تیم برای بازی با بیلبائو آماده می شود.
تمام ترکیب تیم گواردیولا به جز پدروی مصدوم، در زمین تمرین سیوتات اسپورتیوا، برای بازی سخت پیش رو مقابل بیلبائو، به تمرین پرداختند.
صبح امروز، پس از برد سه شنبه شب در لیگ قهرمانان و استراحت روز گذشته، ترکیب اصلی برای بازی پیش رو مقابل بیلبائو به تمرین بازگشت. تمرین امروز، مانند هوای معمولا بارانی باسک، زیر ابرهای خاکستری و باران برگزار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی مقابل بیلبائو از این جهت اهمیت دارد، که آخرین بازی پیش از فراخوانی بازیکنان برای تیم های ملی ست.
19 بازیکن، بعلاوه کوئنسا
تیم پشت درهای بسته، در زمین شماره 1 سیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداخت (تمرینات اخیرا در زمین شماره 2 برگزار می شد) و مردان گواردیولا با 19 بازیکن ممکن از تیم اول، بعلاوه آیزاک کوئنسا از بارسا ب به تمرین پرداختند. پدرو به دلیل مراقبت های بعد از مصدومیت، بصورت جداگانه از سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.
مترجم: حسین رزاق نژاد / FCBarcelona.ir
الکسیس و بیئلسا، استاد و شاگرد دوباره در سن مامس.
بازیکن بارسا، الکسیس سانچز، تاکید کرد که بسیاری از مهارت های خود را از این مربی آرژانتینی آموخته است. مربی حال حاضر اتلتیک بیلبائو از امضای قرارداد الکسیس با بارسا تمجید کرد.
پروفسر بیئلسا بود که استعداد چیکو ماراویا -کودک عجیب- را کشف کرد. الکسیس سانچز، بار دیگر به سن مامس باز خواهد گشت. هر دوی آن ها از آگوست 2007 تا نوامبر 2010 در شیلی با هم بودند. در حال حاضر الکسیس به یکی از بهترین مهاجم های بال جهان تبدیل شده و بدون شک دلیل عمده پیشرفت او تعلیمات بیئلسا است.
الکسیس، سپاسگزار از تعالیم استاد
در طول سه سالی که این مربی هدایت تیم ملی شیلی را بر عهده داشت، بیئلسا به پرورش استعداد خام الکسیس پرداخت؛ تا جایی که این بازیکن به اودینزه پیوست. اروپایی شدن سبک بازی الکسیس، با 24 بازی ای که تحت مربیگری
بیئلسا انجام داد، پرورش یافت. بازیکن بارسا در وصف این مربی، او را آبی و اناری خواند و گفت: «من می خواهم از تمام کسانی که در طول راه پیشرفتم به من کمک کردند تشکر کنم. من چیز های زیادی از
پروف یاد گرفتم. در آن زمان من تصور این را نمی کردم که به این مقدار پیشرفت کنم، اما کم کم شروع به درک حرف های او کردم و چیز های زیادی از او آموختم».
بیئلسا: «الکسیس به خوبی خود را در بارسا نشان خواهد داد»
بیئلسا پس از این که به عنوان سرمربی جدید اتلتیک بیلبائو انتخاب شد صحبت کوتاهی در مورد الکسیس انجام داد و به تمجید او پرداخت: «من از اینکه الکسیس در بارسلونا است بسیار خوشحال هستم. من فکر می کنم آن ها در کنار هم عالی باشند. من می دانم که الکسیس می تواند کیفیت بازی خود را در مانند هر باشگاهی که قبلا در آن بازی کرده است برای بارسا نیز به نمایش بگذارد، چرا که او بازیکنی عالی است».
مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir
آماده سازی ها برای اتلتیک بیلبائو ادامه دارد.
19 بازیکن تیم اصلی به علاوه آیزاک کوئنسا جمعه صبح برای بازی مقابل اتلتیک بیلبائو تمرین کردند. پدرو رودریگز هنوز به خاطر آسیب دیدگی اش تحت درمان است.
بخش دوم تمرینات قبل از سفر سخت روز یکشنبه به سن مامس، پشت درهای بسته برگزار شد. همانند روز پنج شنبه، زمین تمرین خوان گمپر سیوتات اسپورتیوا، در ابتدا مرطوب بود.
20 بازیکن فراخوانده شده
همان بازیکنانی که روز قبل، در زمین شماره 2 در سنت خوان دسپی بودند، شامل 19 بازیکن ثابت تیم اصلی به علاوه آیزاک کوئنسا، بازیکن کناری بارسا ب. پدرو رودریگز آسیب دیده، برنامه درمانی خود را به صورت جدا از سایرین ادامه داد.
بارسلونا بار دیگر روز شنبه ساعت 11 در زمین سیوتات اسپورتیوا تمرین خواهد کرد. پپ گواردیولا نیز کنفرانس مطبوعاتی خواهد داشت.
مترجم: کوثر موسوی / FCBarcelona.ir
والدز: «گواردیولا مرا در مسیر موفقیت قرار داد».
دروازه بان بارسا اذعان داشت، این مربی بوده که نکات تاکتیکی را به او آموزش داده است. او اختلاف بین ویا و مسی را انکار کرد و هدف از بیان چنین اظهاراتی را تنها بی ثبات کردن تیم دانست.
ویکتور والدز در مصاحبه مطبوعاتی امروز با همان خونسردی همیشگی اش در هنگام دروازه بانی سخن گفت. او این هفته توانست رکورد میگوئل رینا را در بسته نگه داشتن دروازه بارسا بشکند. اما والدز خود را تنها عامل کسب این عنوان نمی داند و معتقد است علت همه ی این ها پپ گواردیولا است.
ادای احترام به مربی
والدز به دنبال داستان های مطبوعاتی اخیر پیرامون انتقاد شدید ابراهیمویچ از گواردیولا، مربی سابقش، به دفاع از گواردیولا پرداخت: «به من آموخته اند که مربی در تیم قابل احترام است و او فردی است که باید از دستوراتش اطاعت کرد. من همیشه این کار را انجام داده ام تا به یک بازیکن حرفه ای تبدیل شوم. تا زمانی که او در کنار من باشد شاگردش خواهم بود و امیدوارم تا زمان بازنشستگی در کنارش بمانم».
یادگیری روزانه
والدز گفت: «قبل از این که گواردیولا به تیم بیاید من نسبت به وقایع دید تاکتیکی نداشتم از لحاظ بازی با پا اما پیشرفت زیادی کردم و می خواهم که این ها را حفظ کنم، همچنان در تمرینات به یادگیری نکات جدیدی بپردازم و همه ی این کاراها را گواردیولا در حق من انجام داده است».
والدز افزود: «او باید برای همیشه اینجا بماند. گواردیولا ثابت کرده است که رمز موفقیت تیمش است».
ایستادگی در برابر دروغ ها
والدز یکی از چهار کاپیتان تیم، درباره شوخی مطبوعات مبنی بر اینکه مسی و ویا با یکدیگر کنار نمی آیند نیز صحبت کرد: «این کذب محض است. شما باید به چگونگی رفتار آنها در داخل و خارج زمین دقت کنید. مطبوعات همواره زمانی که همه چیز روبه راه است چنین سخنانی را بیان می کنند تا تیم را بی ثبات جلوه دهند. ما اولین کسانی هستیم که باید در برابر این هجمه ایستادگی کنیم چون می دانیم که این صحبت ها کاملا نادرست اند».
باشگاه اتلتیک بیلبائو
والدز بیشتر نگران سفر پیش رویشان به سن مامس بود: «برد در این بازی بسیار مهم است. ما می دانیم که اتلتیک تحت مربیگری بیلسا چه سخت تلاش می کند و آنها فشار زیادی به ما خواهند آورد. مهارنشدنی بازی خواهند کرد». او تقابل سختی را در برابر تیمی که همیشه آنها را
«سرزنده و خوب» می داند پیش بینی کرد.
اهمیت بیشتر تیم نسبت به جوایز
ویکتور والدز زیاد به جوایز علاقه ای ندارد و این در حالی است که هشت تن از هم تیمی هایش در لیست دریافت توپ طلا حضور دارند. «این چیزها هیچ وقت برایم مهم نبودند و آنچه که اهمیت زیادی دارد بازی در روزهای یکشنبه برای بارسا، برنده شدن آنها و کسب جام است. اگر این اتفاق رخ دهد من کاملا خوشحال خواهم بود که در هیچ لیستی حضور نداشتم. من همیشه عشق هوادارانم را حس می کنم و این تنها موضوعی است که اهمیت دارد. من هم سعی خواهم کرد با انجام بازی های خوب پاسخ عشقشان را بدهم».
مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir