سلام. به شدت تایید میکنم. من خودم مشترک پارس هستم. تو این دو ماه به شدت ناراضی ام. اصلا شبکه اینترنت نیست اینترانت است. از هر شرکتی میخواهی بگیر ولی پارس نگیر کیفیتش خیلی خراب شده است.نقل قول:
Printable View
سلام. به شدت تایید میکنم. من خودم مشترک پارس هستم. تو این دو ماه به شدت ناراضی ام. اصلا شبکه اینترنت نیست اینترانت است. از هر شرکتی میخواهی بگیر ولی پارس نگیر کیفیتش خیلی خراب شده است.نقل قول:
شلوغ بودن ربطی به کوچکی و بزرگی شهر نداره. عامل مهم اینه که بر اساس پهنای باند و تعداد کاربری که مثلن پارسآنلاین در شهر شما یا مرکز مخابراتی شما داره، به هر کاربر به طور متوسط چه مقدار پهنای باند میرسه.نقل قول:
فرض کن در شهر شما پارسآنلاین 100 مگابیت پهنای باند و سر جمع 5000 هزارتا مشتری هم داشته باشه. این یعنی، پارسآنلاین، متوسط به ازای هر کاربر حدود 20 کیلوبیت در ثانیه پهنای باند داره. حالا پارسآنلاین برای تبلیغات یا با هدف دیگهای به همه این کاربرا تا جایی که خطشون میکشه پهنای باند میده. به خاطر فاصله از مرکز مخابراتی یا مشکلات خط تلفن همه نمیتونن 16 مگابیت یا حتی همون 9 مگابیت رو هم داشته باشن. اما فرض کن متوسط به هر کاربر پهنای باند 2مگابیت رو میده. این یعنی داره به جای 20 کیلوبیت 2مگابیت میده که حدود 100 برابر اون متوسط پهنای باند میشه.
حالا در نظر بگیر که از ساعت 6-7 عصر تا ساعت 12 نیمه شب، فقط 10 درصد کل کاربرای پارسآنلاین تو شهر شما یعنی 500 نفر بخوان همزمان آنلاین باشن و مثلن دانلود داشته باشن. به خاطر این که پهنای باندشون رو شرکت روی 2مگابیت بسته اگه قرار باشه کسی افت سرعت نداشته باشه پارسآنلاین باید حداقل 1000 مگابیت پهنای باند داشته باشه اما در عمل فقط همون 100 مگابیت موجوده. پس به هیچ وجه امکان نداره تو اون ساعتا و با اون شرایط همه بازم همون سرعتی رو که تو ساعت خلوتی میگیرن داشته باشن.
این جوری، پارسآنلاین ناچار میشه روی سرویسها محدودیت بذاره. اینجاست که اون تفاوت سرعت سرویسها خودش رو نشون میده. این یعنی برای کسی که سرویس 512 گرفته محدودیت خیلی بیشتری نسبت به اون که سرویس 2مگابیت گرفته اعمال میشه.
به تدریج که از ساعتهای شلوغی رد بشه و دیگه کل پهنای باند پر نباشه، از شدت محدودیتها هم کم میشه.
مدتیه وقتی ترافیک یا مهلت قرار دادم به اتمام میرسه مرورگر به پارس انلاین هم متصل نمیشه و مجبور میشم باهاشون تماس بگیرم و از طریق کدی که در اختیارم میزارن خطم رو با گوشی فعال کنم!
اما قبلا تو همچین مواقعی وقتی مروگر باز میکردم بصورت خودکار وارد سایت پارس انلاین میشد و از طریق سیستم و براحتی تمدید یا ترافیک خریداری میکردم
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شما باید تو سیستمتون ، یکی از dns سرور های پارس آنلاینو ( 91.98.98.98 ) ست کنین تا وارد پارس آنلاین بشید!نقل قول:
واقعا پارس آنلاین در حالت گیمینگ از نظر پینگ عالیه!
پینگ 4.2.2.4 ( بدون اکانت کاهش پینگ ) :
محتوای مخفی: 4.2.2.4
برام مهم نبود گفتم جهت اطلاعات خودم ... چون قبلا داشتم شبانه رایگان بود ... الان دوتا سرویس دارم و اینو بیشتر برای وبگردی گرفتم مخابرات رو هم برای دانلود ...نقل قول:
بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.نقل قول:
- - - Updated - - -
بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.نقل قول:
برای تغییر ip لازم نیست که مودمو هی خاموش روشن کنی ؛ مودمت چیه؟!نقل قول:
مودم من zyxel هستش من بدون خاموش و روشن آیپیم تغییر کنه باید چکار کنم؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
با تشکر
دوستان خوزستانی که پارس آنلاین دارن و سرویس گیمشون رو فعال کردن لطفا یه تست پینگ از سایت speedtest سرور تهران بزارن
لطفا یه تست از آیپی زیر هم بزارید:
ping 10.31.36.98 -t
ping 10.201.59.50 -t
با تشکر