میخام یه نسخه دیگه از لانچرپرو که روی رام Ginger DX نصب شده رو نصب کنم باید چیکار کنم؟ نصب نمیشه با تیتانیوم پاکش کردم بازم نصب نمیشه!
و چطور میتونم آیکن باطری رو تغییر بدم به آیکنی که در رام فلویو30 بود؟
Printable View
میخام یه نسخه دیگه از لانچرپرو که روی رام Ginger DX نصب شده رو نصب کنم باید چیکار کنم؟ نصب نمیشه با تیتانیوم پاکش کردم بازم نصب نمیشه!
و چطور میتونم آیکن باطری رو تغییر بدم به آیکنی که در رام فلویو30 بود؟
سلام.
اينجور كه به نظر ميرسه خيلي ها با باتري مشكل دارن.
من كه تا 2 روز راحت شارژ نگه ميدارم. هر روز هم به اندازه 2 ساعت بازي و 3 ساعت موزيك ويديو و mp3 و چندتا اس ام اس كار ميكشم ازش. cpu هم رو 728 اور كردم. به نظرم شب قبل خواب گوشيتون رو خاموش كنيد. مال من اگه روشن بمونه راحت تا 22 درصد تا صبح كم ميشه ازش.به واي فاي دسترسي ندارم ولي اونايي كه استفاده ميكنن مطمئنا مصرفشون ميره بالا بدجور. نور صفحه رو هم رو 30 گذاشتم. بازم باهاش ور بريد ببينيد ميتونيد بيشتر شارژ نگه داريد يا نه.(البته بعيده)
:11:
راستي دوستان به جز بازي هاي تست شده اي كه تو فروم هست بازي گرافيكي ديگه اي تست كردين؟ من TNA wrestling و battle heart رو امتحان كردم ولي نصب نشدن رو floyo 20 ????
شما با رام Ginger DX هر 2روز یه بار شارژ میکنی؟نقل قول:
Brother In Arm 2 رو بازی کردمنقل قول:
فقط توی جاهای شلوغ یه خورده کم میاره و کند میشه
من TNA رو روی Ginger 005 نصب کردم
ولی موقع اجرا Force Close میده............
کسی نیست:41:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
خودش مدیریت فایل نداره ؟
رام رسمی خیر - باید خودتون نصب کنید - توی صفحه اول همین تاپیک میتونی پیدا کنینقل قول:
یه برنامه به اسم BlueSoleil هست که این کار رو میکنه ولی فکر کنم ورژن جدیدش گوشی های آندرویدی رو ساپورت میکنه(ورژن 8) توی ورژن 6 اش بازم ببینی شاید شد.نقل قول: