نقل قول:
ای بابا اون همه من صحبت کردم یعنی مثل این بود که داشتم گل لگد می کردم ؟ کی گفته انسان نیست میشه ؟ بابا به خدا خود خدا گفته : هم فیها خالدون
در بهشت و جهنم انسان ها جاودان میشن
دوست عزیز اشتباه نکن! ما حدیث داریم که انسان در جهان دیگر 50 هزار سال عمر میکنه که هر روزش به اندازه 50 هزار سال در این دنیا هست و به علت این رقم که حقیقتاً به بینهایت میل میکنه میگن عمر انسان نا محدوده!
نقل قول:
دوستان لطفا كل كل نكنيد اينجا بحث ماورا هست نه مسخره كردن اوتارهاي هم
من بحثم اينكه كه به وجود اومدن موجودي مثل هرگز تصادفي نيست و نميشه گفت همين جوري آفريده شده ولي چرا كسي كه انسان رو اين همه زيبا و دقيق ساخته روزي دوباره اونو نيست ميكنه؟
خداوند از روح خودش در وجود انسان دمید. انسان پس از عمر خیلی طولانی در آن دنیا می میرد چون تنها وجود جاودان خداست اما در حقیقت واژه ی مرده جایز نیست بلکه باید گفت که بعد از مدت خیلی طولانی روح انسان دوباره به وجود خدا باز میگردد و در حقیقت سوزانده شدن در جهنم همین پاک شدن و آماده بازگشت شدن به خدا هست. اگر به همین جمله که >روح انسان از خداست< توجه کنی میفهمی که چقدر خداوند مخلوقش رو دوست داشته که روح اون رو از وجود خودش دمیده و به دلیل همین روح خدایی نابودی به هیچ وجه در کار نیست...یه چیز جالب دیگه این که ممکنه جریان خلقت بارها تکرار شده باشه چون وقتی از یکی از امامان(فکر کنم علی ع ) سوال شد قبل از آدم کی بوده فرمود آدم و برای چندین بار قبل از آدم راپرسیدند و حضرت همین جواب را داد.مطمئن باش چیزی بالاتر و بهتر از پیوستن دوباره به ذات خدا وجود نداره!
نقل قول:
ببین نمی دونم تصورت از این پاداش و عذاب ها چیه ( مخاطبم آقا میلاده ) ولی بدون که هدف بهشت و جهنم نیست . بهشت واقعی رضایت خداونده و جهنم هم اینه که خدا ما رو فراموش کنه . یه مثال برات می زنم . تا به حال برات حتما اتفاق افتاده که خیلی دوست داشته باشی رضایت یه معلم یا پدر یا مادرت رو به دست بیاری فکر می کنی چرا ؟ حتما بچه ها رو دیدی که برای رضایت پدر و مادر کارای بد نمی کنن و کارای خوب می کنن . حتما می دونی چرا خب اگه می دونی پس دیگه چی می خوای؟
تا حدودی درسته ولی واقعاً عذابهایی هست که قرآن به وضوح اونا رو شرح داده! اما شاید بشه گفت بدترین نوعش همینه ولی مانع عذاب های دیگه نمیشه.
نقل قول:
و اینم بگم که چطور انرژی به هیچ وجه از بین نمی ره و از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشه ، می تونیم در مورد انسان هم این مورد رو گفت . انسان از مرگ فقط از کالبد جسمش خارج میشه . یا به عبارتی دنیاش رو عوض می کنه و همچنین در آخرت یه بار دیگه دنیاش عوض میشه . اگه بازم با این صحبت ها مشکل داری و باورت نمیشه مسأله ی تو خیلی اساسی تر از این حرفاست و توکل بر خدا انشالله خودش هدایتت کنه .
خود انسان هم باید دنبال هدایت باشه...انسان نباید چشم و گوشش رو ببنده ولی به نظر من بی دلیل هم نباید چیزی رو قبول کنه...
با آرزوی موفقیت برای همه.