فعلا گوشی شارپنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فعلا گوشی شارپنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیراه گفته دوست عزیز چون خود ایشون بهتر از مستمعینِ صحبتهاش اطلاع داشته هیچ گوشی در ایران با پشتیبانی از باند 42 وجود نداره و برند شارپ به ویژه این مدل در بیرون از ایران هم یک چیز خیلی کمیابی هستنقل قول:
چندین صفحه راجع به این سیاست ایرانسل گفتگو شده یک نگاهی به صفحات قبل بکن
ایرانسل فرستاده دنبال نخود سیاه . احتمالا ایرانسل از سامسونگ و اپل بیشتر میفهمه که حتی یه مدل از گوشی های شرکت های معتبر هم 3500 رو ساپورت نمیکنه ولی ایرانسل کاربراش رو میفرسته دنبال نخود سیاهی که فرکانس 3500 رو ساپورت کنه .نقل قول:
درود
ایرانسل من،واسه شما کار میده؟امروز همش پیام میده نمیتونه به سرور وصل بشه.یه چک کنید لطفا.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
Unable to connect.Additional logon information maybe required,please open browser and logonنقل قول:
میشه یه جوری توضیح بدین متوجه بشیم،باو ما سوادمون زیر دیپلم.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
ببخشید باید توضیح میدادم،این پیغامی هست که از طرف خود ایرانسل دریافت میکنم و بنده هم نمیتونم وارد برنامه بشم،در پیام هم گفته که امکان اتصال نیست و شاید برای ورود نیاز به اطلاعات بیشتری هست و از طریق مرورگر و سایت اقدام به ورود کنین!نقل قول:
احتمالا در حال حاضر در حال ایجاد تغییراتی هستن ،فک کنم تا چن ساعت دیگه مشکل رفع بشه.
من حدس می زنم این فناوری بیشتر برای اینترنت ثابت توسعه داده شده تا غیر ثابتنقل قول:
نقل قول:
ما هم پلیس میشینیم سرعت تازگیا عالی شده تا 7.5 مگ هم گزفتم :n02:
100% همينطوره و براي اينترنت ثابت هست نه موبايلنقل قول:
موبايل كه lte رو داره
اصلا تماس يا مسيج نداره روي سيم كارت كه بخواد رو موبايل كار كنه