وقتی بازیکن میگه می خوام برم، قبولم نکنی، هیئت مدیره خودش می فروشش!نقل قول:
تنها راه اینه که چند هفته چند هفته سیو داشته باشی و اگر اینطوری شد برگردی عقب تا وقتی که تصمیم نگیره بره!
خیلی مسخرس که مسی بگه می خوام از بارسا برم :31:
Printable View
وقتی بازیکن میگه می خوام برم، قبولم نکنی، هیئت مدیره خودش می فروشش!نقل قول:
تنها راه اینه که چند هفته چند هفته سیو داشته باشی و اگر اینطوری شد برگردی عقب تا وقتی که تصمیم نگیره بره!
خیلی مسخرس که مسی بگه می خوام از بارسا برم :31:
دوستان این پچ ها رو میشه برای بازی اوریجینال هم استفاده کرد؟ مشکلی ایجاد نمی کنه؟
راست میگه . یه چندوقت کریر رو برو . روی ورلدکلاس هم برو . همه نظراتت عوض میشه .نقل قول:
منم که توی بازی عادی لجندری رو میزنم توی کریر با پروفشنال هم مشکل دارم چه برسه به ورلدکلاس و لجندری . کاملا منطق فوتبال توی کریر عوض میشه . اگه منطقش رو فهمیدی میتونی بازی ها رو همه رو ببری . من که دورتموند رو برداشتم . دقیقا توی هر بازی یک گل میزنم . یک گل میخورم . بعد اخر سر دقیقه های اخر بازی یک گل میخورم و میبازم .
یعنی تا الان که با دورتموند 10 تا بازی توی لیگ کردم همه رو به صورت 4-3 و 2-1 و 3-2 و حتی یکی 5-4 باختم . واقعا منطق رو من نمیفهمم . cpu اول بازی خوبه تا یک گل میخوره از لجندری هم رد میکنه . یه جورایی قدرت همه بازیکنهاشون مثل کلاسیک میشه . طرف قد و قواره اش ریزه منتهی چون باید حتما از من ببرن روی سر کسی مثل هاملز بلند میشه و به راحتی پاور هدر میزنه توی دروازه . من تا حالا 6 یا 7 بار کریر رو شروع کردم به امید یه شروع خوب . کلی وقت میزارم بهترین تیم ممکن رو جمع میکنم . بعد که اولین بازی میرسه از یه تیم دسته پایینی چندتا گل میخورم و خداحافظ .
نقل قول:
يراي استفاده از اين پچ بايد نسخه اورجينال بازي رو داشته باشيم؟
اونایی که با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داشتن نسخه جدیدش رو دانلود کنن شاید مشکل حل شد...
من بانسخه قبلی مشکل داشم ولی تو این نسخه مشکلی ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ مودینگ وی رو هم نصب کردم ولی وارد بازی نمیشه!!!
منظورتون رو متوجه نشدم .نقل قول:
میشه شفافش کنیـــــــــــد .
سپاسگذارم.
نه . روی هر نسخه ای میتونین استفاده کنین . کرک شده یا نسخه اصلی فرقی نداره.نقل قول:
يراي استفاده از اين پچ بايد نسخه اورجينال بازي رو داشته باشيم؟
دوستان اين كرير فيفا، چمپيونز ليگ نداره ؟؟؟؟ من تقويم كرير رو نگاه ميكنم خبري از چمپيونز نيست !!!
و همچنين تا جايي كه يادم مياد سالاي قبل هر ليگ تويه كرير، اسكوربرد مخصوص خودش رو داشت (بعد از 2010 ديگه فيفا بازي نكردم) ولي چرا واسه من جز ESPN چيز ديگه اي نيست؟؟؟!!!!
نقل و انتقالات تغییرات خوبی داشته
مخصوصا اینکه میشه بازیکنا رو با هم جا به جا کرد که این خیلی به درد می خوره و میشه بازیکنایی که نیاز نیست رو با بازیکنای بهتر جا به جا کرد
ولی کلا احساس می کنم نقل و انتقالات دیگه زیادی آسونه
من با رئال داره میرم توی فصل اولم تقریبا هر بازیکنی می خواستم رو گرفتم مثل فالکائو ، بالوتلی ، نیمار ، پیرلو ، الکسیس سانچز ، بوسکتز ، کمپانی و ... که جالبه بعضی از این بازیکنا رو خریدم و نیم فصل با قیمت بیشتر فروختم!
فقط مونده به مسی پیشنهاد بدم ببینم نتیجه چی میشه که فکر کنم اونو هم بتونم بگیرم! :دی
چرا داره ولی به اسم لیگ قهرمانان نیست و اسم دیگه ای داره که همون اول تنظیمات کریر مو هم میتونین مشخص کنین که دوست دارین فصل اول در لیگ قهرمانان باشین یا نه.نقل قول:
دوستان اين كرير فيفا، چمپيونز ليگ نداره ؟؟؟؟ من تقويم كرير رو نگاه ميكنم خبري از چمپيونز نيست !!!
و همچنين تا جايي كه يادم مياد سالاي قبل هر ليگ تويه كرير، اسكوربرد مخصوص خودش رو داشت (بعد از 2010 ديگه فيفا بازي نكردم) ولي چرا واسه من جز ESPN چيز ديگه اي نيست؟؟؟!!!!