سلام
من تازه فارغ التحصیل شدم...ارشد...
یه جا صحبت کردم برای امریه...اوکی گرفتم...حالا چه پروسه ای رو باید طی کنم؟ممنون میشم اگه دقیق بگید...من هیچی نمی دونم :دی
سلام
من تازه فارغ التحصیل شدم...ارشد...
یه جا صحبت کردم برای امریه...اوکی گرفتم...حالا چه پروسه ای رو باید طی کنم؟ممنون میشم اگه دقیق بگید...من هیچی نمی دونم :دی
دو ماه مدت آموزشی هستنقل قول:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
تا آخر سال 89 هست...نقل قول:
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
شما دفترچه رو بگیر و پر کن و بفرست، برگه سبزت که آمد برو بده به اونجا که بهت اوکی داده، بقیه کارا با آنهاستنقل قول:
خوب زمان فرستادن دفترچه مهم نیست؟ شنیدم اداره ها امریه ها رو اول سال میگیرن من باید طوری تنظیم کنم که اعزامم بیفته اونور سال...درسته؟نقل قول:
زمان اعزام مهم هست نه پست دفترچه، و البته نداشتن غیبت، باید از اون اداره بپرسی شما جا واسه چه ماهی دارید بعد اونها هر ماهی گفتند تو تقریبی میتونی دفترچه رو بفرستی و اگر هم اینور تر شد میتونی بری نظام وظیفه عقب جلو کنینقل قول:
مرسی...خوب مثلا اداره بگه اردیبهشت 90...من کی باید پست کنم؟منظورم اینه که کی دفترچه رو پست کنم تا زمان اعزام بیفته بعد از اردیبهشت 90؟نقل قول:
سلام ... ببخشید یه سوالی داشتم :
میشه قانون معافیت 3 برادر را برام شرح بدید ؟
ممنون .
تاریخ فارغ التحصیلیت؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
3 تا برادر شما دارای کارت پایان خدمت باشند، دقیقا کارت پایان خدمت نه خرید، معافیت، کفالتنقل قول:
یعنی خدمت رفتند
31 شهریور 89 فارغ التحصیلیمهنقل قول:
من ميخوام سال بعد از دانشگاه انصراف بدم. اگه دقيقا 14 مرداد 90 انصراف بدم ميخوام 15 مرداد دفترچه رو بفرستم. چيكار بايد بكنم تا تاريخ اعزامم قبل از 15 شهريور بياد ؟؟ ميخوام قبل از اعلام نتايج كنكور برم سربازي تا براي گرفتن معافيت تحصيلي از خدمت مرخصي بگيرم و مشكل نظام وظيفه نداشته باشم.
آقایون من تا تیرماه پیش دانشگاهی بودم..بعدش از اونجا فارغ التحصیل شدم..الان برای اسکن مدرک نظام وظیفه کوفتی اینا باید چیکار کنم؟ باید برم مدرسه گواهی بگیرم باز؟ یا برم دنبال دفترچه اعزام و برگ سبز ؟
(ثبتنام پيام نور تهران رسمي)
خواهشا کمک کنید !