آقا به این میگن ماشین :sq_25:Level 74 نبود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا به این میگن ماشین :sq_25:Level 74 نبود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدا نداره ! میخوام صدا داشته باشه میشه کاریش کرد صدا هم ضبط کنه ؟نقل قول:
دکمه F4 رو بزن بعد تمام گزینه هارو تیک بزن حالا تمام چراغ ها روشن میشه ولی از دید داخل کابین نور چراغا فرقی نمیکنه . پیش فرض نگاه کردن به چپ و راست 4num , 6num و چندتادیگه از همون دکمه ها ی num lock واسه دید های مختلف داخل کابین هست .نقل قول:
به نظر من بار های باارزش و خطر ناک رو آپ کن بعد از اینکه لول اینا رو یکم بردی بالا بار های راه دور رو هم اضافه کن .
بله چرا نمیشهنقل قول:
من یه فیلم گذاشتم با همین برنامه فیلم گرفقته بودم کیفتم عالی
باید تیک رکردینگ ویس بزنید یه ذره بگردید پیدا میکنید
دستتون درد نکنه.نقل قول:
بچه ها بازی Rig n roll چه طوره؟برای ما که گرافیکمون زیاد به این بازی نمیشچسبه خوبه؟در سطح همین هست؟چه تفاوت هایی داره؟
از کدوم چیت استفاده کردی ؟:sq_2:نقل قول:
:31:لول 74 حداقل دو ماه اگه 24ساعته باشه 1 ماه این پولم که شما داری حداقلش یک سال کار داره :دینقل قول:
بدون چیت حالش بشتره :دی
خوبه ولی بازیش واسه من و یکی دیگه از دوستان ایراد داشت از بازی میپرید بیرون . یکمی بازیش قدیمیه ولی گرافیکش خوبه ، سبک بازی هم همینه ولی خب کامیوناش نمای داخلش چنگی به دل نمیزنه آخه کامیون های آمریکاییه دیگه بیشتر شبیه کشتیه تا کامیون ولی باز در عوض کامیون آسیب میبینه شیشه هاش میشکنه و کلا از نظر آسیب پذیری خیلی جالبه .نقل قول:
امکان آپگرید و شخصی سازی کامیون رو هم داره ولی محدود تر از ets2 ، راننده هم میتونی استخدام کنی و ...................... در کل من ets2 رو با گرافیک پایین به اون ترجیح میدم .
عکس از بنزت با سقف مگا اسپیس نذاشتی !:sq_8: لول چندی ؟ راستی یه عکس بعدا میذارم رانندگی خانوما رو ببینی (جسارت نباشه ها)نقل قول:
منم اول به این بفکر بودم که بدون چیت بازی کنم حالش بیشتره ولی بعدش به این فکر افتادم که چرا با ماشین فول اپشن رانندگی نکنم و لذت ببرم؟!:sq_2:
یعنی ادم بیاد بخاطر یک چراغ که قرار فلان لول باز بشه اینقدر بار ببره؟؟خب یدفعه پول داری حال میکنیم که خلاصه حال هم بدهد
:sq_25: