نقل قول:خواهش میکنم. در خدمت شما هستم.نقل قول:
Printable View
نقل قول:خواهش میکنم. در خدمت شما هستم.نقل قول:
سلام
سلام
اين هم سوالات من:
1- منوچهر از خاندان فريدون بود يا خاندان رستم؟
فکر کنم فرزند فریدون بود.
2- رستم با رستم چه فرقي داره؟
رستم= ( به ضم ر ) پهلوان اساطیری ایران
رستم= ( به فتح ر ) رشد کردم.
3- آهنگ فيلم امام علي كار كيه؟
فرهاد فخرالدینی
4- اگر بگن فردا ميميري چه كار مي كني؟
چی کار میتونم بکنم؟
5- اگر فرداش بگن 100 سال ديگه بميري چه مي كني؟
خوب، میرم زندگیمو میکنم دیگه.
6- آخرين كتابي خوندي؟
روماتولوژی سیسیل.
7- قديميترين خاطرت مال چه زماني هست؟
مال اون خیلی قدیما .
8- نظرت درمورد ويرايش بازيها و نرم افزار ها چيه؟
اگه در جهت بهینه سازی اونا باشه خوبه ولی اگر به قصد تقلب و اینکه که بخوان کپی رایتشو عوض کنن، نه.
9- نظرت درمورد افراد زير چيه؟
موعود كعبه : امام آخر
رستم : عرض شد.
اسفنديار: پسر گشتاسب ، از قهرمانان شاهنامه.
زرسب: برادر آذرگشسب
علي دايي : فرزند سبلان
10- يك شعر در مورد موعود كعبه بگو
عمری در آرزوی وصال تو سوختیم
با یاد آفتاب جمال تو سوختیم
ما را اگر چه چشم تماشا نداده اند
ای غایب از نظر به خیال تو سوختیم
نظرت درباره طرح مبارزه با اراذل و اشرار چيه؟
این طرح خوبه. به شرطی که حرمت انسانها حفظ شود.
يك سوال كليشه اي
معتاد بيمار است يا مجرم ؟
هر دو. بالاخره خدا به آدم عقل داده دیگه. مگه نه؟
يك سوال سخت
بلدي خياطي كني؟
:rolleye:
يك سوال اسون
تا حالا سعي كردي بدون انگشت شست دكمه لباست رو ببندي؟
:20:
بلندترين كوهي كه تا حالا به قلش صعود كردي كجا بوده ؟
پشت بام خونمون :26:
تا حالا شده بخواي براي چند روز پسر بودي ؟ اگه دوست نداشتي به اين سوال جواب نده.
:21:
ممنون از وقتي كه ميزاري .
بهروز
ممنون بهروز خان.
سلام
سلام
چندبار بهت پيشنهاد شد تا روي صندلي داغ بشيني؟
خیلی.
چرا قبول کردي ؟
جان؟
دود کردی؟یادت نره بزنی به تخته!؟نقل قول:
آفزین. چقدر باهوشی تو. یادم نره اسپند دود کنم واست.
هان!!!؟؟؟نقل قول:
جان؟؟؟!!!
فکر نکنم بتونم.- ممکنه مسافرت برم اما نه اینقدر!!!نقل قول:
در ضمن سعی کن خودت باشی. ایشالا وقتی بزرگتر شدی، تو هم میری مسافرت.
لطف دارید شما!نقل قول:
دومین شهر بزرگ ایران با مردمی خونگرم و البته صمیمی.
می دونستی behroooz کرمانشاهیه!؟؟!نقل قول:
متاسفانه هنوز به آبادانیش اونجور که باید و شاید نرسیدن. دارای مردمی خونگرم، محکم و مردونه و البته کمی ترسناک.
جان؟؟؟!!!نقل قول:
نمیتونم جواب بدم. در ضمن از طرز سوال پرسیدنت حدس زدم که باید سنت کم باشه داداش کوچولوی من.
عین من!!!نقل قول:
فسنجون به شرطی که مامانم پخته باشه.
ممنون.دارمش ولی نصبش نکردم!الان کوییک اسمایل نصبه.نقل قول:
برنامه PostSmile.
آره ولی اگه می خواهی دیگه خاطراتتو نپرسم خاطراتت کامل باشه ها!!!نقل قول:
وای ی ی ی ی ی ی. کلافم کردی.
حالا چه اصراری داری به خاطره گفتن. دفتر خاطراتمو بفرستم واست، ولم میکنی؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهش می کنم.من ممنونم که وقت میزاری و به سوالا جواب میدی.نقل قول:
بهدار جون ممنونم که زحمت کشیدی و ازم سوال پرسیدی.
بذار یه دونه سوال هم من از تو بپرسم. کلاس چندمی؟ درسهات خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلاس سوم راهنمایی بودم.سال جدید میرم اول دبیرستان.شناسنامه ای امروز تولدمه!یعنی 4 شهریور و 15 سالم شده!ولی در اصل تولدم 4 آذر هست و 3 ماه دیگه میشم 15 ساله!
درس ها خوبند و سلام میرسونند!!!ولی آره درسهام خوبند معدلم که خدارا شکر زیر 19 نیومده !ابتدایی هم که همش بیست!(چشم نخورم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فعلا سوال ندارم بعد میام و می پرسم.
چرا سوالات منو جواب ندادی؟
کدوم سوالو میگی؟ دخترم یا پسر؟
مهمه واست؟
من منتظرم ها؟
بفرما.
یه سوال دیگه
چی شد یه دفعه رفتی سراغ اسمایلهای گوناگون؟!؟
همینجوری.
جمله بساز
مشترک--اشتراک---تفاوت---متفاوت---شبیه----مشابه
سخته. نمیتونم.
سلام شالینه جون ! امیدورام خوب و خوش و سلامت باشین !
چه کار میکنی با زحمت های ما ؟
حالا بریم سراغ سوال خوشگله های من !
_ تو زندگیتون به کسی وابسته هستین یا نه ؟
_ به زندگی از چه زاویه ای نگاه میکنین ! ؟ ( منظورم اینه : دنیا محل گذر است و ما عابران کوی آن ! )
_ شما از کدوم دسته آدما هستین ؟ اونایی که زندگی میکنن به امید مرگ و سرانجام به پوچی رسیدن !!! ، یا به امید آخرت و زندگی جاودانه داشتن !
_ تا چه اندازه با خدا رفیقین !؟
_ کی به یادش( خداوند ) می افتین : تو سختی ها ، شادی ها ، یا همیشه باهاتونه !
یه کم از بحث دینی بیایم بیرون ! شد کلاس دین و زندگی !!!!!!!!!
_ بهترین دوستاتون تو پی سی ورد چه کسایی هستن !؟
_ به رویای غیر عملی هم فکر میکنین ( قربون جمله بندیم بشم ) !!!!؟؟؟!!!!
_چی شد که پزشکی عمومی رو انتخاب کردین ؟ مثلا نرفتین ژنتیک یا دندان پزشکی یا دارو سازی !؟
_ سریال های تلویزیون رو میبینین یا نه ؟ کدومشونو ؟
_من خیلی تو لطیفه کفتن ( بهتره بگم به خاطر سپردنش ) ضعیفم ! میشه یه جوک جدید برام بگی ؟
_اگه یکی شبا کنار من خروپف کنه و نزاره من بخوابم میزنم میکشمش ! شما چه کار میکنی !
_ خانوم دکتر یه سوال ! من شبا شب بیداری دارم . تا 2 ، 3 نیمه شب بیدارم الکی واسه خودم فکر میکنم !! چه کار کنم خوابم ببره !
دود کردی؟یادت نره بزنی به تخته!؟
آره. چشم.
هان!!!؟؟؟
هیچی!
فکر نکنم بتونم.- ممکنه مسافرت برم اما نه اینقدر!!!
ایشالا میری.
لطف دارید شما!
خواهش میکنم.
می دونستی behroooz کرمانشاهیه!؟؟!
بله.
جان؟؟؟!!!
هان؟؟؟!!!
عین من!!!
چه جالب.
ممنون.دارمش ولی نصبش نکردم!الان کوییک اسمایل نصبه.
خوبه.
آره ولی اگه می خواهی دیگه خاطراتتو نپرسم خاطراتت کامل باشه ها!!!
چشم قربان. اطاعت میشه. :biggrin:
خواهش می کنم.من ممنونم که وقت میزاری و به سوالا جواب میدی.
این وظیفه منه. به هر حال قبول کردم و باید جواب بدم.
من کلاس سوم راهنمایی بودم.سال جدید میرم اول دبیرستان.شناسنامه ای امروز تولدمه!یعنی 4 شهریور و 15 سالم شده!ولی در اصل تولدم 4 آذر هست و 3 ماه دیگه میشم 15 ساله!
تولدت مبارک باشه. اینم گل واسه تولدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درس ها خوبند و سلام میرسونند!!!ولی آره درسهام خوبند معدلم که خدارا شکر زیر 19 نیومده !ابتدایی هم که همش بیست!(چشم نخورم!!! )
آفرین.. صد آفرین. بچه خوب و نازنین. فرشته روی زمین
فعلا سوال ندارم بعد میام و می پرسم.
فقط خاطره نپرس. خوب؟
چرا قبول کردی تا صندلی نشین بشی؟نقل قول:
سوالم پیچیده بود؟
سلام شالینه جون ! امیدورام خوب و خوش و سلامت باشین !
سلام.ممنونم. مرسی از لطفت.
چه کار میکنی با زحمت های ما ؟
خواهش میکنم. خوشحال میشم با دوستای گلی مثل شما هم صحبت بشم.
حالا بریم سراغ سوال خوشگله های من !
_ تو زندگیتون به کسی وابسته هستین یا نه ؟
خب آره. طبیعیه. من به طور دیوانه واری به پدرم وابسته هستم. تکیه گاه منه. از هر نظر که فکر بکنی.
_ به زندگی از چه زاویه ای نگاه میکنین ! ؟ ( منظورم اینه : دنیا محل گذر است و ما عابران کوی آن ! )
از همون زاویه ای که شما نیگا میکنین. حرفت هم درسته. تو پستهای قبلی به اندازه کافی صحبت شده در این مورد.
_ شما از کدوم دسته آدما هستین ؟ اونایی که زندگی میکنن به امید مرگ و سرانجام به پوچی رسیدن !!! ، یا به امید آخرت و زندگی جاودانه داشتن !
خب. به امید مرگ که زندگی نمیکنم. ولی به هر حال میاد سراغم، دست خودم نیست. اگه دست خودم بود که اصلا دنیا نمی اومدم.
به هر حال انسان به امید زنده هست.
_ تا چه اندازه با خدا رفیقین !؟
خیلی. بیشتر از اونی که فکرشو بکنی.
_ کی به یادش( خداوند ) می افتین : تو سختی ها ، شادی ها ، یا همیشه باهاتونه !
تو شادی هام. به شکرانه نعمت هایی که به من داده. تو سختیها اون باید به یاد من باشه و بنده خودشو فراموش نکنه. هر چند تو سختیها بیشتر به پاش می افتم و گریه میکنم.
یه کم از بحث دینی بیایم بیرون ! شد کلاس دین و زندگی !!!!!!!!!
موافقم.
_ بهترین دوستاتون تو پی سی ورد چه کسایی هستن !؟
پگاه صمیمی ترین دوست منه. اما نازنین هم لطف داره به من. تازگی ها باهاش گرم گرفتم. در ضمن خود شما هم ارزش فوق العاده ای واسم داری. آزاده هم دختر خوبیه ولی روابطمون به همین فاروم محدوده.
از آقایون هم بهروز، واحد و البته پتروس. اما مثل اینکه متاسفانه از دست من دلخور شده. :41:
_ به رویای غیر عملی هم فکر میکنین ( قربون جمله بندیم بشم ) !!!!؟؟؟!!!!
هر انسانی تو افکار خودش فانتزی هایی داره و منم از این قاعده مستثنا نیستم.
_چی شد که پزشکی عمومی رو انتخاب کردین ؟ مثلا نرفتین ژنتیک یا دندان پزشکی یا دارو سازی !؟
خوب علاقه داشتم. البته تشویق خانواده هم بی تاثیر نبود. دندان پزشکی رو دوست ندارم. و داروسازی هم رشته سختیه. کلا پزشکی رو بیشتر می پسندیدم.
_ سریال های تلویزیون رو میبینین یا نه ؟ کدومشونو ؟
اصلا. من زیاد اهل تلویزیون نیستم. به جاش میام پی سی ورلد. و چند تا سایت دیگه که هر روز بهشون سر میزنم.
_من خیلی تو لطیفه کفتن ( بهتره بگم به خاطر سپردنش ) ضعیفم ! میشه یه جوک جدید برام بگی ؟
نمیدونم اینو شنیدی یا نه. اگه تکراری بود ببخش. یکی واسم SMS کرده بود و من هنوزم نتونستم جواب سوالشو بدم ببین میتونی جوابشو پیدا کنی؟ :20:
اگه امروز دمای هوا صفر درجه باشه و فردا دوبرابر امروز سرد بشه، هوای فردا چند درجه است؟
_اگه یکی شبا کنار من خروپف کنه و نزاره من بخوابم میزنم میکشمش ! شما چه کار میکنی !
تو رو صدا میکنم. :31:
_ خانوم دکتر یه سوال ! من شبا شب بیداری دارم . تا 2 ، 3 نیمه شب بیدارم الکی واسه خودم فکر میکنم !! چه کار کنم خوابم ببره !
خب چشاتو ببند تا خوابت بگیره دیگه :46:. ریتم شبانه روزی انسان قابل تغییر هستش. باید سعی کنی خودت زود بیدار شی تا شبا زودتر بخوابی. ولی توصیه میکنم با این سنت مبادا به طرف داروهای خواب آور بری.
اگه سوال داشتی میتونم تو پی ام بیشتر راهنماییت کنم.
کجا؟نقل قول:
هیچی!
هیچی!نقل قول:
هان؟؟؟!!!
ممنون.نقل قول:
چشم قربان. اطاعت میشه.
ممنون.فعلا گلدونشو بر می دارم و خود گل را 4 آذر بیار!ببینم یادت میمونه!؟نقل قول:
تولدت مبارک باشه. اینم گل واسه تولدت.
لطف داری!نقل قول:
آفرین.. صد آفرین. بچه خوب و نازنین. فرشته روی زمین
هر وقت دفترچه خاطراتتو فرستادی بعد نمی پرسم!نقل قول:
فقط خاطره نپرس. خوب؟
سلام
زياد وقتتونو نميگيرم
اون s و b تو امضا يعني چي؟
ویـــــــرایـــــــش
شـــــــــــد:10:
شالینه جون میبخشی دیگه زبان ترکیه ای رو سیستمم نصب نبود خودمم یه ذره تنبل تشریف دارم با انگلیسی نوشتم بالاخره یه جوری بخون دیگه!دستت درد نکنه:
1.size gore ulkemizin shimdiki en buyuk sorunu nedir?
2.siz tanriyi ishlerinizde nasil buluyorsunuz?
3.bana gore bir ulkede her kes istediyini giye bilmeli yaeni zorla hich kimseye bunu giymelisin diyemezsin sen bu konuda ne dushuniyorsun?
4.shu dunyada en chok istedeyin shey nedir?
5.senin ichin bu sharki sozleri ne ifade ediyor:
"bana esmeyi anlat ,esib gechmeyi anlat,anlat ki chozulsun dilim ben ruzgarim demeliyim ruzgarliee anlat bana senin gibi esmeliyim"
"ben benden gechtim ama bir senden baz gechemam dokunulmazimsin benim yureyime hukm edemam"
eyer yazdiklarimda bir sorun varsa chok uzur dilerim
***senin ichin yazmak chok guzeldi
چرا قبول کردی تا صندلی نشین بشی؟
همینجوری.
سوالم پیچیده بود؟
آره. یه کم.
سلام شالینه جان
خوبی؟ جوابهات خیلی خوب بود. چون بهم رو دادی، بازم میپرسم! بدبختی اینه که سوال بذهنم نمیاد خودکشی کردم تا اینا رو درآوردم.
فقط چندتا نکته در مورد سوالای قبل، از دعوا حرف زدم چون بنظرم به سوال اول یعنی نامردی مربوط بود، مثلا خب چرا نزدی تو گوش اونی که در حقت نامردی کرد؟ یا دعوا نکردی باهاش؟ آخه تو چرا انقدر گلی؟!
میگم میخوای یوزرشو بگو اذیتش کنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون حرفمم منظورم این نبود بروبچ پزشکی بدن ها! (هرچی باشه تو بستگان درجه یکم پزشک هست) یه وقت دلگیر نشی.
1- اعتقادت به خدا تا چه حده؟
2- بنظرت راسته که میگن ما دخترا داریم دنیا رو تسخیر میکنیم و نسل پسرها رو به انقراضه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا پسرها این شایعه رو ساختن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نظرت رو این اتفاق مساعده یا نه؟ چی میشه یک امپراتوری باشکوه دخترونه راه می افته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بیچاره میشیم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ترم چندی؟ کدوم دانشگاهی؟ نکنه با رفقای من هم دانشگاهی باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چادر یا مقنعه یا روسری یا ...هیچکدوم؟!! دوست داشتی شال رو هم اون وسط مسط ها درنظر بگیر!
5- قضیه این عاشقیت چیه که یکی از کاربرا پرسیده؟ هم کلاسیت بود؟ نکنه همونه که الان عضو اینجاس؟ از اول هم تو از اون خوشت اومد و پا پیش گذاشتی و اون ...؟ یا او اول سراغت اومد اما بعد بیوفا شد؟ ( البته اگه دوست نداری جواب نده)
6- فکر میکنی اگه خدای نکرده بهش نرسی، بتونی بازم عاشق شی؟ یا میگی یا اون یا هیچ کس دیگه. شایدم میگی همین یه بار واسه هفت پشتم بس بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- بنظرت هرکسی بالاخره باید ازدواج کنه؟ و نمیشه ازدواج نکرد؟
8- تو که عاشقی احتمالا خوب عشق ها و عاشق ها رو درک میکنی، نظرت درباره ی عشق های غیر معمول یا کمتر پذیرفته شده ی زیر چیه؟
اینا بذهن من رسید اگه خودت هم مصداق دیگه ای در ذهنته ممنون میشم معرفی کنی و نظرت رو بدی
الف) عشق بین یک دختر و پسر در حالیکه دختر از پسر بزرگتره
ب) عشق دختر و پسری در حالیکه هردو در سن ازدواج نیستند مثلا 14- 15 ساله.
ج) عشق بین دو هم جنسیت
د) عشق بین یه فرد متاهل و یه فرد مجرد!
ه) عشق یه آدم به حیوونش، نمونش تو خارجیها زیاده اصلا ازدواج نمیکنن چندتا گربه رو نگه میدارن، وصیت میکنن دارو ندارشون به گربشون برسه!
9- در زندگی چه ایده آل هایی داری؟ یعنی به چیا برسی همه خواسته هات برآورده شده؟
10- اون 4 خط کد VB که کلمه ها رو پشت و رو میکنه واسه من بیسواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مینویسی؟ البته اگه کمه
اگه سوالا خوب نیست هرکدوم دوست نداری جواب نده!
از اونجا که دفعه قبل سوالا همش درباره ی دست به یقه شدن بود، این دفعه همش از عشق پرسیدم توازن ایجاد شه.
شالینه جان حیف که از فردا تا پنج شیش روز مسافرتم، وگرنه بازم می اومدم و سوال میپرسیدم ولی تا من بیام احتمالا تو از اینجا رفتی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه شاید خوندن جواب هاتم بیفته به هفته بعد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از آشناییت خوشحال شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم بازم فرصت گفتگو پیدا کنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد ......
دوباره سلام!
ادامه این ضرب المثل ها و شعرا رو کامل کنین لطفا !!!
_ گنه کرد در بلخ آهنگری ........!
_ خر که به عروسی میبرند برای ...... !
_اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل مارا ....... !
_ پیرانه سرم عشق جوانی به سر افتاد ...... !
_ تو شمع صبحی و من شمع خلوت سحرم ....... !
_ من نه آن رندم که ترک شاهد و ساغر کنم ...... !!!
_ اینو که فکر نمیکنم بتونی بگی ! به زبون ماست. خودم کاملشو گفتم معنیشو میدونی جی میشه ؟؟؟ : پِر زیوم و پِر وینِم ! per zivemo per vinem !
--------------------
یه سوال اونی که گفتی تو شهر شما بهش میگن جوک ؟؟؟؟ آخه تو شهر ما جوک به چیزی میگن که با شنیدنش از خنده ریسه بری !( شوخی ) ! جوابشو نمیدونم ! حتما هر چی خدا بخواد !
راجع به خروپف هم به روی چشم . هر کی صداش در اومد یه اس ام اس نه چیزه .... یعنی پیامک بدین من زودی به دادتون میرسم !
راستی از این که منو جز دوستاتون میدونی ممنونم ! خیلی خوشحالم که دوستای خوبی چون شما دارم .
خیلی زحمتتون دادم . شرمنده اگه سوالام نا به جا بود !
موفق باشین تو زندگی و عشق !
خدانگهدار دوست خوبم
سلام
سلام
زياد وقتتونو نميگيرم
خواهش میکنم
اون s و b تو امضا يعني چي؟
اگه اجازه بفرمایید من به این سوال پاسخ ندم.
ممنون از سعه صدرتون.
بازم سلام شالینه جون:20::40:
1- از جن و این چیزا می ترسی ؟:21:
2- کیه که وقتی اذیتش کنی لذت می بری ؟:21:
3-دوست داشتی یه روز بازیگر می شدی؟
4- نظرت در مورد شایعه زلزله تهران چیه ؟ ازش می ترسی ؟
5- بنظرت به چی می گن گناه ؟ تعریف کلی ات از گناه چیه ؟
6- تا حالا کسیو سر کار گذاشتی ؟( از هر لحاظ ):46:
7- مامان باباتو چند تا دوست داری ؟:31:
شالینه جون میبخشی دیگه زبان ترکیه ای رو سیستمم نصب نبود
خواهش میکنم. لطف کردی.
خودمم یه ذره تنبل تشریف دارم با انگلیسی نوشتم بالاخره یه جوری بخون دیگه!دستت درد نکنه:
size gore ulkemizin shimdiki en buyuk sorunu nedir
sorun dahi ulkemizde. bizim yurt chok sorunlarnan çalışır. amma ben anlata bilaram an büyük çalış bu dir kü iş başında ulanlar iş becermiller. yani kü işlary becerikli insanlara vermek yokdi. eğer bu sorunu açmak oulsa, söyleya bilaram kü yüzde 90 percentage sorunlar sona yetişar
ikinci sorun bu dir kü gençliklara meşguliyet yaratmak lâzım . bu da bir başka önemli mesele dir
siz tanriyi ishlerinizde nasil buluyorsunuz
tanri benim sevimli arkadaşim dir. eyer o ben ve sen ve her bir kimseye dikkat etmesa onun hayati ölümlü dir
tanri. tanri. sen ne guzelsen. beni unutma
bana gore bir ulkede her kes istediyini giye bilmeli yaeni zorla hich kimseye bunu giymelisin diyemezsin sen bu konuda ne dushuniyorsun
sen doğru söyledin. ben bir başka yazı da işaret ettim. tanri insanlari serbest yaradib. amma unutma kü hürriyet e kadara guzel dir kü başka insanlarin hürriyetlarine zarar vermek ulmasin
amma elbise de önemli bir şey yok. bu hiç bir zaman başka ulkelerde şiddetli bir sorun olmayibdir .ben anlaya bilmirem niçin bizim ulkede ...i
shu dunyada en chok istedeyin shey nedir
sadece sağlık
senin ichin bu sharki sozleri ne ifade ediyor
bana esmeyi anlat ,esib gechmeyi anlat,anlat ki chozulsun dilim ben ruzgarim demeliyim ruzgarliee anlat bana senin gibi esmeliyim
çok bir guzel sharki dir bu. nerede getirdin bu sharkini
bana de bu sharkilarden ver :19:i
ben hiç bir şey söyliya bilmaram. mecburam kü suskun ulam bu sharkinin guzel olmakina hatır. sadece söyliam kü ay rüzgar, ay rüzgar
Penceremin perdesini havalandiran rüzgar
Denizleri köpük köpük dalgalandiran rüzgar
ve bu esmek aynı rüzgardi
ben benden gechtim ama bir senden baz gechemam dokunulmazimsin benim yureyime hukm edemam
sensizlik inan ki alour janimi..............dundoroub damarda akhan ganimi
souroshmakh istasan yarim halimi..........istardim galasan ozun gourasan
allah kaboul etmaz bu faryadimi.........vourdular yerlara doyghoularimi
ozuma souzulan goz yashlarimi...................istardim galasan ozun silasan
eyer yazdiklarimda bir sorun varsa chok uzur dilerim
asla, asla. :11: sen beni sevindirdin bu guzel yazinen. sen çok latif ve hoş soyladin . sen beni bağışla eyer kü kunusha bilmadim
senin ichin yazmak chok guzeldi
benim guzelim, sen guzelsin. çünkü her şeyi güzel bir şekilde bülüyorsünüz
سلام شالینه جان
سلام و صد سلام به دوست مهربونم، گیتا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین دوستای مهربونم تو پی سی ورلد هست که منو روز به روز داره وابسته تر میکنه به این سایت.
خوبی؟
ممنوم.
جوابهات خیلی خوب بود.
نه بابا. نظر لطفته.
چون بهم رو دادی، بازم میپرسم!
بدبختی اینه که سوال بذهنم نمیاد خودکشی کردم تا اینا رو درآوردم.
فقط چندتا نکته در مورد سوالای قبل، از دعوا حرف زدم چون بنظرم به سوال اول یعنی نامردی مربوط بود، مثلا خب چرا نزدی تو گوش اونی که در حقت نامردی کرد؟ یا دعوا نکردی باهاش؟
همین که پشیمون شده و داره ... ، کافیه برام :41:
آخه تو چرا انقدر گلی؟!
میگم میخوای یوزرشو بگو اذیتش کنیم!
خب، فکر نمیکنی اینم یه جور نامردیه؟
اون حرفمم منظورم این نبود بروبچ پزشکی بدن ها! (هرچی باشه تو بستگان درجه یکم پزشک هست) یه وقت دلگیر نشی.
تو هر قشری، بد و خوب پیدا میشه. یه چیز کاملا بدیهیه. ولی بازم تکرار میکنم که بد و خوب بودن، ربطی به تحصیلات و طبقه خانوادگی و ... نداره. فطرت انسان باید پاک باشه. این خیلی مهمه.
1- اعتقادت به خدا تا چه حده؟
من خدا را باور دارم. همین.
2- بنظرت راسته که میگن ما دخترا داریم دنیا رو تسخیر میکنیم و نسل پسرها رو به انقراضه؟!
نه. تنهایی فقط برازنده خداوند است و بس. او تمامی موجودات رو جفت آفریده و حتما حکمتی بوده در این کار.
ولی، بد هم نمیگی ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی برام جالبه بدونم که دنیا بدون اونا چه شکلی میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا پسرها این شایعه رو ساختن؟
حالا نظرت رو این اتفاق مساعده یا نه؟ چی میشه یک امپراتوری باشکوه دخترونه راه می افته یا بیچاره میشیم؟!
بیچاره که نمیشیم چون بالاخره هر کاری چاره ای داره.
ولی اگه موقتی باشه نابودی پسرا، موافقم. یه مدت آزمایش میکنیم اگه خوش گذشت دائمی میکنیم.
3- ترم چندی؟
من دوره فیزیوپاتولوژی هستم. دیگه ترمی نیستیم. ولی اگه بخوای معادلش رو بگم میشم ترم هفتم. از آذر ماه هم میرم دوره استاژری.
کدوم دانشگاهی؟
اگه اجازه بدی، نگم اینو.
نکنه با رفقای من هم دانشگاهی باشی
شاید.
4- چادر یا مقنعه یا روسری یا ...هیچکدوم؟!! دوست داشتی شال رو هم اون وسط مسط ها درنظر بگیر!
تو دانشگاه و محیطهای رسمی : مقنعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو محیطهای خانوادگی و مجالس خودمانی : هیچکدوم.
5- قضیه این عاشقیت چیه که یکی از کاربرا پرسیده؟ هم کلاسیت بود؟ نکنه همونه که الان عضو اینجاس؟ از اول هم تو از اون خوشت اومد و پا پیش گذاشتی و اون ...؟ یا او اول سراغت اومد اما بعد بیوفا شد؟ ( البته اگه دوست نداری جواب نده)
گیتا جون ، ممنون میشم که پیگیر نشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- فکر میکنی اگه خدای نکرده بهش نرسی، بتونی بازم عاشق شی؟ یا میگی یا اون یا هیچ کس دیگه. شایدم میگی همین یه بار واسه هفت پشتم بس بود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- بنظرت هرکسی بالاخره باید ازدواج کنه؟ و نمیشه ازدواج نکرد؟
ولی خیلیا بودن که فقط برای یکبار جرعه ای از جام عشق نوشیدن و چون به کامشان زهر شد هرگز دیگه سراغش نرفتن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- تو که عاشقی احتمالا خوب عشق ها و عاشق ها رو درک میکنی، نظرت درباره ی عشق های غیر معمول یا کمتر پذیرفته شده ی زیر چیه؟
اینا بذهن من رسید اگه خودت هم مصداق دیگه ای در ذهنته ممنون میشم معرفی کنی و نظرت رو بدی
قبل از هر چیز بگم که اگه عشق، عقل و منطق سرش میشد که اصلا وجود نداشت. یادت نره هر وقت عشق از در بیاد، عقل از پنجره فرار میکنه.
الف) عشق بین یک دختر و پسر در حالیکه دختر از پسر بزرگتره
زیاد موافق نیستم. ولی خوب مصداقش زیاد پیدا میشه تو جامعه ما.
ب) عشق دختر و پسری در حالیکه هردو در سن ازدواج نیستند مثلا 14- 15 ساله.
پاکترین نوع عشقه. و به جرم پاک بودن، محکوم به فنا.
ج) عشق بین دو هم جنسیت
این اونوقت میشه دوست داشتن. یعنی بالاتر از عشق. ( البته در صورت نداشتن ... )
د) عشق بین یه فرد متاهل و یه فرد مجرد!
خیانت.
ه) عشق یه آدم به حیوونش، نمونش تو خارجیها زیاده اصلا ازدواج نمیکنن چندتا گربه رو نگه میدارن، وصیت میکنن دارو ندارشون به گربشون برسه!
اولا ترحم. ثانیا دیوانگی. دوست داشتن حیوانات یه چیزه ثوابیه ولی نه اینکه ...
9- در زندگی چه ایده آل هایی داری؟ یعنی به چیا برسی همه خواسته هات برآورده شده؟
من تو زندگیم از لحاظ مادی هیچ کمبودی ندارم. از نظر عاطفی هم مشکلی نیست. پس دیگه چی میخوام از خدا؟ پر رویی هم حدی داره :20:. ولی خب، سلامتی آرزویی که از خدا خواستم، میخوام و خواهم خواست.
10- اون 4 خط کد VB که کلمه ها رو پشت و رو میکنه واسه من بیسواد مینویسی؟ البته اگه کمه
تو وی بی 2005 نوشتم.
کد:Dim Straight , Reverse As String
For Each Letter As Char In Straight
Reverse = Letter & Reverse
Next
اگه سوالا خوب نیست هرکدوم دوست نداری جواب نده!
شرمنده که مقدور نبود به بعضی سوالات جواب بدم.
از اونجا که دفعه قبل سوالا همش درباره ی دست به یقه شدن بود، این دفعه همش از عشق پرسیدم توازن ایجاد شه.
شالینه جان حیف که از فردا تا پنج شیش روز مسافرتم، وگرنه بازم می اومدم و سوال میپرسیدم
ولی تا من بیام احتمالا تو از اینجا رفتی. تازه شاید خوندن جواب هاتم بیفته به هفته بعد.
آرزو میکنم خوش بگذره. ممکنه وقتی جوابهامو میخونی منم دیگه اینجا نباشم واسه یه مدت طولانی.
خیلی از آشناییت خوشحال شدم. امیدوارم بازم فرصت گفتگو پیدا کنیم.
من هم. دوباره حرف زدن با تو، آرزومه.
سلام.
بابا یکی این ها را ترجمه کنه تا بفهمیم.
1- چه درسی رو خیلی دوست داری؟
2- اهل بازی هستی؟چه بازی رو خیلی دوست داری؟
3- آهنگ گوش میدی؟چه نوع آهنگی؟
4- چه ورزشی رو دوست داری؟
5- آشپزی می کنی؟دست پختت خوبه؟
6- وقتی اعصابت خورد شود چه کار می کنی؟
7- تا به حال چند بار از پدر و مادرت کتک نوش جان کردی؟از دوستات چی؟
8- به نظرت یکی عین من که فقط در حد سوم راهنمایی انگلیسی بلده و بخواد انگلیسی به حدی یاد بگیره که تو فروم های انگلیسی سوال و جواب کنه باید چه کار هایی بکنه؟
9- پشت کنکور موندی؟چند سال؟
10- تنیسلتسفقستسیبسثقتسیلثفقس ثفم6قثنسقسثقی؟ها؟
ممنون.
دوباره سلام!
سلامی دوباره.
ادامه این ضرب المثل ها و شعرا رو کامل کنین لطفا !!!
نمره منفی که نداره؟
_ گنه کرد در بلخ آهنگری ........!
به شوشتر زدن گردن مسگری. ( درسته؟ شوشتر بود دیگه؟ )
_ خر که به عروسی میبرند برای ...... !
برای خوشی نیست ، برای آبکشی است.
_اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل مارا ....... !
به خال هندویش بخشم سر و دست و پا را
_ پیرانه سرم عشق جوانی به سر افتاد ...... !
وان راز که در دل بنهفتم به در افتاد.
_ تو شمع صبحی و من شمع خلوت سحرم ....... !
تبسمی کن و جان بین که چون همی سپرم
_ من نه آن رندم که ترک شاهد و ساغر کنم ...... !!!
محتسب داند که من این کارها کمتر کنم.
خدا این گوگل رو از ما نگیره. بلند بگو آمین. :31:
_ اینو که فکر نمیکنم بتونی بگی ! به زبون ماست. خودم کاملشو گفتم معنیشو میدونی جی میشه ؟؟؟ : پِر زیوم و پِر وینِم ! per zivemo per vinem !
خدا این نازنین رو بگم چی کار کنه آخه. به خیال خودش واسم ترجمه کرده مثلا. خودش هم نفهمیده چی گفته. نیشش رو هم تا بنا گوش باز کرده. :13:
خدا این نازنین رو بکشه. بازم بلند بگو آمین. :22:
یه سوال اونی که گفتی تو شهر شما بهش میگن جوک ؟؟؟؟ آخه تو شهر ما جوک به چیزی میگن که با شنیدنش از خنده ریسه بری !( شوخی ) ! جوابشو نمیدونم ! حتما هر چی خدا بخواد !
من کلا جک گویه خوبی نیستم عزیز. :43: بیشتر اشک طرفو در میارم تا بخندونمش.:20:
راجع به خروپف هم به روی چشم . هر کی صداش در اومد یه اس ام اس نه چیزه .... یعنی پیامک بدین من زودی به دادتون میرسم !
لازم نکرده. قاتل!!!!!!!!!!! :4:
راستی از این که منو جز دوستاتون میدونی ممنونم ! خیلی خوشحالم که دوستای خوبی چون شما دارم .
خواهش. همین که بهم لطف داری، دنیاییه واسم.:11:
خیلی زحمتتون دادم . شرمنده اگه سوالام نا به جا بود !
زحمت کشیدی. ولی خب تکرار نشه دیگه. به بزرگی خودم می بخشمت. :biggrin:
موفق باشین تو زندگی و عشق !
همچنین شما.
خدانگهدار دوست خوبم
خدا پشت و پناه شما هم باشه دوست گلم.
سلام
ميشه پست 9244 رو برامون ترجمه كني تا ما هم بفهميم ؟
مرسي
بهروز
اولا سلام ! بعدشم عزیزم نمره منفی داره !جریمه اش هم اینه که بیای منو مجانی ویزیت کنی !
یکی از شعرا رو اشتباه گفتین !
درستش اینه " اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمر قند و بخارا را !!!!
اینم واسه گوگل : آمیـــــــــــــــــــــن !
اون ضرب المثل شهر ما هم معنیش میشه هر چی بیشتر زنده میمونیم چیزای بیشتری میبینیم ! که این دیدن طیف( درست نوشتم ؟) وسیعی رو در بر میگیره ! ( بیشتر مسن ترها ازش استفاده میکنن !!!! )
نازنین جون شالینه داره منو اغفال میکنه ! اما من دخمره خوفی ام !!!
دیگه بای بای دوست جون !!!!
بنا به درخواست بعضی از اعضای محترم پی سی ورلد و به احترام انجمن که فارسی هستش، ترجمه سوالات جناب ICY و پاسخ خودم رو اینجا مینویسم. ( البته با اجازه جناب ICY ).
به نظر شما مشکل اصلی کشور ما چیه؟
مشکلات کشور ما زیاد هست. مملکت ما با مشکلات زیادی درگیر هست. اما من میتونم بگم که بزرگترین مشکل اینه که تو بعضی از پستها، کار رو به کاردان نسپردن. اگه این مشکل رو بتوان حل کرد، میتونم بگم که 90 درصد مشکلات به پایان خواهد رسید.
مشکل دوم اینه که برای جوانان ایجاد اشتغال لازم هست. اینم یه مسئله مهمه دیگه هست.
تو کارهاتون خدا رو چطوری میبینی؟
خدا دوستی مهربون برای من هست. اگر اون به من و تو و هر کس دیگه ای توجه نکنه، زندگیش ویران خواهد شد.
خدایا.خدایا. تو چقدر زیبایی. فراموشم نکن.
به نظر من در هر کشوری ، هر کس میتونه هر لباسی رو که دوست داره بپوشه. یعنی با زور نمیشه به کسی لباسی رو تحمیل کرد. شما از این وضعیت چه استنباطی داری؟
شما درست گفتی. من در یه پست دیگه اشاره کردم. خدا انسانها رو آزاد آفریده، اما فراموش نکن که آزادی تا جایی زیباست که به آزادی سایر انسانها لطمه ای نزنه.
اما نوع لباس پوشیدن مسئله مهمی نیست. این هیچ موقع تو کشورهای دیگه مسئله حادی نشده. اما نمیدونم چرا تو کشور ما ...
تو دنیا، بهترین چیزی که میخوای چیه؟
فقط سلامتی.
برای شما، این اشعار چه مفهمومی داره؟
به من وزیدن را توصیف کن. وزیدن و گذشتن رو توصیف کن. توصیف کن تا زبونم باز بشه و بگم که من بادم، بتونم بگم که بادم . توصیف کن چون مثل تو باید بوزم.
خیلی شعر قشنگیه. از کجا آوردی این شعرو؟
به من هم از این شعرا بده.
من چیزی نمیتونم بگم. مجبورم سکوت کنم به خاطر زیبایی این شعر. فقط میگم که ای باد، ای باد
پرده پنجره ام را تکان دادی ای باد
دریاهارو موج موج طوفانی کردی ای باد.
و این وزیدن همون باد هست. ( انصافا زیبایی شعر با ترجمه خیلی اومد پایین )
من از خودم گذشتم. اما از تو نمیتونم بگذرم. نمیتونم دست بزنم به تو. نمیتونم به دلم دستور بدم.
بی تو بودن، باور کن داره جونمو میگیره ....... خون در حال ریختنمو منجمد میکنه
ای یار اگه میخوای حالمو بپرسی ....... میخوام خودت بیای تا ببینی
خدا هم قبول نمیکنه فریادمو ...... تمام آرزوهامو زمین زدن
اشکهای جاری شده روی صورتم رو ...... میخوام خودت بیای پاک کنی
اگه تو نوشته هام مشکلی بود، معذرت میخوام
اصلا. اصلا. شما منو با نوشته هاتون خوشحال کردی. شما بسیار زیبا و ظریف گفتی. شما منو ببخشید. چون که نتونستم (خوب) حرف بزنم.
برای تو نوشتن خیلی زیباست.
خوبه من، تو خودت زیبایی. زیرا هر چیزی رو به شکل زیبایش میبینی ( می فهمی ).
سلام عليكم.
1- دوست داري نفر بعدي كه روي صندلي بشينه كي باشه ؟
2- به خودتون افتخار ميكني ؟
3- صميمي ترين دوستانت توي پي سي ورد وبهترين كاربران رو اسم ببر.
4-ياد داري دلمه درست كني ؟؟
5- دليل آفت دهان چيست ؟
6-با حال بودن از نظر شما چه معيارهايي ميخواد ؟
7-گفتي ولفنشتاين بازي كردي . اسم غول اخر بازي چيه ؟ و يك كم از فلسفش برامون بگو .
اگه جوابهام پيچونده نشه چند تا ديگه هم بعد ميپرسم ولي اگه پيچ بخوره بعد از صندلي نشيني قال ميكنم .
ممنون از وقتي كه ميذاريد !
بازم سلام شالینه جون
سلام. :13:
1- از جن و این چیزا می ترسی ؟
من از تو بیشتر میترسم تا از جن و پری.
2- کیه که وقتی اذیتش کنی لذت می بری ؟
اگه بگم اهل این کار نیستم، باور میکنی؟
3-دوست داشتی یه روز بازیگر می شدی؟
بدم نمیاد. به هر حال اونم هنریه. شایدم یه روز شدم. :8:
4- نظرت در مورد شایعه زلزله تهران چیه ؟ ازش می ترسی ؟
مگه زلزله قابل پیش بینی شده تازگیا!! از مرگ دسته جمعی اصلا نمیترسم. بالاخره دور هم هستیم و خوش میگذره.
5- بنظرت به چی می گن گناه ؟ تعریف کلی ات از گناه چیه ؟
هر چیزی که باعث بشه در خلوت، از خودت شرمنده بشی، اونو میگن گناه.
6- تا حالا کسیو سر کار گذاشتی ؟( از هر لحاظ )
سوال 2 رو ببین.
7- مامان باباتو چند تا دوست داری ؟
این هوا!!! بیشتر از خودم.
چرا جواب سوال های منو ندادی؟!
با سلام
1-دف تویوتایی چیه؟
2-Unknown Soldiers Imam Zaman , یعنی چی؟
3-دیمونا چیه؟
4-هولناک ترین بیماری چیه؟
5-آکسور بهتره یا اینترناش؟
6-با گواهینامه پایه 2 میشه پشت 608 نشست یا پشت 808؟
7-برای چی به ایویکو میگین ایویکوفت؟
8-نظرت درباره این جمله:
فیات مرحمت زیات!
سلام.
سلام بهدار. خوبی؟ راستی تلفظ صحیح اسمت چیه؟
بابا یکی این ها را ترجمه کنه تا بفهمیم.
اوامرت اجرا شد.
1- چه درسی رو خیلی دوست داری؟
اگه منظورت دانشگاهه، باید بگم که فیزیولوژی.
دوره دبیرستان هم از فیزیک مکانیک خیلی خوشم میومد و البته از شیمی.
2- اهل بازی هستی؟چه بازی رو خیلی دوست داری؟
قبلا بودم. ولی الان کمتر. بازی ولفنشتاین رو خیلی دوست داشتم و تمومش هم کردم.
3- آهنگ گوش میدی؟چه نوع آهنگی؟
بله. چرا که نه. آهنگهای ترکیه و آذری رو هر روز گوش میدم.
4- چه ورزشی رو دوست داری؟
بدمینتون.
5- آشپزی می کنی؟دست پختت خوبه؟
هی بدک نیست. ولی قبل از خوردن دستپخت من، وصیت نامه یادت نره.
6- وقتی اعصابت خورد شود چه کار می کنی؟
گریه میکنم. اونم به طرز فجیع. ولی زود آروم میشم. خیلی زود.
7- تا به حال چند بار از پدر و مادرت کتک نوش جان کردی؟از دوستات چی؟
اصلا. چرا باید کتکم بزنن؟ با دوستام دعوا کردم. ولی خوب زیاد جدی نبوده.
8- به نظرت یکی عین من که فقط در حد سوم راهنمایی انگلیسی بلده و بخواد انگلیسی به حدی یاد بگیره که تو فروم های انگلیسی سوال و جواب کنه باید چه کار هایی بکنه؟
همه چیز با تمرین و خواستن به دست میاد.
9- پشت کنکور موندی؟چند سال؟
متاسفانه نه :31:.
10- تنیسلتسفقستسیبسثقتسیلثفقس ثفم6قثنسقسثقی؟ها؟
جان؟؟ آهان . جوابت اینه: یبسلسیبایبفهمهلغحفهعفقیائ نالمناعمنعلبن. شیر فهم شد؟
ممنون.
منم ممنونم از تو.
اولا سلام !
و علیک!
بعدشم عزیزم نمره منفی داره !جریمه اش هم اینه که بیای منو مجانی ویزیت کنی !
ایشالا اصلا مریض نشی.
یکی از شعرا رو اشتباه گفتین ! درستش اینه " اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمر قند و بخارا را !!!!
خب ، شما خیلی دست و دلبازی. به خاطر یه ترک شیرازی، نصف مملکتو دادی رفت؟
اینم واسه گوگل : آمیـــــــــــــــــــــن !
مستجاب بشه
اون ضرب المثل شهر ما هم معنیش میشه هر چی بیشتر زنده میمونیم چیزای بیشتری میبینیم ! که این دیدن طیف( درست نوشتم ؟) وسیعی رو در بر میگیره ! ( بیشتر مسن ترها ازش استفاده میکنن !!!! )
بازم میگم. خدا این نازنین رو بکشه. چرا نگفتی آمین؟ نکنه تو هم میترسی ازش؟
نازنین جون شالینه داره منو اغفال میکنه !
بله بله؟ میشه بگین این اونوقت یعنی چه؟
اما من دخمره خوفی ام !!!
من که فکر نمیکنم اینجوری باشی. بهت نمیاد.
دیگه بای بای دوست جون !!!!
فی امان الله ... مای فرند!
سلام عليكم.
سلام
1- دوست داري نفر بعدي كه روي صندلي بشينه كي باشه ؟
بدون تعارف میگم. نمیدونم که نشستی رو صندلی داغ یا نه؟ اگه ننشستی خیلی دلم میخواد نفر بعدی شما باشین. چون خودم به شخصه خیلی سوالا دارم که از شما بپرسم.
در ضمن با خوندن پستهات خیلی میخندم. یه جورایی هستی. جالب و مطمئن .
2- به خودتون افتخار ميكني ؟
من کلا اعتماد به نفسم بد نیست. نمیدونم جوابتو دادم یا نه؟
3- صميمي ترين دوستانت توي پي سي ورد وبهترين كاربران رو اسم ببر.
صمیمیترین دوستم پگاه هستش با نام کاربری Peggy.
البته الان اینجا نیست و مسافرت خارج از کشور رفته.
دومین دوست صمیمی من هم بهروز و نازنینه.
واحد هم پسر خوبیه.
ولی من نفهمیدم که این دیانا و پتروس دوست من هستن یا دشمنم.
4-ياد داري دلمه درست كني ؟؟
نه پختنشو بلدم. نه از خوردنش خوشم میاد. راستی این تیکه رو مشهدی اومدی. نه؟ ( یاد داری )
5- دليل آفت دهان چيست ؟
مهمترین دلیلش ضعیف شدن سیستم ایمنیه که باعث میشه فلور طبیعی دهان ، تبدیل به سوشهای بیماریزا بشن. ( دقت کردی که بچه ها زیاد آفت میزنن؟ )
6-با حال بودن از نظر شما چه معيارهايي ميخواد ؟
هر کی که اجتماعی باشه. از حرف زدن تو جمع نترسه. خوشگل باشه. تحصیلاتش بالا باشه. با نمک باشه ولی دلقک نباشه. مهمتر از همه این که با حال باشه دیگه.
7-گفتي ولفنشتاين بازي كردي . اسم غول اخر بازي چيه ؟ و يك كم از فلسفش برامون بگو .
اگه درست یادم مونده باشه فکر کنم هاینریش اول بود. ولی باور کن من تو همون بار اول کشتمش. نتها جایی که زیاد گیر کردم توش، اون بخشی بود که نباید میزاشتی آژیر به صدا در بیاد.
اگه جوابهام پيچونده نشه چند تا ديگه هم بعد ميپرسم ولي اگه پيچ بخوره بعد از صندلي نشيني قال ميكنم .
هر جور راحتی حاجی. ولی اگه بیای خوشحالتر میشم.
ممنون از وقتي كه ميذاريد
ممنون از توجه شما.
چرا جواب سوال های منو ندادی؟!
بهدار کوچولو. بازم اوامرت اجرا شد. :biggrin:
با سلام
سلام
1-دف تویوتایی چیه؟
سازه؟
2-Unknown Soldiers Imam Zaman , یعنی چی؟
به زودی میان سراغت. یه طرحی الان داره اجرا میشه. اسمش چی بود؟ ...
3-دیمونا چیه؟
شهری در جنوب اسرائیل
4-هولناک ترین بیماری چیه؟
آنسفالوپاتی کبدی.
5-آکسور بهتره یا اینترناش؟
چی هستن حالا؟
6-با گواهینامه پایه 2 میشه پشت 608 نشست یا پشت 808؟
فقط سواری میتونی برونی. اینا فکر نکنم سواری باشن.
7-برای چی به ایویکو میگین ایویکوفت؟
نمیدونم!!!
8-نظرت درباره این جمله:
فیات مرحمت زیات!
چقدر طرز سوال پرسیدنت عوض شد.
1-چرا؟
2-بیش از حد ورزش کردن بیماریه؟؟؟ (خیلی به خاطر این موضوع بهم میگن بیمار روانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
من دشمنت؟ حرفایی میزنیا
اونم فقط یه اتفاق بود، بچه های اینجا کلن باحالن به جز.
گودبای
چرا؟
چی چرا؟
پیش از حد ورزش کردن بیماریه؟؟؟ (خیلی به خاطر این موضوع بهم میگن بیمار روانی).
بله.
سلام
سلام
من دشمنت؟ حرفایی میزنیا
چرا فقط قسمت دومش رو دیدی؟
اونم فقط یه اتفاق بود، بچه های اینجا کلن باحالن به جز.
درسته.
گودبای
بای