم داشته باشی که دیگه هیچی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدت بازی کنی دیگه pc هم با دسته xbox میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه شک نکن!
واسه من بعد استادیوم بهترین تفریحه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی از دوستان میدونه ایکس باکس جدیده که هاردش 250 گیگ کی وارد بازار ایران میشه و قیمتش چنده و همراه اون تو کارتونش چند دسته و پک بازی اگه میشه یه عکس از اون بزارید......باتشکر
:18:دوست عزیز دقیقا کدوم مدلو میگی؟نقل قول:
نقل قول:
با سلام
منظور شما اینه؟
مشخصاتشو روش نوشته!
ولی من تو بازار فعلا ندیدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی سوال ما رو جواب نداد؟!:13:نقل قول:
قیمت xbox elite 420 تومانه احتمالا تا چند روز دیگه ارزونتر میشهنقل قول:
نه من این مدل رو نمیگم
اینو میگم..... ماکروسافت قصد داره کنسول xbox360 خودش رو در پکیج جدیدی به همراه دو عدد دسته بیسیم و هارد 250 گیگابایتی و یک نسخه از بازی اورجینال modern warfare 2 و به همراه یک هدست بیسیم قرار بده
پست 348
قیمت در ایران اگه بیاد 700 هزار تومان باید باشه در امریکا با قیمت 400 یا 500 دلار عرضه میشهنقل قول:
موفق باشید
این Limited Edition رو الان Amazon میفروشه 399$ ولی بیاد ایران (البته معلوم نیست بیاد اصلاً) قیمتش همون چیزی میشه که دوستان گفتن.نقل قول:
نه من این مدل رو نمیگم
اینو میگم..... ماکروسافت قصد داره کنسول xbox360 خودش رو در پکیج جدیدی به همراه دو عدد دسته بیسیم و هارد 250 گیگابایتی و یک نسخه از بازی اورجینال modern warfare 2 و به همراه یک هدست بیسیم قرار بده
پست 348
خیلی ببخشید این جریان سه چراغه شدن چیه دقیقا و چه جوری میشه حلش کرد؟
اصلا چرا اینجوری میشه؟
2-بازیهای Full HD فرق دارن با بازی های معمولی ؟یعنی اگر من بازیهای معمولی رو با تلویزیون و کابل HD بازی کنم کیفیتشون فرق نداره؟
ممنونم
دوستان این چیه ؟!
جای باتری...نقل قول:
سلام دوستان یه سوال دارم خیلی مهمه من یه گیم نت زدم متشکل از 3 x box و 3 lcd من میخوام 2 تا از x box ها رو شبکه کنم که بشه با هم بازی کرد مثلا need for speed دو نفره بازی کنیم من باید چه کار کنم راستی x box من arcade هست سیم لن هم وصل کردم دیگه بقیش با شما متشکرم .
سلام
یه سایت بود که توش میزد الآن چه بازیهایی اومده توی نت و با چه ریجنی ؟
الآن گم کردم اون سایت رو , کسی میدونه ؟؟
:40:سلام به همه دو تا سوال
لازمه هارد واسه x360 بخرم (اگه با rom خودش اجرا کنم بلایی سرش نمی یاد مثلا 2 ساعت پشت سر هم)
و اینکه بازی هایی که رو ps3 و x360 مشترک میاد اون حجمی که بازی رویblue ray) ps3) داره رو dvd9) x360) هم هست ؟
(نمی دونم فهمیدین چی میگم):31:
گفتم اینم اضافه کنم که اشتباهن بد برداشت نشه
نمی خوام مقایسه سر چیزی کنم باززز....:19: دردسر شه فقط یه سوال بود
سلام
ببخشید من کنسول ندارم اما میخوام دستشو بگیرم برای pc حالا سه تا سوال :
1 - دسته بیسیم بگیرم یا با سیم ؟
2 - توی مشهد کسی جاییرو سراغ داره که بفروشن ؟
3 - بعد که گرفتم راحت وصل کنم و بازی کنم یا کار خاصی یا برنامه ی خاصی باید نصب کنم ؟
مرسی
سلام...یکی از دوستان در مورد وصل کردن کامپیوتر به ایکس باکس یه چیزایی گفت ولی هیچی نفهمیدم...کسی میتونه قدم به قدم توضیح بده ؟؟؟اصلا این کار بهتره یا استفاده از یک کابل vga ؟من از هر دوشون میخوام استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد اگه کابل vga رو روزی 2.3 بار قطع و وصل کنم؟یعنی وقتی با ایکس باکس بازی میکنم کابل مانیتور رو به ایکس باکس بزنم وقتی بازیم تموم شد کابل رو جدا کنم و به کیس بزنم؟مشکلی پیش نمیاد اگه این کار روزی چند بار تکرار بشه؟tnx.....
راستی برای روزی 3.4 ساعت بازی با برد جاسپر تو یه اتاقه کوچیک نیازی به coling داره یا نه؟
یه سوالم جا موند...واسه دسته باید شارژر بگیرم یا تو جعبش هست؟قیمتش چنده؟
دوست عزیز اولا سیمدار همون باسیمه!:46:نقل قول:
بعدش فکر کنم دسته xbox رو نمیشه به pc زد!:13:
ولی دسته های دقیقا مثل xbox تو بازار هست با قیمت خوب برای pc!:27:
یادمه پارسال فراسو 17-18 تومن میداد!:5:
هارد فقط واسه نصب بازیها و مثلا آهنگ و live و اینها بکار میاد!:27:نقل قول:
همون مموری هم کارت رو واسه سیو بازیها راه میندازه!:27:
ولی جدیدا قیمت هارد هم خیلی خوب شده و خرید 60G واقعا به صرفه هست!:8:
چون بازیها هم اگه بریزی رو هارد سرعت load بیشتر و صدا کمتر میشه و به dvd-rom هم فشار نمیاد!:10:
سلام کسی از دوستان میدونه قیمت الایت با مادربرد جاسپر الان چنده ؟ وتا 1 ماه دیگه چقدر میشه؟
سلامنقل قول:
شرمنده عجله ای شد ( چه سوتی ای دادم :31: ) .
خیلی جاها دیدم که گفتن شده ! حالا شما میگی نمیشه ؟
390 ...فالکون هم 370 ......1 ماهه دیگه رو نمیدونم ...اخه علم غیب ندارم :31:نقل قول:
نقل قول:میدونم فشارو روش کم میکنه :31: ولی میگم بدون نصب و با اجرای مستقیم دخل dvd rom میاد یا نه ؟نقل قول:
شما تجربشو نداری ؟ یا از کسی خبر نداری ؟
و اینکه بازی هایی که رو ps3 و x360 مشترک میاد اون حجمی که بازی رویblue ray) ps3) داره رو dvd9) x360) هم داره ؟
یا تو x یه کاری میکنن که حجم کم شه:5:
با سلام کسی به سوال اول من در رابطه با لن کردی x box جواب نداد امیدوارم به این جواب بدین
به جز دسته x box دسته دیگه ای روی x box می خوره ؟
نه دخلش در نمیاد نترس!:27::10:نقل قول:
حتی گیم نت ها هم اصولا آرکید دارن!
البته بستگی به کیفیت دیسک هم داره!
ولی نترس ردیفه!:5:
حالا dvd ورباتیم باشه هم خیلی بهترتره!
سوال دومتم نمیدونم!:13:
بازیها که یکیه!(کامله) حالا چطوری حجم کمتره دیگه اون بحثهای فنی!:31:
ولی نترس هیچی رو از دست نمیدی!:8:
خواهش میکنم!:40:نقل قول:
راستش من یه سالی نبودم!
زمانه ما که نمیشد!:31:
حالا اگه الان میشه احتمالا دوستان اشتباهه بنده رو تصحیح میکنن دیگه!:27:
ولی اگه هم بشه احتمالا دردسر داره دیگه!:13:
تازه پولشم زیاد میشه!:21:
اون دسته هایی که گفتم عینه خوده xbox باور کن چیزی رو از دست نمیدی!:10:
سلام
دوستان بلاخره امروز xbox 360 elite رو تحویل گرفتم یه چند تا بازی رو هاردش بود گرافیکش عالی بود
فقط میمونه عادت کردن بان با دسته اش
میخواستم بدونم keybord مخصوص برای این جعبه ی ناشناخته طراحی نشده؟
راستی از تمام دوستانی که قبل از خرید منو راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم
دوستان دیروز مطلبی خوندم تحت عنوان xbox natal که قراره پاییز 2010 بیاد
میخواستم بدونم به xbox360 وصل میشه یا کلا یه دستگاه جداست چون تو این تصویر به xbox360 وصل میشه
مبارکه، شما هر کیبورد usb ای رو می تونید بهش وصل کنید، البته نه برای بازی کردن، فقط برای وارد کردن متن...نقل قول:
خوب يه دستگاهه جدا كه هست سيمش usb هست و به تمامه ايكس باكسها هم وصل ميشهنقل قول:
دوستان اگه كسي اطلاعاتي در مورد نحوه رايت دي وي دي هاي xbox360 داره ممنون مي شم اطلاعاتشو در اختيارم قرار بده.مي خوام بدونم اين دي وي دي بازي هاي ايكس باكس 360 چطوري رايت ميشه؟
اگه ممكنه روش كامل رايت و نرم افزارهاي مربوطه رو شرح بدين/ممنون
سلام
من امروز رفتم خونه دوستم یه ارکد جاسپر خریده.
روی کنسول یه قسمت برای کول دیسک یا همون جای usb وجود داشت .
می خوام بدونم که اگه میشه کول دیسک وصل کرد پس حتما باید هارد اکسترنال هم بشه نصب کنی .
با این وضع چه نیازی به هارد های مخصوص xbox 360 هستش.
راحت میشه یه هارد 1 ترا با قیمت خیلی خوب نصب کنی یا هارد های 500 و....
و اگه حرف من درسته میشه بازی ها رو روی این نوع هارد ها بریزی و از روی هارد اجرا کنی ؟
نقل قول:نقل قول:اقا میشه .نقل قول:
درضمن اشتباه نکنیا . دسته ی فراسو مدل xbox اصلا نگیر . سرت کلاه میره .
من خودم یه اموزش برای وصل کردن دسته ی xbox توی فروم گذاشتم . ولی نمی دونم دقیقا کجاس
اسم تاپیکش رو هم یادم نیست ولی تاپیک دسته بود :31:
اگه اونرو ببینی کاملا مشکلت حل میشه همه چی رو نوشتم . اگه پیدا کردم میذارم . تاپیک رو هم krusure ایجاد کرده بود .
ولی با سیم بخر :46:
ویرایش :
این هم همون تاپیک :
پست 138 برای منه البته برای 11 ماه پیشه . اونو بخون .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=263977&highlight=%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87+xbox360&page=7
موفق باشی