خیلی ممنون از هر دو تا تون دوستان ، پس به نظر شما همین global warming خوبه؟
این vr که باید همراه دکمه قرمز گرفت چیه؟؟؟؟؟؟
راستی یک سوال؟
چرا کمپانی به صورت اورجینال این فریمور هارو نصب نمیکنه که ما انقدر دردسر نکشیم؟
Printable View
خیلی ممنون از هر دو تا تون دوستان ، پس به نظر شما همین global warming خوبه؟
راستی یک سوال؟
آقا من این فایلرو پیدا کردم
بخونی بد نیست البته خیلی قدیمیه!
آموزشم داره که خیلی عالیه!(تصویری)
من اینارو خیلی وقت پیش از سایته موبایلستان کپی کرده بودم رو کامپیوترم که داشته باشم!
می بره تو حالت فلش دیگه!!!!نقل قول:
این فایلرو بخون همه چی حله:دی
اول این که زیاد هم درد سر نداره!!نقل قول:
راستی یک سوال؟
نمی دونم چرا ولی شاید به خاطر این باشه که سلیقه ایه !!
همین الانم همه از یک فریمور واحد استفاده نمی کنیم ! پس یعنی هر کی با یکیش حال می کنه!
البته مشترکاتی هم دارند که واقعا نمی دونم چرا این کاروو نی کنه!:دی
آقا من این فایلرو پیدا کردم
بخونی بد نیست البته خیلی قدیمیه!
آموزشم داره که خیلی عالیه!(تصویری)
من اینارو خیلی وقت پیش از سایته موبایلستان کپی کرده بودم رو کامپیوترم که داشته باشم!
می بره تو حالت فلش دیگه!!!!نقل قول:
این فایلرو بخون همه چی حله:دی
اول این که زیاد هم درد سر نداره!!نقل قول:
راستی یک سوال؟
نمی دونم چرا ولی شاید به خاطر این باشه که سلیقه ایه !!
همین الانم همه از یک فریمور واحد استفاده نمی کنیم ! پس یعنی هر کی با یکیش حال می کنه!
البته مشترکاتی هم دارند که واقعا نمی دونم چرا این کاروو نی کنه!:دی
اوا چرا دوبار فرستادم؟؟؟
حالا اونو بیخیال چرا لینک دانلود رو نزاشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(گند زدم با این پست دادنم البته تقصیر من نبود تقصیر این اینترنت ضایس که 100000بار ارور داد)
این خدمت شما:
فقط من بازم از دوستان خوبمون تو سایته موبایلستان تشکر می کنم!نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/7455764/de9849e7/firmware.html
من این مطالب رو از اونجا بر داشتم !
اوا من چرا دوبار فرستادم؟!!!!
اونو بیخیل چرا لینک دانلودو نزاشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(گند زدم با این پست دادنم البته تقصیر من نبود تقصیر این اینترنت ذغالی بود که 1000000000000 بار ارور داد!!:دی)
این خدمت شما:
من باز هم از دوستان خوبمون تو سایته موبایلستان تشکر می کنم! من این مطالب رو از اونجا بر داشتم!نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/7455764/de9849e7/firmware.html
دوستان از همتون ممنون مخصوصا از سینا و جانی جان
من فریمور global warming ورزن 3 رو نصب کردم خیلی عالی بود همه ی امکاناتی که قبلا گوشی داشت العا هم هست و فارسی خیلی عالیه!
به همه توصیه میکنم
بازم ممنون
دوستان من از همه چیز این فریموره راضیم به جز بعضی اشکال هایی که داره مثل ظاهرش که خیلی داغونه
و اینکه فقط آیکون ها ترجمه شدند البته ما حدی نداریم که نظر بدیم
در کل از هر دوتاتون خیلی ممنون
راستی اگه میشه یک آموزش واسه نصب تم بزارید چون من تم های زیادی دیدم و دانلود هم کردم ولی نمیدونم چطور نصب میشن؟
بازم تشکر
ظاهر رو که می شه با تم درست کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان من از همه چیز این فریموره راضیم به جز بعضی اشکال هایی که داره مثل ظاهرش که خیلی داغونه
و اینکه فقط آیکون ها ترجمه شدند البته ما حدی نداریم که نظر بدیم
درباره ترجمه هم که خب منم در حدی نیستم که نظر بدم !(ولی بهتر) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در کل از هر دوتاتون خیلی ممنون
کاری نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی اگه میشه یک آموزش واسه نصب تم بزارید چون من تم های زیادی دیدم و دانلود هم کردم ولی نمیدونم چطور نصب میشن؟
بازم تشکر
فقط کافیه یکی از برنامه هایی که تم نصب می کنند رو نصب کنی که من فقط و فقط ultratheme رو پیشنهاد می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرچ بکن پیدا می کنی اگه پیدا نشد بگو من برات آپ کنم (دایل آپ دارم وگرنه آپ می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اون موقع ها فقط زبان پرتغلیش بود نمی دونم تا الان انگیلیسیش کردن یا نه !
دانلود کردی اگه پرتغالی بود این جوری عمل کن:
البته معلومه ها زبونشون خیلی شبیه انگلیسیه ولی حالا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
instalar
آهان راستی تم ها بعضی هاشون یه فایلن که پسوندش MTF هست بعضی هاشونو که دانلود می کنی یه فولدره که کلی فایل توشه
اگه mtf بود که mtf رو می زنی اگه پوشه بود completo
بعد صبر می کنیم.....
آدرس فولدر یا فالی که دانلود کردی می گیو .....
بعد دیگه حله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان راستی برای سری های بعد وقتی خاصی یه تم دیگه بریزی بهتره اول تم قبلیو limpar کنی
بعد راستی خود برنامه ریستارت می کنه ها (دفعه اول من کلی ترسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هیچکس که کمکم نکرد :19:اگر میشه فقط بگین تو تهران کجا میتونم در اصلیشو گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟ اگر قیمت هم میدونین بگین تا بهم نندازن! ممنون میشم اگه جوابمو بدین اخه تا فردا بابام بیشتر تهران نیستنقل قول: