نقل قول:
یکی از دوستام که امسال تو کنکور خیلی موفق شد و رتبه خوبی اورد
میگه گاج تستاش آبکیه
آبی قلم بهتره برای معارف
حالا به نظرتون خوبه؟؟؟:20:
راستییی این سنجش اخر گاج رو میشه از الان استفاده کرد یا واسه بعد عید خوبه؟؟؟:20:
نقل قول:
یکی از دوستام که امسال تو کنکور خیلی موفق شد و رتبه خوبی اورد
میگه گاج تستاش آبکیه
آبی قلم بهتره برای معارف
حالا به نظرتون خوبه؟؟؟:20:
راستییی این سنجش اخر گاج رو میشه از الان استفاده کرد یا واسه بعد عید خوبه؟؟؟:20:
سلام ،نقل قول:
آخه ادبیات برای آزمونای قلمچی مبحثی نیست ، درس به درسه ( توی برنامه ) ، به نظر شما چکار کنم ؟
با تشکر از شما و همچنین پیمان
خب درس به درس بخون !
مبحثی چیه دیگه
مگه میشه ادبیات مبحثی بخونی؟؟؟
اره همین ابی قلمچی کفایت میکنه اصلا معارف کتاب درسی مهمه تستم نزدی اصلا مهم نیست !!! بزار بیشتر در مورد ابی قلمچی برات توضیح بدم اول هر درسش یه درس نامه داره که درست حسابی نیست یه چیز کلی بعدش تست های تالیفی و بعدش هم تست های کنکور که سراسری و ازاد رو هم جدا کردهنقل قول:
کتاب تست جامع هم هست دیگه یه چیز دیگه ای هم که داره اینه که هر کتاب تموم میشه یک سری مجموعه تست از اون کتاب داره که به این صورت که تست های دوره ای درس های 1 تا 5 دین و زندگی 2
نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه :20:
این سنجش اخر گاج رو هم که میگید من ندیدم اصلا چجوری ولی از اسمش میخوره برای بعد از عید باشه دیگه در واقع بعد از تموم کردن درس ها حالا هر موقع که باشه
آبی قلمچی خوبه ... فقط جوابهاش خیلی بیخوده....ولیکلا کتاب خوبیه...البته چاپ جدیدش...نقل قول:
=================
اصلا توصیه نمیشه.... عجله نکنین... بعد عید وقت زیاده ...:46:
دوستان نظر هاشونو گفتن فقط یه چیزی من بگم ...نقل قول:
-برای ادبیات خوبه از روی گاج سبز پیش برم ؟ چون میخوام درس به درس باشه نه مبحثی
پیشاپیش ممنونم
برای ادبیات گاج سبز عالیه من که دوسال کانون بودم توی ادبیات نتیجه گرفتم ولی در کنارش برای اینکه تست کار کنی اونم درس به درس کتاب بانک تست اندیشه فایق رو حتما بگیر من به همه میگم فوق العادس ....
سنجش آخر مال زمان جمع بندی ِ :13:.و حدودن مثل گنجینه ی مبتکران و کتابای زرد قلم چی ِ.نقل قول:
اگه خواستی بگیری واسه دو تا رشته رو بگیر یعنی هم ریاضی هم تجربی (معلممون گفت):46:
سلام
ببخشید این دیف 2 رمزینه نیومد؟
ما رو کشتن!!
یه جا دیدم یکی نوشته بود رمزینه قسمتی از کتاباشو گذاشته رو سایتش میشه لینکشو بذارین ممنون
سلام بچه ها براي دين و زندگي و عربي فيزيك زبان فارسي چه كتاب تست خوبي هست من تعريف تخته سياه را خيلي شنيدم اما كتابهاش گير نمياد و براي معارف مهر و ماه-خيلي سبز-انرژي اتمي اگه كسي اين كتابها را خونده لطفا من را راهنمايي كنه
دیف 2 قراره آخر مهر بیاد . من یه سری از کتابای رمزینه دانلود کردم به نظرم زنتیک کنکور عالیه از دوستان تجربی خواهش میکنم دانلود کنن و نظرشونو بگن ، شیمی هم خوبه مثل مبتکران گفته + تستش بیشتر از کتاب آموزش مبتکران دوستان یه نگاه به شیمی 2 بندازید نظرتونو بگید:11:نقل قول:
کد:http://www.ramzine.org/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=30