وضعیت امروز من ، سرویس 512-4G :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت امروز من ، سرویس 512-4G :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت خط من 2 مگ هم نمی کشه چه برسه به 4 مگ. خداییش اگر کسی تضمین کنه خط من رو به 4 مگ برسونه 50 هزار تومن بهش می دم اما چه کنم که فاصلمون با مخابرات زیادهنقل قول:
آقا تو استارت یه کلمه ای میزدی بعد میفهمی چقدز تایم اوت دارید اونو لطف میکتید بگید؟
مینویسی cmdبعدش یه صفحه سیاه میاد که مینویسیping 4.2.2.4 -t بعد اینتر رو میزنی.پینگت رو معلوم میکنه
بچه ها اونایی که تهران سرویس دارید سرویس پارس آنلاین واسه بازی آنلاین چطوره؟ برام مهم اینه که time out زیره 5% باشه پینگ هم ماکسیمم 300 با اروپا و از همه مهمتر وضعیت پایدار. این مخابرات که هر روز یه جوره
همسایه مون از یه isp دیگه داره بدون مشکلنقل قول:
اگر این تایم اوت وحشتناک نبود راضی بودم اصلا یه وضعیه
زنگ میزنم حالا گیر دادن به مشکلات اخیر میگن طبیعیه در حالیکه من الان ماههاست مشکل دارم اخه این مشکل من چه ربطی به فیلترینگ داره
مودم هم عوض کردم کابل عوض کردم اسپیلتر
دو شاخه کابل
همه کار کردم
بچه ها من یه مدتی میشه که مشکل پیدا کردم
چراغ لینک من گاه و بی گاه فطع و وصل میشه ! این اواخر خیلی بیشتر شده ! وقتی به نت وصل هستم چراغ لینکم قطع میشه و دباره چشمک میزنه تا ثابت بشه ... تو ساعت شاید 6-7 دفعه این اتفاق بیفته ...
زنگ زدم پشتیبانی میگن نویز داره خطت ولی من چند ساله پارس هستم و این مشکل تازه به وجود اومده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
شما از 100 تا پکت چند تا تایم اوت داری؟نقل قول:
همسایه مون از یه isp دیگه داره بدون مشکل
اگر این تایم اوت وحشتناک نبود راضی بودم اصلا یه وضعیه
زنگ میزنم حالا گیر دادن به مشکلات اخیر میگن طبیعیه در حالیکه من الان ماههاست مشکل دارم اخه این مشکل من چه ربطی به فیلترینگ داره
مودم هم عوض کردم کابل عوض کردم اسپیلتر
دو شاخه کابل
همه کار کردم
مودم رو بدون اسپلیتر و مستقیم بزن به خطنقل قول:
251251بچه ها من یه مدتی میشه که مشکل پیدا کردم
چراغ لینک من گاه و بی گاه فطع و وصل میشه ! این اواخر خیلی بیشتر شده ! وقتی به نت وصل هستم چراغ لینکم قطع میشه و دباره چشمک میزنه تا ثابت بشه ... تو ساعت شاید 6-7 دفعه این اتفاق بیفته ...
زنگ زدم پشتیبانی میگن نویز داره خطت ولی من چند ساله پارس هستم و این مشکل تازه به وجود اومده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
هیچ وسیله ی دیگه ای تو خط نباشه
من واحدم کلا جدا هستش و اصلا تلفن هم روی این واحد خالی وصل نیس . از اسپلینتر هم استفاده نمیکنم .نقل قول:
الان زدم و هیچ پکتی تایم اوت نگرفت!نقل قول:
فکر کنم اون زمانی که تایم اوت داره شروع میشه باید بزنم
زمانی که مشکل پیش میاد حدود چند ثانیه بدون اینکه دیسی بشم کلا اینترنتم قطعه