خیر ، قیمت بسته های افزایشی ربطی به سرعت نداره :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خیر ، قیمت بسته های افزایشی ربطی به سرعت نداره :n06:نقل قول:
هزینه نصب که 8 تومنه سگ خورد میدیم عیب نداره :n02:نقل قول:
اون هزینه ثبت نام چقدر میشه؟
من میخوام 1 ساله 12 گیگ 128 بگیرم 40 تومن. ارزش نداره بیشتر بخوام هزینه کنم :n21:
هزینه ثبت نام به اندازه تعره تون هست به اضافه مالیات و عوارض و کوفت:n02:نقل قول:
مالیات و عوارض که هیچی 5% هست الان ساندویچ هم بخوایم بخوریم حساب می کنند :n02: اون کوفت رو از کجا باید بفهمم برای این تعرفه چقدره؟:n02: تو سایتشون که هیچی نزده. 40 تومن با اون 8 تومن و مالیات و عوارض میشه حدود 50 تومن بهو نیان 50 تومن هم هزینه ثبت نام بگیرن :n21:نقل قول:
ایرانسل هم قراره مث مبین نت تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده؟
قرار که هست ولی اینکه کی عملی بشه ....
الان شبانه با ساعت جدید کار میکنه یا قدیم ؟
از اول عید دارم با ساعت قدیم شبانه دانلود میکنم
2 الی 6 صبح
درسته ؟
برادر این با سرور خارج شما چجوری با مخابرات سرور خارج پینگ 70 میگیری ؟:n04: همین سرور رو من با مخابرات 150 گرفتمنقل قول:
این سرعت 2 مگ هست مثلا
ایرانسل فقط مجوز 7 تا استان رو داره.نقل قول:
شاید تا موقعی که دوره حفاظت مبین نت تموم نشه کل کشور رو پوشش ندهنقل قول:
دوستان تو اهواز هستم با 4.2.2 پينگ ميگرم ميزنه 170 تا 200 ايرانسل معلوم نيست چه كاري مي خوان بكنن كه پينگ اينجوري شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
up :n02:
نقل قول:
دوست عزیز وارد صفحه زیر بشید و مشخصاتی رو که میخواید وارد کنید. خودش مبلغ رو واستون مینویسه که چقدر میشه. اگه خواستید که تایید میکنید اگه نه که صفحه رو میبندید و خلاص!
وایمکس ایرانسل دارم.
هرکاری میکنم نمیتونم وارد تنظیماتش بشم.
192.168.0.10 عمل نمیکنه !
چاره ای داره ؟؟؟
یه چیز جالب...
یه تعدادی از سایتها رو که با سرویسهای دیگه به راحتی باز میشن.
ایرانسل page not found میزنه...
از دوستان کسی با این مشکل روبه رو شده.
این IP را از کجا اوردی؟ اگر تنظیمات مودم را میخوای 192.168.1.1 هستشنقل قول:
دقیقاً من هم همین مشکل رو دارم . حتی نمیتونم وارد ecare بشم . برای پرداخت مجبورم از adsl مخابرات استفاده کنم . واقعاً راه حلش چیه !؟؟نقل قول:
ویرایش :
مثلاً سایت put.io که میخوام برم ارور DNS میده (معنیش چی هست) .
زمانیکه به قسمت ecare میخوام برم این ارور رو میده .
این آی پی مودمهای فضای بازه...نقل قول:
نقل قول:
بدبختی مثل اینکه راه حل نداره....
بعضی مناطق اینطورین...
ولی هر چی هست مربوط به همون DNS لعنتیه.
خودشون هم که میگن "ما بهترین تجهیزات رو داریم. مگه می شه این مشکلات باشه احتمالاً از سیستمتونه"
جدا، چه جالب نمیدونستم. فکر میکردم IP پیش فرض همه تجهیزات شبکه 192.168.1.1 هستشنقل قول:
به پشتیبانی زتگ بزنم درست میکنن ؟نقل قول:
یه چی جالب امروز متوجه شدم ( البته شاید همه بدونن . من نمیدنستم)
اول اینکه تعرفه های بلند مدت رو برداشتن . فقط برای شناسه های جدید قابل استفاده هست
دوم اینکه با داشتن یه طرح حداقل 256 میتونی تا 2 مگ بدون مشکل ، پهنای باندت رو ارتقا بدی.:n06:
من این ماه یکم کارم با نت زیاده حال و حوصله ی الاف شدن هم ندارم ، یه ماه موقتا 2 مگ میخوام بگیرم پایه 12 گیگ به حدودا 60 تومن. گروونه ولی خوب موقتا کار راه اندازه!:n02:
امیدوارم که وضعمون بهتر بشه یکم قیمت ها بیاد پایین
بازم خوبه با اون قانونی که سه ماه پیش ارائه شد ایرانسل تغییری رو تعرفه هاش نداد ، فقط قیمت مودم هاش یکم زیاد شد و تعرفه های بلند مدتش رو برای کاربرای قدیمی غیر فعال کرد( جزو پیشنهاد های تشویقی بود )
:n29:
یه چیزی در مورد حساب کاربری بهتون بگم چون من دوسه بار باهاش مشکل پیدا کردم اینو کامل توضیح بدم شاید مشکل خیلی ها حل بشه
تو حساب کاربری Ecare یه بخش داریم به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که موجودی حسابتون به با کسر مالیات بر ارزش افزوده نشون میده.
یعنی شما باید دقت کنید که وقتی میخواین بسته های افزابشی رو تهیه کنین مثلا یه بسته افزایشی یک گیگی
اگه شما بخوان با کارت شارژ این بسته رو خریداری کنید باید به اندازی 65.300 ریال تو حسابتون پول بریزید.
و اگه بخواین به صورت نقدی و پرداخت اینترنتی پول بریزین به حساب واسه فعال سازی بسته افزایشی ، باید 59.678 ریال تو حسابتون پول باشه
این موضوع برای موارد دیگه فعال سازی هم هست. مثلا شما که میخواین اعتبار 256 نامحدود فعال کنید با کارت شارژ اندازه 480.000 ریال باید کارت بخرید ولی به صورت پرداخت اینترنتی باید 51000 بریزید به حساب!
چون با کارت شارژ سیستم اتوماتیک هزینه ی مالیات رو از مبلغ کم میکنه . همونطور که وقتی شما کارت شارژ 1000 تومنی رو میخرید 950 تومن توش اعتبار داره یا کارت 5000 هزار تومنی رو میخرید 4870 حدودا توش اعتبار داره
چون موضوع واسه خودم یکم عجیب غریب بود ، احتمال دادم شاید بعضی ها با این مشکل مواجه شده باشن:n11:
ویرایش : در سال ۹۲ هزینه عوارض و مالیات از ۵٪ به ۶٪ افزایش پیدا کرده .
باید با در نظر گرفتن ۶٪ کسر مالیات از نرخ نقدی و اینترنتی یا کارت شارژ ٬ پرداخت انجام بدین.
اونوقت نحوه استفاده اشتراکی چطوره؟ توی تنظیمات Ecare میاد که انتخاب کنیم؟نقل قول:
من هم قبلا ۶ ماهه قرار داد داشتم به جای اینکه اعضا قدیمی را تشویق کنند ،بدتر طرح های تشویقی را هم بر میدارند ..!
۶ ماه خیلی هم کمتر نمیوفته برات
واسه همین برداشتننقل قول:
الان فقط پایه ماهیانه ، مصرف آزاد و نامحدود وجود داره.
به خاطر اینکه اینترنت گرون شده دیگه این تعرفه ها باعث ضرر شرکت هست.
به جاش قیمت ها همچنان ثابت هست
همین که قیمت تعرفه ها گرون نشده باید رفت خدا رو شکر کرد :n02:
من ۶ ماهه قرداد بستم ،ماهی ۳ گیگ ،میخواستم تمام ترافیک ام را اول دوره داشته باشم که خودم مدیریت کنم مصرفشو .اون موقع که من ثبت نام کردم فقط میتونستی ماه به ماه ترافیکو بگیری الان چی کار کنم ؟
نقل قول:
نمیدونم. به من که همهش جواب سربالا میدن.
برای رفع مشکل DNS طبق شکل زیر تنظیم کنید . بعد از چندین ماه بالاخره مشکلم برطرف شد .
این کار درست نیست شما باید DNS رو از داخل خود مودم عوض کنی همه مودم های ایرانسل به غیر از FBR-105 میشه عوض کردنقل قول:
این کار شما دی ان اس در دی ان اس میشه و فقط سرعت شما کمتر میشه
من یه سری به شهر سبزوار زدم که تازه وایمکس توش پوشش میده یه امتحان کردم مثل اینکه تو این شهر باید آنتن بالای 70 باشه تا کانکت بشه ولی تو شهر مشهد با آنتن 20 هم وصل میشه
چرا خوب؟
چرا قسمت فلش سایت speedtest.net باز نمیشه ؟ کسی چنین مشکلی به تازگی پیدا کرده؟
سلام . متاسفانه یک اپدیت جدید و مهم امنیتی برای فلش اومده که با ip ایران نمیشه دانلود کرد ... باید از سایتای ایرانی بگیری نصب کنی .... این نسخه برای فایرفاکسنقل قول:
آقا جوک گفتی ها دی ان اس در دی ان اس چیه؟ :Dنقل قول:
همینجا هم ست شده درسته اما اگه تو مودم ست بشه دیگه لازم نیست تو هر دستگاه دستی ست بشه.
سلامنقل قول:
میشه یه لینک سالم از این افزونه بدی ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقطه چین soft gozar بگذارید بدون فاصله
اینم برای دانلود همه مرورگرا :)
سلام
به نظر شما مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟؟
وایمکسم یهویی قطع شد . صبح خوب بود . اصلاً گیرندگی نداره !
کسی هست که امروز صبح این مشکل براش پیش اومده باشه ...