دوستان وضعیت خط من چطوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر سرعت خطم ساپورت می کنه چقدره ؟
الان حداکثر سرعت دانلودم 400kb هست.
با تشکر
Printable View
دوستان وضعیت خط من چطوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر سرعت خطم ساپورت می کنه چقدره ؟
الان حداکثر سرعت دانلودم 400kb هست.
با تشکر
تا 10مگ میکشهنقل قول:
بگو واست رو 10240بزارن
آپ استریم هم بگو واست رو 636بزاره
سلام. من نزدیک دو هفتست آسیاتک آنلاین خریدم پرداخت کردم ولی هنوز وضعیتم رو زده: در انتظار تایید رانژه از مخابرات
چقدر طول میکشه تا وصل شه؟
با سلام
دوستان عزیز مرجع کاملی از سایت هایی که بر روی سرور آسیاتک قرار دارند، دارید؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان عزیز مرجع کاملی از سایت هایی که بر روی سرور آسیاتک قرار دارند، دارید؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
از امروز صبح برای من فقط سایت های داخلی باز میشن ! حتی بعضی داخلی ها مثل فارس نیوز هم باز نمیشن !
برا کسی این جوری نشده !؟
----------------------------------------
همین الان درست شد !
سلامی دوباره
دوستان بعد از گذشت 15 روز اینترنت بنده متصل شد
ولی متاسفانه در پنل کاربری مینویسه منتظر تائید رانژه از طرف مخابرات
حتی نمیتونم حجم اضافه کنم! مینویسه شما توسط نماینده ثبت نام کردین، نمیتونید از این امکان استفاده کنید!! چرا؟؟!!!!
- - - Updated - - -
سلامی دوباره
دوستان بعد از گذشت 15 روز اینترنت بنده متصل شد
ولی متاسفانه در پنل کاربری مینویسه منتظر تائید رانژه از طرف مخابرات
حتی نمیتونم حجم اضافه کنم! مینویسه شما توسط نماینده ثبت نام کردین، نمیتونید از این امکان استفاده کنید!! چرا؟؟!!!!
سلام داداشنقل قول:
منم وضعیت شما رو دارم . برا خونه جدیدم یه هفته پیش سفارش آسیا تک دادم . امروز که زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه پورت خالی نداریم!
خب یکی واقعا نیست جلوی این کلاه بردارا رو بگیره ؟ چرا موقعی که پورت خالی ندارن تو سایتشون ثبت نام انجام میدن ؟
مردم مسخرشونن ؟
سلام یک مورد عجیب برای من اتفاق افتاده.من از پارسال که اسیاتک گرفتم همیشه مشکل زود تمام شدن حجم رو داشتم طوری شده بود که دیگه ۱۰ گیگ جواب نمی داد و من ۳۰ گیگ شارژ میکردم.الان چهار روزه من چک که می کنم به زور حجم کم می کنه.با یک گیگ سه روز رو من سر کردم تازه یک گیگ تموم نمی شد اخر سر ویدیو انلاین نگاه کردم تا یک گیگ تموم شد. این یک خبر خوب بود ازطرف اسیاتک برای من بود چون داشتم ورشکست می شدم. ماه پیش ۹۰ هزار تومن و این ماه ۷۰ تومن خرج کردم.خدا کنه ادامه پیدا کنه و مثل قبل نشه.
من تو این 2 ماهی که از آسیاتک دارم ، به جز اون حجمی که بابت تایم رایگان به اشتباه ازم کم کردن ( بعدش بهم برگردوندن ) ، دیگه حجم خوری و حجم دزدی از این شرکت ندیدم و خیلی دقیق حجمو محاسبه میکنه و اون 10 گیگ تا آخر ماه واسم میمونه...نقل قول:
من همیشه ماهی 1 گیگ کم میارم :n03:
مثلا الان 4 روز تا تا اخر سرویسم مونده ولی فقط 200 مگ از ترافیکم مونده
نمیدونم به نظرتون اگه 1 گیگ برای اون 4 روز بخرم بصرفه تر هست یا 1 ماهمو دوباره تمدید کنم ؟