موضوع استخدام پیچیده است و خارج از محدوده تاپیک.
موضوع قبلی هم حل میشه.
Printable View
موضوع استخدام پیچیده است و خارج از محدوده تاپیک.
موضوع قبلی هم حل میشه.
قسمتی که توی پروفایل مربوط به گروه هایی که عضوشون هستیم....خب:31:...ماکزیمم باید چند تا گروه باشند که گروه ها رو با تصویرشون نشون بده؟....آخه اگر گروه های زیادی عضو باشی از یه تعدادی بیشتر فقط اسم گروه ها رو می زنه!
امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم:31:
نقل قول:سلام دوست عزیز تا 12 تا گروه عکس نشون میــده بالاتر دیگـــه اسم میزنــــه :46:
پروفایل بنده رو ببینید اگه یه گروه دیگه عضو بشم برام اسم میزنــــه :20:
موفق باشید!:40:
من یه سوال دیگه داشتم بیشتر به گله میاد .
این دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الکی هستش ؟
بار ها دیدم کاربرانی توهین میکنند حتی بعضیاشون کلمات +18 هم استفاده میکنند . هی اینها رو ریپورت میدم ولی فرداش میام میبینیم انگار نه انگار . نه اخطاری نه بنی نه چیزی .
انگار دیگه توهین خلاف قوانین نیستش .
هر چقدر میخوام جلوی خودمو بگیرم جوابشونو ندم و ریپورت بدم ولی میبینم انگار نه انگار . و اونام می بینند که اخطار نگرفتند یا بن نشدند به فحاشی ادامه میدند.
چرا اتفاقا کارایی داره...نقل قول:
ولی بیشتر توی بخش ورزشی فعال هست...بخش های دیگه هم کار می کنه ولی دیر عمل می کنه....
توی بخش ورزشی تا بزنی مسئولش میاد می خونه بعد اگر از دید او کوچکترین توهینی شده بود پست رو پاک می کنه...
اخطار هم که خوب می دن اتفاقا:31:بن شدن هم انقدرا هم الکی نیست !:31: شما اگر بهتون فحش دادند گزارش بدید فقط و فقط اون پست رو می آیند و پاک می کنند نهایتش طرف اخطار می گیره و شما هم می تونید برید توی پروفایلش بهش یه حالی بدید:31:
شما پروفایل منو بخون مثلا .
یه کاربری بود به کل یه تاپیک توهین کرد . یه بار با دوستان ریپورتش دادیم چند ماه پیش سریع بن شد . الان دوباره اومده به همه باز توهین کرده ولی یه اخطارم نگرفته . جالب اینه پستشم پاک نشده .
فحش مادر هم داده بود .
با صرف نظر از نادرست بودن فعل صورت گرفته ؛ شما وقتی اختیار حذف و عدم تایید نمایش پستها در پروفایل رو دارید به نظر من درست نیست اون ادبیات رو در معرض دید عموم قرار بدید ، اگر گزارش تخلف هم جوابگو نبود با پیغام خصوصی با رده های بالای مدیریتی مطرح کنید ، مطمئن باشید پیگیری می شه .
پی نوشت : اوضاع عجیبی در این روزها بوجود اومده ، یادداشتهای جناب شیپور !!! :31: در پروفایل ها و حالا هم این مدل ادبیات ( که ظاهرا در حال فراگیر شدن در فروم هم هست).
این شیپور کی هست ؟ جریانش چیه ؟نقل قول:
پی نوشت : اوضاع عجیبی در این روزها بوجود اومده ، یادداشتهای جناب شیپور !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پروفایل ها و حالا هم این مدل ادبیات ( که ظاهرا در حال فراگیر شدن در فروم هم هست).
والا با vm و پ.خ هم بار ها گزارش اینجور مسائل رو دادم . ولی انگار نه انگار کسی نیستش که رسیدگی کنه .
ویــــــرایـــــش شــــد
--------------------------------------------
آقا سروش یادته راجع به فرهنگ سازی صحبت می کردم که آقا بابک به من گفتند شما می خوای فکر کردن رو به عهده ی کسی دیگر بیندازید .....نقل قول:
خیلیا چون ظاهرشون در این دنیای مجازی دیده نمی شه هر کاری می خوان می کنند....
این ادبیات های نامتعارف از سایت هایی مثل یوتیوب شروع شد حالا به اینجاها داره کشیده می شه...
و من مطمئن هستم اگر اقدامی صورت نگیره اوضاع از این بدتر هم خواهد شد!:46: