آقا ما خودمون ... پیچ هستیم شما هم بیشتر بپیچونید:31: آخرش چی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گزینه الف و ب...نقل قول:
Printable View
آقا ما خودمون ... پیچ هستیم شما هم بیشتر بپیچونید:31: آخرش چی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گزینه الف و ب...نقل قول:
:41: 42 vt30 چنده؟ حالمو گرفتینقل قول:
لطفا پیشنهادتونو برام PM کنید.نقل قول:
با توجه به قیمتی که من از گناوه و دبی گرفتم گناوه حدودا 650 تومن از دبی گرونترهو مسلما شیراز باید از گناوه گرونتر باشهنقل قول:
نه عزیز قیمت 42 رو نداشت .
خودتون میتونید کمو بیش حدس بزنید
2300 همین حدودا تازه بدون گارانتی
از اساتید فن سوالی دارم که چند روزی است با تحقیقات گسترده اینترنتی به جایی نرسیدم !
چند روزی است که st30 m سوار میشم , اما برفک صفحه گند زده به تصویر
نمی دونم این آنتن دیجیتال و پخش اون چقدر صحت داره , اگه پخش دیجیتال شده پس چرا تلویزیون آنالوگ 20 سال پیش هنوز داره تصویر خوبی میگیره !
یا اینکه st30m دیجیتال داخلی داره , اگه داره پس چرا برفکیه !
--- بگیرم بهتره یا ----- ؟
و سوال آخر ----- سه بعدی با جه کابلی به دیش وصل میشه که بتونه تصویر hd رو منتقل کنه ؟
به نظر من با بودجه محدود st30 با سایز 50 اینچ بدون گارانتی خوبه ! شیراز که 1850 هست اگه کسی بتونه بره گناوه یا بانه که چه بهتر !
به هر حال vt30 هم بعد از ورود به بازار مثل همه وسایل الکترونیکی دیگه افت قیمت پیدا می کنه . من تا عید صبر می کنم و اگه vt30 50 اینچ تا 2500 رسید حتما همین رو می خرم البته st30 هم واقعا پنل کاملی هست و خیلی از مدل های گرون تر از خودش با برند های دیگه رو هم راحت شکست می ده:27:
شما لازم نیست تا عید صبر کنید قیمت 50vt30 همین الان تو گناوه 2500نقل قول:
داداش گیرنده ی داخلی( ----t) که شبکه های استانی رو دیجیتال میگیره سری st30M نداره و بخاطر همینه برفک دارن تصاویرتنقل قول:
همون کابلهای rf coaxial که واسه رسیورهای معمولی استفاده میشه کافیه.فقط جنس خوبشو بگیر افت سیگنال نداشته باشی کابل باختر بهترینه
با سلام
قيمتهاي نماينده بانيان در مشهد :
st30 42" 1,900,000
st30 50" 2,380,000
همراه كارت تخفيف و دو عدد عينك كه داخل خود كارتن هست.
به نظر شما اساتيد مناسبه يا پايينتر ميياد؟
كسي جايي تو مشهد سراغ نداره بدون گارانتي و ارزانتر؟
ضمنا من ميخوام گاهي اوقات براي تنوع تصوير كامپيوترم رو تو اين تي وي بندازم وبا اينترنت كار كنم مشگلي كه نداره؟ چون تا حالا پلاسما نداشتم مي پرسم !