چرا پس میگفتن محدودیت برداشته شده برای فورجی سرعت دومگابیت زشت نیست به نظرتون؟؟؟
Printable View
چرا پس میگفتن محدودیت برداشته شده برای فورجی سرعت دومگابیت زشت نیست به نظرتون؟؟؟
افتضاحه ولي خب بايد منتظر شد ببينيم چي ميشه؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
عجب نامردایی هستننقل قول:
داداش قبلا میدونی روی چند محدود کرده بود همراه اول؟ روی 250 کیلو بایت فکرشو بکن کلی هزینه و مودم بکنی 250 بگیرینقل قول:
الانم باز روی 2 مگ محدوده بازم! ایرانسل سگش شرف داره به همراه اخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا..؟!![emoji848]
چطوری باید volte را فعال کنیم؟
سلام به دوستان
میخواستم بدونم اگه رو سیمکارتی که یک ماهه 5 گیگ روش فعاله بخوام نامحدود شبانه فعال کنم از حجمش کم میشه؟
منم گزینه ولته رو در گوشی Redmi note 3 pro روشن کردم و کد فعالسازی ولته را گرفتم و همین پیام رو داد.نقل قول:
:n41::n41::n41:نقل قول:
ستاره هزار مربعنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
كلا اونطور كه گفته شده شما هر تعرفه اي داشته باشي شبانه رايگان شاملش ميشهنقل قول:
فکر کنم رو آیفون فعال نمیشه، درسته..؟!!نقل قول:
یه جاش نوشته:نقل قول:
با این حساب باید انتظار بکشید.نقل قول:
گوشی های تلفن همراه P۱۰ Huawei ، Samsung S۷ ، Samsung S۷ edge ، Samsung S۸ و Samsung S۸+ اولین مدل های تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول خواهند بود. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت VoLTE اضافه خواهند شد.
آیا خرید کارت جدید 4G همراه اول شامل 15 گیگ هدیه میشه یا فقط تعویض کارت 3G به 4G؟
تعویضنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
حیف،
امروز از خدمات رد شدم یه کارت جدید 4G همراه برای 5000 تومان خریدم گفتم شاید شامل هدیه بشه
خدمات گفت دیگه کارت 3G نمیارن و نمیدونست هدیه به کارت 4G تعلق میگیره یا نه
با زدن کد سرویس volte روی شیاوومی نوت 3 فعال نشد!!!!
چرا؟
رونمایی همراه اول از «سیم کارت دائمی ۱۰۰۰» در نمایشگاه تلکام
3 ماه مثل رایتل بعدش بچاپ بچاپ؟ :n27::n21:نقل قول:
ما که ترابرد کردیم برای همیشه 29 تومان شدیم :n19:
166 تومن قیمت سیمکارت هم مال زمان انحصار بود . الان گرووونه:n35:
هم توی عکس هم توی لینک نوشته فقط برای سه ماه 29 تومن
این لینک رو ببینید همراه اول چه کاسبی درست کرده
دوستان من بالاخره نفهميدم از آيو استفاده كنم رايگانه يا نه؟ چن دقيقه پخش زنده ديدم ٧٠٠ كيلوبايت كم كرد فك كنم براي لود حجم كم ميشه نه ديدن تلويزيون
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
همش الکی هست :n02:نقل قول:
تکنولوژی 5G با کمک اریکسون و همراه اول در ایران کلید میخورد
رسیدن به تکنولوژی و سرعت 5G رویایی برای کاربران ایرانی است که این روزها با تلاش اپراتورهای برتر کشور به تدریج تبدیل به واقعیت دست یافتنی میشود. در تازهترین اقدامات در این زمینه، همراه اول با اریکسون تفاهمنامهای را منعقد کردهاند که با کمک این فناوری به توسعه فناوی اینترنت اشیاء دست پیدا کنند.
این قرارداد گام بزرگی در راه تحقق هرچه زودتر فناوریهای مبتنی بر اینترنت اشیاء بوده که تلاش در بسترسازی مناسب و رشد سریع کشور را در این حوزه فراهم خواهد آورد.
به نظر میرسد تکنولوژی 5G در ایران با کمک شرکت اریکسون به دست کاربران ایرانی خواهد رسید چرا که این شرکت بزرگ با هر دو اپراتور برتر کشور معاهداتی را امضا نموده و برای تحقق این امر تلاش گستردهای را آغاز کرده است.
مهم ترین ویژگی این تکنولوژی دستیابی به موضوع اینترنت اشیاء است
نسل بعدی اینترنت سیار موسوم به 5G فواید بسیاری را به ارمغان خواهد آورد که یکی از آنها کنترل اشیاء است. این فناوری میتواند نقش پررنگی را در بهینهسازی الگوهای مصرف انرژی، کاهش هزینهها و همچنین مدیریت ترافیک و آلودگی شهری داشته باشد. پروژههایی نظیر ایجاد «شهر هوشمند» در سایه تکنولوژی 5G قرار گرفته که با استفاده بهجا و درست از آن میتوان آینده اقتصادی بسیار مطلوبی را برای کشورمان متصور نمود.
بسیاری از برجسته ترین محققان صنایع فناوری اطلاعات و مدیران مسئول می خواهند هر چه زودتر این شبکه اینترنتی فوق سریع و با پهنای باند بالا را در اختیار داشته باشند و آن را به مشترکین ارایه دهند. برخلاف شایعات پراکنده شده در فضای مجازی، تکنولوژی اینترنت 5G هنوز در هیچ نقطه از دنیا به طور عمومی در دسترس کاربران قرار ندارد و زمان تقریبی عرضه آن سال 2018 میلادی است.
اینترنت 5G قادر است با وقفه فوق العاده پایین (10 هزارم ثانیه) اطلاعات را رسال کند . برای روشن شدن موضوع، دست روباتیکی را در نظر بگیرید که همزمان با حرکات دست انسان و بدون ذرهای مکث کنترل شده و فعالیتهای انسان را مو به مو اجرا میکند.
زیرساختهای لازم برای آمدن این تکنولوژی به ایران در حال بررسی است
ایجاد زیرساختهای لازم برای استفاده از این فناوری جدید روز دنیا ضروری به نظر میرسد و همراه اول در کنار اریکسون سعی در رسیدن به زیرساختهای لازم را دارند، چرا که ارتقاء و گسترش تجهیزات موجود در حال حاضر یکی از مسائل اصلی و حیاتی برای رسیدن به 5G است.
واقعا هم که رویاست ، فعلا اینترنت پر سرعت فقط رو بستر سیم کارد ارائه میشه
دوستان چند روزیه تو منطقه ما سرعت نت پایین اومده (LTE) بطوری که تو تلگرام به هیچ وجه یک عکس یا فایل ارسال نمیشه حتی یه فایل 10 کیلوبایتی اینستاگرام هم که خراب!!!
خواستم بپرسم جاهای دیگه هم اینطوره؟
البته من تو کرجم و دانشجوی زنجان ولی تو کرج این مشکلو دارم و تو زنجان فقط چند ساعت نت خراب بود!
همه این ها با نت LTE اتفاق میافته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
در ضمن دوستان پاسخ ندادن که برنامه AIO بالاخره حجم کم میکنه یا نه؟
سلام. در شیراز مشکلی همراه اول با تلگرام نداره. برنامه آیو هم فقط برای بارگیری عکسها از حجم شما کم میکنه که اون هم مقدارش زیاد نیست و موقع پخش در صورتی که ثبت نام کرده باشید مصرف رایگان هست
بله فقط برای تماشای فیلم ترافیک مجانی هست اما برای مثلا گشتن توی سایت بدنبال فیلم سریال یا لود کردن خود سایت ترافیک کم میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟
برنامه همراه من رو نصب کن توی قسمت رزرو هر چی زده همون فعال میشه
سلام
دوستان شما میتونید استعلام مصرف بسته بگیرید ؟ .. برای من هم از طریق سایت و هم از طریق اپ خطا میده
تکمیل پوشش ۳G و۴G همراهاول در تمام شهرهای کشور
مدیرعامل همراه اول گفت: پوشش شبکه نسلهای سه و چهار همراهاول در تمام شهرهای کشور تا پایان سال جاری تکمیل میشود.
به گزارش سرویس بازار ایسنا، وحیدصدوقی مدیرعامل همرا اول در نشست تخصصی افزایش ۲.۵ برابری بازارهای ICT در برنامه ششم توسعه به ارایه توضیحاتی درباره سرمایهگذاریهای صورتگرفته در همراه اول پرداخت و اظهار کرد: متاسفانه درآمدهای ایجاد شده تناسب چندانی با حجم سرمایهگذاری ها ندارد و اگر قرار باشد به افزایش دو و نیم برابری بازار برسیم نیاز به سرمایهگذاری ۵۰ هزار میلیارد تومانی است.
وی با بیان اینکه با استفاده از سیستمهای هوشمند در بخشهای مختلفی مانند صنعت برق امکان صرفهجویی چشمگیری وجود دارد، گفت: به عنوان مثال در حوزه برق این امکان وجود دارد که با هوشمندسازی، حدود دو تا سه میلیارد تومان صرفهجویی کرده و این هزینه به جای اینکه صرف توسعه نیروگاهها شود، در بخش ICT مصرف شود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیارایران با اشاره به سرمایهگذاریهایی که در کشورهای مختلف صورت میگیرد، گفت: چین با جمعیتی معادل ۱.۴ میلیارد نفر بیش از یک میلیون و ۷۵۰ هزار سایت ۴G دارد که اگر با این رقم قیاس کنیم تعداد سایتهای ما هم باید به ۱۰۰ هزار عدد برسد.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که توسعه این بخش نیاز به منابع مالی دارد، ما تعهد داده بودیم که در شهرها این کار را انجام دهیم و تا سه ماه آینده کل شهرهای کشور به نسل سه و چهار مجهز میشود، اما برای توسعه نسلهای سه و چهار در روستاها واقعا زیرساخت لازم وجود دارد.
صدوقی همچنین عنوان کرد: تا قبل از خصوصیسازی، درآمدهای مخابرات در روستاها صرف شده و درآمد موبایل در روستا سرمایهگذاری میشد.
مدیرعامل همراه اول افزود: با سرمایهگذاریهای صورت گرفته، امروز ۴۴ هزار روستا تحت پوشش نسل دو ارتباطی قرار گرفته و در این هشت سال خصوصیسازی بالغ بر ۲۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب خزانه دولت واریز کردهایم.
وی با تاکید بر اینکه طبق پروانه امکان اختصاص درآمدهای ارتباطی برای توسعه خدمات روستایی وجود دارد، گفت: این رویکرد اگرچه در چهار سال گذشته مورد توجه قرار گرفته اما این سرمایهگذاری در بخش عمده برای توسعه زیرساختها صرف شد یعنی هزینه توسعه نسل سه یا چهار در روستا تنها شاید۳۰ درصد این هزینه باشد و مابقی مبلغ در توسعه زیرساختهای روستایی هزینه میشود که البته این سرمایهگذاری هم ضروری است چرا که هم مانع مهاجرت می شود و هم اشتغال ایجاد میکند.
صدوقی افزود: قطعا ما در پنج سال پیش رو باید با همکاری بخشهای مختلف فعال در این حوزه برنامهای منسجم داشته و تمرکز بر توسعه را در دستور کار قرار دهیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیارایران اظهار کرد: تحریک تقاضا در دنیا با ویدیو انجام شد و سرویسهای ارزش افزوده نیز نقشی جدی داشتند؛ اکنون ما به عنوان اپراتور موبایل باید در حوزه توسعه زیرساختها سرمایهگذاری کنیم، اما درواقع ما خامفروشی میکنیم؛ چرا که طبق قوانین موجود از ورود اپراتورها به عرصه ارایه سرویسهای ارزش افزوده ممانعت میشود؛ درحالی که باید این شرایط اصلاح شود و تمام بخشها امکان ورود و فعالیت دراین عرصه را داشته و خیالشان از سرمایهگذاری سودده آسوده باشد.
سلام.
روز 17 مهر یک درخواست تعویض سیم کارت دایمی خود رو با ارسال کد پستی به 8962 که پیامک زدند شما مشمول تعویض سیم کارت به یوسیم نیستید.
البته گوشیم 4g هست و سیم کارتم رو یک سال پیش به یو سیم تبدیل کرده بودم.
امروز 27 مهر مامور پست یک پاکت آورد که شامل سیم کارت 3 پانچ که 4g,4.5g
هم روش نوشته و یک برگ به همراه دستور العمل استفاده و فعال سازی سیم کارت جدید توش نوشته.
و. 2گیگ اینترنت 24 ساعته و 2 گیگ اینترنت شبانه هدیه هم نوشته که داره.
سوالم این هست که این تعویض سیم کارت شامل اون هدیه تعویض 14 گیگ میشود یا خیر؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
رونمایی همراه اول از سرویس شماره مجازی
همراه اول همزمان با برگزاری نمایشگاه تلکام از سرویس شماره مجازی خود برای نخستین بار در کشور رونمایی کرد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران؛ سرویس شماره مجازی از خدمات کاربردی همراه اول است. این راهکار مشترکین را قادر میسازد تا در حین استفاده از اپلیکیشنهای اینترنتی، حریم شخصی خود را حفظ کرده و به جای استفاده از شماره تلفن شخصی خود برای برقراری تماس، از شماره موقت مجازی که برای تماس به آنها اختصاص مییابد بهرهمند شوند.
به عنوان مثال از این پس مشترکین همراه اول می توانند با خیالی آسوده و مطمئن از حفظ اطلاعات شماره تلفن همراه خود با مشاوران املاک تماس گرفته و در صورت تمایل شماره خود را برای اقدامات بعدی در اختیار ایشان قرار دهند.
شایان ذکر است همراه اول برای نخستین بار به صورت کاربردی در اپلیکیشن الونک این فناوری را برای بهره مندی مخاطبان در نمایشگاه تلکام رونمایی کرد. وزیر ارتباطات و فناروی اطلاعات نیز در بازدید از غرفه همراه اول از راه اندازی این سرویس، تقدیر کرد.
اون بروشور قدیمی هستش. منم هفته پیش که یوسیم را از طریق پست دریافت کردم همین بروشور داخل پاکت بود اما بلافاصله بعد از فعالسازی یوسیم، پیامک بسته هدیه 15 گیگابایتی را دریافت کردم. اگر سیم کارت تان دائمی است هدیه فعالسازی یوسیم 20 گیگابایت استنقل قول:
سلام
دوستان یه سوال سیم کارت های همراه اول که فدیمین اما روی گوشیه ساده دایمی هم هستن
4جی کنم هدیه داره یا باید گوشی 4جی باشه؟
سلامنقل قول:
هدیه داره
سلام
کسی از دوستان هست بسته روزانه داشته باشه ؟ .. من هم از طریق اپلیکشن و هم از طریق سایت همراه اول نمیتونم گزارش مصرف بگیرم و خطا میده .. برای شما هم همچین وضعیتی هست ؟
سلام دوستان الان همراه اول 4gرا روی چه فرکانسی ارایه میده چون می خوام آنتن تقویتی برای مودم همراه تهیه کنم ممنون میشم اطلاع بدین