سلام
میخوام اینترنت مخابرات بگیرم از مرکز سلمان فارسی ، شنیدم طرح 1024 سرعتش خوبه ...به غیر از مشکل پینگ قعطی هم داره؟ به طور میانگین چقدر از شرکت های دیگه ضعیف تره ؟
ممنون
Printable View
سلام
میخوام اینترنت مخابرات بگیرم از مرکز سلمان فارسی ، شنیدم طرح 1024 سرعتش خوبه ...به غیر از مشکل پینگ قعطی هم داره؟ به طور میانگین چقدر از شرکت های دیگه ضعیف تره ؟
ممنون
من الان 256 دارم یه رادیو نمیتونه پخش کنه! یعنی عملا زیر 100کیلوبیته، شما 1مگم بگیری همینه مگه اینکه با IDM دانلود کنی.نقل قول:
سلام
بیشتر از یک ماه پیش حضوری درخواست کتبی دادیم برای ADSL مخابرات که تا الان خبری نشده . پریروز دوباره رفتم حضوری سوال کردم گفتند به 2828 زنگ بزنین تا شما رو در رزرو بگذارن . همین کار رو کردم . یک اس ام اس فرستادن که درخواست شما بدلیل عدم وجود امکانات فنی آرشیو گردید در اولین فرصت بعذ از تامین امکانات ، سرویس شما برقرار خواهد گردید .
شمتا می دونین تا کی باید منتظر موند ؟
متاسفانه مخابرات انقدر بی در و پیکره که زمانش اصلا معلوم نیست، البته تو اکثر مناطق سرعت زیاد جالب نیست و شما چیز خاصی رو از دست ندادین و اعصابتون راحته حداقل.نقل قول:
در جریان نارضایتی کاربران از سرعت بد مخابرات هستم . موردی که باعث شد از مخابرات بگیرم بیشتر اینه که هزینه اش به بودجه ام بیشتر میخورد .نقل قول:
از مخابرات پرسیدم پس حالا که معلوم نیست که کی برقرار بشه ، میشه از یک شرکت دیگه بگیرم گفتند نه نمیشه .
سلام دوستان من این سئوال یبار دیگه هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم. یه چیزی واسم جالبه ما توشرکتمون توتا سرویس اینترنت داریم 512وایرلس و1مگ ADSLمخابرات .توی دانلود 1مگ مخابرات تهران 120تا130رو میکشه
البته نه همیشه ولی توی لود صفحات 512وایرلسمون خیلی سریعتر کسی میدونه علتش چیه؟؟
بدترین مرکز تو کل ایرانه من آذر پارسال درخواست دادم رو یه خط دیگم برا ADSL, اسفند زنگ زدن گفتن وصل کنیم گفتم بله یهو یارو گفت خطتون CMP یه همچین چیزیه !!! گفتم یعنی چی گفت دوباره میرین تو نوبت بهتون خبر میدیم :| :| :| :| :| :|نقل قول:
دیگه بیخیالش شدم موقع ثبت نام تو مرکز چند نفری مینالیدن که بعد 4 5 ماه وصل نشده....
رفیم که مخابرات داره میگه چیز مالی نیس اینجا
DNS رو چک کن شما بهترینش 217.218.127.127 این برنامه بهترین DSN هارو که پرسرعت ترینش باشه برات پیدا میکنهنقل قول:
محتوای مخفی: Link
قطعی مخابرات کمتر داره نسبت به بقیه.ولی سرعت چندان جالب نیست 128 تا 2 مگ 16 ساعت روز 10 تا 20 کیلو بایت هست! البته تک کانکشن ولی با IDM و ... میتونه دانلود داشته باشی با حداکثر سرعت. وبگردی ارتباط تصویری بازی و ... خیلی تعریفی نداره مخصوصا چند وقته پینگ و تایم اوت رفته بالانقل قول:
تا هر وقت پرت خالی موجود باشه یا ظرفیت رو افزایش بدن و جلوتراز شما کسی تو نوبت نباشه!ولی چندان آش دهنسوزی نیست کاربر زیاد گرفتن بعضا ملی میشه :n09: اگه اهل دانلود نیستی برو ISP های دیگه محدود بگیرنقل قول:
از وقتی پینگها رفته بالا دیگه داخلی هم خراب شده همین دی ان اس و یا 217.218.155.155 برای من گاهی تا 150 ms هم میره!OpenDNS وGoogle Public DNS اینا هم خوبننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ دوباره بد خراب شد !
پس با idm دانلودش خوبه دیگه?حد اکثر در ماه چقدر میشه دانلود کرد با 1024 یا512?
ممنون
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
20-30 تا کانکشن بزاری با idm هفت روز هفته 24 ساعت دان کنی میشه:نقل قول:
512>150 گیگ در ماه
1024>300 گیگ در ماه
آقا چنتا سوال
اول این که سرعت دانلود 1 مگ نامحدود با ایدیم چند ؟
دوم سرعت 1 مگ و 2 مگ محدود و قیمتش چند ؟
من الان آسیاتک هستم خیلی سرعتش ناجور شده میخوام بیام مخابرات ممنون میشم به سوالام جواب بدین
راستی چرا تو هیچ سایتی قیمت یا تعرفه های سرویس محدود مخابرات رو نزده
سرعت 1 مگ در بهترین شرایط بین 120 تا 130نقل قول:
ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که بیای مخابرات
در همین حد بگم که روزانه قطعی های مکرر داره
ممکنه یک روز کامل اینترنت نداشته باشی ، پشتیبانی هم نداره کلا
افت سرعت هم کلا چیز کاملا عادی و طبیعی هست تو مخابرات
حالا دیگه تصمیم با خودتون
اهل دانلود که هستم . به مخابرات گفتم حالا که پورت خالی ندارین میشه از یک شرکت دیگه بگیرم گفتند نه نمیشه !نقل قول:
امشب کسی قطعی داشته؟
از ساعت 12-1 برای من قطع شده بود
کدام مرکز مخابراتی هستین ؟نقل قول:
دوستان یه مشکل عجیب پیدا کردم چندروزه وقتی به اینترنت وصل میشم مک آدرس مودمم تو سایت مخابرات ثبت نمیشه یعنی اصلا نشون نمیده که من آنلاین هستم و وقتی من وصل میشم یکی از دوستام هم همزمان میتونه به اینترنت من وصل بشه یعنی دو نفر از یه اکانت که قبلا اینطوری نبود.
چکار کنم این مشکل حل بشه؟
من تا الان جایی رو ندیدم که مخابرات نشون بده با چه مکی وصل شدی !شما از کجا این موضوع رو متوجه شدی ؟نقل قول:
تو سیستم IBSng که اکانت رو چک میکنی نشون میده لابد مال شما سیستم فرق میکنهنقل قول:
وضعیت پینگ ها همچنان عالی و خبری از تایم اوت نیست :
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=152ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=155ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=180ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=154ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=151ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=40
دوستان مال شما چطوره ؟ مشکلی دارید ؟
تایید می شه اینجا کرج-مخابرات فردیس شهید صدوقی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دیگه مثل سابق پینگ 100 و زیر 100 رو خیلی وقته ندیدیم اما همین که اون قطعی های پی در پی و پکت لاستای وحشتناک از بین رفته خودش غنیمتی هست
دقیقا از 15 دقیقه پیش تایم اوت عین قدیم دوباره شروع شد ....
پینگ شد 400 هنوز 2 ساعت نشده ازشون تعریف کردیم
دلایل عقب ماندگی کشور در ارتباطات و فناوری/ نمی توان مردم را از اینترنت محروم کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود تحریم، کمبود بودجه و برخی اختلافات میان ریاست جمهوری و این وزارتخانه را از جمله دلایل عقب ماندگی کشور در این حوزه عنوان کرد و گفت: اگرچه نمی خواهیم از عملکرد دولتهای گذشته انتقاد کنیم اما باید بپذیریم که در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات عقب هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی در مراسم افتتاح مرکز بین المللی تبادل ترافیک اینترنت کشور با اشاره به اهداف تعریف شده در سند چشم انداز کشور که ایران را کشوری توسعه یافته و از نظر قدرت علمی اول در منطقه می داند اظهار داشت: اهداف این سند ارزشمند با تلاش برای جانماندن از تحولات تکنولوژی و بومی سازی فناوریها محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه مسائل تحریم، کمبود بودجه و نیز وجود برخی اختلافات میان ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گذشته باعث عقب ماندگی کشور در این حوزه شده است، ادامه داد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به تبع آن ICT کشور در این چند سال مورد بی مهری قرار گرفته است و با این وجود که نمی خواهیم از عملکرد دولتهای گذشته انتقاد و به گذشته نگاه کنیم اما باید بپذیریم که در این عرصه عقب هستیم و ملت بزرگ ایران لایق خدماتی بهتر در این حوزه است.
واعظی با اشاره به وجود نخبگان و فارغ التحصیلان این بخش بر اهمیت دادن به مساله اشتغال جوانان تاکید کرد و گفت: جای جوانان تحصیلکرده در عرصه های کامپیوتر، فناوری اطلاعات و مخابرات در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی به مشکلات موجود در زمینه اینترنت نیز اشاره کرد و افزود: اینترنت باید اسبابی را برای مردم فراهم کند که بتوانند نیازمندیهای مشروع خود را رفع کنند و این وظیفه ما است که به تکنولوژی مسلط شده و آن را به نحوی در اختیار بگیریم که مضرات آن وارد خانه ها نرود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه نمی توان نسبت به پیامدهای توسعه در عرصه فناوری اطلاعات بی تفاوت بود گفت: نباید به صرف اینکه درصد کمی به دنبال سایتهای غیراخلاقی هستند مجموعه ای عظیم از کاربران که به دنبال اهداف سالم در اینترنت هستند را از اینترنت محروم کرد.
وی بر نظارت کامل برعملکرد اپراتورهای ارتباطی و مخابراتی در جهت رقابتی کردن این بازار نیز تاکید کرد و افزود: باید در این وزارتخانه موضوع توسعه زیرساختهای ارتباطی و ارائه خدمات با کیفیت بالا در دستور کار قرار گیرد.
واعظی با تاکید براینکه باید روز به روز رقابت میان اپراتورهای تلفن ثابت، همراه و اینترنت براساس کیفیت و ارائه سرویس به مردم افزایش یابد خاطرنشان کرد: باید فکری به حال انحصار تلفن ثابت کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید براینکه ما تنها مسئولان شهرهای بزرگ نیستیم، بلکه باید مسئول روستاها، مرزها و مناطق کمتر توسعه یافته کشور نیز باشیم اضافه کرد: باید قدرت نرم کشور را از طریق ICT تقویت و پهنای باند ارسال و دریافت اینترنت را به یکدیگر نزدیک کنیم.
حرفهاش خوب بود خوشم امد بخصوص این اخریش که bold کردم منظورش همین کاهش تک کانکشن خارجی فقط بصرف دیدن تماشای
p o r n انلاین هست
کلا اینترنت پرسرعت در دنیا برای اینکار اختراع شده میدونستید که؟ :n19:
اما بسته به خدا به جای حرف عمل کنید مردیم از پس حرف شنفتیم.....:n24:
بالاخره سرعت و کیفیت اینترنت تو ایران بهبود میبخشه یا نه؟
خدایا روزی میشه سرعت مگا بایتی بگیریم و از دست این دیال اپ کیلوبایتی نجات پیدا کنیم :n28:
به خدا هنوز ما در ایران دیال اپ داریم از 5 کیلو بگیر تا 200 کیلو , به این دیال اپ می گند نه پرسرعت :n21:
گویا همه isp ها به یکباره دچار افزایش پینگ شده اند
اینم از تست جدید سرویس 512 مخابرات فردیس کرج
سر یه سری ساعات خاص اینطور میشه .
معمولا از 3 به بعد . الآن پینگ 4.2.2.4 حدود 800 ـه واسم !
پینگ توی این چند روز تو ساعت شلوغ میره بالا ولی باز میاد پایین اما زیر 150 نمیره :n03:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=279ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=274ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=273ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=277ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=275ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=278ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=278ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=275ms TTL=40
توی تهران ما به IBsng دست رسی نداریم، شما کدام شهر هستید ؟نقل قول:
سلام دوستان من سه سال هست که از وایمکس مبین نت استفاده میکنم به دلیل فیبر نوری بودن کابلامون یه چند وقته مخابرات رو فیبر نوری هم adsl میده.
من 512 نامحدود رو می خوام بگیرم سرعت دانلود و پینگش چه طوره؟
مرکز مخابراتیمون هم جماران هست در تهران.ممنونم
تحت هیچ شرایطی حتی به دشمن خودم هم توصیه نمی کنم بره سمت مخابرات و سرویسای بی کیفیتشنقل قول:
این الان تستیه که 12 شب گرفتم سرویس 512 می تونین مشاهده کنین:
این سایت صورتحساب تهران بالاخره بعد قرنی بالا اومد! اما لاگین نمیشه.
شما نامحدود گرفتین؟
تهران؟:n29::n29::n29::n29:
من جمارانم!
512 نامحدود دارم
ساعت 9صبح درخواست دادم 1ظهر وصل شد!!!:n04::n04::n04:
برای داخل خوب پینگ میده
ولی اروپا و آمریکاش همون 300 میلی ثانیست
اگر برای دانلود بخوای بدک نیست.
ولی از مبین نت خیلی بهتره.من مبین داشتم.هم هزینش زیاده هم حجمش کم:n22:
تو جماران فیبر شاتل هم هست.بین این دوتا انتخاب کن.میتونی از تاپیک شاتل هم سوال کنی!البته اگر جداشده باشه!
مرکز شهید بهشتینقل قول:
این دوستمون میگه 9 صبح از مرکز جماران درخواست 512 مگ داده همونروز وصل شده ! من بخاطر بودجه ام فعلا درخواست 128 دادم الان بیشتر از یک ماهه که هیچ خبری نیست آیا علتش همنیه که درخواست 128 دادم یعنی اگه مثلا درخواست 512 میدادم سریعا وصل میشد ؟
الان 2 روزه برای من افتضاح شده دیروز کلا خاموش کردم سیستم رو الان هم هر چند دقیقه یکبار میشه اینترنت ملی
نقل قول:
تآیید میشه اساسی.
از دیشب ارور additional logon may required شروع شد دی سی ,ریست ,کانفیگ مجدد,ای پی اتومات بی فایده! بعد کلا no internet access و ارتبط با سرور های خارجی قطع شد!! الانم چند دقیقه یکبار ملی میشه پینگ تو این ساعات خوبه(اگه ملی نشه!) سایتها خارجی یا باز نمیشن کلا یا ناقص لود میشن .... دیگه نصف شب هم فایده نداره!:n08:
کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=107ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=112ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=107ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 14, Received = 14, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 106ms, Maximum = 112ms, Average = 108ms
فکر میکنم مشکل مشابهی داریم!:n24:نقل قول:
دوستان یه مشکل عجیب پیدا کردم چندروزه وقتی به اینترنت وصل میشم مک آدرس مودمم تو سایت مخابرات ثبت نمیشه یعنی اصلا نشون نمیده که من آنلاین هستم و وقتی من وصل میشم یکی از دوستام هم همزمان میتونه به اینترنت من وصل بشه یعنی دو نفر از یه اکانت که قبلا اینطوری نبود.
چکار کنم این مشکل حل بشه؟
خلاصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اینترنت من هر ماه واسه چند روز اون مثلث زرده میاد روش و هیچ صفحه ایی رو باز نمیکنه.
اما با زدن فر-ی گیت مشکلش حل میشه... اگه میشه راهنمایی کنید ببینم چیکار کنم که بدون فر-ی گیت کار کنم
اقا خیلی مخلصیم
من تایم اوت هام شدیدتر از قبل شروع شدن !