طرفم شما نبودید دوست عزیز پس حرفی هم برای شما ندارم ضمنا قرار نیست همه جا آدم خودش را مطرح کنهنقل قول:
طرفم شما نبودید دوست عزیز پس حرفی هم برای شما ندارم ضمنا قرار نیست همه جا آدم خودش را مطرح کنهنقل قول:
دوست عزیز بهتر است کمی در مورد شرکای تجاری / کار گروهی مطالعه کنید.نقل قول:
قرار نیست خیلی از مسیر هایی که دیگران رفته اند تکرار بشه، میشه با تبادل تکنولوژی بر طرف کرد. نورتون که غول امنیتی جهانه از تکنولوژی چندین شرکت داره استفاده می کنه. خود بیت دیفندر هم محصول مشارکت سه محصول دیگه است!
اینطور که شما می گید پس اگه پول نباشه نون نیست اونم نباشه ما نیستیم پس بهتره از الان نباشیم!
اینجا جای بحث و گفتگو انتی ویروس هست دوست عزیز هر کسی میتونه جواب کس دیگه رو بده و منم جواب حرف شمارو دادم ( حرف حق جواب نداره)نقل قول:
بعد چرا فکر میکنی که فقط ام سی سافت دارای اخلاق ، شخصیت و متد نرم افزاری قابل قبول هست؟
عجب جواب نا پخته ای.تو همین تست های انجمن خودمون نورتون با 20000 کارمندش نمی تونه 40 تا مخرب رو شناسایی کنه.تازه از ترسش خودشو از همه تستها کنار کشیده:n02:نقل قول:
منظور من این نبود من گفتم که ام سی سافت 25 کارمند نداره 25+بیت رو داره. 25 کارمند خالی نمیتونه جلوی غول ها قد علم کنهنقل قول:
من مگه حرفی از نورتون زدم ؟ خوبه خود شما میگی با 20000 کارمند نمیشه بهترین شد حالا جدا از اینکه نورتون کلی تکنولژی های مختلف واسه از بین بردن ویروس داره حالا بنظر شما با 25 کارمند میشه به کجا رسید؟نقل قول:
الان شید هم هست دیگه کلا 10 تا کارمند درست حسابی هم نداره داره تو شناسای با تمام غول ها رقابت میکنه .
پس از این پس باید بگوییم که سیمانتک هم بدون خرید های تجاری اش نمی تونست غول امنیتی بشهنقل قول:
بگوییم شرکت بیت دیفندر تا وقتی
این اتفاق نیفتاده بود نمیتونست در مقابل غول های امنیتی قد علم کنهنقل قول:
در پايان سال 2007 بيت ديفندر با سرمايه گذاري عظيمي توسط شرکت هاي سرمايه گذاري روماني و اتحاديه اروپا طرح توسعه خود را تکميل نموده است. بيت ديفندر با ابداع تکنولوژي هاي جديد موفق به کسب جوايز بين المللي زيادي از جمله checkmark, ICSA lab, Virus Buleti, AV-test.org, IST prze گرديده استر پايان سال 2007 بيت ديفندر با سرمايه گذاري عظيمي توسط شرکت هاي سرمايه گذاري روماني و اتحاديه اروپا طرح توسعه خود را تکميل نموده است. بيت ديفندر با ابداع تکنولوژي هاي جديد موفق به کسب جوايز بين المللي زيادي از جمله checkmark, ICSA lab, Virus Buleti, AV-test.org, IST prze گرديده است
پسر گل کمی دقیق تر پاسخ دهید
ضمنا شما از کجا میدونی که دیتابیس امسی قادر به شناسایی تهدیدات نیست ؟؟؟؟
بخاطر اینکه بدونی نزدیک به 4 میلیون امضای خودش را طی چند ماه اخیر حذف کرده چون مشترک بوده با بیت دیفندر و امروز امضا هایی داره که هنوز وارد دیتابیس بیت دیفندر نشده است شما یه مراجعه به تست های گروه MRG بکنید و مقایسه کنید شناخت بیت و امسی را
راستی در مورد تعداد کارمند ها :
شرکت اف سکیور 25 سال هست تشکیل شده و نزدیک به 1000 کارمند داره ولی امسی هیچ چیزی از اون در نسخه پایه شرکتی کم نداره و حتی میتونم بگم بهتر هم هست
با همین مقایسه یکسان هم میشد متوجه پیشرفت امسی شد البته بماند که امسی کلا 5 سال هست دارای آنتی ویروس شده است و فعلا یک آنتی 5 ساله دارد نه یک آنتی 25 ساله
موفق باشید
امسی تازه اول راهه در ضمن من فکر کنم 25 کارمندی که ابداع کننده تکنولوژی رفتار شناسی باشند خیلی حرفا برا گفتن دارهنقل قول:
سلام علیکمنقل قول:
موضوعی که مطرح کردم در واقع یک پست مجزا یا یک نقل قول مشخصی مد نظرم نبود. کلیت یک نظر را که از دید خودم گاهی اوقت مشاهده میکردم بیان کردم.... به هر حال اگر شما مطرح نکردید که جای بحثی نیست.... حالا یه وقتی هم یکی آنتی یکسری تعاریف برای یک مخرب خاص برای افزدون به دیتابیس اضافه میکنه که جای بحثی نیست... حتی محصولی که من دارم با اینکه حجم آپدیت روزانه اش حدود 1 یا حداکثر 2 مگابایت هست یه وقت هم میبینیم که یه آپدیت 4 مگی داد.... اینها را مطرح کردم چون همیشه طرفدار کاهش حجم اپدیت و کاهش حجم دیتابیس بودم/هستم/خواهم بود...
و اون برداشتی که از حرف من داشتید و عنوان کردید که دوستان مشکل دارند با این محصول، که البته قبلا هم در یک تاپیک دیگری مطرح کردید همون روز هم من یکم فکرکردم ولی دلیلی ندیدم (دلایل رد این مورد پیش من محفوظه) کسی با این محصول دشمنی داشته باشه......
من که چنین تصوری ندارم، فکر نمیکنم کسی مشکلی داشته باشه با هیچ محصول خاصی.... شما برداشتتون اینجوریه؟
البته اگر دید تبلطغاتی داشته باشیم برای یک محصول این فکر در ما ایجاد میشه..... منم هر وقت رفتم سمت تبلیغات کومودو احساس کردم انگار یه عده باهاش دشمنی دارند.... هر وقت هم یه کاربر عادی کومودو میشدم و اینجا بودم.... هر چی نگاه میکردم دشمنی نمیدیدم!!
در پایان هم بابت توضیحاتی که در مورد کاهش حجم آپدیت محصول خودتون فرمودید تشکر میکنم.
دوست عزیز تعداد کارمندانی که غول های امنیتی حساب می کنند از مجموع کل تیم فروش در سراسر جهان هم هست. خب غول های امنیتی چندین دفتر در چندین کشور دارند. این دلیل بر آن نیست که به همین نسبت توسعه دهنده یا آنالیز گر بیشتری هم داشته باشند!نقل قول:
اگر اینطوری بود باگ هایی که در کسپرسکی شناسایی شده سال ها طول نمی کشید حل بشه...
امسی سافت به طور مستقیم 25 کارمند دارد و در هیچ کجای جهان به طور مستقیم دفتر ندارد و تنها نماینده رسمی دارد و تعداد کارمندان نمایندگانش در تعداد کارمندانش جمع نمی شود.
پس شاید اگر کلیت خاص تیم توسعه و تیم آنالیر را در نظر بگیریم تفاوت خاصی در تعداد کارمند امسی سافت با بقیه شرکت ها نباشد. چیزی که اینجا مهم نیست کیفیت کار کارمندان است.
شید با چه محصولی میتونه رقابت کنه؟
بیاییم 10 عدد ویروس جدید بنویسیم و با هم شید را با هر آنتی ویروسی که برای شما غول است مقایسه کنیم و ببینیم شید چگونه میتونه دفاع کنه.
شید چیزی جز یه موتور من در آوردی + آپدیت های سرقتی نیست و هیچ لایه دفاعی ندارد.
البته اگر به عنوان جک گفتید قشنگ بود :n19: