کبوترهارو باید کشت و کلا فکر کنم 200 تایی باشن.نقل قول:
Printable View
کبوترهارو باید کشت و کلا فکر کنم 200 تایی باشن.نقل قول:
نقل قول:
کبوترهارو باید کشت و کلا فکر کنم 200 تایی باشن.
:18:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ...........تو این بازی که به این راحتی آدم میکشن خوب کبوتر که دیگه هیچی.................
سلام ودرود ..........
من کدوم رو بکشم ............Play x یا Dawny ?
فرقی نداره داستان بازی راه خودش رو میره...اما پلی بوی رو بکش..خونش برای تو میشه...:27:نقل قول:
سلام ودرود ..........
من کدوم رو بکشم ............Play x یا Dawny ?
به نظر من playboy بکش چون اگه dwyne رو بکشی بعدش playboy رابطه شو قطع میکنه ولی اگه dywne رو نکشی می تونی بعدا باهاش دوست بشی و زنگ بزنی بهش ازش نیروی کمکی بخوای به دردت می خوره.خونه playboy هم مال تو میشه که می تونی از توش لباس اون یارو که تو gta3 بود رو به دست بیارینقل قول:
تو این سری از بازی خبری از پارکینگ شخصی ماشین ،هیدروژن برای ماشین و خرید خونه شخصی نیست........؟
خرید خونه و نیترو خبری نیست..اما جلوی در خونت پارکینگ شخصیت هست.....:20:با یه خط نارنجی مشخص شده....نقل قول:
تو این سری از بازی خبری از پارکینگ شخصی ماشین ،هیدروژن برای ماشین و خرید خونه شخصی نیست........؟
این تاپیک چه مشکلی داره من هر وقت میام اینجا آخرین صفحه اش الکیه کار نمیکنه مثلا الان که صفحه 917 هستش 918 هم داره اما در صورت کلیک کردن روش باز به صفحه 917 بر میگرده..............
باگ فرومه اون :دی
کسی %100 بازیو تموم کرده؟
اره.....
من تا %100 بازی رو به یه سختی ردش کردم!!!!!
سلام بروبچ :20:
من روی این یکی سیستمم تازه GTA IV نصب کردم ...
قبلا رو اون یکی سیستمم بازی کرده بودم ولی یادم نیست چی کار کردم که اجرا شد بلاخره :31:
الان Social Club رو که میزنم و Play میکنم بازی رو دو تا ارور میده ...
اولی همونه که میگه You are not currentlu logged into social club
دومیه همون ارورس که میگه Application failed to lunch
فکر کنم اون موقع یه کرک بود که دانلود کردم و اوکی شد ...
میشه راهنماییم کنید ...
میخوام امشب بازیش رو راه بندازم حسابی عقده ای شدم یه دل سیر بشینم تا صبح بازی کنم :27::11:
سلام
این بازی روی ویندوز 7 64 Bit اجرا میشه ؟
سلام.نقل قول:
سلام بروبچ
قبلا رو اون یکی سیستمم بازی کرده بودم ولی یادم نیست چی کار کردم که اجرا شد بلاخره
میشه راهنماییم کنید ...
میخوام امشب بازیش رو راه بندازم حسابی عقده ای شدم یه دل سیر بشینم تا صبح بازی کنم
الان بازی رو نصب ندارم...وگرنه درمورد اون ارور اولیه راهنمائیتون میکردم!!!
در مورد دومین ارور ...شما تمام فایل های داخل کرک رو کپی کردین دیگه نه؟؟؟!!!چون تو پوشه کرک من چندین فایل بود که باید همه رو کپی میکردی...
فکر نکنم ویندوزتون همxpباشه!!!اگه هست که باید سرویس پک3باشه!!!
(آخه کی الان ازxpاونم سرویس پک2شاستفاده میکنه؟؟؟:31:)
اره من نصبیدم خوب هم اجرا شدنقل قول:
اولی اینکه باید بری تو سایت راک استار عضو بشی که ادرسش رو تو همون نرم افزار میتونی ببینینقل قول:
سلام بروبچ
قبلا رو اون یکی سیستمم بازی کرده بودم ولی یادم نیست چی کار کردم که اجرا شد بلاخره
میشه راهنماییم کنید ...
میخوام امشب بازیش رو راه بندازم حسابی عقده ای شدم یه دل سیر بشینم تا صبح بازی کنم
دومی هم باید کرک رو بنصبی تا ببینی دیگه چه اروری میده:31::27:
برا اجرا این فایل رو کلیک کن
LaunchGTAIV.exe
ولی اگه پچ هارو بنصبی این مشکلاتو نداری دیه
اکس پی که = :2:نقل قول:
سلام.
الان بازی رو نصب ندارم...وگرنه درمورد اون ارور اولیه راهنمائیتون میکردم!!!
در مورد دومین ارور ...شما تمام فایل های داخل کرک رو کپی کردین دیگه نه؟؟؟!!!چون تو پوشه کرک من چندین فایل بود که باید همه رو کپی میکردی...
فکر نکنم ویندوزتون همxpباشه!!!اگه هست که باید سرویس پک3باشه!!!
(آخه کی الان ازxpاونم سرویس پک2شاستفاده میکنه؟؟؟)
ویندوز سون 64 بیتی دارم :31: تا اونجایی که یادمه این بازی کلا با ویندوزای 64 بیتی مشکل داره !!
قبلنا رو ویستا 64 بیتی امتحان کردم ولی اجرا نشد ...
بزارید بهتر توضیح بدم ... من بازی رو نصب کردم بعد کرک RAZOR هم روش ریختم :31:
ولی بازم همون ارور Application Failed .... رو میده ...
تا اونجایی که یادمه یه فایل رجیستری بود که باید ادیت میشد (از اینا که روش میزنی تو قسمت رجیستری چیزی اضافه میکنه) :31: باید ادیتش میکردی و آدرس فولدر بازی رو مینوشتی ... من همین کارو کردم ولی بازم نشد ... یادم افتاد قبلا رو ویستا 64 بیتی تست کردم و این مشکل رو داشتم ولی روی ویندوز 7 32 بیتی این مشکل رو نداشتم :31: یعنی این کارو میکردم درست میشد و میرفت تو بازی ... حالا راهی نیست من رو همین ویندوز 64 بیتی اجراش کنم این لامعصبو ؟ :31:
آدمو حرص میده تا اجرا بشه :31:
الان دارم یه پچ که فکر کنم آخرین پچ این بازیه دانلود میکنم به حجم 104 مگابایت ... تاثیری داره یا نه ؟! :10:
عههههه من اینو الان دیدم :31:نقل قول:
اره من نصبیدم خوب هم اجرا شد
یعنی امیدی هست من تو ویندوز 7 64بیتی GTA IV بازی کنم ؟ :31:
چه جوری راهنمایی کن :10:
ممنون ، منم الان نصب کردم و اجرا شد.نقل قول:
اون اویل که اومده بود یادمه کلی گرفتاری کشیدم تا تونستم نصبش کنم...درمورد اون صحبتی هم که دوستمون درمورد ثبت نام نوشته بود بگم که ماهیچ جا ثبت نام نکردیم...داخل دی وی دیش راهنمائی کرده بود...(لعنت به این آدمای بدقول ...الان 3ماهه بازیو گرفتن پس نمیارن که!!!:31:) اگه دی وی دی خودم بود مو به مو راهنمائیت میکردم...توش راهنمائی مفصلی نوشته بود...نقل قول:
آدمو حرص میده تا اجرا بشه
ولی ایشالله تاالان نصبش کردیو داری با نیکو بلیک داری تو شهر.............:31:
کلا تا این بازی نصب بشه پدر آدم در میآد کلا شما پچو نصب کن.خاصیت این پچ اینه که کلا social club رو بر میداره و راحت وارد بازی میشید.در مورد اون ارور application failed ارور شما دقیقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است اگه این باشه یه سری نرم افزار که این بازی لازم داره نصب نیست رو سیستمت فکر کنم microsoft visual c++2005 باشه تو اون dvd که داری باید همه نرم افزارهایی که بازی لازم داره داشته باشه شما نصب کن اگه مشکلی پیش اومد بیا بهم بگو منم دقیقا مشکل شما رو داشتم.نقل قول:
کمک کنید :41: :31:
یه پچ بود که میگن آخرین پچه حجمش 104 مگابایته اینو دانلود کردم ...
حالا وقتی میزنم رو بازی ارور xLive.dll میده ... میگه :
The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
خسته شدم دیگه :41: :31:
فایل زیر رو دانلود کنید و محتواشو تو فولدر بازی بریزید اگه نشد تو Windows\System32 بریزید :
کد:http://public.sannybuilder.com/GTA4/xliveless-0.999b7.rar
یه دنیا ممنون جیگر :40: :20:نقل قول:
خیلی خوشحال شدم :18: :31:
اجرا شد ... فعلا که مشکلی نداره تا ببینیم بعد چی میشه :11:
بازم ممنون :10:
همون جوری که روی ۳۲ بیت نصب میشه رو این هم نصب میشه فقط یه ۴ تا پچ بریز که بازی بهتر بشه :27:نقل قول:
الان بازی بهتره :31:نقل قول:
همون جوری که روی ۳۲ بیت نصب میشه رو این هم نصب میشه فقط یه ۴ تا پچ بریز که بازی بهتر بشه
ولی خب گرافیکش رو روی High که میزارم احساس میکنم یه کمی سرعت بازی کم میشه.
گرافیکم ATI 5770 XFX ...
چی کار کنم بهتر شه ؟ :46:
من با گرافیک 5750 رو highنقل قول:
20فریم در ثانیه می گیرم. شما چند فریم دارین؟
جدا با این گرافیک 20 فریم در ثانیه بازی میکنی ؟ :18:نقل قول:
من با گرافیک 5750 رو high
20فریم در ثانیه می گیرم. شما چند فریم دارین؟
من با 40 فریم وقتی بازی میکردم که همه گرافیکش رو تا ته برده بودم بالا :21:
یعنی 50 با 70 اینقدر فرق دارن باهم :31:
من با 5730 لپتاپ حدود 35 تا فریم میگیرم اونوقت شما.....؟ فکر کنم cpu شما پایینه یکم درسته؟ بفکر اورکلاک مقطعی باش .
از دوستان خواهش می کنم انقدر مشکلات رو اینجا نگن اینجا برای خود بازیه برای مشکلات در نصب و اجرا تاپیک هست !
نقل قول:
شما مگه از بنچمارک خود بازی اینو گرفتین؟صددرصد فرق داره حتی 5750 در اورکلاک بازم از 5770 پایینه جانم
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نه داداش cpu core i7 920 2.66 ghz است.شما از بنچمارک داخل بازی استفاده کردید.نقل قول:
بالاخره ما نفهمیدیم اینجا درباره بازی بپرسیم یا مشکلات نصب و اجرا!!! :13:
میشه یکی به من بگه این کوئست اول یوسف رو تو گ.ی تونی چطوری رد کنم... همون هلی کوپتره که باید بدزدیش و بزنی قایق رو بترکونی و ...
کنترل هلی کوپتر با کیبورد نسبتا راحته ولی چون راکت رو باید با ماوس شلیک کنی واسه هدفهای متحرک (اون سه تا قایق کوچیکا) خیلی اذیتم میکنه.
کلی تا حالا رفتم حتی یه دفعه رسیدن به ساحل و پیاده شدن. حالا بیا درستش کن. گفتم پیاده میشم میرم سراغشون ولی گفت حتما باید با هلی کوپتر نفله ـشون کنم!!
ویرایش: ردش کردم. باید با ارتفاع پایین پرواز کرد و با مسلسل داغونشون کرد. کوئست های تونی خیلی سخت تر و هیجان انگیزتر از جانیه.:46:
sharpش کنی این جور چیزاش. ببری 100 همه چی حلهنقل قول:
راستی من یه چیزی کشف کردم اگر میخوای خیابون ها شلوغ بشه هر چهارراهی ترافیک بشه باید داخل صفحه ای که میتونی بازی رو شارپ کرد اخرین گزینه (اسمشو نمیدونم) اونو باید بردش رو 100 :31:
حالا برو ببین چه ترافیکیه اینقدر زیاد میشه که حتی اتوبان ها هم ترافیک میشه
اگه حوصلشو داری میتونی داخل ترافیک بمونی تا پلیس بیاد و همه چی رو درست کنه یا با rpg همه چی رو تموم کنی:31::31:
من تازه ویندوز 7 64 بیتی ریختم ، وقتی بازی میکنم هر چند ثانیه یکبار بازی گیر میکنه (به مدت 2 ثانیه) بعد دوباره راه میافته.
ولی قبلا تو XP و 7 32 بیتی این مشکل رو نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید.
اینو که من میدونستم .. از اسم گزینه ش تابلو بود :31:نقل قول:
sharpش کنی این جور چیزاش. ببری 100 همه چی حله
راستی من یه چیزی کشف کردم اگر میخوای خیابون ها شلوغ بشه هر چهارراهی ترافیک بشه باید داخل صفحه ای که میتونی بازی رو شارپ کرد اخرین گزینه (اسمشو نمیدونم) اونو باید بردش رو 100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برو ببین چه ترافیکیه اینقدر زیاد میشه که حتی اتوبان ها هم ترافیک میشه
اگه حوصلشو داری میتونی داخل ترافیک بمونی تا پلیس بیاد و همه چی رو درست کنه یا با rpg همه چی رو تموم کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه این Sharp چیه ؟
منظورت Option بازیه دیگه ؟ :31:
خیلیا این مشکل رو داشتن ... تو که سیستمتم خیلی غوله :31:نقل قول:
من تازه ویندوز 7 64 بیتی ریختم ، وقتی بازی میکنم هر چند ثانیه یکبار بازی گیر میکنه (به مدت 2 ثانیه) بعد دوباره راه میافته.
ولی قبلا تو XP و 7 32 بیتی این مشکل رو نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید.
ولی من الان رو 7 64بیتی به راحتی بازی میکنم ... :20:
سلام من بازی رو نصب کردم.play رو میزنم اما رویه load گیر میکنه :(
البته بعده play این صفحه میاد که مینویسه:
The Downloadable content required for this autoload is not available. Press ENTER to start a new game of GTA:Episode From Liberty City
بعد که ENTER میکنم یه چند تا عکسه شخصیت ها میاد و میره واسه load انگار اما مینویسه :
Load failed. Start a new game
کسی این مشکل رو داره؟ چجوری باید حلش کنم؟
راه حل . . . ؟نقل قول:
دوست عزيز به ما هم پيام خصوصي بده با تشكرنقل قول:
نمیدونم والا :31:نقل قول:
من این مشکلو نداشتم که برم دنبالش :11:
در مسیر بازی فایل notpad باز می کنید اسمشو می زارید commandline بعد داخلش یکی تاکید می کنم یکی از کدهای زیر را وارد می کنید با توجه به حجم گرافیکی که دارید(256 512 1024)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین شما وقتی patch هفتم یا ششم رو می ریزید تو صفحه اول دوتا play میاد یکیش برای gta iv یکیشم برای GTA:Episode From Liberty City که شما اولی رو بزن جانم دومیشم وقتی بزن که دی وی دی شو از بازار گرفته باشی:46:
عزیز منم همون اولی رو میزنم که به این مشکل میخورم....کسی میدونه مشکله من چیه؟نقل قول:
ببین شما وقتی patch هفتم یا ششم رو می ریزید تو صفحه اول دوتا play میاد یکیش برای gta iv یکیشم برای GTA:Episode From Liberty City که شما اولی رو بزن جانم دومیشم وقتی بزن که دی وی دی شو از بازار گرفته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییت ولی بازم درست نشد و گیر میکنه.!نقل قول:
نقل قول:
ببین من شک ندارم شما مراحلو اشتباه انجام دادی.منم مشکل شمارو داشتم تو ویندوز 7 حتی مجبور شدم ویندوزو پاک کنم ولی وقتی روشو به کار بردم مشکل حل شد.ببین در مسیر اصلی بازی باید فایل notpad درست کنی به اسم commandline نه commandlines یا چیز دیگه.حجم کارت گرافیک خود را باید بدانید مثلا مال من 1 گیگه پس از یکی از سه کد آخر استفاده می کنم که مربوط به کارت گرافیک های 1 گیگه.شما هم باید اینطور عمل کنید.اگر جواب نداد از کد بعدی.
اگر بازم جواب نداد از کدهای پایینتر استفاده می کنید
این مال منه
بازهم ممنون دوست عزیز ولی مشکلم حل نشد ، من همه کدها رو امتحان کردم حتی کمترینش رو هم تست کردم ولی بازم گیر داره!! ولی مطمئنم که مشکل گرافیکیه.نقل قول:
نمیدونم شاید کرک یا یه پچ خاصی می خواد.