دوست عزیز مرسی از پاسختون 22 واحد اینترم برداشتم با وصایا و قران که جز سقف واحد نیستن موند 8 تا این 8 تا رو چی کنم معرفی به استاد میشه
:n13::n13:
Printable View
دوست عزیز مرسی از پاسختون 22 واحد اینترم برداشتم با وصایا و قران که جز سقف واحد نیستن موند 8 تا این 8 تا رو چی کنم معرفی به استاد میشه
:n13::n13:
این طور که یادم هست معرفی به استاد 6 واحد میدننقل قول:
8 رو تابستان بردارید
سلام
من هنوز شهریه واحد ها رو پرداخت نکردم میخوساتم بدونم اگه تو حذف و اضافه یه درسو حذف کنم پولش از اون مبلغ بدهی کم میکنه یا دیگه برنمیگرده؟
از بدهی کم میکنهنقل قول:
سلام
دوستان بنده الان معدلم 12.70 هست ... سه ترم هم مشروط شدم در نهایت یک ترم اضافه خوردم ...ترم آخری هستم ... با 14 واحدی که موندم بیشتر آزمایشگاه هست ...
چطور میتونم معدلم رو به 14 برسونم بنظر شما ؟!
آیا راهی هست ؟!
کارشناسی هستم ...
ارادتمند
کسی شرایط رو اصلاع نداشت ... و اینکه با این شرایط شدنی هست یا نه ؟!
سلام من ارشدم جابجایی زدم ی واخد دیگه باهام موافقت شد الان ی سوال من هنوز نمرات ترم پیشم ثبت نشده است اگر از واحد قبلیم انصراف بدم سایتم بسته میشه؟؟ استادا میتونن نمره بدن بهم؟؟
نقل قول:
سلام
با معافیت تحصیلی درس میخونید؟ یعنی سربازی رفتید یا خیر؟
با معافبت...چطور مگه؟
بعد از نصرافی نمرات ثبت میشود در سایت و مشکل نداره اما اصل قضیه برگه نظام وظیفه برای مشمولان استنقل قول:
یعنی شما باید برگه ابطال نظام وظیفه رو بگیرید و تحویل پلیس +10 بدهید تا مجوز برای تحصیل جدید رو بگیرید.
این برگه آخرین مرحله است.
پس این بند چی میگه؟نقل قول:
نقل قول:
۴- شرایط تغییر رشته و انتقال دانشجو به چه صورتی است؟تغییر رشته تحصیلی یا انتقال دانشجویان از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر در صورتی امکان پذیر است که از معافیت صادر شده ی اولیه بیش از ۴ نیمسال نگذشته باشد.
بنابر این سنوات مجاز تحصیل( معافیت تحصیلی) این دسته از پذیرفته شدگان که در رشته و مرکز جدید ثبت نام می نمایند از همان معافیت صادره در سال پذیرش اولیه در رشته قبلی مورد محاسبه قرار می گیرد
درخواست جابجایی ، انتقال حساب نمیشهنقل قول:
ثبت نام جدید و تشکیل پرونده جدید هست. پس باید انصراف داد از دانشگاه قبل.
سلام
کسی بوده که پروژه رو ترم 3 و کار اموزی رو ترم 4 یعنی ترم اخرش بر داره یا برعکس؟
من الان ترم اخرم ولی چون 26 واحد دارم درسم تموم با پروژه کار اموزی،اموزش میگه ترم اخر حساب نمیشم و مجبور شدم این ترم 20 واجد بر دارم و تابستون 6 واحد پروژه کار اموزی چون 52 واحد پاس کردمو زیر 60 واحده!
مدیر اموزش میگه میشه بگیرمو 6واحدو معرفی به استاد کنم کارشناس اموزش میگه نمیشه و باید 20 واحد بر دارم فقط!
قانونا نباید بشه چون ترم آخر 24 واحد به شرط تمام شدن میشه گرفت و معرفی به استاد هم در واقع گرفتن درس محسوب میشه . . .نقل قول:
ولی دانشگاه آزاد قوانین مسخره خودشو داره .
سلام
ترم تابستان چند واحد میشه برداشت ؟ بعضییا میگن14واحد!
دانشگاه ازاد 3 ترمه شده و ترم تابستان زیاد واحد میدن و گرفتن تابستان اختیاری است اما اطلاعات دقیق بیرون نیامدهنقل قول:
تو برنامه زمانی انتخاب واحد اخرش زده زمان ازاد ساعت هفت شب تا هفت صبح اون چیه؟
سلام
آقا یه سوال داشتم.
بعد انتخاب واحد، تو زمان حذه و اضافه، اگه یه درسی رو حذف کنم شهریش بهم بر میگرده؟
آخه من می خوام کلا برنامم رو تغییر بدم...
در زمان حذف و اضافه مشکلی نیستنقل قول:
نمره درس وصایای امام تو مقطع ارشد تو معدل ترم و کل حساب میشه ؟
من الان تو سایت نگاه کردم هم تو معدل کلم تاثیر داده شده هم تو معدل ترمم ! ولی یکی میگفت حساب نمیشه !
سیستم که اشتباه نمیکنه !
کلا درس جبرانی حساب نمیشه!نقل قول:
خب همین دیگه واسه ما حساب شده ! هم تو معدل ترم هم تو معدل کل !نقل قول:
درسته من درس جبرانی ترم پیش 5 واحد پاس کردم نه تو معدل ترم حساب شدن ، نه تو معدل کل ! ولی این حساب شده !
معمولا این درس دو جور اراعه میشه یکی برای کارشناسی ها یکی برای ارشدا مطمعنی اون گروه ارشدا داشتی؟
نه تو دانشگاه ما دو گروه برای کارشناسی و ارشد ها نبود ! کلا همه میتونستن بردارننقل قول:
سر کلاسمون هم نصف ارشد بودن نصف کارشناسی !
----------------
سلام دوستان
برای حذف و اضافه پیغام میده که تیک مالی انتخاب واحد انجام نشده.
چیکار باید بکنم؟نمیتونم حذف و اضافه انجام بدم.
نقل قول:
شهریه ثابت رو پرداخت کردین؟
وقتی بدهی داشته باشید یا شهریه ثابتو نداده باشید این پیغام رو میده
سلام
دوستان برای ارشد بدون کنکور داره؟
برای حسابداری تقریبا چقدر میشه هر ترم؟
کلا چند واحده و هر ترم چند واحد میشه برداشت؟
حدود ترمی 2 تومننقل قول:
برای حسابداری تقریبا چقدر میشه هر ترم؟
کلا چند واحده و هر ترم چند واحد میشه برداشت؟
حدودا 32-38 واحد
ترمی هم معمولا 10-14 واحد برمیدارن
سلام میشه درمورد درس پروژه دوره کارشناسی یکم توضیح بدین؟
بحثی که الان چندوقته تو دانشگاهها مطرحه ، تعداد واحدهای درسی برای تابستونه
خیلیا میگن چون تابستون یه ترم کامل شده ، تا 20 واحد ارائه میدن
ولی من توی آئین نامه دانشگاه آزاد خوندم حداکثر 6 واحد (برای کارشناسی) ارائه میدن
کدوم درسته ؟؟
نقل قول:
سلام
20 واحد که نمیدن ولی گفتن ایین نامه جدید امده که اگر رشته ای بیش از دوسال در یه واحدی ارائه میشه تا 16 واحد بدن در غیر اینصورت 10 واحد میدن.
الان این واحدی که من هستم 10 واحد میده برای رشته من
ولی چیزی در مورد 20 واحد نشندیم
سلام
یه سوال داشتم که ثبت نام افراد غیر ایرانی (فارسی بلد باشه) که ایران هم زندگی نمیکنند ولی بخوان به ایران بیان و فرض که مشکل اقامتو و اینا نداشته باشن، تو دانشگاه ازاد تحصیل کنند چجوری هست؟
مثلا به دینشون ربط داره؟
تو واحد های خاصی ثبت نام میکنند؟
مثلا رشته های بدون کنکور ازاد برای اونها ازمون خاصی داره؟
سلامنقل قول:
شرایط و ضوابط اتباع خارجی در دفترچه امسال هست.
از این لینک دانلود کنید و از صفحه 10 بخونید.
کد:http://78.109.199.198/Content/Help/Help.pdf
ممنون فقط من دو مورد رو اینجا میپرسم اگر در جریان هستید لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
یه قسمت زده تو شرایط عمومی البته " اعتقاد و التزام عملی به اسلام و یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوري اسلامی ایران( ملاك،وضع کنونی داوطلب در هنگام ثبتنام است).
یعنی باید مسلمان باشند؟
اینطور که من متوجه شدم به جز مسئله اقامت و شرط معدل بالای 12 سه سال متوسطه دیگه فرقی با ما نمیکنند درسته؟شرایط عمومی که برای همه هست.
نقل قول:
ادیان تصریح شده در قانون اساسی فقط اسلام نیست،مسحیت و یهودیت هم هست همه ادیان به جز بهاییت البته.
بله توجه کتید توی دفترچه جز همون موارد صفحه 10 چیز خاصی ننوشته
سلام
در دانشگاه آزاد تا سه درس را میتونیم امتحان ندیم درسته <حذف > ؟ حذف اضطراری هم جزء این 3 درس حساب میشه یا نه یعنی میشه 4 تا درس را حذف کرد ؟
یک سوال دیگه کسی که ترم 6 نرم افزار هست <ورودی 91> میتونه انتقال رشته مثلا به زبان خارجه بده ؟ سنوات جدید بهش تعلق میگیره یا خیر ؟ 40 واحد هم قبول شده
راستی ببخشد تو شرتیط اختصاصی که گفته شده مدرک اتمام پیش دانشگاهیی باید داشته باشند برا ثبت نام میخواستم ببینم برای اتباع خارجی هم همونه یا باید حتما پیش دانشگاهیشون از مدارس اینجا باشه؟
سلام .
برای یه ترم مرخصی گرفتن ، نصف شهریه ثابت رو باید پرداخت کنیم یا کاملش رو ؟
نقل قول:
سلام بله اگر قوانین عوض نشده باشه باید نصف شریه ثابت رو داد.من یک سال و نیم پیش نصف شهریه ثابتمو دادم فقط