میشه یه توضیح جامع نسبت به بازی litte big planet بدید؟؟؟؟
Printable View
میشه یه توضیح جامع نسبت به بازی litte big planet بدید؟؟؟؟
بله من هستمنقل قول:
کسی از ps3 داران عزیز اینجا هست که توی اهواز زندگی کنه ؟
سلام دوستان
من تصمیم به خرید یک فروند ps3 گرفتم. می خواستم نظر اهالی فن را نسبت به PS3 160gb و این مدلهای جدید Slim بدونم.
خلاصه کدومش را بگیرم بیتره .
با سپاس :11:
|||||||||||||||||||||||||| عزیزان با آمدن مدل اسلیم پلی استیشن3،تمامی مدل های اصلی از رده تولید خارج می شوند
|||||||||||||||||||||||||| در ضمن اساتید گیم خور لطف کنن در مورد بازی little big planet یه توضیح کلی و جامع بدن،چون اگه خوب باشه و حال بده تهیش کنم.
دوست عزیز به نظر من شما صبر کنی تا slim بیاد بهتره چون هم کوچیکتره هم مصرفش کمتره تازه خوشگلترم هست:20:به هرحال مدل جدیدشه وباید بهتر از قبلیاش باشه:31:نه؟از نظر هارد هم که 120gigهم زیادیت میشه من که الان یه80gigدارم از لحاظ هاردم اصلا کم که نیاوردم هیچی اضافه هم آوردم!:27:نقل قول:
سلام همشهری عزیز:20:نقل قول:
بنظر شما کدوم مغازه توی اهواز هست که بازی رو بهتر ازم می خره ؟
کلا کدوم مغازه کار معاوضه اش بهتره ؟
بعد بازیی واسه فروش دارید ؟
اين اسليما كجاش خوشكله اين همه ذوق كرديد ، عظمت اون رو ول كرديد مي گيد اين خوشكله بد سليقه ها !!
عزیز من سلیقه ها فرق فوکوله:31:خواهشا به نظر بقیه هم احترام بزارید:46:نقل قول:
جاوید جان ظاهر بین نباش بلکه به باطن هر چیزی توجه کن....نقل قول:
باب جفتشون پلي سه ان حالا اين زدن تو سرش له شده ولي جدا شما به نظرتون بدنه براق پلي استيشن هاي حاضر زشته و بدنه مات اين خوشكله اون نوشته PS3 روشم خيلي تو ذوق مي زنه ! حالا سي پي يوش كوچيك تر شده و مصرف برقشم كمتر كه مصرف برق به نظر من همچين مزيت حساب نمي شه ! مطمئن باشيد كلي چيز ميزشم حذف كردن ، هميشه همين طور بوده از مان پلي استيشن يك وقتي دستگاه هاي سوني اسليم مي شده يه چيزش حذف شده ! البته كنسول هاي خانگي منظورمه ....... در كل سليقه س ولي به نظر من قيافش خيلي ضايعس ! از نظر ظاهري هيچ حرفي براي گفتن نداره !