-
نصرالله عبداللهي: براي سرپرستي استقلال صحبتي با من نشده است
سرپرست اسبق استقلال تهران گفت: شايعات مطرح شده در مورد انتخاب من به عنوان سرپرست جديد استقلال را تكذيب مي كنم زيرا براي قبول اين سمت هيچ مذاكره اي با من نشده است.
نصرالله عبداللهي پيشكسوت تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: باشگاه استقلال خانه تمام استقلالي هاي قديمي است و من هم به عنوان يك پيشكسوت هميشه براي خدمت به اين تيم و هوادارانش آماده هستم.
وي ادامه داد: سرپرستي استقلال شغل بسيار حساسي است و اين انتخاب بايد با وسواس خاصي از سوي مدير عامل باشگاه انجام شود.
وي تصريح كرد: از ميان استقلالي هاي قديمي نفرات زيادي هستند كه مي توانند با این تيم به عنوان سرپرست همكاري داشته باشند كه بايد با آنها مذاكره شود.
عبداللهي در مورد تمايل خودش براي قبول اين سمت گفت: در حال حاضر به انجام كارهاي شخصي ام مي پردازم اما هميشه براي خدمت به تيمم آماده هستم.
در کاروان استقلال که به امارات سفر کرده، چندتن از مسئولان باشگاه نیز حضور دارند که به نظر مى رسد آنها براى رسیدگى به برخى مسائل و همچنین مذاکره با چند لژیونر ایرانى حاضر در این کشور حوزه خلیج فارس همراه آبى پوشان به ابوظبى سفر کرده اند. طبق شنیده هاى ما این افراد از سوى مدیریت باشگاه مأموریت دارند در مدت اقامت در امارات مذاکراتى با دو، سه لژیونر اماراتى انجام دهند تا رضایت آنها را براى پیوستن به استقلال در فصل آینده جلب کنند. محمد نصرتى، ایمان مبعلى و على سامره از جمله بازیکنانى هستند که گفته مى شود استقلالى ها قصد دارند زمینه بازگشت آنها به ایران و پوشیدن پیراهن این تیم را فراهم کنند. گرچه پیشنهادات و ارقام نجومى که آنها در این کشور حوزه خلیج فارس دریافت کرده اند، کار رابراى استقلالى ها سخت کرده است.
-
شايعه حضور قلعهنويي در ستاد انتخاباتي موسوي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف امير قلعهنويي با مسوولان باشگاه استقلال بر كسي پوشيده نيست. جدا از اميررضا واعظآشتياني مديرعامل، او در آخرين مصاحبههايش نقدهايي را هم متوجه اعضاي با نفوذ هيات مديره كرد، از جمله دانشجو و زريبافان كه آنها هم پشت وي را خالي كرده و از مديرعامل اعلام حمايت كردند.
به طور مثال قلعهنويي گفته بود آقايان زريبافان و دانشجو پس از قهرماني يك زنگ هم به من نزدند تا يك تشكر خشك و خالي داشته باشند. تمام اين افراد از نفرات موثر و صاحب نفوذ در دولت فعلي محسوب ميشوند.
امير قلعهنويي در گذشته نشان داده چندان اهل سياست نيست و نگاهي به سابقه او نشان ميدهد موضع و فعاليت خاصي در زمينه سياست در كارنامه او ديده نميشود، اما حالا شايع شده سرمربي استقلال براي حضور در ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي جواب مثبت داده و در طول تبليغات كانديداها حامي اين چهره خواهد بود. به نظر ميرسد اين گرايش سياسي قلعهنويي بيش از آنكه به تفكرات و خط مشي سياسي او برگردد از اختلافات او با مديران استقلال سرچشمه ميگيرد. امير چندان بدش نميآيد تا از طريق آمدن موسوي و تغييرات و جابهجاييهاي انجام شده در سازمان تربيتبدني شاهد رفتن مخالفان خود از باشگاه استقلال باشد. اگر احمدينژاد راي نياورد و موسوي اختيار دولت را در دست بگيرد ديگر زريبافان، واعظ و دانشجو در استقلال نخواهند ماند و آن وقت زمينه بازگشت او فراهم است، اما خب اين يك ريسك هم براي سرمربي فعلي استقلال – البته تا پايان مسابقه امروز – است. احتمال اينكه مسوولان ورزشي دولت احمدينژاد در آينده اين اقدام قلعهنويي را بدون پاسخ نگذارند وجود دارد. پاسخ آنها ميتواند منزوي شدن او در فوتبال ايران باشد. به هر شكل ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي و اطرافيان قلعهنويي اين خبر را تاييد كردهاند. حتي گفته ميشود از طرف ستاد انتخاباتي كروبي هم به او پيشنهاد مشابهي داده شده بود كه قلعهنويي آن را نپذيرفت و رد كرد. شنيده جالب ديگري كه در اين رابطه وجود دارد، اين است كه محمد مايليكهن با قلعهنويي حسابي مشكل دارد، مانند چهار سال پيش در ستاد انتخاباتي احمدينژاد فعاليت ميكند. به واقع اين موضوع ميتواند از زواياي مختلف جالب و قابل بررسي باشد. اين كه در پايان انتخاب قلعهنويي از كرده خود خوشحال خواهد بود يا نه هنوز مشخص نيست، اما با شناختي كه از قلعهنويي داريم قطعا او پيش از گرفتن اين تصميم فكر همه جا را خواهد كرد. قلعهنويي تصميم دارد از طريق سياسي جواب مخالفان سياسي خود را بدهد. شايد اگر او در استقلال ماندگار باشد يا در تيم ملي بود هرگز دست به اين كار نميزد و چنين تصميمي نميگرفت. نزديك شدن به زمان انتخابات مشخص خواهد كرد كه آيا اين شايعات حقيقت دارد و ژنرال آبيها وارد اين بازي سياسي خواهد شد يا نه؟
منبع:روزنامه گل
-
حاشيه ديدار سپاهان و الاتفاق
تشويق قلعهنويي و شايعه قهر بنگر
خبرگزاري فارس: تماشاگران اندك حاضر در ورزشگاه فولادشهر سرمربي استقلال را مورد تشويق قرار دادند
به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان مسابقه تيمهاي سپاهان و الاتفاق، معدود هواداران سپاهان به تشويق امير قلعه نويي پرادختند تا در آخرين مسابقه تيمشان در ليگ قهرمانان آسيا از حضور اين مربي در اصفهان استقبال كنند.
طبق اعلام مسئولان سپاهان، مذاكره با قلعه نويي پس از ديدار امشب استقلال و الجزيره امارات به صورت جدي تر دنبال خواهد شد.
*محسن بنگر مدافع مليپوش تيم فوتبال سپاهان پس از اينكه متوجه شد در بين 11 بازيكن اصلي قرار ندارد، ورزشگاه فولادشهر را ترك كرد.
پس از تصميم بنگر در ترك ورزشگاه شايعاتي مبني قهر وي پيش آمد كه مرتضي رمضاني مسئول پايگاه اطلاع رساني باشگاه ساهان در اين زمنيه اظهار داشت: بنگر قهر نكرده و به دليل كسالت ورزشگاه فولادشهر را ترك كرد.
*محمدرضا ساكت، مديرعامل باشگاه سپاهان با شروع نيمه دوم مسابقه براي تماشاي اين ديدار وارد ورزشگاه شد.
انتهاي پيام
-
سياوش اكبرپور:
به سپاهان نمي روم
سياوش اكبرپور مهاجمي كه بازگشت به استقلال را سكوي پرتاب خود مي ديد اين روزها با حضور در جمع ملي پوشان به اينده خود اميدوار شده است.
سياوش اكبرپور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اعلام كرد: استقلال قهرماني را تصاحب كرد و اكنون بازيكنان آبي پيشنهادات خوبي در دست دارند كه در اين راستا از سوي چند تيم مطرح به مذاكره دعوت شدم.
اكبرپور گفت: ولي فعلاً تمركزم را معطوف تيم ملي كرده ام چراكه بازي هاي سختي در انتظار اين تيم است و بايد از كره شمالي كمي ترسيدوگ
وي افزود: يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارد و اگر در ايران بمانم جو استقلال به تيم ديگري فكر نمي كنم اما اگر شرايط براي ترانسفر شدنم مساعد باشد با مدير عانل باشگاه جلسه برگزار مي كنم و به حل مشكل خواهم پرداخت.
وي در پايان خاطرنشان كرد: از 2 تيم اماراتي پيشنهاد دارم كه هنوز هيچ بررسي در اين زمينه انجام ندادم و در رابط با پيشنهاد سپاهان بايد بگويم كه اين خبر نيست بلكه يك شايعه است و آن را تكذيب مي كنم./ب
-
بائو:
استقلاليها واكنشي به پرسپوليسي شدن من نشان ندادند
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: تاكنون استقلالي ها در مورد انتقالم به پرسپوليس واكنشي نشان نداده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ميثم بائو در پايان تمرين امروز تيم ملي اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و چهار روز استراحت كرديم و امروز نشاط خوبي داشتيم.با وجود اينكه در تمرين امروز تعداد بازيكنان اندك بود، اما با اضافه شدن بازيكنان با انگيزه بهتري كار خواهيم كرد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا در ليست 18 نفره قرار ميگيريد يا نه؛ عنوان كرد: براي من اين مورد مهم نيست و مهم صعود به جام جهاني است و همه ما به دنبال اين هدف هستيم.
بائو درباره حضور در پرسپوليس گفت: در مورد برخي موارد با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده ايم و مذاكرات ادامه دارد و در مقابل استقلاليها در رابطه با رفتنم به اين تيم هيچ حرفي را با من نزدهاند.
بائو خاطرنشان كرد: بايد در يك تيم بزرگ مانند استقلال يا پرسپوليس بازي كنم و در اين باره با يكي از آنها كه پرسپوليس است، صحبت كردم و به زودي قرارداد خود را رسمي خواهم كرد.
-
/ليگ قهرمانان آسيا/
استقلال بدون برد به كار خود خاتمه داد
خبرگزاري فارس:تيم فوتبال استقلال برابر الجزيره امارات با تساوي 2 بر 2 متوقف شد تا بدون برد به كار خود در ليگ قهرمانان آسيا خاتمه دهد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم هاي فوتبال الجزيره امارات و استقلال تهران در آخرين ديدار خود در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 21 امشب به وقت تهران در امارات به مصاف يكديگر رفتند و به تساوي 2 بر 2 دست يافتند.
احمد علي المهاجري در دقيقه 49 و ردا الهادي در دقيقه 70 براي الجزيره گلزني كردند. علي عليزاده در دقيقه 79 و هادي شكوري در دقيقه 84 گل هاي استقلال را به ثمر رساندند.
اين ديدار براي هر دو تيم حكم بازي تشريفاتي را داشت چرا كه هيچكدام از اين دو تيم شانس صعود نداشتند.
استقلال با اين تساوي با 4 امتياز از 6 مسابقه در رده چهارم گروه قرار گرفت و به كار خود در ليگ قهرمانان آسيا پايان داد. الجزيره 5 امتيازي شد و در رده سوم قرار گرفت.
صعود تيم هاي الاتحاد عربستان و ام صلال قطر از اين گروه قطعي شده بود.
-
afc
استقلال در آخرین نفس هم مساوی کرد
دبی – استقلال در آخرین روز بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان هم نتوانست برنده باشد و با الجزیره امارات 2-2 کرد.
قهرمان لیگ ایران که در بازیهای این فصل لیگ قهرمانان نتوانست یاد روزهای تاریخی خود در آسیا را زنده کند با این تساوی با کار خود در رقابت های سال 2009 پایان داد.
آبی ها که با دوگل عمران الجیسمی (49) و ردا عبد الهادی (70) عقب افتاده بودند در دقیقه 79 با ضربه علی علیزاده و هادی شکوری(84) بازی را به تساوی کشیدند.
استقلال در شش بازی خود هرگز به برد نرسید و فقط چهار بار توانست مساوی کند. آنها با چهار امتیاز از آخر جدول وداع بی فروغی داشتند.
در این گروه الاتحاد با 9 امتیاز اول شد و همراه با ام صلال 8 امتیازی به مرحله بعد رفت. الجزیره هم با پنج امتیاز از رده سوم حذف شد.
-
afc
قلعه نویی: بدشانس بودیم مثل قبل
ابوظبی – آبل براگا و امیر قلعه نویی مربی دو تیم الجزیره و استقلال تساوی 2-2 در آخرین بازی مرحله گروهی را نتیجه عادلانه ای دانستند.
دو تیم که پیش از این امید صعود از گروه C را از دست داده بودند در دیداری تشریفاتی مساوی کردند.
براگا گفت : " ما به بازیکنان ذخیره میدان دادیم و آنها خوب کار کردند".
" تجربه برای بازیکنانی که فرصت میدان رفتن نداشتند چیز مهمی بود و توانستند اولین شانس حضور بین المللی را بدست آورند".
" فکر می کنم 2-2 نتیجه عادلانه ای بود. استقلال بازیکنان قدبلندی داشت و از توپ های هوایی استفاده می کرد. ما هم با بازیکنان بی تجربه توانستیم 2-0 جلو بیفتیم که من باید از این وضعیت راضی باشم."
آبی ها که با دوگل عمران الجیسمی (49) و ردا عبد الهادی (70) عقب افتاده بودند در دقیقه 79 با ضربه علی علیزاده و هادی شکوری(84) بازی را به تساوی کشیدند.
امیر قلعه نویی هم بعد از بازی گفت : " ما تا لحظه آخر از تلاش دست برنداشتیم و البته مزدمان را گرفتیم".
" کمی بدشانس بودیم مثل قبل. البته این بدشانسی در تمام طول تورنمنت با ما بود. قبل از اینکه الجزیره گل اول را بزند ما 2-3 فرصت گلزنی داشتیم که از دست رفت".
" هوای مرطوب هم کار ما را سخت کرده بود. بازیکنان من فصل سختی را پشت سر گذاشتند و انگیزه زیادی برای این بازی نداشتند. با این وجود برای حیثیت باشگاه و آبروی قهرمان لیگ ایران تلاش کردند. به هر حال ما دو گل عقب افتاده بودیم که بعد جبران کردیم".
" برای الجزیره در بازی پایانی لیگ امارات آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم آنها دوباره به لیگ قهرمانان آسیا برگردند".
-
ناگفتههاي استقلال از زبان مديرعامل
جام جم آنلاين: «دليلي وجود ندارد كه استقلال در فصل آينده، موفق نباشد.» اين ادعاي كسي است كه انضباط و تفكر سيستماتيك را عامل موفقيت يك مدير در هر سازماني ميداند.
اميررضا واعظيآشتياني كه در مدت زمان حضورش در باشگاه استقلال، براي آبيها سرمنشا خير شد، با اين استدلال معتقد است، تيمش از رفتن هيچكس ضربه نخواهد خورد: «در تيمي كه مديريتش بهعهده من است، اينگونه نخواهد بود كه يك نفر در موفقيت آن نقش اول و آخر را داشته باشد.»
او كه مهمان تحريريه روزنامه جامجم بود، در نشستي صميمانه با ما، از ناگفتههاي استقلال گفت؛ از مسير سختي كه به قهرماني استقلال ختم شد و از برنامههايش براي مبارزه با لمپنيسم.«از همان زمان كه استراتژي تحمل را در بخشي از باشگاه استقلال پيش گرفتم، وجود لمپنها را در باشگاه استقلال حس كردم. من خيلي زود با آدمهايي مواجببگير كه اسم خود را ليدر گذاشتهاند، مواجه شدم و نميتوانستم نسبت به آن بيتفاوت باشم.» آشتياني كه از او به عنوان پرچمدار مبارزه با ليدرها ياد ميشود، ضمن بيان اين حرفها، عنوان كرد كه ميخواهد استقلال را به تيم اخلاق تبديل كند: «براي رسيدن به اين هدف، ضمن اخراج تمام بازيكنان بياخلاق، در فصل نقل و انتقالات، بازيكناني را جذب ميكنيم كه در وهله اول صلاحيت اخلاقيشان تاييد شده باشد.»
مشروح صحبتهاي خواندني مديرعامل استقلال، در صفحات 7 و 13 شماره فرداي روزنامه جامجم (پنجشنبه) از نظرتان خواهد گذشت
-
بازتاب ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و الجزيره در آسوشيتدپرس
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۳۰/۰۲/۸۸
ورزش. فوتبال. امارات. ايران
ديدار تيم فوتبال استقلال ايران در برابر الجزيره امارات در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا در خبرگزاري آسوشيتدپرس بازتاب يافت .
اين خبرگزاري در گزارشي از ابوظبي نوشت : استقلال ايران پس از دريافت دو گل از الجزيره امارات متحده عربي خود را بازيافت و موفق شد نتيجه اين ديدار ليگ قهرمانان آسيا را دو بردو مساوي كند.
علي مبخوت از تيم الجزيره در دقيقه ۴۹اين ديدار كه در ورزشگاه محمد بن زايد برگزار شد پس از دريافت يك پاس به جلو از رضا عبدالهادي در داخل محوطه جريمه با يك شوت سنگين دروازه حريف را گشود .
محسن المحرم يار ذخيره اين تيم در دقيقه ۷۰در نخستين تماس خود با توپ نتيجه اين ديدار را پس از قاطي كردن اشكان نامداري دروازه بان استقلال در مهار شوتي كه به بالاي سينه وي شليك شده بود دو بر صفر كرد .
علي علي زاده از استقلال يك شوت فرهاد مجيدي را از فاصله ۳۰متري به سمت دروازه الجزيره منحرف كرد تا در دقيقه ۷۸يكي از دو گل خورده را جبران كند و هادي شكوري در دقيقه ۸۴از فاصله نزديك نتيجه را مساوي كرد .
هردو تيم تركيب اصلي خود را در اختيار نداشتند چرا كه هيچكدام قادر به صعود از گروه سه نبودند . الاتحاد قهرمان عربستان سعودي و ام صلال از قطر پيش از اين صعود خود را از اين گروه قطعي كرده بودند .