همونجا blackra1n رو اجرا کن میاد بالا.نقل قول:
یا دوباره همون redsn0w رو اجرا کن و در مرحله آخر بجای install cydia تیکه boot tethered رو بزن
Printable View
همونجا blackra1n رو اجرا کن میاد بالا.نقل قول:
یا دوباره همون redsn0w رو اجرا کن و در مرحله آخر بجای install cydia تیکه boot tethered رو بزن
دوستان الان تمام IPOD های 8GIG به طور كامل هك میشن؟
یا اونا هم هكاشون یه بار مصرفه؟
این سایته appulo.us کلا بسته شد؟:question:
این پست 2296 ام یه نگاه بکنید
اگه جواب بدید ممنون میشم
نقل قول:من درست متوجه سوال نشدم... خب چرا از همون برنامه برای ریختن app استفاده نمی کنی؟نقل قول:
بله - قطعاً بسته شده.. (بحث کپی رایت و شکایت های حقوقی بوده ظاهراً)نقل قول:
بسته به firmware داره .. ظاهراً نسخه 3.1.3 باید downgrade بشه به 3.1.2 تا بشه جیل بریک با قابلیت های محدود روش انجام داد...نقل قول:
منظورم پست شماره 2 در این فروم بود :
اخه ظاهرا برنامه های مختلفی هست و من نمیدونم مال اون چی بودهکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=68750
ممنون
اقا این قظعه سفید رنگی که تو پک ipod هست و شبیه Dock هست چیه و به چه دردی میخوره؟
اخه ثابت که نمی ایسته قظیش چیه؟
برای استفاده کردن از داک ازش استفاده میشه بدون داک به دردی نمیخورهنقل قول:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
برای استفاده کردن از داک ازش استفاده میشه بدون داک به دردی نمیخورهنقل قول:
دو ستان داشتم با cydia کار می کردم وقتی ازش اومدم بیرون فقط 4 تا آیکون setting - weather -stocks - voice memo و blachra1n بود ... قضیه چیه ؟ چی کار کنم؟؟؟؟؟
سلام
من وقتی میخوام برنامه free هم با ایتیونز بریزم نمیذاره sync کنم میگه باید اول اونایی که تو خود ایپاده رو sync کنی و وقتی میزنم دیگه Application هایی که خود مغازه دار ریخته رو نشون نمیده یعنی الان اگه بخوام برنامه جدید بریزم قبلیا پاک میشه ؟ راهی نداره ؟