عجیبهنقل قول:
سرعت تو ۵۶ اینا میشه اون موقع ها
منم دو روزه سرعتم تقریبا دو برابر شما میشه ۱۱۰ و اصلا بالا نمیره (اوایل شروع دانلود شبانه رایگان)
هرچی باشه به نظر عمدی میاد
Printable View
عجیبهنقل قول:
سرعت تو ۵۶ اینا میشه اون موقع ها
منم دو روزه سرعتم تقریبا دو برابر شما میشه ۱۱۰ و اصلا بالا نمیره (اوایل شروع دانلود شبانه رایگان)
هرچی باشه به نظر عمدی میاد
زنگ زدم میگم سرعتم محدود شده به ۱۱۰ میگه نه. میگم از سرور خودتان دارم فایرفاکس رو دانلود می کنم سرعتم محدوده. میگه نهه. میگم یعنی چی نه آخه. از speedtest و سرور 2020 و ... همشان سرعتم کمه و مشکل دارم.
آخرش گفت یکبار دیگه تست کن از سایت های مختلف...
هیچی گوشی رو گذاشتم و یکدفعه مودم خاموش شد
دوباره روشن کردم الان سرعتم درست شده(قبلا چندین بار مودم رو روشن خاموش و ... کرده بودم)
خب بگو اشتباه کردیم محدودت کردیم چرا دروغ میگی بنده خدا...
با غیر تورنت هم همینطوره؟نقل قول:
چون بیت تورنت خودش یه قانونی تو مایه های استفاده منصفانه داره.
الان آپلود شما تو زمانی که 1.5 گیگ دانلود شده حدود 50 مگابایته یعنی حدود سرعت آپلود 14KB/s که به نسبت دانلود خیلی کمه و شاید خود بیت تورنت سرعتو محدود میکته
بالای چند ده بار این اتفاق برای منم افتاده میگم آقاااااااااااااا خانوم بالای 80% عمرم من با پی سی کار کردم میدونم سیم تلفن چیه آدم میخواد ............... دهنه منو باز نکنین :Dنقل قول:
والله حیا هم چیز خوبیه
شرکت های دیگه موقع لیمیت مثلا 450 رو رو 250 لیمیت می کنند
مخابرات 450 رو روی 60 لیمیت میکنه
حروم خور های .....
تو سال 2015 تو اوج تکنولوژی من با مخابرات تبریز تو یک ساعت 200 مگابایت می تونم دانلود کنم
یعنی اگر میخواستم شارلاطان های تبریز رو گلچیم کنم نمی تونستم عین مخابرات مجموعه ای رو پیدا کنم
فرشید میتونی لینک های تورنتت رو بدی من هم تو اون ساعات تست کنم ببینم سرعت چقدره ؟؟نقل قول:
دیشب برا من هم این محدودیت سرعت اعمال شد، خیلی عجیبهنقل قول:
اصلا به تورنت ربط نداره من دیشب برا اولین بار این طوری شد که هم تورنت دانلود میکردم هم از پی سی دانلود ،نقل قول:
برا من همین الانم که ساعت ٧:١٥ ـه همون سرعت محدود وسطای ساعت دانلود رایگان داره اعمال میشه،
اصلا قاطی کردن
با خاموش روشن کردن درست شد
:n13: