آره دیگه وقتی به لیسانس گروهبانی بدهند به دیپلم دیگه سرباز نباید گفت/نقل قول:
Printable View
آره دیگه وقتی به لیسانس گروهبانی بدهند به دیپلم دیگه سرباز نباید گفت/نقل قول:
دوستان اگه کسی 6ماه مونده خدمتش تموم بشه و قبلا هم غیبت داشته، اگه دانشگاه قبول بشه می تونه ثبت نام کنه و یه ترم مرخصی بگیره تا خدمتش تموم شه؟
دمت گرمنقل قول:
آره واسه انتقالی،ناممو هشتم از پادگان فرستادن رفته معاونت ولی ترتیب اثر ندادن حالا میخوام برم سراغش.از شانش منم این شنبه تعطیله:n23:
اونوقت چطوریاس؟کار راه میندازن یا نه؟
نمیدونم یکشنبه برم جوابمو میدن یا نه!!؟
خدایا.......
در حین خدمت، به هیچ عنوان نمی توانید در دانشگاه ثبت نام کنیدنقل قول:
چه غیبت داشته باشید، چه ناشته باشید.
اگر غیبت نداشته باشید، میتونید از خدمت بیایید بیرون، درستونو بخونید، دوباره برید ادامه خدمت.
عجله نکن - خودشون جوا نامه میدن . ممکنه یمدت طول بکشه از یک ماه تا حداکثر 2 ماه ولی خودشون جواب میدننقل قول:
دوستان فرق کلی و اساسی تحصیل کرده ها و زیردیپلم ها چیست یعنی تو کل دوران خدمت چه فرق
اساسی بین اونایی که تحصیلشون زیر دیپلمه و اونایی که بالای دیپلمه صورت میگیره من هنوز اعزام نشدم
من تحصیلم زیر دیپلمه ایا ممکنه منو جای بدی بندازن چون تحصیلم زیر دیپلمه؟؟؟ مثلا لب مرز؟؟؟:n03:
یه سوال ددیگه اگه تو شهر خودت نیوفتی مرخصی ها چطوری ست هرچندماه بهت مرخصی میدن؟؟؟؟:n27:
یه سوال دیگه:n02: مثلن کسایی بهشون زنگ میزنی ایا پادگان شنودمیکنن حرفاتونو؟؟چون من با دوسته مونثم:n02:
حرفای بووووووق میزنم چی میشه جریان؟؟؟؟:n02:
یه سوال دیگه:n02: سیگارچی میشه برد؟؟ مثلن بردیم بگیرن چه کارمون می کنن؟؟من یه روز سیگارنکشم میمیرم؟؟؟
یه سوال دیگه:n02: اخریشه خدایی:n02: کلن سربازی خوبه ترس داره یانه؟؟؟؟؟همین؟؟؟؟ پیشاپیش مرسی:n02:
منم منتظرم مدرکمو بگیرم و برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- در آموزش و نحوه برخورد در حین آموزش تفاوت زیادی داره، البته بحث مدرک یه طرف دلیل مهم تر سن هست در حالت اول طرف 18-19 سال سن داره در طرف دوم 25-26 و یا شاید بیشتر و بعضا کسانی که سنشون بالاتر هست با کادر ها هم سن میشن یا 2-3 سال تفاوت دارن.نقل قول:
در تقسیم مدرک تحصیلی تاثیری نداره. همه احتمال دارن لب مرز بیوفتن.
در وظایف محوله و مسئولیت ها در طول خدمت تفاوت هایی هست.
2- مرخصی طبق قانون 1 روز در ماه و برای مسافت های بیشتر به ازای 100 کیلومتر 1 روز که البته ظاهرا اصلاحاتی بعدا در مورد این مسافت داشتن و اگه اشتباه نکنم مثلا برای 600 کیلومتر 3 روز به جای 6 روز تو راهی در نظر میگرفتن.
ولی چون این مدت کمتر هست معمولا در یگان های بیشتر در نظر گرفته میشه که البته به رابطه با فرمانده، یگان، و عرضه خودسرباز داره.
اگه وظایف محوله خاص نباشه باز مدرک تحصیلی تاثیر نداره.
3- بعضی یگانها و بعضی پادگانها تلفن های عمومیشون شنود میشه و برخورد هم میشه. (اسم نمی برم ولی مراکز آموزشی زیاد حساس نمیشن)
4- آره بکس بکس سیگار ببر مشکلی نداره :n05:
دوست من کاری میکنن که نمیری نترس، می تونی ببری البته اگه بگیرن هم احتمال داره مرخصی بعدی بسوزه و هم بازداشت بری. (در آموزش)
در یگان اما شرایط فرق میکنه، علی الخصوص در ناجا به دلیل اینکه پاسگاه و کلانتری و .... هست خیلی راحت تر هست.
البته باز اگه بازدید کننده ای و یا کسی ببینه و بنویسه بازداشت داری.
منو واسه چی کمسیون دوباره فرستاد بیمارستان؟؟؟
مرسینقل قول:
د آخه من شنیدم اینطور نامه هارو جواب نمیدن(یعنی خوده دبیرخونه گفت خودت برو دنبال نامت)
خلاصه اینکه بدجوری ریختم بهم.اصن یه جورایی دلشوره گرفتم:n27: