اکه اینجور باشه که خیلی افتضاحه طرحاش نوشته ترافیک داخلی 184 گیگ که احتمالا باید تقسیم بر 4 بشه که 46 گیگ میشه با سرعت 8 مگ 50 تومن :n24:نقل قول:
Printable View
اکه اینجور باشه که خیلی افتضاحه طرحاش نوشته ترافیک داخلی 184 گیگ که احتمالا باید تقسیم بر 4 بشه که 46 گیگ میشه با سرعت 8 مگ 50 تومن :n24:نقل قول:
فکر کنم اشتباه تایپی باشه اخه 46 گیگ! :n27:نقل قول:
اون طرح استانداردشه. یعنی طرح پایه ! هنوزم نرخ قبله. 700 گیگ داخلی 16 مگ ماهی 80. هنوز طرح های جدید رو معرفی نکرده.نقل قول:
اصلاحیه : یکم حجم رو زیاد کرده و قیمت رو آورده پایین (نسبت به طرح استاندارد) و اسمش رو گذاشته طرح مصرف منصفانه! اونم فقط سرویس های تا 16 مگ رو! من چون حواسم به سرعت های بالای 16 بود، فکر کردم تغییری نکرده. اینجوری میخوان VDSL بدن ؟! همین مشترک های فعلی رو هم دارن میپرونن که.
طرح ها جدیدن متاسفانه.نقل قول:
به عنوان مثال همین 16 مگ که عنوان کردید در این طرحی که الان زده به این صورته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که میبینید خبری از سرویس 16 مگ یکماهه 700 گیگی نیست ... و شده 350 گیگ برای 80 هزار تومن
بله ، اصلاح کردم پستم رو ولینقل قول:
این حجم بین الملل هستش، اگه برید تو صفحه اصلی میبینید نوشته که ضرب در 4 کنید حجم رو.
کجا نوشته ضرب در 4 کنید ؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نوشته ترافیک داخلی 184 گیگ یعنی این حجمایی که زده تو سایتش داخلیه بین الملل رو باید تقسیم بر 4 کنی
ترافیک داخلی در کلیه سرویسها ۴ برابر ترافیک بین المللی میباشد.نقل قول:
فک نکنم حجما بین الملل باشه 210 گیگ بده واسه یک ماه اونم 65 تومن عمراااا این اتفاق بیفته
اره امیدوارم همینجور که میگی باشه وگرنه مخابرات ثابت میکنه که شرکت بی در و پیکریهنقل قول:
شک نکن که بی در و پیکره !!!نقل قول:
منم امیدوارم صحبت دوستامون درست از اب دربیاد و ترافیک رو برحسب بین الملل نوشته باشه مخابرات. هرچند سری قبل سر کمپین رنگین نت همینجوری خوشحال شدیم، بعدا معلوم شد اشتباه تاپی در پیش پرداختها بوده.....
یه توصیه هم میکنم دوستانی که اخرای سرویس کمپین رنگین نتشونه، به محض اینکه فهمیدید ترافیکها داخلی بوده از طریق تغییر سرویس شش ماهه یا یکساله تمدید کنید.