من برداشتم توي local users and gorup اينا رو جز گروه administrator كردم..حالا بيام چه كار كنم؟از ادمين بندازمشون بيرون؟نقل قول:
خب باید براشون Standard Account بسازی نه Administrator. اون موقع دیگه دسترسی ندارن.
اون مشكلم با ويندوز 7 رو چه كار كنم؟
Printable View
من برداشتم توي local users and gorup اينا رو جز گروه administrator كردم..حالا بيام چه كار كنم؟از ادمين بندازمشون بيرون؟نقل قول:
خب باید براشون Standard Account بسازی نه Administrator. اون موقع دیگه دسترسی ندارن.
آره دیگه حذفشون کن.نقل قول:
راستش اون کمی عجیب و نا مفهوم بود واسم وگرنه جواب میدادم همونجا.نقل قول:
يعني خلاصه بگم ميخوام با استفاده از يك يوزري كه سطحش ادمين نيست يوزر ادمين ويندوز 7 رو هم enable كنم هم روش پسورد بزارم.شدنيه؟
نه.نقل قول:
چون برای ایجاد تغییرات روی اکانتها نیاز به دسترسی بالا داری.
بله پینگ میکنننقل قول:
سلام به همگی. کمک فووووریییییییییییییییی:13::1 8: یه شبکه راه انداختم به این صورت که اینترنت میاد توی یه سویچ 24 پورت D-link بعد با یه کابل 30 متری از سویچ 24 پورت میره توی یه سویچ 8 پورت Dlink و از این سویچ به یک دوربین ipcamera و یک کامپیوتر. حالا مشکل اینجاست که اینطوری نه کامپیوتر اینترنت داره نه دوربین و نه توی شبکه از سمت سویچ 24 پورت ping نمیشن. ولی وقتی کابلی که از سویچ 24 پورت اومده رو از سویچ 8 پورت میکشم و مستقیم میزنم به کامپیوتر اینترنت و شبکه و همه چیز درست میشه.:18: . گفتم شاید از سویچ 8 پورت باشه .... بردمش کنار سویچ 24 پورت و امتحانش کردم دیدم کار میکنه مثل بنز:27:. گفتم شاید از کابل 30 متری باشه با تستر امتحان کردم اونم به ظاهر درسته ..... :2: ، یکی کمکم کنه ..... یه هتله ...... کارم بدجوری گیره ....:18:
کابلی که از یه سوئیچ به یه سوئیچ دیگه وصل میشه فرق میکنه
بهش میگن crossover یا کراس
رنگ بندیش فرق میکنه
سلام
2 تا سوال :
1. فرقی داره مودم رو به کدوم قسمت سویچ وصل کنیم ؟
2. در مورد DHCP تقریبا یه چیزایی یاد گرفتم ؛ الان مشکل اینه که داخل تنظیمات مودم در قسمت DHCP جایی واسه اضافه کردن IP نداره و فقط یه IP رو میشه ست کرد !
سلام.نقل قول:
1- نه به یکی از پورتاش بزن فرقی نداره. میتونی به پورت گیگ بزنی.
2- فقط IP اول و آخر رنجی که میخوای بده رو باید بزنی.
پس نمیشه چندتا ip مشخص رو بهش داد !نقل قول:
ممنونم :11: