والا اینقدر از آخرین بازی پخش شده از رئال میگذره که الان به شخصه راضی هستم به همین 1!
بابا دلمون تنگ شده برای دیدن بازی تیم!
Printable View
والا اینقدر از آخرین بازی پخش شده از رئال میگذره که الان به شخصه راضی هستم به همین 1!
بابا دلمون تنگ شده برای دیدن بازی تیم!
این سایت Sportlemon.com یک مشکلی داره اونم اینه که خیلی قطع و وصل میشه....من با سرعت 512KB روی این سایت مشکل دارم در صورتی که با نت 256KB روی سایت های دیگه هیچ مشکلی ندارم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت لینک های بازی رو میزاره قطعی هم نداره اگر سرعتت خوب باشه میتونی نگاه کنی...یک لینک هست قرار میده که داخل اون لینک قسمت بالاش نزدیک 11 12 تا لینکه که تو همون صفحه Load میشه...معمولا وسطی ها بهتر جواب میدن...
[HTML]
http://www.firstrowsports.eu/watch/108970/1/watch-cska-moscow-vs-real-madrid.html[/HTML]
شبکه ای تو هات-بیرد یا w3-a نیست بازی رو فری نشون بده ؟
ASماموریت مسکو
سرما در مقابل راه دهمین جام
دومبیا ، تهدید بزرگ مسکا :" خیلی با انگیزه ام ، فرصت خوبی است "
کریستیانو فیکس می شود و مورینیو نگران است :" شوخی نمی گیریم "MARCAآغاز شمارش معکوس تا فینال مونیخ
10- درجه برای دهمین چمپیونزلیگ
مورینیو :" با تمام قوا حاضر می شویم چرا که این بازی شوخی نیست "
می خواهد که میانه زمینش را با خدیرا ، ژابی و کوئنت رائو ببندد
حریف ما سرما است نه زسکا
مورینیو و تمرین پنالتی
مربی با سیلوینو لورو در این باره کار کرد
روی هاتبرد شبکه ی لیدر تی وی آذربایجان بازیهای سی - ال رو پوشش میده ، البته باید کد بیس اون رو هم وارد کنید تا موقع پخش بازی قطع نشه شبکه :
Lider TV Az
12149
v
27500
Biss Code :
A3 31 30 04 61 67 82 4A
ایول فکر میکردم چون بازی خارج از ساعت عادی هستش این لیدر نده اما میده : دی
آقا این بیس کد رو چطوری وارد میکنند؟
ما لیدر رو داریم 12303 هستش....با این فرق میکنه؟
لیدر میخاد بازی چلسیو نشون بده نه رئال رو
همون لینکو بدید بهتره:31:
لینک رو که گذاشتم...
یک برنامه هست به نام radeon tv همچین چیزایی...دوستانی که 128KB به بالا دارند میتونند به راحتی ببینند :دی
پخـشِ آنلـایـن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
اینـا چطـوریـاس ؟!
بـه چیزِ خـاصـی نیـاز داره ؟!