واسه من بازه و اجرا می کنهنقل قول:
Printable View
واسه من بازه و اجرا می کنهنقل قول:
همین الان من هم تونستم بازش کنم . فکر کنم به مناسبت سال جدید میلادی بازش کردن .:34:
برای من هم از اون روز که همجا باز شده بود درست شده بود ولی الان که امتحان می کنم مثل شما شدهنقل قول:
نه. اصلاً ربطي نداره.نقل قول:
سرعت بستگي به نوع سرويسي كه از شركت مورد نظر ميگيري داره.
برای اینکار شما باید کانکشن داخلی استفاده کنید. یعنی توی تنظیمان wan ، نوع کانکشن رو PPPOE انتخاب کنید و یوزر نیم پسورد رو همونجا وارد کنید. در این حالت به محض اینکه ویندوز بالا بیاد شما online هتسید،البته این هم قابل تنظیمه و میتونید داخل مودم کانکت یا دیسکانکت کنید.نقل قول:
اما اینو یادت نره که استفاده همزمان دوکاربر از یه مودم سرعت رو نصف میکنه و اگر 128 گرفته باشی سرعتت میشه در حد دیال آپ یا حتی کمتر، کلا استفاده از کانکشن داخلی مودم توصیه نمیشه(یه دلایلی که تو چندتا پست قبلی من و بقیه دوستان ذکر کردیم)!
خیلی حال دادی رییس ... پس اینی که شما الان فرمودی تمام کاری هست که باید بکنم ؟؟؟ اینقدر راحته ؟؟نقل قول:
بعد یه چیزه دیگه .... میشه با نرم افزار هایی کاری کنم که یکی از این کاربرا کمتر سرعت ببره یکی بیشتر ؟؟ نظیر کاری که با isa سرور تو شبکه انجام میدن ؟؟؟
نه من برای دو تا کاربر نمی خوام ... من برای خودم و ریسیور می خوام ... می خوام بزنم به دریم باکس ... ریسیور به پهنای باند کمتری نیاز داره ... :27:
نقل قول:
ببخشید دخالت می کنم استاد ولی به نظر من اینطور نیست که ایشون میفرمایند .
سرعت نصف نمیشه ، هر کدام از دستگاه ها تا حد درخواستشون در صورتی که از حد سرعت دانلود شما بیشتر نباشه میتونند استفاده کنند و سرعت دریافتی به سرور و اینها ربط داره البته در شرایط یکسان حق با ایشون هست
در مورد محدودیت کانکشن اون دیگه به مودم شما بستگی داره شما میتونید - اگر امکانش در مودم شما موجود باشه -پورت ها رو اولویت بندی کنید .
خیر اگر شما بصورت مستقیم از مودم میگیرید من نرم افزاری رو که مودم رو کنترل کنه نمیشناسم ولی میتونید واسه کامپیوتر 1 از پورت usb استفاده کنید و از پورت lan کامپیوتر 1 به پورت lan دستگاه دوم وصل کنید اینجوری میشه سرعت رو واسه دستگاه دوم محدود کرد اما بدیش اینه که دستگاه اول همیشه باید روشن باشه .
ولی چون GBOX احتیاجی به پهنای باند زیاد نداره به نظر من با مستقیم وصل کردن به مدم مشکلی واسه شما پیش نمیاد - با اینترنت 56 k هم کار می کنه -
ببخشید یه مقدار آف تاپیک بود :31:
ممنون از دوست خوبم ... اساتید و مدیران گرامی ببخشید یه کم بحث ها بی ربط شدند ... راستی شماها مطمئن هستید که پنج شنبه ها هم محدودیت برداشته میشه ؟؟ تو سایت خود شاتل فقط نوشته جمعه ها که ؟؟
این چیزی هست که توی سایت شاتل نوشتهنقل قول:
ترافيك مصرف شده كاربران سرويس art1 تا art6 روزهاي جمعه رايگان است. ترافيك مصرف شده كليهي كاربران سرويسهاي art1 تا art6 از تاريخ 15 مرداد تا پايان مهر ماه 1387در روزهاي پنجشنبه رايگان است.
یعنی دیگه 5 شنبه ها رایگان نیست
نوشته که نیستنقل قول:
ولی ظاهرا که هست بچههایی که سرویس آرت دارن پنجشنبههاشون همچنان رایگانه
فکر کنم از عید برای اکو روزای جمعه رو رایگان کنن (البته بعیده)