rate خطت ربطی به اینکه چه نوع سرویسی گرفتی نداره و چه 128 بگیری و چه 10 مگ ، تا جایی که خطت بکشه سرعتو میبندن. ( البته نهایتش 12 مگه )نقل قول:
Printable View
rate خطت ربطی به اینکه چه نوع سرویسی گرفتی نداره و چه 128 بگیری و چه 10 مگ ، تا جایی که خطت بکشه سرعتو میبندن. ( البته نهایتش 12 مگه )نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت مدیران عزیز
ممنون میشم نظرسنجی رو در این تاپیک و تاپیک های دیگر فعال کنید
با همین نظرسنجی ها میشه هم تاپیک و هم موضوع بحث در تاپیک رو امتیازدهی و ارزیابی کرد
با تشکر مسعود
:n40:
دوستان مقدار MTU براي آسياتك ( تهران) رو چند تنظيم كنم؟
DNS آسياتك هم لطفا قرار بديد
- - - Updated - - -
دوستان مقدار MTU براي آسياتك ( تهران) رو چند تنظيم كنم؟
DNS آسياتك هم لطفا قرار بديد
ممنون
نقل قول:
دوست من این سرعت دریافتی بخاطر طرح حذف مخدودیت سرعت آسیاتک هست اگر از آدرس یا آی پی سایت فوق whois بگیرین متوجه میشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
نقل قول:
دوست من این سرعت دریافتی بخاطر طرح حذف مخدودیت سرعت آسیاتک هست اگر از آدرس یا آی پی سایت فوق whois بگیرین متوجه میشین
http://whois.domaintools.com/185.49.85.20
چه اطلاعاتی می خوای دوست من ؟نقل قول:
یکی از آشنایان من اونجا کار می کنه
دوست عزیز میخواستم بدونم سرویس نامحدود برای کاربران عادی هم دارن؟نقل قول:
سلام
من واقعا از این کار آسیاتک بسیار دلخورم
هفته پیش 10 مرداد ثبت نام انجام شده و پرداخت شده
ولی الان هنوز برای بنده رانژه نزدن
این بنده رو خیلی ناراحت کرده!
واقعا اینقد اگر از مشتری مداری میگن و به شکایت های مشتری اهمیت میدن، پس خواهشا به این هم اهمیت بدن
اونایی که آشنا دارن زود حل میشه ولی من و دوستانم 10 روزه بدون نت هستیم
اصلا کار خوبی نیست
رانژه به ISP مربوط نمیشه و دست مخابراته ;)نقل قول:
شماره نامه رو از اسیا تک بگیرید و اگر پارتی دارید بگین ۱۰ دقیقه ای رانژه میکنن
معمولا ispها درخواست رو دیر میفرستن برا MDF درخواست اگه بره واسه MDF سریع پورتو وصل میکنننقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما در سایت 195 ازشون شکایت کن ، سریع کارتو انجام میدن ؛ اینا تا زور بالا سرشون نباشه ، کار مردمو راه نمیندازن!