ثبت نام سنجش شروع شده؟ کارتای اعتباریش اومده پست؟
Printable View
ثبت نام سنجش شروع شده؟ کارتای اعتباریش اومده پست؟
من خودم اطلاعی ندارم اما یکی از دوستام گفت که رفته گرفته ! باز شما بپرس که مطمئن بشید:46:نقل قول:
اومده اما سایتی که داده ف ی ل ت ره!!نقل قول:
کدوم سایت؟ sanjesh serv رو میگین؟نقل قول:
اومده اما سایتی که داده ف ی ل ت ره!!
نقل قول:
سلام.
من ادبیات رو به صورت مرحله به مرحله و مبحثی میخونم . مثلا نثرهای قدیمی رو با هم . شعر جدید رو با هم و شعر کهن رو هم با هم . نثرهای جدید مثل کباب غاز و امثالهم رو هم با هم . مثلا تو کباب غاز و درسای مربوط به اون مرحله اول 1 دور به صورت روزنامه ای میخونم . مرحله دوم لغات رو میخونم . مرحله سوم میرم سراغ آرایه ها کنایه و ....... . مرحله بعد میرم سراغ تست .
از هر مطلبی سعی میکنم 20 تا تست بزنم . اگه قابل قبول بود که هیچی اما اگر نه میرم سراغ تستهای آسونترتا نقطه ضعف و قدرتم رو با آنالیز سوالهای سری اول و سری دوم و پیدا کنم . بعد از اون هم یه آزمون 25 سوال ادبیات رو در 15 دقیقه باید بزنم .
نقل قول:
در ضمن یه پیشنهاد برای دینی . هیچوقت تست برای این کتاب نزن . چون فقط وقت تلف کردن هستش . دلیلش رو هم اگر یک بار سوالای معارف 88 رو با معارف 87 و معارف 87 رو با معارف 86 مقایسه کنی متوجه میشی .
quote=pooyahacker;4216872]
تا حالا که اینجوری نبوده ، بچه ها تو همو تاپیک کنکوریهای سال X ، کارنامهاشونو میذاشتن و اگر بحثی هم بود همونجا انجام میدادن .
در ضمن فکر نمیکنم کارنامه آزمونهای قلمچی چندان به کار کسی بیاد .[/quote]
چرا فکر میکنی کارنامه قلم چی به درد نمیخوره ؟ :41:
نقل قول:
چرا فکر میکنی کارنامه قلم چی به درد نمیخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو هفته یه بار داری آزمون میدی ، هر دفعه هم بودجه بندی فرق میکنه ، تو همون بازه ی زمانی هم با سال قبلش فرق میکنه ! کلا فکر نکنم کسی بعد دو ماه کارنامه ی 10 مهر فلان کسک رو احتیاج داشته باشه !
حالا اگه فایده ای داره شوما بگو ...
شما چرا انقدر بحث میکنی وقتی کارنامه می ذارید بچه ها می فهمن که کدوم درسو دارن پایین می زنند تازه می فهمن که چه درس هایی باعث رشد ترازشون میشه یک چیزه دیگه هم اینکه حس رقابت زیاد میشه!:46:
آقا پویا من هم مثل شما گزینه 2 ایی هستم . اگه بخواهیم اینجا در مورد قلم چی بحث کنیم یه جنگ راه میفته بین ما و دوستان قلم چی .
پس بی خیال
ok داداش؟
منظور پویا اینه که نیاز نیست یه تاپیک جدا واسه کارنامه ی کانون بزنیم که واسه کسی بخواد به درد بخوره ...
همینجا میزاریم بعد هر آزمون بچه های همین تاپیک ببینن
[QUOTE=eblisandenzo;4218104]سلام.
من ادبیات رو به صورت مرحله به مرحله و مبحثی میخونم . مثلا نثرهای قدیمی رو با هم . شعر جدید رو با هم و شعر کهن رو هم با هم . نثرهای جدید مثل کباب غاز و امثالهم رو هم با هم . مثلا تو کباب غاز و درسای مربوط به اون مرحله اول 1 دور به صورت روزنامه ای میخونم . مرحله دوم لغات رو میخونم . مرحله سوم میرم سراغ آرایه ها کنایه و ....... . مرحله بعد میرم سراغ تست .
از هر مطلبی سعی میکنم 20 تا تست بزنم . اگه قابل قبول بود که هیچی اما اگر نه میرم سراغ تستهای آسونترتا نقطه ضعف و قدرتم رو با آنالیز سوالهای سری اول و سری دوم و پیدا کنم . بعد از اون هم یه آزمون 25 سوال ادبیات رو در 15 دقیقه باید بزنم .
سلام
شما ازکجا این همه تست ادبیات بدست میارین؟