خوش به حال شاتل چقدر شما کم توقع هستید.نقل قول:
Printable View
خوش به حال شاتل چقدر شما کم توقع هستید.نقل قول:
خوب پس چی؟
برم بگم چرا کمه
همینم بهم نمیدن
سرعت رو میکنن صفر
مجبوریم بسازیم دیگه
تا آخر تابستوننقل قول:
سلام
الان 8 روزه که اینترنت من از ساعت 1:00 تا 7:00 قطع میشه !! هرچقدر هم تماس میگیرم با پشتیبانی جوابای صدتایه غاز میدنو هنوز درست نشده مثلا دیشب میگفت مخابرات کلا قطع کرده ولی اینجا میبینم شما وصل بودید ...
نمایندگی شهرستان هم که میگن همینی که هست !
باید از کجا پیگیر بشم ؟!! :13:
تازه جالبه که به اینا تندیس شرکت برترو دادن! واقعا بقیه چی هستن ؟!! کمفروشی رو به نهایتش رسوندن :2:
خبر ندارید که بعد از تابستون تمدید میشه یا نه؟نقل قول:
اکو 1 مگ هم همینطوره؟
چرا تمدید میشه!نقل قول:
این سیاست کاریشون هست مثل پنجشنبه های سرویس ارت هی تمدیدش میکنن
آقا بدبختی ما بیشتر از این حرفاس!بدبختی ما اینه که ما سرویسامون بر حسب بیت نه بایت.خوب شرکت میاد روزا حال میده سرعت دانلود میره تا 250 کیلو بایت(که به نظر من از اینکه سرعت کم باشه بهتره،چون بعضی ها میگن باعث میشه ترافیک مصرف بشه).شبا هم سرعت به حالت عادیش بر می گرده.پس مشکل از شاتل یا صبا یا .. نیست.مشکل ما خیلی پایه ای تر از این حرفاس.این مملکت درست بشو نیست!سرویسای 2 مگارو هم که نمی دن،پس فک نکنم اعتراض به شرکتا فایده داشته باشه،تا این مملکت درست نشه همه جاش درده!
منم همین حدس رو میزنم.حالا به نظرتون 1 مگ با 2 مگ توی دانلود شبانه خیلی با هم فرق داره سرعتشون؟نقل قول:
بعد از یه مدت اگر حجم دانلود شبانه بالا باشه سرعت رو پایین نمیارن؟البته من که 512 دارم یک ساله تا حالا سرعتم پایین نیومده به جز یه مدت 20 روزه
نقل قول:نقل قول:سلام قرباننقل قول:
ببخشیدا ولی شما اکو 128 دارین؟
میدونید سرعت دانلود برای اکو 128 باید چند باشه؟
میدونید در ماه چقدر هزینه میکنید؟ میدونید کسانی که به مراتب بیشتر از شما هزینه میکنن سرعتشون چنده؟
به خدا انصاف هم خوب چیزیه ها!!
1 جوری اعتراض میکنید که انگار شاتل حق مسلم شما را چندین ساله که داره میخوره!!
برادر سرعتتون باید 16 باشه...... بعد از چند وقته دارین شبها با سرعت 230 دانلود میکنید ، دیشب که سرعت شده 60 دارین اینطور اعتراض میکنی؟!!!!
سرعتتون باید شب و روز 16 باشه ....حالا شاتل برای 1 مدتی به شما 1 لطفی کرده اینطور باید جوابش را بدین؟
1 بنده خدایی خوب حرفی میزد که میگفت: لطف مکرر تبدیل میشه به حق مسلم
ملت اینجا اکو 512 دارن سرعشتون صفره اینطور اعتراض نمیکنن!!!
3 گیگ هدیه میدن تازه میخوایم سر به تنشون هم نباشه که چرا 3 گیگ هدیه دادین، 1 چیزی هم طلبکار میشیم
شما هر موقع سرعتتون کمتر از 16 شد حق اعتراض کردن دارین که تازه به اون هم رسیدگی نمیکنن و میگن همینه که هست چه برسه به حالا
اینکه وضعیت اینترنت تو کشور افتضاحه و قیمت ها سر به فلک میکشه که تقصیر شاتل و صبا نت و داتک و .... نیستش که ...شما طبق دیدگاه مسئولین مرتبط فقط قراره به کمک اینترنت چند تا مقاله علمی دانلود کنی و قبض هاتون را پرداخت کنین و گاهی هم ایمیل ملیتون را چک کنین ...مسئولین صلاح ندیدن و نخواهند دید که من و شما فیلم های روز دنیا را دانلود کنیم...و السلام نامه تمام
سلام دوستان من یه سوال داشتم این جمله معنیش چیه؟
حداکثر میزان استفاده:
( 10240.00 MB ) 10.00 GB + ( 5120.00 MB ) 5.00 GB = ( 15360.00 MB ) 15.00 GB
یعنی من پول 10 گیگ رو قبلا دادم یا 15 گیگ رو؟ یه وقت نکنه برم تا ته 15 گیگ بعد بهم بگن پول 5 گیگ رو بده؟!!