فرمت اون فايلهايي كه از طريق بلو توث ميگيري چيهنقل قول:
Printable View
فرمت اون فايلهايي كه از طريق بلو توث ميگيري چيهنقل قول:
ببیندوست عزیز این ارور ربطی به بلوتوث نداره ....معنیش اینه که فایل مورد نظر خرابه همین:5:نقل قول:
هم سیس هم صوتی و هم تصویری! همه فرمتا.
وقتی فایلایی که با بلوتوث میگیرم مارک دار باشه این خطارو میده.!!!اگه همون فایلارو تکی تکی بگیرم بیشترشونو اجرا میکنه!!!
به نظر شما مشکل از سیستم عامل گوشی میتونه باشه؟
با فلش کردن درست میشه؟
نه عزیز چرا فلش خودت با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.نقل قول:
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی و مموری رو هم از گوشی در بیار و با کامپیوتر فرمت کن و با خود گوشی هم بعد از فرمت گوشی فرمتش کن.
به همین راحتی:10:
واقعا کسی نمیدونه چه طوری میتونم زبان عربی گوشیمو که پاک شده و دلیلشم نمیدونم رو برگردونم؟
نه فلش کردم نه اپدیت و نه از دستم افتاده
ببین خوب عجیبه تو روش پست قبلی رو که توضیح دادم رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه؟؟؟؟:5:نقل قول:
سلام دوستان
يه مشكلي براي گوشيم(N73 ME) پيش اومده.......
هر عكسي رو كه با خود گوشي ميگيرم و توي gallery سيو ميكنم نشون نميده(فايلا رو شكسته نشون ميده) اصلا بهتره بگم هيچ عكسي رو توي gallery نشون نميده(عكسايي كه بلوتوث شده رو تو Inbox نشون ميده ولي تو گالري كه سيو ميكنم نشون نميده)
ريست هم كردم ولي درست نشد.......
گوشي رو كه خريدم اينجور نبود نميدونم چرا اينطوري شده
ممنون اگه راهنماييم كنيد...
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟:5:نقل قول:
با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی:10:
این کارو کردم ولی حالا در دوربین رو که باز میکنم اصلا وارد صفحه عکس گرفتن نمیشه!!!!!!!!!!!نقل قول:
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فقط میتونم با دوربین دومش عکس بگیرم که اونا رو هم سیو نمیکنه!!!!!..........
حتما مشکل سخت افزاری داره دیگه...به درو دیوار نخورده؟؟نقل قول:
حالا یه فلششم میخوای بکن بلکه درس شه..