یه دوستی دارم اسمش البرزه.میگه که ملت یه مشت بی سوادن که هیچی سرشون نمیشه و فقط بازاری حرف میزنن.میگه باید هر حرفیو مستند بگی نه اینکه سر یه مشت ظاهر بینی بیای و عیب روی گوشی بیچاره بزنی.
خلاصه حرف های من دقیقا مثل بازاری هاست اما خب من میگم و شننونده باید عاقل باشه و بره تحقیق کنه.
من وقتی ایکس 6 را یک هفته پیش خریدم 352 هزار تومن 16 گیگ را خریدم.
گوشی توی عکس ها ظاهری تقلیدی شبیه به ان 73 داره در حالی که وقتی قابو دستت میگیری تازه میفهمی که چقدر عکس ها گول زننده دارن و گوشی ظاهرش و طراحیش کاملا جدیده.
وزنش اصلا غیر قابل تحمل نیست و منی که سال ها با 6120 و وزن 98 گرمیش سر کردم اصلا وزنش واسم محسوس نبوده.
جی پی اس من از همون اولش اکتیو بود.
اما به محض خریدن با یه فریمویر کوک شده فلشش کردم که خیلی دلمو زد.
منم رفتم و دنبال فایل های فلشی گشتم که تنها تغییرش اضافه شدن رم پچر باشه.
وقتی که فلش زدم گوشی سرعت کانکتش به جی پی اس حتی به 3 دقیقه هم رسید.هر چند که با 15 مین کانکته.
تا قبل از اولین فلش گوشیم نزدیک به 4 بار ریستارت شده بود اونم الکی!!
نمیدونم ایراد از کجا بود اما یهو ریستارت میشد.
درب باتری ایکس 6 از نظر من مزخرفه.حس میکنم به زودی میشکنه !!
یه پلاستیک خاص که موقع باز کردنش بارها تا میشه و با خودت میگی : یه وقت نشکنه؟؟!!!
گوشی 6120 من بارها موقع فیلمبردادری هنگ میکرد.جوری که گریم انداخته بود.تا اینکه فهمیدم ایراد از مموریه و رفتم یه مموری ترنس کند خریدم دیگه هنگ نکرد.
اما با این چه کنم؟این که دیگه مموری سر خوده؟تا حالا چند بار هنگ کرده.
هندزفیریش از نظر من مزخرفه.هر چند فقط نظر شخصیه منه.من کوشم چربه و دائم به خاطر سبک ژلاتینیش از گوشم لیز میخوره.الان که دارم تایپ میکنم دارم از اهنگ گوش دادن عذاب میکشم چون 3 دقیقه نشده لیز خورد و من دارم یک سوم صدای اهنگو گوش میدم.
اما مژده به عشق -- کردن ها !
این گوشی -- شدنش قطعیه فقط یکم حوصله و دانش میخواد.کال رکوردر بدون بوق هم روش تست شد.نرم افزار چراغ قوه هم بدون هیچ مشکلی کار کرد و فلشو روشن نگه داشت.
صدای شات دوربین روی سایلنت بسته شد و ال ای دیه قرمز پهلویه دوربین با یه پچ خاموش شد.
بلک لیست هم که هندی بلک لیست نصب کردم و مثل هولو جواب داد.
تاچ این گوشی دلنشینه.اما خب به دقت هم نیاز داره.متاسفانه روی نرم افزار های ال سی جی اصلا جالب نیست.مثلا توی پلیرش گاهی باید 5 بار دکمه را فشار بدی تا یه اهنگ بره عقب.
والا من در عجبم !!!چند بار باتریو در اوردم بدون خاموش کردن ، تنظیمات ساعتو تاریخ به هم ریخت !!!بابا این دیگه نوبره !!!قشنگ یک در میون که باتریو در میاوردم یه بار تنظیمات بهم میریخت و یه بار نمیریخت !!!
حدس زدم به خاطر فعال بودن پچ اپن ال باشه.واسه همین دیسیبلش کردمو 3 بار باتریو در اوردم اما دیگه تنظیمات بهم نریخت !!!
تا جایی که من میدونم 1202 سر همین مسخره بازیش دهن منو سرویس کرد !!!
اما مشکل بعدی اینه که فلش دوربین در تاریکی شب حتی اگه اف هم باشه باز هم میزنه !!!اینم در نوع خودش تحیر بر انگیزه !!!اخه من تا عادی عکس میگرفتم فلش نمیزد اما تا دستمو میگرفتم جلوی لنز که تاریک بشه فلش میزد !!!
نزدیک 100 بار هم تست کردم که تنظیمات روی فلش اتوماتیک یا فلش آن نباشه !!!
از محاسن دیگش اینه که عکسیو که بک گراند میزاری فول اسکیرین نشون میده.
اما از اساتید میخوام بپرسم که میشه دو مشکل من حل بشه؟؟
یکی مشکلم با روشن شدن فلش در مواقع تاریکی.(مثلا به کمک پچ)
علت بهم ریخته شدنه تاریخ و ساعت گوشی بعد از در اوردن باتری.(گاهی به هم میریزه گاهی نمیریزه)