پاک شود........
Printable View
پاک شود........
شما باید تو تاپیک پایین آخرین ورژن برنامه رو مطرح میکردین:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212074&page=30
نمیدونم چرا تو تاپیکهای دیگه هر کی از راه میرسه لینک دانلود میده حالا ما یه لینک دانلود دادیم تو 2 دقیقه گیر دادیننقل قول:
به هر حال حق با شماست
سوال من جواب نداشت آیا ؟
سلام صبر میکنی کار اسکن تموم بشه بعد apply now رو میزنی همه ویروسارو میفرسته قرنطینه.همین!نقل قول:
avira 2012 چندروزیه که اومده
لایسنس میشه ؟
سلام دوست عزیز لایسنس2012 و 2011 یکیه.من تست کردم.البته لایسنس قانونی 6 ماهشو وارد کردم.نقل قول:
ولی از کرک کردن و این چیزا خبر ندارم که میشه یا نه.
اصلا این گزینه رو نداره ... مثلا وقتی رو درایوی کلیک راست میکنم و پنجره ی اسکن باز میه تا 100% اسکن میکنه و آخرش تو همون پنجره فقط گزینه end و remove داره...عکسشم گذاشتم ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا اون گزینه apply now اومد به صورت یک پیام که تو اسکن بعدی باز اومد و ویروسها رو پاک نکرد
راستی من میدونم فلشم ویروسیه اما بین اسکن این گزینه apply now نمیاد :13: مساله چیه ؟
اگه از لایسنس شش ماهه استفاده میکنید و جوب داده رو Internet security 2012 عالیـــه ...نقل قول:
امشب از سایت خود اویرا دانلودش میکنم
رو ویندوز 7 این نسخه رو شش ماهه لایسنس کردم 10.2.0671 و باید 2012 نصب کنم
سوالم اینه که باید این ورژن رو پاک کرد یا اینکه 2012 رو این نصب میشه ؟
البته اپدیت افلاین هم ازخود سایت اویرا محظ احتیاط امشب گذاشتم تو دانلود
دوستان به نظرتون آموزش تنظیمات Avira لازمه ؟ اگر کسی نیاز داره بگید که بهترین تنظیمات ، یا توضیحات کلی Avira internet security 2012 رو تهیه کنم :46:
(ادیت) : -- البته الان یک نگاه کلی انداختم به تنظیمات ، چیز خاصی نداره ، با این حال اگر خواستید ... --