فقط میتونم برات آرزوی موفقیت کنم..نقل قول:
البته شاید هم اقتضای سنیتون اینطور ایجاب میکنه..
کودکان معمولا وقتی کم میارن دقیقا رفتار مشابهی دارن..:20:
Printable View
فقط میتونم برات آرزوی موفقیت کنم..نقل قول:
البته شاید هم اقتضای سنیتون اینطور ایجاب میکنه..
کودکان معمولا وقتی کم میارن دقیقا رفتار مشابهی دارن..:20:
متشکر دوست عزیز من دوباره تماس میگیرم و دقیقا میپرسم این محدودیت های حجمی رو..:11:نقل قول:
آقایون 3تا مطلب دارم که بگم..
1- با اطمینان کامل میگم هیچگونه محدودیتی در سرویس های نامحدود اعمال نمیشود..و میتونید 24 ساعته تمام ماه دانلود کنین.. با سرعتی که قرارداد دارین.. برای مثال با سرعت 256Kbs شما 2.63GB در روز و 79.1GB در ماه میتونین دانلود کنین بدون هیچ مشکلی..
و نقل قول زیر از سایت ایرانسل برای کسانی هست که بااستفاده از یک سری کد ها سرعتی بیشتر از سرعتی که قرارداد دارند رو دانلود میکنند..
واقعا نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن مثل کبک سرشونو بکنن لای برف.. یا حداقل معنای نامحدود رو نمیفهمند..نقل قول:
به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود
2- شما میتونین تا 10 عدد مودم (مثلا یک WIFI برای منزل و یک USB برای خارج از منزل ) داخل حسابتون ثبت کنین و از همشون استفاده کنین البته نه بطور همزمان(طبق گفته امور مشترکین در یک لحظه فقط یک مودم میتواند از ID & pss وایمکس استفاده کند)..
3- لیست سیاه هم فقط برای زمانی که مودم شما سرقت شده .. حلا چه USB که امکان گم کردن یا به سرقت رفتنش بیشتر هست یا OUTDOOR یا WIFI ..
نکات فوق دقیقا مطالبی بود که از امور مشترکین پرسیدم...
لازم به ذکر هست تماس با 707 از خطوط ایرانسل کاملا رایگان بوده و خواهش میکنم تماس بگیرین بپرسین و دیگه این بحث رو کشش ندین..
موفق باشین..:11:
سلام به آقا فرزین
محتوای مخفی: آف تاپیک !
نقل قول:درود دوست من..نقل قول:
بعضی از دوستان نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنند این بود گفتم خودشون بپرسند از 707 چون فکر میکنن wimax یا مال من هست یا بابام..
متاسفم یکدنده و لج باز هستند و حقیقت رو با اینکه به سودشونم باشه بازم نمی خوان قبول کنن البته حق دارن انقدر حق ایشون رو پایمال کردن دیگه عادت شده واسشون که زور رو بالا سرشون تحمل کنند و حرف هم نزند..
آقایون یک بار دیگه با دقت بخونین
"سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، "
استفاده غیر معمول..(بااستفاده از یک سری کد ها با سرعتی بیشتر از سرعتی که قرارداد دارند رو دانلود میکنند..)
دوست عزیز من اطلاعاتی درباره سرویس های نا محدود همراه اول ندارم..
-- اگه شما در متن قرار داد یا هر جایی از سایت ایرانسل مطلبی راجع به سقف دانلود در سرویس های نا محدود پیدا کردین خوشحال میشم ببینم..
در ضمن اگر هم همچین چیزی باشه که مطمئن هستم نیست شما میتونین حتی در موارد مشابه بدلیل فریب مشتری و کم فروشی به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنید..
واقعا یکم فکر کنید وقتی ذهنیت شما این باشه که باید سرتون کلاه بگذارن مطمئن باشید غیر از این نمیشه..
موفق باشین..:11:
آقا فرزین شما کی سرویس نامحدود میگیری؟
دوست عزیز من از برج 8 سرویس نامحدود 256 دارم..نقل قول:
سلام
من الان 6 ماه هست که 128 سه گیگ از ایرانسل گرفتم
می خواستم بدونم برای شارژ مجدد گجا باید رفت ؟ همون جایی که ثبت نام اولیه کردم یا این که فقط هزینه اشتراک رو باید بریزم به حساب ایرنسل ؟
3 گیگ واقعا برای من کم هست از طرفی قیمت نامحدودش که به صرفه نیست (128 شش ماهه)
می خواستم بدونم ایرنسل روشی داره که مثلا 6 ماهه ثبت نام کنم ماهی 5 گیگ ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید
تو خود سایت (ecare) بسته های افزایشی میفروشن، البته تقریبا هر گیگ 5 تومن.نقل قول:
خب میانگین هر ماه چقدر دانلود داشتید؟نقل قول: