فکر کنم مشکل منم مثل مال شماست ولی خبری از جواب نیستنقل قول:
Printable View
فکر کنم مشکل منم مثل مال شماست ولی خبری از جواب نیستنقل قول:
از سه تا کانتر مختلف استفاده کردم. بعید میدونم از نسخه کانتر باشهنقل قول:
اینcomatible که گفتی هم زیاد راجع بهش اطلاعات ندارم:n28:
روی فایل اجرا کننده کانترت کلیک راست کن و برو properties تو تب compatibility یه تیک هست نوشته run as ... اون رو بزن و ویندوز 7 رو انتخاب کن و اوکی کن
یه تست کن ببین وقتی میری تو بازی game injected میشه یا نه... و جهت اطمینان بیشتر run as admin کن
اگر نشد برو همون پروپرتیس بزن روی ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 اجراش کنه ببین میشه
این یک قسمت بود قسمت بعد اینه که همین سری تنظیمات و تست ها رو روی SXE انجام بدی که احتمال خیلی زیاد مشکل از همین sxe هست و بهتره Sxe رو تست کنی بعد کانتر رو
بعلاوه حتما حتما و همیشه SXE رو RUN AZ ADMIN کن چون اگر معمولی بیاد بالا نمیتونه به اینترنت وصل بشه
اگر فایروال داری برو و توی فایروالت SXE رو تراستد Trusted کن که حتما به اینترنت دسترسی کامل داشته باشه! دفعه اول نیست که sxe مشکل وصل شدن به سرور هاش رو داره!
:n16:
کردم اینکارا رو , اما نشد , :n21:نقل قول:
من توی این که یه بار میاد , یه بار نمیادش موندم , معمولا وقتی تازه کامپیوتر روشن شده باشه احتمال اومدنش بیشتره
مشکل از sxe هستش قبلی نمونش رو خودم داشتم ولی عجیبیش اینه که من با نسخه 13 مشکل داشتم از نسخه 13 Fix4 با ویندوز 8 سازگار شد و دیگه نیاز به تنظیمات خاصی نداره...
جهت تست یکبار sxe رو پاک کن دوباره نصب کن نسخه اش رو هم حتما از سایت خودش بگیر باید درست باشه...
:n16:
راستی الان پست شما رو تو تاپیک Comodo دیدم خودمم کمودو استفاده میکنم و خیلی عالیه
اون کاری که گفتم در مورد تراستد کردن انجام دادی؟
تو کمودو میری سربرگ firewall یه گزینه هست define a new truted app اون رو بزن و ادرس sxeinjected.exe رو از محل نصبش انتخاب کن
تو سربرگ defence+ هم میتونی بری کل پوشه sxe رو بزنی trusted کنه
یه چیزی رو هم چک کن که sxe و cs یه موقع تو سندباکس نباشن حدث میزنم چون تازه واردی خیلی خوب از این ها سر در نیاری و ممکنه خود به خود کمودو محدودشون کرده باشه
بعلاوه firewall رو هم بذار روی custom که اگر برنامه ای خواست وصل شه به نت از خودت بپرسه!
تاپیک کانتر شد اموزش کمودو :n02::n16:
خواهشاً یکی راهنمایی کنه چرا همون اول کارهمش دیسکانکت میشه
چی دیسکانت میشه؟ خب اخه یه خورده بیشتر توضیح بده همینطوری که نمیشه گفت اصلا معلوم نیست شما چی کردی چی نکردی چه اروری میده کجا دیسکانکت میشه...؟!!
دوستان این سرور ها رو هم خودم ساختم و ران کردم:
RayaNet | Public 151.232.22.1:27015
RayaNet | Aim-Awp-Fy 151.232.22.1:27014
RayaNet | Knife 151.232.22.1:27013
چند روزه راه افتاده کسی آیپی نداره هنوز :دی
برای ادمینی هم به خودم بگید
احتمالا CSDM هم اضافه کنم
قبلاً گفتمنقل قول:
1- کانتر را دانلود و نصب کردم
2- پچ 23 دانلود ونصب کردم
3-sxeinjected.exeدانلود از سایت خودش و نصب کردم
اولsxeinjected.exeاجرا مکنم بعد روی آیکن کانتر باز که میشه find serverسرور را اضافه می کنم سرور را انتخاب و همینکه دکمه کانکت را می زنم یا بلافاصله دیس کانکت میشه یا نواره که پر میشه گیر میکنه قبلاً تا قسمت انتخاب اینکه سیتی باشی یا تروریست می رفت و گیر می کرد
سرور بدون sxe چی داریم که جمعیت هم داشته باشه
شرمنده ندیدم پستی که توش گفته باشید رو...نقل قول:
اول اینکه مطمئنی خودت سیستمت ایراد نداره؟ یعنی ممکنه اصلا از کانتر نباشه و اشکال از جای دیگه باشه!
اگر موقعی که از بازی پرت میشی بیرون میگه sxe download... یعنی بدونSxe رفتی تو کانتر که زیاد عجیب نیست میشه حلش کرد و مشکل از sxe هست ولی اینکه بری تو سرور بعد بپری بیرون بدون دلیل عجیبه
نسخه شما چیه؟ پچت کدومه؟ تا حالا نسخه یا پچ دیگه تست کردی؟
سروری هم که میری حتما باید معتبر باشه و کشش داشته باشه!
یه خورده شفاف سازی کنی اون موقع تازه میشه گفت ممکنه اشکالت از چی باشه
تو قسمت trusted رو نگاه کرده بودم, فایل sxe داخلش بود. البته الان به خاطر سنگین شدن ویندوزم مجبور شدم پاکش کنم کومودو رونقل قول:
از وقتی پاک کردم یکی دو بار زدم کانترو آورده ؛ احتمالا به همین چیزایی که شما میگی ربط داره.
حالا یه چند روز بگذره معلوم میشه.
ممنون از راهنمایی های خوبت دوست من :n12: :n16:
پچ 23 است ولی 43 و 27و 29 را هم امتحان کردمنقل قول:
یک با ر وارد بازی شدم یه ربع ساعت بازی کردم بعد دیگه نشد
5.57.38.138:2500
سرور های زیادی را امتحان کردم از جمله سرور هایی که پست های قبلی بود:n21:
سلام
دوستان من پتچ v21 رو رو کانترم نصب کردم خیلی افتضاح بود دوست نداشتم و اصلا کانترمم که از سافت پدیا گرفته بودم خیلی بد بود
حالا دارم counter strike warzone 1.3 رو دانلود میکنم این نسخه خوبه یانه؟
سوال دومم اینه که چه پچی برای این نسخه خوبه؟ یکی کلا نوشته بود پتچ v37 خیلی خوبه
نمیدونم پتچ ها چجوریه ولی بهترینش کدومه در ضمن پتچ های جدیدتر بهتره یا V21 ,v23,v26
نسخه رو چطور از کجا گرفتی؟ وقتی میپری بیرون بلخره باید یه اروری چیزی بده! sxe چیزی نمیاره؟نقل قول:
سرور های دیگه رو هم میتونی تست کنی ولی قبلش بهتره یه نسخه جدید بگیری مثل نسخه سافت پدیا. لینکش تو صفحه اول هست
پچ هم معتبرترین ها 21 23 26 29 هست
شما 21 رو بزن
سرور خودم رو هم میتونی تست کنی: 151.232.22.1:27015
پچ ها که تا نسخه 35 هم داره ولی مسئله معتبرترینش هست که 21 23 26 29 هستن. بین اینها فقط یکیشون بات رو ساپورت میکنه که 23 باشه ولی تو انلاین تاثیری ندارهنقل قول:
باتشکر
فکر کنم یه بار صفحه اول کنترل بشه بد نیست
چون فایل ها برا دنلود بخصوص پچ وجود نداره و لینکش خالیه
سایت خود کانتر هم که فی لطر هست
اپدیت میکنم
اگرچه یه سرچ فارسی هم بزنید لینک دانود زیاد میاد ولی بهتره از جاهای معتبر بگیرید (به بعضی از این سایت های فارسی نمیشه اعتماد کرد :دی)
میشه یک نفر یک لینک برای دانلود کانتر بده میخوام انلاین بزنم بات داشتن یا نداشتنش هم مهم نیست
جالبه ها سافت پدیا رو فیل کردن...
این همون نسخه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ را چه کار کنمنقل قول:
پچ 23 صفحه اول سالمه
داخل سایتش که می رم چیزی داخل اون نیستنقل قول:
Download not available
File not found.
میتونید تو تاپیک مستقیم کردن لینک اپلود سنتر ها درخواست بدید تا فایلش رو متنقل کنن به یه جای پر سرعت من که فعلا دسترسی ندارم...کد:http://hotfile.com/dl/68496005/721961d/Cs_1.6_v23_Patch.rar.html
ممنوننقل قول:
متاسفانه دانلود ونصب کردم اما این خطا را میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال اینکه پچ را در شاخه Valve نصب بشه یا طبق پست اول در cstrike
با عرض پوزش خذف شد
پچ رو اشتباه نصب کردی!
پچ باید تو پوشه CSTRIKE ریخته بشه و معمولا باید ادرس پوشه ی کل کانتر رو بهش بدی خودش میریزه تو cstrike
پچ را توی این مسیر ریختم G:\Program Files\Valveنقل قول:
سروری را که شما داده بودید 5.57.38.138:25000 وارد که شدم
صفحه اول حالت هنگ کرده باشه دکمه okغیر فعال بود
برای بیرون اومدن هم هیچ راهی نبود بغیر از task manager نیست
بعد هم چندتا صفحه پیوند (4 تا) باز میشه . فیل .. تر
البته یک هفته پیش برای اولین بار با همین سرور وارد شدم وحدود نیم ساعت بازی کردم
برای اولین بار در ایران با آن زیپ کردن این فایل و کپی* کردن فایل در پوشه ی کانتر استرایک ۱.۶ خود میتوانید تمامی* سرور*های ایرانی* رو با قابلیت آپدیت خودکار و بدون هیچ گونه مشکلی* در تب اینترنت کانتر خود داشته باشید!
فایل مورد نظر رو در مسیر زیر کپی* و جایگزین فایل قبلی کنید :
Counter Strike 1.6/platform/config
در صورتی که در مسیر زیر هم پوشه "config" داشتید اونجا هم باید جایگزین کنید :
Counter Strike 1.6/config
این فایل برای اولین بار در ایران توسط گروه "Old Buddies" ساخته و منتشر شده است !
توجه کنید که سایر مستر سرور ها به دلیل اینکه سرور های ایرانی در بستر اینترانت هستند توانایی شناسایی آنها را ندارند !!!
در صورت داشتن هر گونه مشکل همینجا پست بدهید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم لینکه کانتر با پچ 23ب
تنها کافیه بازی رو نصب کنید ! بدون نیاز به هیچ گونه پچی به راحتی میتونید باهاش آنلاین بازی کنید!
اون سرور رو که من ندادم والا! گفتم فقط معتبر باشه
این سرور خودمه:
cs.rayanet.com:27015
من نمیدونم وقتی همه کار را انجام میدم
وارد بازی که بشه صفحه اول هنگ می کنه
سلام
من وقتی سه چهار دقیقه کانتر بازی میکنم نمیدونم چرا کانتر و کامپیوتر کلا هنگ میکنه بعضیهای دیگه رو هم دیدم که همین مشکل رو دارن.:n28:
به خدا دیگه اعصاب برام نمونده. تا ده تا کانتر رو هم دانلود کردم و نصب کردم ویندوز هم عوض کردم ولی مشکلم هنوز حل نشده کمک کنید مرسی.
خواهشاً یکی کمک کنه
حداقل بگید نمی شه
والا با این سطح اطلاعات چیزی که میشد رو گفتم خیلی ها مشکلشون رو تو همین تاپیک گفتن و حل شده ولی مشکلات شما نه از نسخه هست نه از پچ نه از سرور نه... مشکل شما مربوط میشه به سیستم خود شما اینکه سیستم بعد از چند دقیقه هنگ میکنه یا اصلا تو بازی نمیره و تو صفحه اول میمونه یعنی اصلا بازی لود نمیشه تو سیستم شما
حالا یک محتمل دیگه هم هست این 2 تا فایل رو بگیرید و تو پوشه اصلی کانتر جایگزین کنید
اگر نشد صبر کنید تا فایل های دیگه ای رو بدم...
من یه سئوال داشتم
باید سرورا خرید
چون صفحه اول که قفل می کنه مثلا برای خرید سرورهای ... یه ایمیل داده
البته من شب گذشته ازساعت 1 تا 4صبح بازی می کردم مشکل نداشت اما روز وارد همان سرور که شدم هنگ کرد
این دوتا فایلم جایگزین قبلی ها کردم نشد
نه عزیز اون خرید برای یک چیز دیگست
مشکل شما از سیستمت هست یا خیلی کندی داره یا اینترنتت ضعیفه خلاصه دیگه کانتر مشکل نداره به نظر من
سعی کن سرور های خلوت هم بری که سبک تر باشن تا تو روز هم بتونی بازی کنی
سلام دوستان
من یکی از دوستام کانتر وارزون رو نصب کرده بعد اخرین اس ایک ای رو هم نصبیده
و وقتی بازی رو اجرا میکنه مینویسه game injected ولی وقتی میره تو سرور میگه نداری چه کار کنه ؟
منم همین مشکل رو داشتم صبر کردم ورژن جدید اومد بعد ریختم درست شد اینو نمیدونم
اگه میتونید یه راهنمایی بکنید
تا دیروز همه سرورها رو میآورد ولی الان هیچی نمیارهنقل قول:
جدیدشو نداری :دی
سلام داداشنقل قول:
مرسی از پاسختون
تا اونجایی که من فهمیدم مشکل ما با سرور هست .
مثلا من تو سرور بکس زئوس که بازی میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی تو بقیه سرورها سیستم هنگ میکنه.