اینا که میدن تماما پهنای باند داخلی هستن و پهنای باند خارجی خیلی کمه به نظر من فقط از المان تست بگیرید چون بیشتر هاست های دانلود اونجا میزبانی میشه.
Printable View
اینا که میدن تماما پهنای باند داخلی هستن و پهنای باند خارجی خیلی کمه به نظر من فقط از المان تست بگیرید چون بیشتر هاست های دانلود اونجا میزبانی میشه.
نقل قول:من خیلی تست کردم !! اکثر جاها سرعت ایرانسل برای من یکی داخل و خارج برابره !!نقل قول:
بسته های نامحدود، محدود از آب درآمد
بسته های نامحدود ایرانسل، محدودیت حجمی دارندبسته های نامحدود روزانه و هفتگی ایرانسل دارای محدودیت حجمی 99 گیگابایت استفاده از ترافیک دیتا می باشند. بدین ترتیب در صورتیکه در محدوده 3G یا LTE از بسته هفتگی نامحدود 10.000 تومانی استفاده می کنید، با فرض بهره مندی از سرعت متوسط دانلود 900kb/s و دانلود پیوسته در محدوده 2 بامداد تا 8 صبح(در شرایط کاملا پایدار)، در شب پنجم یا ششم ششم بسته نامحدود شما به اتمام خواهد رسید.
#تحریم_ایرانسل
ما از نت کلا شانس نیوردیم الان منطقه ما 3جی یه خط آنتن داره و اصلا سرعت خوبی نمیگیره:n03:
دوستان اینترنت ایرانسل واقعا آشغاله !! درسته توی اسپید تست سرعتش 4 مگ هستش ، ولی وقتی یک صفحه راحت نمیشه باهاش باز کرد ، به هیچ دردی نمیخوره ...... !
بنظرم طبق گفته ی شما 99 گیگ 10 ت خیلی عالیه! الان مشکل این بسته ی خاص چیه؟نقل قول:
99گیگ به نظر شما نامحدود حساب میشه یا جدیدا معادلات ریاضی عوض شده 99گیگ نامحدود محسوب میشه؟نقل قول:
چرا ایرانسل قصد داره سر ملت رو کلاه بذاره ؟ آیا نمی تونست بگه 99گیگ 1هفته 10 تومن؟! :n13:
مثل داستان نامحدود وایمکسش که از یه حدی بیشتر دانلود کنی محدود میشی فقط اسمش نامحدوده...
درسته ک ممکنه برش داره اما فعلا ک غنیمته بزرگیه تو این وضع خراب اینرنتنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
یجور بازی با اعداد میکنه ایرانسل تا فروشش بیشتر شه، همین کلمه نامحدودش باعث میشه فروش این بسته چندین برار بشهنقل قول:
تو سایتای خارجی میدیم ارائه دهنده های اینترنتی بسته 600 گیگی یا 900 گیگی داشتن ولی اسمی از نامحدود نیاورده بودن اما ایرانسل به 99 گیگ میگه نامحدود!!
دوستان عزيز اپراتور ها هيچ مشكلي ندارن چون از پول بدشون نمياد، وقتي تمنولوژي ما هم دست يك مشت دايناسوره كه هنوز تكنولوژيش ارائه نشده ٥٠ تا برنامه تو تلويزيون گذاشتن از اثرات مخرب اينترنت، فكر كردن الان زمان قاجاره اينترنتم تنباكوئه كه حرام ميكنن
پس مطمئن باشيد كه تا زماني كه همينا هستن اينترنت ٧g هم بياد ما همينيم
کاش 99تا میداد واقعا... طبق تجربه بچه های همین فروم طرف 15گیگ دانلود داشته پاش 23گیگ حساب کرده بسته 24 گیگ .... روی همین بسته های 99تایی هم کلک هایی دیگه ای برای دزدی سوار کرده که کم کم گندش در میاد...نقل قول:
سرعت خوب شده سمت ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل سر کلمه ی نامحدود هست که ispها هم مدتهاست بهمین شکل اینترنت به اصطلاح نامحدود دارن میفروشن در حالیکه محدودیت دانلود دارهنقل قول:
من خود بسته ی فعلی مد نظرم بود که خیلی بصرفست : 99 گیگ 10 ت . حالا اسمش هر چی میخواد باشه : نامحدود ، محدود ، نیمه محدود ، ...
تا همین دو سه ماه قبل همه از قیمت عالی 24 گیگ 10 ت شبانه تعریف می کردن حالا چطور شده که 99 گیگ 10 ت اخ و تف شده منکه نمیدونم!!!:n13:
جدا از بحث 99 گیگ من که یه شب زدم 15.7 دقیق آپلود و دانلودم بود که برنامه رو تبلت میزد ولی 22 گیگ از حجم کم کرد این خیلی زور داره حالا امشب که جمعست سرعت میره بالا راحت 20 گیگ رو دانلود میده امتحان میکنم ببینم چقدر کم میکنهنقل قول:
خب بیاد بگه 99 گیگ 10 تومن،وقتی محدودیت حجمی داره چه معنی میده میگه نامحدود،منم اولش فکر میکردم نامحدود هست بعد دوستان گفتن محدودیت حجمی داره:n02:نقل قول:
سعید یک امار از سرعت اپراتورها همراه و ایرانسل و رایتل توی بندر طرفای سورو بده ببینم سرعتها چطوره:n16:نقل قول:
دقیقا این قضیه ی حجم دزدی ایرانسل برای من بار ها اتفاق افتاده بود و وقتی هم که توی انجمن گفتم یه سری فن بوی بهم حمله کردن. حالا به حرفم رسیدید؟
متاسفانه ایرانسل سمت ما جی پی آر اس هم به زور جواب میده چه برسته به اج (تهران.۱۵ خرداد) اما چیزی که برام تعجب داره اینه که یک دکل LTE هست که حدود 1.5 کیلومتر از ما فاصله داره (طبق گفته برنامه نتورک سیگنال) و گاهی گوشی به اون وصله اما سرعت اینترنتش خیلی کمه :n03:
تعداد شهر های تحت پوشش ب چند تا رسید[emoji3]
طرفای سورو همراه اول عالی کار کرده،سرعتش صبح و شب حدود 8 مگ و ظهر ها به 2-3 مگ میرسهنقل قول:
رایتل بد نیس ولی کلا سرعت پایه و ثابتش زیاد نیس خیلی زیاد بده 200 کیلو
ایرانسلم پوشش دهیش اونورا جالب نیس هرچند با انتن فول هم سرعت زیادی نمیده و تقریبا از اپراتورای دیگه ضعیف تره
برای وبگردی یه جورایی وی پی لازمه واقعا وبگردی تغییر می کنهنقل قول:
در مورد محاسبه حجم من تا به حال موردی ندیدم دقیقا همونی که مودمم میندازه ایرانسل محاسبه کرده
ضمنا همانطوری که می دونید ترافیک تمام دیتای ارسالی و دریافتی است حتی برای وبگردی که این واضحه
نقل قول:
همه ISP ها وقتی اینترنت نامحدود ارائه میدن قانونی دارن به اسم Fair Usage Policy . که از یه سرعتی به بعد بسته به سیاست اون سرویس دهنده سرعت کاربر کمتر میشه ... این قانون مختص ایرانسل نیست.
بله ، شما که انقدر ماشالله هزار ماشالله اطلاعاتتون بالاست اگر ممکنه این قانون رو در سایت ایرانسل به بنده نشون بدید؟ :n05:نقل قول:
این داستان بیشتر از حجم واقعی حجم کم شدن خیلی جالبه!
مثلا من دیشب حدود 10 گیگ دانلو دداشتم،13 گیگ کم شده بود :| (دقیقا با نرم افزار هایی مثل du meter و Data usage خود گوشی این مقدار حساب شده)
بع دامشب حدود 7 گیگ دانلود داشتم،همون 7 گیگ از حساب کم شده :|
اصلا معلوم نیست این سرویس هاشون و نحوه اندازه گیری حجم ها چطوری کار میکنه...............
احتمالا شما فقط حجم دریافتی رو نگاه میکنید اونا حجم کل که ارسالی ها هم جزوشه محاسبه میکنن توی du meter نوشته total اگه غیر از این باشه حرف شما درستهنقل قول:
من تا حالا چندین بار حجمم دزدیده شده. هر 1گیگ دانلود 50مگابایت اپلود داره با این حساب وقتی من 10گیگ دانلود میکنم نباید 14گیگ کم کنه باید 10گیگ و 500مگابایت کم کنه.
دوستان سلام
چند وقت پیش با کلی بدبختی رفتم سیم کارتم رو u-sim کردم به خاطر 4g
من که تا حالا هیچ نقطه ای از تهران 4g ندیدم و اکثرا همون H است. سرعتش هم خوبه اما در حد این اعدادی که اینجا می شنوم نیست به هیچ وحه
دو تا سوال دارم:
1- کجای تهران آنتن 4g داره دقیقا؟
2- کسی مقایسه ای بین سرعت ایرانسل و همراه اول انجام داده روشن شیم بریم سمت کدوم؟
کل تهران 4G هستش من به ندرت جایی رو دیدم که نباشه شما مطمئن هستی که گوشیت ساپورت میکنه؟
سلامنقل قول:
بله، گوشیم نکسوس 5 هست که از LTE ساپورت می کنه. تنظیمات شبکه هم روی LTE هست و سیم کارت رو هم عوض کردم
تا حالا آیکون 4g ندیدم روی گوشیم
به نظرتون مشکل کجاست؟؟
حقیقتش من یه روز از غرب تا شرق تهران رفتم 90 درصد مسیر 4G بود
سلامنقل قول:
شاید مشکل تو باند 1800 باشه چند تا سایت نگاه کردم جایی ندیدم واسه نکسوز 5 بایند 1800 و زده باشه
با تشکر از دوستان خوبمنقل قول:
درست گفتید. گوشی رو از آمریکا واسم خریدن و آوردن که باند 1800 جزو باندهایی که پشتیبانی می کنه نیست. باندها ایناست: LTE 700 / 800 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 / 2600
البته ورژن غیر آمریکایی باند 1800 رو داره.
الان یعنی کلا 4g ایرانسل روی باند 1800 هستش؟
جایی خونده بودم 2100 هم هست. اشتباه می کنم؟
اینجوری که خیلی بد شد
سلام حاجی اینی که گفتی مربوط به نامحدود 7 روزه هست که 90 گیگ بیشتر نمیدهنقل قول:
چون من تعرفه ای ندیدم در این رابطه 90 گیگی
سلامت باشینقل قول:
فکر میکنم فعلا روی 1800 هستش
چرا بد شد؟ نکسوزت و میفروشی و میری ام 8 میخری به همین سادگی:n02:
من خیلی به برنامه های مانیتورینگ شبکه تحت اندروید اعتماد ندارم. مثلا این برنامه هه که شمارشگر آپلود و دانلودش رو می بینید و خیلیها هم نصب دارننقل قول:
گذشته از اینکه کیلوبیت در ثانیه Kb/s رو KB/s نوشته، اصلا سرعتهایی که نشون میده با واقعیت همخوانی نداره!
بارها و بارها امتحانش کردم مثلا با ADM دارم یک فایل رو با سرعت 2 مگابیت دانلود می کنم ولی اون گوشه میزنه 5 مگابیت در ثانیه!!! (هیچ دانلود پس زمینه ی دیگه ای هم فعال نیست) بنظرم وقتی همیشه ی خدا اینقدر ضایع ترافیک رو مانیتور میکنه لابد آمار حجم دانلود/آپلودش هم اعتباری نداره
برادر اینجا ایرانه ها ! توقعتون رو بیارید زیر دیپلم و سیکل ! ناشکری کنی همین بسته ی بقول خودشون نامحدود رو هم می بینی برداشتنا ! فعلا تا میتونی فیضش رو ببر که به هیچی اعتبار نیست ...نقل قول:
اتفاقا پوشش 3جی 4جی اصلا جالب نیست به خصوص شمال تهران که کلا تعطیله ! بقیه جاهام معمولا آنتن پر نیست و باتریو میترکونهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
منم چند وقت پیش به همین بلا گرفتار شدم
طبق سایت ایرانسل که نوشته بود ایفون ۵ a1428 از lte ساپورت میکنه رفتم سیمکارت عوض کردم و کلی وقتم تلف شد هیچ کجا انتن نداد. اخر متوجه شدم ایرانسل از باند ۱۸۰۰ استفاده میکنه
با تغییر گوشی به ایفون ۶ مشکل حل شد
الان به lte متصلم
فعلا مکان به مکان متفاوته ولی در تهران انتهای lte نسبتا داره زیاد میشه
بطور غیر رسمی شنیدمدایرانسل بعضی جاها که تداخل فرکانسی با صدا سیما و ... داره از فرکانی ۲۶۰۰ استفاده میکنه اما موقت هست و به محض تخلیه فرکانس ۱۸۰۰ صورت بگیره سوییچ میشه به ۱۸۰۰
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
زدی تو خال رفیق. اتفاقا وقتی نکسوس 5 می خریدم تنها گزینه دیگه ام همین m8 نازنین بود که فقط و فقط به خاطر دوربین ضعیفش ازش گذشتم. اما گوشی بعدیم هم نکسوس 6 هستنقل قول:
از بحث خارج نشیم ترنجی یه مقایسه از سرعت اینترنت اپراتورها گذاشته که دیدنش خالی از لطف نیست. تنها چیزی که می تونم بگم اینه که خاک بر سر ایرانسل و رایتل که همراه اول لاک پشت سریع ترینه!
در مقایسه با همراه اول ایرانسل در کل پوشش بهتری دارهنقل قول:
اما مثلا من در ولنجک هیچکدام را ندارم.
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
مثل اینکه ایرانسل دیگع بیخیال تری جی شده و داره روی فورجی فقط کار میکنه.
یعنی واقعا خاک بر سر این اپراتور که هنوز پوشش تری جی رو سراسری نکرده رفته روی فورجی
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk