علیرضا جان بی نهایت ممنون . اصل مشکلم را حل کردین . البته داستان تاریخ که به میلادی می خوره ( 1989/2/14 به جای 1389 ) سر جاشه ولی خیلی مهم نیست.
باز هم ممنون.
Printable View
علیرضا جان بی نهایت ممنون . اصل مشکلم را حل کردین . البته داستان تاریخ که به میلادی می خوره ( 1989/2/14 به جای 1389 ) سر جاشه ولی خیلی مهم نیست.
باز هم ممنون.
دیدین بعضی وقت ها توی سلول های اکسل یه عدد مینویسیم ، خود به خود تبدیلش میکنه به تاریخ میلادی ؟ چطور میشه جلوی اینکار رو گرفت
فکر می کنم اگه فرمتش رو general انتخاب کنی این مشکل پیش نمیاد.نقل قول:
سلام دوستان
توی یه سلول میخوام مدت رو به صورت ساعت و دقیقه و ثانیه وارد کنم ولی ساعت اگه بیشتر از 4 رقم باشه اون رو به صورت زمان نمی شناسه و نمیتونم توی محاسبات شرکتش بدم مثلا با یه سلول دیگه که یه ساعت دو رقمیه جمع بزنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
تو کجا باید اینکارو بکنم؟نقل قول:
لینک جدید دانلودنقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/830702338531348a/
مطابق شکل زیر روی سل مربوطه راست کلیک کنین و گزینه Format Cells رو انتخاب کنین.نقل قول:
سپس در تب Number هر کدوم از فرمتهایی که مورد نظرتون هست رو انتخاب کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مورد هم مثل مورد قبلی برین توی Format Cells و فرمت Date رو انتخاب کنید و Location رو Persian بگذارید.نقل قول:
با تشکر ، در این حالت فقط گزینه "میلادی" و "هجری قمری" رو بهم میده و اعداد به سال قمری تایپ می شن با این که مکان رو فارسی انتخاب کردم.نقل قول:
در این مورد هم مثل مورد قبلی برین توی Format Cells و فرمت Date رو انتخاب کنید و Location رو Persian بگذارید.
ضمنا من اکسل 2007 دارم و زبانش رو (محیطش ) کاملا فارسی کردم.
من برنامه آفیسم رو آپدیت کرده ام و با این کار گزینه هجری شمسی فعال شده.نقل قول:
ولی فکر میکنم با هجری قمری هم بتونین درست تایپ کنین.