نقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز در صبات چیزی به نام محدود کردن سرعت نیست هر چقدر پهنای باند بیشتری مصرف کنید نمی بندند
Printable View
نقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز در صبات چیزی به نام محدود کردن سرعت نیست هر چقدر پهنای باند بیشتری مصرف کنید نمی بندند
نقل قول:
تهران زیر دست شرکت مرکزی هست اما شهرستان ها هر کدام نماینده پشتیبانی جدا گانه داره . با هماهنگی مدیریان L2 شرکت صبانت میتوان زیاد یا کم کرد
من سرویس 512 دارم میتونم قبل از تموم شدنش یک مگش کنم؟
بله امکانش هست - اما باید به نماینده فروش بگید سرویس فعلی شما رو برگشت بزنه تا به حالت رزرو در نیاد و بتونید استفاده نماییدنقل قول:
سلامنقل قول:
داداش ی راهنمایی بکن
من سرویس 2 مگ طلایی گرفتم و لی سرعت دانلودم فیکس روی 50 هست
به نظرت محدود نکردن ؟؟؟؟
اینم ی تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من ااخرای شهریور سرویس جشنواره ی تابستانی گرفتم که 512 بود الان میخوام بدونم که 2 مگ هم میتونم بگیرم یعنی اخرش 512 نیست؟ بعد میتونم از 512 که هنوز یک ماه دیگه مونده به 2 مگ تغییر سرویس بدم؟
صبانت کاشان هستم
سلام ،
دوستان من ساکن پاسداران (تهران) هستم ، در حال حاظر اینترنت 512 مخابرات دارم چون پینگش از جاهای دیگه بهتر بود ...
اما چند وقته نه تنها پینگش خراب شده ، بلکه با بستن و ایجاد اختلال در چند DNS معروف ، عملا کار و برای من غیر ممکن کردن ...
وارد سایت صبانت شدم شکه شدم ! قیمتاش خیلی متفاوت بود !! بعد دیدم نوشته ضریب اشتراک 100% ... !!!
یعنی سرعت 128 ، دانشم 100 هست ؟ پینگش که اینطوری باید عالی باشه ! خوب هست ؟ ممنونم ! :n16:
ویرایش 2 : یه چندتا شرکت دیگه هم دیدم ... اینا چرا یهو همه ضریب اشتراکاشون 99 درصد شده ؟ :n13:
سلام دوست عزیز من 128 صبانت دارم و تقریبا با 220-240 دانلود میکنم توی امضام هم یه تست با sppedtest گذاشتم ماله زمانیه که خطها داغون بود الان بهتر هست توی شهر ما روی 4مگ بستن پیشنهاد میکنم اول یه ماهه بگیر بعد مطمئن شدی یکساله بگیر من 4ساله از صبانت اشتراک دارم و راضی امنقل قول:
دروود دوستان کسی صبانت در تهران داره؟ من شدید به مشکل برخوردم..نامحدود حجمی استفاده میکنم ولی وقتی دانلود به 15 گیگ میرسه پهنای باند خیلی کم میشه و میرسه به 15 کیلوبیت و ضدحال! اینترنت حجمیش الان چه طوری هست؟ منظورم دانلود شبانه هست کسی اطلاع داره؟
سلام به همه
چن تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید مشکلی دارم اینکه چه در ساعتهای رایگانه شبانه و چه در زمانهای دیگه :::زمانی که از اینترنت استفاده نمیکنم از حجم ترافیکم کم میشه 200 تا 400 مگ هر شب ...وایرلسم هم پسورد داره و مطمئم کسی مصرف نمیکنه و یکی دو روزه هم تنظیم کردم وایرلسم مخفی باشه ولی بازم ترافیکم کم میشه حتی زمان رایگان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت 1 مگ دارم بیشتر کارم وب گردی فیسبوک و یوتیوب هست هر روزی 700 _800 مگ اینطوری مصرف میشه و خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه راهی هست اینطوری کم نشه ..مبین نت برای وب گردی و..... انقدر زیاد حجم کم نمیکنه؟؟؟
الان چند روز برای دیدن یه فیلم تو یوتیوب هر چند ثانیه قطع میشه در صورتی که قبلا به هیچ وجه اینطوری نمیشد؟
دلایل مختلفی می تونه باشهنقل قول:
معمولا نویز
خط شما نویز نداره؟
بنده هم تو صبا نت دانلودم گیر میکنه و 100 مگ یا نهایت 300 مگ بیشتر نمیره قبلا مخابرات داشتم اینطور نبود
نقل قول:
:n13::n13:
سیاست نامحدود صبانت چیه؟
منظورم تا چند گیگ با چه سرعتی دانلود میکنه بعد از اون چند میشه
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
سرویس های نامحدود اینترنت صبانت به شرح زیر میباشد .
تعرفه ماهیانه سرویس ADSL2+ در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه هزینه ماهیانه ( ریال ) ترافیک هدیه اقتصادی 128 Kbps 128 Kbps نامحدود 25,5000 15 گیگ برنز ویِژه 256 Kbps 256 Kbps نامحدود 40,5000 20 گیگ نقره 512 Kbps 512 Kbps نامحدود 83,5000 40 گیگ طلایی 1 Mbps 1 Mbps نامحدود 208,0000 120 گیگ الماس 2 Mbps 2 Mbps نامحدود 360,0000 200 گیگ * ضریب اشتراک پهنای باند خدمات نامحدود ، یک به ده می باشد.
مشترکین عزیز در نظر داشته باشید سرویس های هدیه به سرویسی گفته میشود که با بالاترین سرعت تا مقدار هدیه میتوانید استفاده نمایید و بعد از اتمام حجم هدیه سرویس به حالت نامحدود با همان سرعت خرید کرده باقی خواهد ماند
من تا حالا چند بار نامحدود 128 صبانت گرفتمنقل قول:
بعد از اینکه 4-3 گیگ دانلود کنی سرعت دانلودت میشه 20-15 کیلوبایت در ثانیه ....
دوستان عزیز بعد از مصرف شدن سرویس حجم هدیه سرعت ها به حالت استاندارد در می آید
128 با 240 کیلوبیت تا 15 گیگ دانلود میشود بعد از تمام شدن 15 گیگ به صورت اتوماتیک سرعت به 15 کیلوبیت میشود
نا محدودش صرف نمیکنه قبلا داشتم بعد از تمام شدن ترافیک هدیه !! اینترنت قطع میشه ی جورایی! یه صفحه رو هم به سختی باز میکنه. تو مدت ترافیک هدیه هم البته سرعت خیلی افت و خیز داره
من 512 حجمی دارم 230 نا میگیره انوقت چطوری 128 نامحدود 240 میگیره ؟نقل قول:
این دوستمون فکر کنم کمی اغراق میکنن !چون تو ترافیک هدیه یا همون دانلود منصفانه سرعت 1 به 2 هست ومعمولا سرعت دانلود با نرم افزار و بهترین حالت از 110 تا بیشتر نمیره (تقریبا تمام سرویسهاش) البته افت و خیز هم زیاد داره که تو محدود خیلی کمتره و وقتی ترافیک هدیه تموم شدسرعت به شدت افت میکنه ! 2 تا 7شب هم تقریبا قطعه و با این تفاوت که از ترافیک هدیه هم کم میشه !نقل قول:
سلام
این حجم هدیه قضیه اش چیه :) ؟
نقل قول:
این چرا تو سایتش نیست ؟ از کجا میشه خرید
دوستان در پنل کاربری توی قسمت اطلاعات سرویس برای من یه قسمت اضافه شده به اسمه << وضعیت Fair Policy : >> !!
ولی جلوش خالیه و چیزی ننوشته!!
صبانت مگه مصرف منصفانه داشته ما نمیدونستیم؟
این مصرف منصفانه برای سرویس های نامحدود هست یا شامل حال ما سرویس گیرنده های محدود هم میشه؟
دوستان یه خبر خوب بهتون بدم
به زودی وضعیت اینترنت بهتر میشه
دیشب اخبار میگفت میخوان پهنای باند وارد کنند و پهنای باند تا 3 برابر بیشتر کنند
برای من هم اضافه شده احتمالا سیاستهاش میخواد تغییر بدهنقل قول:
یعنی من لب دریا هم میرم باید با خودم آّب ببرم خدایی از بس که خوش شانسم!!!نقل قول:
آقای نماینده صبانت در آذربایجان، میشه بیای یه توضیحی در این مورد بدی داداش؟
سلامنقل قول:
تو سایت نیست. بنده در مشهد مبلغ رو به شماره کارت واریز میکنم بعد تماس میگیرم در عرض 1 دقیقه برام شارژ میکنن.
بنده سرویس نامحدود دارم.نقل قول:
گفتند که تا 15 گیگ آزاد هست با سرعت بالا ( حدود 400 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارم من با سرویس 128 اقتصادی ) و بعد از اون احتمالاً سرعت محدود میشه! تا مصرف منصفانه داشته باشم !
دوست عزیز سرویسی که رو 1 مگ بسته شده چجوری 400تا سرعت دانلود میده؟نقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
نمیدونم روی چند مگ بسته اند. البته این سرعت رو به طور دائم ندارم. گاهی تا 250 کیلوبایت هم پایین میاد اما معمولاً روی 300 تا 400 هست.
این لینک speedtest هست که ده روز پیش گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از بندس رفیقنقل قول:
خود پشتیبانی که میگه 1
چون چند تا دیگه از دوستانم گرفته بودن بیشتر از 100 تا سرعت نداشتن یا برای خود من که اکثرا 50 بود و بعد از تموم شدن دانلود منصفانه به 10 میرسید سرعت !
مصرف منصفانه مربوط به مشترکین نامحدود میباشد نه سرویس های محدودنقل قول:
یعنی تو سرویس های محدود اگه تو ساعات رایگان هرچقدر دانلود کنیم سرعت فرقی نمیکنه ؟نقل قول:
نخیر هیچ فرقی نمیکند چون شرایط محدودیت سرعت فقط برای کاربران نامحدود میباشدنقل قول:
دوستان کسی سرویس حجمی 2 مگابیت استفاده میکنه؟
من الان سرویس 128 دارم و خطم رو رو 2 مگ بستن اما سرعتم ماکزیمم 120 کیلوبایت هست؛ میخواستم بپرسم اگر سفارش سرویس 2 مگ حجمی بدم پهنای باند رو بیشتر از 2 مگ میکنن و سرعت رو چقدر بالا میبرند؟
ممکنه حداکثر رو همون 2 مگ که الان خطم رو بستن بمونه؟ یعنی تهش بره رو 200؟
من 128 محدود دارم خطم روی 4مگ هست و سرعت دانلودم حدود 240 هستنقل قول:
خوبه شما قزوین هستین؟
من تهران ساکن هستم
بله...........................نقل قول:
دوستان جریان نمره منفی چیه؟:n02:
این رو در سایت هم بذارید تا از سایت هم بتونیم نامحدود شارژ کنیمنقل قول:
چطور باید ازین مصرف منصفانه استفاده کرد؟کلا جریانش چیه؟نقل قول: